PDA

View Full Version : Нека да помогнем на Бригита.

deadairplane
23-06-2009, 19:31
Уважаеми приятели, Вашите дарения са нужни на Бригита Б. Момчева за операции в Лайпциг. Сумата е около 80 000 Евро.

http://sosbety.org/index.html

Познавам хората лично, няма лъжа няма измама. Вероятно тези от вас които имат нещо общо с авиацията познават баща и. Пилот е в транспортната военна авиация, при това един от най-добрите.

RahzeL
05-07-2009, 19:32
Аз съм ЗА !!! Даже преди малко видях в фиат форумчето че са задействали акция със сметка като 1 цяло дарение от форума... Евентуално може и ние да направим нещо такова, а ако не ще се включа самостоятелно !

pr_00f
07-07-2009, 01:40
А тук за две седмици ВАЖНА тема е прочетена цели 150 пъти.............
Че ако пусна тема Памела е нов сериал ще има поне 500 прочита на ден.
Браво "колеги" Алфаджии.
Заслужихте си прозвището.

diapper
07-07-2009, 23:45
Аз мисля,че малкия "интерес" се дължи на това,че темата седи горе,лично аз важните теми трудно ги забелязвам,защото нещо друго ми хваща окото.
Лично аз се чутвам гузен,и приветствам всички да се включиме в помоща !

Bonev
11-07-2009, 23:30
Познавам Бети лично и мога да кажа, че тя е едно прекрасно жизнерадостно момиче. Аз лично ще даря пари за нея, но Ви призовавам и Вас да го направите. Нека и върнем щастливите дни. Хубаво би било да се съберат пари в клуба и да се направи дарение от целия клуб Алфа Ромео. Но като гледам колко малко коментари има тук за толкова време се отчайвам. Вместо да наравим една силна вечер в някое заведение, можем да помогнем. Много сме, силни сме! Нека хората запомнят нашия клуб и нека нашия клуб да направи добро!
Мерси на колегите, които направиха темата "важна".

proper
11-07-2009, 23:52
...никога не преглеждам темите горе в "Общи.." ииии ето, че трябвало..ей сега виждам тази тема...

кажете ако сте мислили колективно нещо или всеки сам да си отдели и преведе

Разбрах от приятели, че до дни ще има и SMS дарения може би... ако не ги пуснат остава банката, че ePay не ползвам лично аз.

Bonev
12-07-2009, 13:47
300 показвания на темата с 5 мниния, страхотно!!! Нямам думи!!!:brickwall:

nikolaaaay
12-07-2009, 14:01
300 показвания на темата с 5 мниния, страхотно!!! Нямам думи!!!:brickwall:
Съгласен съм да се организира общо дарение от "клуба", за да разберат повече хора за случая.
За това, че малко хора влизат в темата е нормално. Като "важни" в момента са теми за камерите на кат, кодове от мобиле.бг, правилата за пускане на нова тема и тем подобни, в които аз поне, никога не влизам, защото там се пише много рядко. Докато важни са въпросните теми, то по-добре такива, като тази да не са важни, а да се ъпват редовно.

Mirela
16-07-2009, 13:03
Вече може и с смс
Изпратете дарителски SMS с текст DMS BETY на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Мисля, че на никой нищо не му коства един или няколко смс-а!

PEPI-2ALFA
16-07-2009, 18:50
...Мисля, че на никой нищо не му коства един или няколко смс-а!
Готово. С малки суми, но поне ще стане по-масово.

Mirela
16-07-2009, 23:45
Готово. С малки суми, но поне ще стане по-масово.

Дано е масово, защото тогава ще има голям ефект и момичето да се оправи.

proper
17-07-2009, 02:10
Готово. Радвам се, че са го пуснали. Така е по-бързо и лесно. Дано навреме се събере цялата сума и да е добре скоро момичето. Дай Боже!

Vins
21-07-2009, 23:17
Аз от няколко дни насам пускам теми по автофорумите, за да може повече хора да помогнат.
Дано момичето се справи с всичко и инвалидната количка остане спомен.

Lqnkata
22-07-2009, 00:45
Mалко от мен (СМС), но от сърце!

pent
22-07-2009, 01:00
Готово и от мен, ако всеки прати смс парите ще се съберат!

viki
22-07-2009, 10:33
Ще се съберат!:):):):)

Kris
24-07-2009, 01:23
Ще се съберат!:):):):)

Естествено, че ще се съберат, до тогава - горе главите! Имате и моята подкрепа.

proper
02-09-2009, 15:18
Във Facebook групата днес пуснаха страхотни новини:
"Приключи и последната операция. Бригита е възвърнала чувствителността на крайниците си. Тя ще се върне в България до дни. Сега предстои рехабилитация. Лекарите очакват тя да се изправи на крака до година."

Дай Боже!!! Супер!

Mirela
02-09-2009, 15:23
Дано ще стискаме палци!

Bonev
02-09-2009, 15:35
Браво! Стискаме палци да се оправи!!!

viki
03-09-2009, 21:41
Ей,чудесно!:):):)
Стискам палци ,и знам,че всичко ще е наред !:):)

ScuderiaAlfaCorse
03-09-2009, 21:56
Успешно възстановяване пожелавам на момичето !!!
Може да сме помогнали с малко,но от сърце! Жива и здрава да е :)

Bonev
29-10-2009, 11:46
Това е последната информация за Бети в сайта:
АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ НА БЕТИ КЪМ 28.08.09
Операцията на Бети в Дюселдорф мина успешно според д-р.Силберман и Проф. Хаберланд, които оперираха в екип. И репозиционирането на стабилизационната система на гръбначния стълб е направена, както и имплантацията на стволовите клетки. Бети прекара ноща в реанимация и от днес вече ще е в отделението за въстановиване. С борбен дух и оптизъм продължаваме напред.

БРИГИТА беше оперирана на 27.09.2009 год. успешно в центъра за стволови клетки в град Дюселдорф – Германия. Трансплантираха й стволови клетки с корекция на стабилизацията на гръбначния стълб.

В момента вече Бети е в България и се възстановява след операциите. Чувства се сравнително добре и очаква промените в тялото й да настъпват с всеки един ден – да възвръща чувствителността на тялото си.

Занапред й престои рехабилитация в страната и чужбина, както и нова трансплантация на стволови клетки след 6 месеца в Германия. За тях са нужни още около 14 000 Евро

serafim
29-10-2009, 20:36
никога не чета теми "не по темата", но сега попаднах. имате и от мен. успех на Бети. жалко, че светът е твърде "пълен" с хора, които имат нужда от помощ... а не може на всички да помогнеш... жалко...