View Full Version : Нека да помогнем на Бригита.
deadairplane
23-06-2009, 19:31
Уважаеми приятели, Вашите дарения са нужни на Бригита Б. Момчева за операции в Лайпциг. Сумата е около 80 000 Евро.
http://sosbety.org/index.html
Познавам хората лично, няма лъжа няма измама. Вероятно тези от вас които имат нещо общо с авиацията познават баща и. Пилот е в транспортната военна авиация, при това един от най-добрите.
Аз съм ЗА !!! Даже преди малко видях в фиат форумчето че са задействали акция със сметка като 1 цяло дарение от форума... Евентуално може и ние да направим нещо такова, а ако не ще се включа самостоятелно !
А тук за две седмици ВАЖНА тема е прочетена цели 150 пъти.............
Че ако пусна тема Памела е нов сериал ще има поне 500 прочита на ден.
Браво "колеги" Алфаджии.
Заслужихте си прозвището.
Аз мисля,че малкия "интерес" се дължи на това,че темата седи горе,лично аз важните теми трудно ги забелязвам,защото нещо друго ми хваща окото.
Лично аз се чутвам гузен,и приветствам всички да се включиме в помоща !
Познавам Бети лично и мога да кажа, че тя е едно прекрасно жизнерадостно момиче. Аз лично ще даря пари за нея, но Ви призовавам и Вас да го направите. Нека и върнем щастливите дни. Хубаво би било да се съберат пари в клуба и да се направи дарение от целия клуб Алфа Ромео. Но като гледам колко малко коментари има тук за толкова време се отчайвам. Вместо да наравим една силна вечер в някое заведение, можем да помогнем. Много сме, силни сме! Нека хората запомнят нашия клуб и нека нашия клуб да направи добро!
Мерси на колегите, които направиха темата "важна".
...никога не преглеждам темите горе в "Общи.." ииии ето, че трябвало..ей сега виждам тази тема...
кажете ако сте мислили колективно нещо или всеки сам да си отдели и преведе
Разбрах от приятели, че до дни ще има и SMS дарения може би... ако не ги пуснат остава банката, че ePay не ползвам лично аз.
300 показвания на темата с 5 мниния, страхотно!!! Нямам думи!!!:brickwall:
nikolaaaay
12-07-2009, 14:01
300 показвания на темата с 5 мниния, страхотно!!! Нямам думи!!!:brickwall:
Съгласен съм да се организира общо дарение от "клуба", за да разберат повече хора за случая.
За това, че малко хора влизат в темата е нормално. Като "важни" в момента са теми за камерите на кат, кодове от мобиле.бг, правилата за пускане на нова тема и тем подобни, в които аз поне, никога не влизам, защото там се пише много рядко. Докато важни са въпросните теми, то по-добре такива, като тази да не са важни, а да се ъпват редовно.
Вече може и с смс
Изпратете дарителски SMS с текст DMS BETY на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
Мисля, че на никой нищо не му коства един или няколко смс-а!
PEPI-2ALFA
16-07-2009, 18:50
...Мисля, че на никой нищо не му коства един или няколко смс-а!
Готово. С малки суми, но поне ще стане по-масово.
Готово. С малки суми, но поне ще стане по-масово.
Дано е масово, защото тогава ще има голям ефект и момичето да се оправи.
Готово. Радвам се, че са го пуснали. Така е по-бързо и лесно. Дано навреме се събере цялата сума и да е добре скоро момичето. Дай Боже!
Аз от няколко дни насам пускам теми по автофорумите, за да може повече хора да помогнат.
Дано момичето се справи с всичко и инвалидната количка остане спомен.
Mалко от мен (СМС), но от сърце!
Готово и от мен, ако всеки прати смс парите ще се съберат!
Ще се съберат!:):):):)
Естествено, че ще се съберат, до тогава - горе главите! Имате и моята подкрепа.
Във Facebook групата днес пуснаха страхотни новини:
"Приключи и последната операция. Бригита е възвърнала чувствителността на крайниците си. Тя ще се върне в България до дни. Сега предстои рехабилитация. Лекарите очакват тя да се изправи на крака до година."
Дай Боже!!! Супер!
Браво! Стискаме палци да се оправи!!!
Ей,чудесно!:):):)
Стискам палци ,и знам,че всичко ще е наред !:):)
ScuderiaAlfaCorse
03-09-2009, 21:56
Успешно възстановяване пожелавам на момичето !!!
Може да сме помогнали с малко,но от сърце! Жива и здрава да е :)
Това е последната информация за Бети в сайта:
АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ НА БЕТИ КЪМ 28.08.09
Операцията на Бети в Дюселдорф мина успешно според д-р.Силберман и Проф. Хаберланд, които оперираха в екип. И репозиционирането на стабилизационната система на гръбначния стълб е направена, както и имплантацията на стволовите клетки. Бети прекара ноща в реанимация и от днес вече ще е в отделението за въстановиване. С борбен дух и оптизъм продължаваме напред.
БРИГИТА беше оперирана на 27.09.2009 год. успешно в центъра за стволови клетки в град Дюселдорф – Германия. Трансплантираха й стволови клетки с корекция на стабилизацията на гръбначния стълб.
В момента вече Бети е в България и се възстановява след операциите. Чувства се сравнително добре и очаква промените в тялото й да настъпват с всеки един ден – да възвръща чувствителността на тялото си.
Занапред й престои рехабилитация в страната и чужбина, както и нова трансплантация на стволови клетки след 6 месеца в Германия. За тях са нужни още около 14 000 Евро
никога не чета теми "не по темата", но сега попаднах. имате и от мен. успех на Бети. жалко, че светът е твърде "пълен" с хора, които имат нужда от помощ... а не може на всички да помогнеш... жалко...