View Full Version : Размисли и страсти от Стара Загора
Я да раздвижим малко темата!
Имаме си нов фен на италианските автомобили - синът ми Симеон!:baby_bringin:
Жив и здрав да ви е алфиста :bravo::birth1:
nmushnikov да не залитне към фиатчето?Внимавай!!!
assassin's
13-10-2010, 21:53
айде и от мен да ти е живо и здраво!!!
Честито да ти е жив и здрав и да почерпиш.И да му купиш най-хубвата Алфа (дизелова)
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
айде и от мен да ти е живо и здраво!!!
Ще пускат нови Osrami N Br така, че изчакай
Клик (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53055) ;)
nmushnikov
14-10-2010, 06:31
Благодаря на всички!
А сега към темата - тъкмо си пия кафето и си гледам пощичката и попаднах на нещо интересно. Може да е страра информация, но все пак реших да я споделя http://www.cars.bg/autonews/technologies/583
---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------
nmushnikov да не залитне към фиатчето?Внимавай!!!
И да залитне - пак е италианка... Тъкмо докато порасне, живот и здраве, 159-ките ще са станали по 2 за лев...:tongue2:
didko_boy
14-10-2010, 08:20
еееее Мушников да ти е живо здраво право и кораво :clap: много да ви радва , а към какво ще се насочи той сам ще реши :bath:
assassin's
14-10-2010, 08:32
Ще пускат нови Osrami N Br така, че изчакай[/QUOTE]
ще почакам!
и от мен честито,да не забравиш първият памперс бе от мен:baby:
IrinArbalov
16-10-2010, 19:41
И от мен честито, да ти е живо и здраво.
nmushnikov
16-10-2010, 21:37
Благодаря ви ! Не съм забравил! :notworthy: Ще ти взема един и на теб, за колко килограма?:smoke:
plamen yanev
20-10-2010, 23:11
Здравеите имам проблем със моята алфа мн и играят уборотите и понякога гасни някои знаели какво може да е :sad:
Здравеите имам проблем със моята алфа мн и играят уборотите и понякога гасни някои знаели какво може да е :sad:
Колега предлагам ти да дойдеш в 12:30ч на Трафик в неделя да се запознаем,а за проблема ти едва ли някой на магия може да ти каже какво й има на колата ти. А като дойдеш съм почти сигурен,че ще намериш човек който да ти реши проблема :doctor:
plamen yanev
20-10-2010, 23:30
ще се постарая да доида
може и да не вярвате ама моита "сладурана" пак е в бокса този път скорости . тръгнахме 5 човека да посрещаме jyli morning в Каварна и в Бълчик Алфата остана на 3 скорост и така 450 км по родните пътища се прибирах на 3 скорост с 5 човека :whip:
ха-ха сори за спама ама не се сдържах.значи видя ли ст.загорски номер и алфа да кара бавно или да се хендеца по светофарите ше знам че е с блокирала кутия.
лятото си доидох от ямбол до ст.зогора на 4та.преди дви седмици се прибрах от габрово до ст.загора на първа с 30км/ч.дано до седмица да влезе пак у пътя.
ха-ха сори за спама ама не се сдържах.значи видя ли ст.загорски номер и алфа да кара бавно или да се хендеца по светофарите ше знам че е с блокирала кутия.
лятото си доидох от ямбол до ст.зогора на 4та.преди дви седмици се прибрах от габрово до ст.загора на първа с 30км/ч.дано до седмица да влезе пак у пътя.
Че това си е максималната скорост за ТС моторите на АР :calc:
не.през цялото време стрелката на оборотомера между 3200-3500. такаче не е мах.а и да не мислиш че искам да си изпържа колата.темпетатура от 90-95 грауса включи ли перката и пада до 90.но 120км ми отнеха 4.15 часа.иначе 60 си вдига на първа,колко е препоръчително.....всеки сам си знае как да си кара колата аз лично не ръчкам отдавна са ми минали тия мераци.айде че оспамихме темата за рацери,тва по скоро са извънредни ситуации,но пак е по добре от пътна помош по 2.20лв на километър(и тоз хуи съм ял с опела).
Jivko7777
21-10-2010, 18:03
http://s16.rimg.info/044aaa9d0f88984aacf6924242c2273d.gif
nmushnikov
21-10-2010, 19:38
А бе и аз минах към печките, ама днес си поръчках ТС-то.. ГОЛЯМ КЕФ!:go: Много бързо им се пълнят оборотите на тия дизелаци бееее!:furious:
А бе и аз минах към печките, ама днес си поръчках ТС-то.. ГОЛЯМ КЕФ!:go: Много бързо им се пълнят оборотите на тия дизелаци бееее!:furious:
Мощни са за тва ;)
nmushnikov
21-10-2010, 19:56
:metal: най-вероятната причина! Ама аз съм си доволен от новата придобивка - някой като ме ядоса, сека му пътя и го оставям в мъглата да се чуди от де иде туй чудо!:devil:
:metal: най-вероятната причина! Ама аз съм си доволен от новата придобивка - някой като ме ядоса, сека му пътя и го оставям в мъглата да се чуди от де иде туй чудо!:devil:
ти пък стая кашлица:gayfight: де са слагаш при колите
И що обиждаш ся на човека телефонната кабинка?Т'ва, че ти е секнал няколко пъти обяда нищо не значи :pokey:
ФЕРАРИСТ
21-10-2010, 21:29
Добре бе Арбал, аре фани земи да го мафнеш тоя аватар, с тая грудка на заден план че вече почвам да се изнервям, и ще направя някоя глупост......
То т'ва е кефа да караш печка, да те лепне яко за седалката :dance:
Аз като бивш бензинаджия, още ме дразнят късите скорости, ама .... едното за сметка на другото ... хаха
И така и не я показа тая печка, ама хайде сега си покрай бебока и имаш оправдание :mrgreen:
ФЕРАРИСТ
21-10-2010, 21:41
То т'ва е кефа да караш печка, да те лепне яко за седалката :dance:
Ц-ц-ц-ц.....страшна работа ей, сичките нафтаджии така сте лепнали за седалките че си ходите с тях по улиците, не моете да си ги отлепите......:afro::afro:
Добре бе Арбал, аре фани земи да го мафнеш тоя аватар, с тая грудка на заден план че вече почвам да се изнервям, и ще направя някоя глупост......
ква бе ?:pokey:
Ц-ц-ц-ц.....страшна работа ей, сичките нафтаджии така сте лепнали за седалките че си ходите с тях по улиците, не моете да си ги отлепите......:afro::afro:
http://www.en.kolobok.us/smiles/icq/rofl.gif http://www.en.kolobok.us/smiles/icq/rofl.gif http://www.en.kolobok.us/smiles/icq/rofl.gif
ФЕРАРИСТ
21-10-2010, 22:01
ква бе ?:pokey:
Ше зема два зелени спрея от Багирата и ще ти мацна сеемнайските отровно - зелени.....
plamen yanev
21-10-2010, 22:09
от както превартях лагер на 2 ри целиндър ми играят уборотите дали е съфпадение :bored:
ФЕРАРИСТ
21-10-2010, 22:41
от както превартях лагер на 2 ри целиндър ми играят уборотите дали е съфпадение :bored:
Отварял ли си двигателя след като превъртя лагер??
plamen yanev
21-10-2010, 22:48
не само свалих картера и смених лагерите
ФЕРАРИСТ
21-10-2010, 22:51
Тогава по вероятно е съвпадение.....
plamen yanev
21-10-2010, 22:53
ммм начи ще иа карам в боша да я закачат
ммм начи ще иа карам в боша да я закачат
Подмини боша и отиди при Венера ;)
Може да послушаш колегата за Венера. А днес следобед май те мярнах на светофара на БКП-то...бяхте 2 маймунки в колата :)
plamen yanev
21-10-2010, 23:15
може аз баяа пъти минавах от там пук и нз вув градъ дали има друга като мояата във такъв цвят
ФЕРАРИСТ
22-10-2010, 08:45
Има един Лешояд се пише тук във форума, той също има мисля същото ГТВ......
didko_boy
22-10-2010, 09:01
Подмини боша и отиди при Венера ;)
е не Аз предлагам да спре у БОшшшшшА , да му сменят ламбда ОРИГИНАЛНА (индийска) дебитомер ОРИГИНАЛЕН (словенски ) и ТПС и той ОРИДжИНАЛ - Каспичан И чак след като му земат 1000+ лева а проблема си е ОСТАНАЛ да дойде да я погледнем (СИЧКИ ТЪЙ ПРАЯТ) :Topic-is-closed-bg:
ФЕРАРИСТ
22-10-2010, 09:28
Глей ся пък тоя как си рита заплатата....
didko_boy
22-10-2010, 10:36
колата си е негова и парата си е негова , не мога да му казвам къде да си харчи парите !!! съжалявам хората който ходят в БОШа оставят по 2-3 заплати и чак тогава тръгват по сервизи където НАИСТИНА ШЕ ИМ РЕШАТ ПРОБЛЕМА за доста по малко пари !!!
монтьорин дето няма черно под ноктите и ходи с лаптопа под мишница цял ден , кво ми го фалиш . дебитомер и майка ми зад блока може да смени докато си пие кафето ХАХАХАХАХАХА
П.П. ай май са че колата ми обезглавена :rotfl:
монтьорин дето няма черно под ноктите и ходи с лаптопа под мишница цял ден , кво ми го фалиш
То това е най-сладката работа бе колега :mrgreen:
Aма си прав де
alfa_erazor
22-10-2010, 11:22
Здравейте колеги, може ли да ми кажете къде мога да намеря гумаджийница която да работи в събота и неделя, ако може да дадете линк към бгмапс/гугълмапс ще е най-добре, че не ми е познат града ви :)
Благодаря предварително.
Jivko7777
22-10-2010, 12:27
Има един Лешояд се пише тук във форума, той също има мисля същото ГТВ......
Имал до преди 2 години :coolio:
Здравей колега,
ако говорим за София
На бул.Цветан Лазаров срещу складова борса Къра има денонощна гумаджийница.
кв.Дружба 1
Ориентир - Сградата на Телетек / светло синя на цвят /
nmushnikov
22-10-2010, 12:59
Шъ ви дам аз едни кашлящи телефонни кабинки!
Здравейте колеги, може ли да ми кажете къде мога да намеря гумаджийница която да работи в събота и неделя, ако може да дадете линк към бгмапс/гугълмапс ще е най-добре, че не ми е познат града ви :)
Благодаря предварително.
Имаше преди денонощна, до Бисер Олива ( на Арбалов гумаджийницата), работи в събота, за неделя не знам, но за неделя нищо не мога да кажа.... Не съм сигурен за тази до Малкия Шел ( в новите гаражи).
Под електрото има една, работи и в неделя.
http://s1.postimage.org/3jjES.jpg (http://postimage.org/image/6ppdmvus/)
... (СИЧКИ ТЪЙ ПРАЯТ) ...
Не сички :no:
Здравей колега,
ако говорим за София
На бул.Цветан Лазаров срещу складова борса Къра има денонощна гумаджийница.
кв.Дружба 1
Ориентир - Сградата на Телетек / светло синя на цвят /
Ти пък как реши че някой говори за София в Старозагорския раздел ??? :mrgreen:
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
.....
монтьорин дето няма черно под ноктите и ходи с лаптопа под мишница цял ден , кво ми го фалиш .....
абе... малко и вас съм ва виждал с лаптопите под мишница ама айде... ;-)
то тоя с лаптопа е "диагностик", а тоя с черното - "механик" :hehehm::hehehm::hehehm:
и... утре е ежеседмичния "АРБАЛ-ФЕСТ" - който знае кога и къде да са мята ;-)
...
абе... малко и вас съм ва виждал с лаптопите под мишница ама айде... ;-)
Като ходят на гонки на чАртата ли?:mrgreen:
ФЕРАРИСТ
22-10-2010, 20:47
и... утре е ежеседмичния "АРБАЛ-ФЕСТ" - който знае кога и къде да са мята ;-)
Тоя ми е нещо фръцнат, неска ме гледа серт-сурат, не знам дали ще земе да ме покани.....пък и аз не ям кво да е, ще искам спешъл меню там....
Тоя ми е нещо фръцнат, неска ме гледа серт-сурат, не знам дали ще земе да ме покани.....пък и аз не ям кво да е, ще искам спешъл меню там....
и ти не му харесваш бонсай-я ама тва си е ваш бизнес :)
.... а менюто колко да е спешъл-колкото си го направим ;)
ФЕРАРИСТ
22-10-2010, 22:09
Хайван, ако си айляк довлечи се утре между 9 и 12.30 в сервиза че трябва да ти видя нещо по двг-то......
ФЕРАРИСТ
22-10-2010, 22:56
Баси уж хванах цитат на Коклеса да е към него тва мнение.....
Той ми трябваше в случая, нещо по нафтата искам да видя.....
Коклес - хайван - утре у сервиза....
...нещо по нафтата искам да видя.....
Коклес - хайван - утре у сервиза....
Нещо на печка ми замирисва от тебе...даже те виждам с 2,4JTDm :Bolt:
Куклес ко стана с фесландия? Аз утре съм извън страната, може би ще се върна късно вечерта. Айде ако ходиш звънни ми до към 10-11ч,защото после сигурно ще си изключа тела.
Аз да не съм слънце да огрея навсякъде:?:
rado_ss ,ами намери начина да дадеш,каквото имаш да даваш.
ФЕРАРИСТ хубу.
ФЕРАРИСТ
23-10-2010, 07:27
Нещо на печка ми замирисва от тебе...даже те виждам с 2,4JTDm :Bolt:
Болен????
Цъ
Дилъра му е кофти тип ;)
То тук за 2 дни голяма приказка е ставало.Пак съм пропуснал чата
арбал фест днес ще се проведе на обичайното място по обичайното веме :hehe:
nmushnikov
01-11-2010, 17:59
Живко, ти ли мина одеве покрай бившата библиотека дето бяха вдигнали с паяка една кола?
Jivko7777
01-11-2010, 18:43
Живко, ти ли мина одеве покрай бившата библиотека дето бяха вдигнали с паяка една кола?
Не...Днес почти целия ден бяхме в Сливен!
А и щях да ти се обадя!
nmushnikov
01-11-2010, 19:01
Уфффффф, май беше Кристиян... Сори!
Jivko7777
02-11-2010, 01:46
Уфффффф, май беше Кристиян... Сори!
Е може и да е той! Иначе няма нищо :)
http://lh4.ggpht.com/_KD0Qb6Zah70/TNWE7mJEveI/AAAAAAAACg4/mq6tzSBIEaU/s512/DSCN2095.JPG (http://picasaweb.google.com/107063646665915287557/sBlFr#)
Кликнете с мишката върху носа на Арбала ;)
Мариян Арбалов
06-11-2010, 19:15
http://lh4.ggpht.com/_KD0Qb6Zah70/TNWE7mJEveI/AAAAAAAACg4/mq6tzSBIEaU/s512/DSCN2095.JPG (http://picasaweb.google.com/107063646665915287557/sBlFr#)
Кликнете с мишката върху носа на Арбала ;)
Цък Цък хаха
nmushnikov
07-11-2010, 06:05
Хубав фест се е получил :picnic:, ама едно не мога да разбера - 'що му седите прав на Арбала?:metal:
Хубав фест се е получил :picnic:, ама едно не мога да разбера - 'що му седите прав на Арбала?:metal:
да беше останал,ще да разбереш:Tease:
nmushnikov
07-11-2010, 14:12
:bouncing_smiley: Има резон в думите ти...
ФЕРАРИСТ
07-11-2010, 15:29
Ц-ц-ц......колко остаря Арбалчето ей......
assassin's
07-11-2010, 17:53
Николае
тоз подпис пък за кво така????
Хаха, сега да не напишеш никога вече бензин :mrgreen:
nmushnikov
07-11-2010, 18:32
Николае
Може би заради новата придобивка...:plane:
---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ----------
Ц-ц-ц......колко остаря Арбалчето ей......
И помъдрява...:respect:
assassin's
07-11-2010, 22:16
и тя е???
Jivko7777
08-11-2010, 03:37
Николае
Може би заради новата придобивка...:plane:[COLOR="Silver"]
и тя е???
Заради това ;) Фиат Купе Турбо Бензин...
Ето го и пред тях ;)
http://photo-zona.net/images/user64199/album24675/preview/1289180191_dycu3190_081120101768.jpg
IrinArbalov
08-11-2010, 10:49
[QUOTE=Jivko7777;792280]Заради това ;) Фиат Купе Турбо Бензин...
Ето го и пред тях ;)
http://photo-zona.net/images/user64199/album24675/preview/1289180191_dycu3190_081120101768.jpg[/QUOTE/]
На снимката има ДВА ТУРБО БЕНЗИНА
ФИАТ КУПЕ 2.0 ТУРБО и СМАРТ 900 ТУРБО
ФЕРАРИСТ
08-11-2010, 18:35
[/QUOTE/]
СМАРТ 900 ТУРБО
600 бре.....
Като ти гледам подписа си открил топлата вода :P Наполовина вече си от нашта партия :yes:
ФЕРАРИСТ
08-11-2010, 19:18
Е мисля че е излишно да пиша допълнение - никога и нафта......
nmushnikov
08-11-2010, 20:06
Никога не казвай "Никога"! ;) А какво стана с джантите?
Jivko7777
08-11-2010, 20:11
ФИАТ КУПЕ 2.0 ТУРБО и СМАРТ 900 ТУРБО
На 3 - вижда се номера и на Турбо Мартеницата ;)
nmushnikov
08-11-2010, 20:14
що си мисля, че не е с турбо...
Jivko7777
08-11-2010, 20:35
що си мисля, че не е с турбо...
Щото в подписа му пише никога вече Атмосферки :)
nmushnikov
08-11-2010, 20:49
Това "вече" е свързано, според мен, с новата придобивка...
nmushnikov
24-11-2010, 16:05
Айде Честит Рожден Ден на Ферариста! Много здраве, любов и безаварийни километри!:big_flowers::rosso_spider:
Айде Честит Рожден Ден на Ферариста! Много здраве, любов и безаварийни километри!:big_flowers::rosso_spider:
ЧЕСТИТО
ЧЕСТИТО
Ам,чи аратлика има цяла тема за рожденния си ден (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=801497#post801497);) Ти да не си преял със стари картофи/от Баумакс/ , че не я видя?
nmushnikov
24-11-2010, 21:19
Няма лошо, ама нали си е тукашно бойче... А от Баумакс компири не ям (а и от доста други места) - само домашно приготвени!
А! То за картофките било към друг насочено... ;)
Кво стана с интервюто на клубната звезда?Някой слуша ли го?Да разказва бързо:smile:
nmushnikov
11-12-2010, 08:14
К'ви интервюта, к'ви 5 лева?:?:
ФЕРАРИСТ
11-12-2010, 08:25
Каката каза че ще се обади, кога ще е, а не се обади - разочарован и обиден съм - сега не знам с нея ли трябва да правя секс, или с Дидко дето посредничи.......или и с двамата......
nmushnikov
11-12-2010, 08:38
Имаш право на избор...:hehehm:
Имаш право на избор...:hehehm:
м не,мисля че няма:rotfl:
assassin's
11-12-2010, 18:35
Първо с посредника,ако не ти хареса тогава с интервюиращия!
Имам някво чувство че Дидо скоро няма да дойде на срещите.....:spiteful::hump:
ФЕРАРИСТ
12-12-2010, 08:19
Мноо се размечтахте......
didko_boy
13-12-2010, 10:56
за бат Кольо гол в банята влизам и ноктите без упойка си режа, пък и съм чувал че от веднъж гей не се става!
nmushnikov
13-12-2010, 11:05
Дано само с чуването да се разминеш....:gayfight:
nmushnikov
16-12-2010, 10:23
Да го поздравим! http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55403
ФЕРАРИСТ
16-12-2010, 18:03
Абе търся десен носач за 145-146 - стар разбит, или какъвто и да е там......давам моя от купето, трябва ми просто оборотен....
Абе търся десен носач за 145-146 - стар разбит, или какъвто и да е там......давам моя от купето, трябва ми просто оборотен....
аз съм чиляка бря:Tease:
ФЕРАРИСТ
16-12-2010, 22:07
Ей тва е, Арбала моментално става Гумаджия на Месеца......
Утре ше мина да го наградя.....
IrinArbalov
22-12-2010, 12:37
Ей тва е, Арбала моментално става Гумаджия на Месеца......
Утре ше мина да го наградя.....
Чичо Николай, кога ще ме повозиш в фиата.
ФЕРАРИСТ
22-12-2010, 18:42
Ми че когато ми дойдеш на крака или място......няма да те карам да пишеш молба в два екземпляра, със СиВи, медицинско и прочее.....идваш и се возиш деба.....
Ми че когато ми дойдеш на крака или място......няма да те карам да пишеш молба в два екземпляра, със СиВи, медицинско и прочее.....идваш и се возиш деба.....
абе кво ша го возиш , ай си кара кошницата:boxing:
assassin's
22-12-2010, 21:15
Да види и той малко мощ,че тия куци Т.спаркове само главите ни ядът!
Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново ;)
И с бай пас пак сме НОМЕР ЕДНО ... ама не ми се иска да засрамвам колегите ,че току виж ме ступали някъде,че аз с тоз дизелак не стига,че и с бай пас и не стига че и не къди вече кЪт печка ми и пусто да го е.а и у ауспуха върви ли върви неговата майк недна ... италианска мъстия е била тя майка му и върви та съ къса .... :drunk::static:
Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния :big_love:
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------
аааааа ууууууууу
и да ни забрава да въ предупрея че койту намери правописни грешки кой да си ги задържи за себе си у тях си,ама койту намери правилни думи да си ми ги върне че съвсем ще ми изпие чавка мозъка веч ... :horror:
Колеги.....имам едно предложение ...
Пред Мола има ледена пързалка,айде в неделя са се съберем там и да се попързаляме....да видим кой кого ще изпързаля :firstprize:
То с колите е ясно...аз и Никито сме хората с бързаците :mrgreen::hehe:
Ама я да видим на кънките кой ще е шампион :spell:
digitalundgrd
23-12-2010, 12:11
Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново ;)
И с бай пас пак сме НОМЕР ЕДНО ... ама не ми се иска да засрамвам колегите ,че току виж ме ступали някъде,че аз с тоз дизелак не стига,че и с бай пас и не стига че и не къди вече кЪт печка ми и пусто да го е.а и у ауспуха върви ли върви неговата майк недна ... италианска мъстия е била тя майка му и върви та съ къса .... :drunk::static:
Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния :big_love:[COLOR="Silver"]
Шефке, вчера да не е имало алкохолен делириум :gruebel:
уффф
ако беше така,ама не е
не приемам алкохол под никаква форма....сорри :saint:
Jivko7777
23-12-2010, 17:55
Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния :big_love:
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------
аааааа ууууууууу
и да ни забрава да въ предупрея че койту намери правописни грешки кой да си ги задържи за себе си у тях си,ама койту намери правилни думи да си ми ги върне че съвсем ще ми изпие чавка мозъка веч ... :horror:
Бела по скоро кротувай и карай кротко дизелчето, нека мине първо разработката ;) да не ревеш пак или вече като те слушам си почнала да даваш цялата газ...
Жика....ти от кога стана такъв спец ;)
Споко бре,парите са за това за да се харчат....като се скапа отното,ще я ремонтираме отново !
А и Алфите са здрави коли,карах я повече от половин година прегрята и с пукната глава ... като отворихме главата имаше 8 ( ОСЕМ ) пукнатини !!!
И к'во...вървеше си колата,само дето малко повечко антифризец гореше....:cheers:
ФЕРАРИСТ
23-12-2010, 19:40
На тая пързалка вече не ме пускат.......като врътна 2-3 тройни аксела и надера леда, и ме гонят деба.......
еееееееееее....не ти вярвам...пък и там са мои хора...айде не се страхувай,няма да паднеш :hehe:
didko_boy
23-12-2010, 19:53
СИНИЯ ДИЗЕЛОЗАСРАМИТЕЛ тази вечер се изрева с пълен глас след 3 месечно мълчание и много го сърбят гумите :hehe: така че за 1 летящ старт си намери мераклия (с летните джапанки съм, като се счупи беше лято) :lsabre:
П.П. не съм я карал още незнам колко съм бърз, направих си 1 завойче из железник по дупките да и наместя уплътненията че беше залепнала
nmushnikov
24-12-2010, 07:25
Честито!:bravo: Изрева, изрева, ама явно и е тънко гласчето, че не можа да събуди бебока в колата...:hehe: Ами тъй като гледам двама сте прясно ремонтирани и ви "сърбят гумите", така, че - действайте!:handshake:
Jivko7777
24-12-2010, 13:56
Жика....ти от кога стана такъв спец ;)
Споко бре,парите са за това за да се харчат....като се скапа отното,ще я ремонтираме отново !
А и Алфите са здрави коли,карах я повече от половин година прегрята и с пукната глава ... като отворихме главата имаше 8 ( ОСЕМ ) пукнатини !!!
И к'во...вървеше си колата,само дето малко повечко антифризец гореше....:cheers:
Ти пак да не се обидиш нещо :) Просто ти казвам че е хубаво една разработка да си направиш поне едни 3-4-5 000км кротко :)
Иначе нека те радва дълго време Вагончето :drive:
assassin's
24-12-2010, 14:21
ти пък да направи 10 000 да смени маслото и тогава!Не и трябват повече от 1500-2000км
Колата е вече разработена .... ама ще ви свия отново шапките на гонките вие за това сега се чудите как да ме откажете :drive::headbang:
Колата е вече разработена .... ама ще ви свия отново шапките на гонките вие за това сега се чудите как да ме откажете :drive::headbang:
навремето имаше една книга, в която главите започваха така " ... драги ми Смехурко...... "
ФЕРАРИСТ
25-12-2010, 18:30
ти пък да направи 10 000 да смени маслото и тогава!Не и трябват повече от 1500-2000км
Дизела има нужда от 3-4 години разработване, така че при сички случай е добре да си кара яваш....то и без тва не е кое знае кво......дизела де....
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
направих си 1 завойче из железник
Ми идеално, пак доста си покарал, ся мое да постойш още 2-3 месеца до мотокара, макар че гледам нещо Коцето зе да го тегли натам......
навремето имаше една книга, в която главите започваха така " ... драги ми Смехурко...... "
Ще я видим ние тая работа :pokey:
Дизела има нужда от 3-4 години разработване, така че при сички случай е добре да си кара яваш....то и без тва не е кое знае кво......дизела де....
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Ми идеално, пак доста си покарал, ся мое да постойш още 2-3 месеца до мотокара, макар че гледам нещо Коцето зе да го тегли натам......
мога да ви съдействам за цена , ако по горните бараки ги карате на вторични суровини :rotfl:
Е, Miss Bella аз съм навит за един летящ старт. :)
мога да ви съдействам за цена , ако по горните бараки ги карате на вторични суровини :rotfl:
хахаха........а нямаме такива амбиции все още Арбал,ама мерси все пак за предложението...........ти виж вземи оправи онази ръжда по веждата на твоя явтомобил че току виж като минават объркат се и вземат я за скраб твоята колица.... :Silent:
Jivko7777
26-12-2010, 13:59
Груев и Бела на чертата :)
digitalundgrd
26-12-2010, 14:04
Мдам интересна гонка ше бъде;) Колегата Груев го знаем как върви (дойде преди месец на 202-ра за замерка). ВЪпроса е на колежката дизела колко е бърз ;)
didko_boy
26-12-2010, 16:34
Мдам интересна гонка ше бъде;) Колегата Груев го знаем как върви (дойде преди месец на 202-ра за замерка). ВЪпроса е на колежката дизела колко е бърз ;)
аз пък мисля че сега върви повече от преди месец така че семейното комби може да изненада някой неприятно
ФЕРАРИСТ
26-12-2010, 16:35
Арбал ти виж вземи оправи онази ръжда по веждата на твоя явтомобил че току виж като минават объркат се и вземат я за скраб твоята колица.... :Silent:
Че той от тях си я купи, да не мислиш че ще искат да си я земат обратно.....
Ооооо.....Колега,Арбал...това верно ли е ?!?
значи ето от къде се снъбдявате вашето семейство с колици,предполагам че и на ИринЧо е от там :evilsmiley:
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
аз пък мисля че сега върви повече от преди месец така че семейното комби може да изненада някой неприятно
Върви пущината и ;)
Че даже и почти НЕ къди ... бреххх ...... ама т'ва мойта кола ли е 8-)
digitalundgrd
26-12-2010, 17:03
Ххихих и ние си имаме нови джокери сравнено с тогава :clapping:
значи ето от къде се снъбдявате вашето семейство с колици,предполагам че и на ИринЧо е от там :evilsmiley:
Върви пущината и ;)
колежке,алкохола по празниците ти идват много,чети внимателно кой какво пише! :excl: ставаш за смях бе момиченце
колежке,алкохола по празниците ти идват много,чети внимателно кой какво пише! :excl: ставаш за смях бе момиченце
Браво колега:clapping:.И аз така мисля:clapping:.Точно така колега!:clapping:
assassin's
26-12-2010, 18:04
Мали тука чудо бе,скрапове ралти алоуу вървящите дизели!!!Що си мислите че вървите много само тва немога да разбера???Според мен един чипосан 2,4 би трябвало да ме пере много жестоко мен,а и всичките 1,8 които аз знам!И със Бела и със Груев съм се пускал и двамата ме бият еднакво на старт от място на БАИР-да се подчертае,растоянието между мен и тях е кола и половина.Ами незнам колко коня става един дизел с чип ма да немой да нашамари един 1.8 тс грохнал от каране тва ся кое е за скрап според вас???Оставям ви да помислите и си намерете права отсечка да ви дам един хубав кантар,да се чудете тогава какво карате вие,че ние бензиновите сме за скрап!!!!
Браво колега:clapping:.И аз така мисля:clapping:.Точно така колега!:clapping:
благодаря за бурните аплодисменти колега, искам и аз да съм чиляка с купата :firstprize:
ФЕРАРИСТ
26-12-2010, 18:12
Пуши по малко от преди?????
благодаря за бурните аплодисменти колега, искам и аз да съм чиляка с купата :firstprize:
Ти си чиляка...с дилафа http://lh4.ggpht.com/_KD0Qb6Zah70/TJ9ow5c9TtI/AAAAAAAACDA/LRU7qu5BQyQ/s640/20100925_016.jpg
ама знайш ли колко 'ляп има да издеш още???
Браво за купата колета:clapping:.Само така!:clapping::clapping::clapping::clapping:
Бе Колега Арбалов .... Аз алкохол НЕ приемам бре :wein:
Бе Колега Арбалов .... Аз алкохол НЕ приемам бре :wein:
Не приемаш за подарък?
assassin's
26-12-2010, 18:27
Тя не го приема венозно само!!!
ФЕРАРИСТ
26-12-2010, 19:37
Я тишина за малко......
Я тишина за малко......
Ако ще казваш нещо важно, говори с Дидо да съдейства за още ефирно време ;)
И там си излей душицата.
А иначе браво:clapping: много са се разприказвали:clapping::clapping::clapping:
IrinArbalov
26-12-2010, 20:24
Върви пущината и ;)
Колешке, вземи си смени окачването че тва здало багажа от толкова много товар.
digitalundgrd
26-12-2010, 20:30
Толкоз ли много тежи дизела бре :whistle:
ФЕРАРИСТ
26-12-2010, 21:51
Ако ще казваш нещо важно, говори с Дидо да съдейства за още ефирно време ;)
И там си излей душицата.
А иначе браво:clapping: много са се разприказвали:clapping::clapping::clapping:
Само ме експлоатират, не казват кога е денят, още се каня или на него, или на каката....
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Толкоз ли много тежи дизела бре :whistle:
Ко значи тва ГМО в подписа бре.....
Колега....чух че ти правиш Благотворителна кампания "ала който не работи мож окачването на всичи вас работяги да смени " та мисля да се включа и аз в списъка на кандидатите за безплатна смяна на окачването на колата ми :notworthy:
digitalundgrd
27-12-2010, 03:02
Ко значи тва ГМО в подписа бре.....
Еми, както знаеш един хубав ден смених маторя и от 100 коня въпросния стана 150...Порасна с 400 кубика и му изникнаха едни баланс валове, колектор с ВИМ (тука и ти имаш голяма заслуга :notworthy: ), по-арна генерация и претърпя най-различни други метаморфози... В тоя контекст, ГМО значи "сбиртак" ахаххаа :Lkingsmiley:
Бахти коледното парти се е заформило тука :meeting:
ФЕРАРИСТ
27-12-2010, 09:16
Бахти коледното парти се е заформило тука :meeting:
А ти що мислиш че си желен.....виж ко хубаво се справяме без тебе......
didko_boy
27-12-2010, 09:20
А ти що мислиш че си желен.....виж ко хубаво се справяме без тебе......
айдееее :chair: !!! Николай тва си е на Ирин реплика трябваше ТОЙ да я каже , що му изземваш правата, или и ти си се кандидатирал за интригант на годината?
ФЕРАРИСТ
27-12-2010, 09:27
айдееее :chair: !!! Николай тва си е на Ирин реплика трябваше ТОЙ да я каже , що му изземваш правата, или и ти си се кандидатирал за интригант на годината?
Цяла година бях добро момче, сега може малко да се поразпусна....
Цяла година бях добро момче, сега може малко да се поразпусна....
:kiss:
Аууу.......Радич тия цунки-мунки где си ги разменяте с Никич тука малко на :gayfight: ми приличат :hump::evil:
assassin's
27-12-2010, 17:31
Тва е от мъжка солидарност!
Аууу.......Радич тия цунки-мунки где си ги разменяте с Никич тука малко на :gayfight: ми приличат :hump::evil:
Като беше добро момче се дърпаше,ся като се е поразпуснал мое го изплющъ ;-) любоф нали знаеш... :P
Ето това е ... поне един да си признае :)
Машала бе Човек .... то макар и непривично си е човещинка :hump: , какво сега няма да ви съдя я ... пък и то от позицията на каква :chair:
nmushnikov
27-12-2010, 20:33
Много горещо станало тука бе! С тоя огън ли разпалвахте курбанЯ?:choice:
Като беше добро момче се дърпаше,ся като се е поразпуснал мое го изплющъ ;-) любоф нали знаеш... :P
ти нали знаеш какво е правило спартанците толкова силни..... ;-)
ти нали знаеш какво е правило спартанците толкова силни..... ;-)
Анаболите?:unsure:
nmushnikov
28-12-2010, 20:37
В този ред на мисли - Елтън Джон има вече бебе.... Осторожно!
Я на какво попаднах в интернет пространството:noooo:
Изглежда ми много позната?!!!:calc:
ФЕРАРИСТ
04-01-2011, 22:59
Ибаси - някой го е блъснал на заден?????
Ибаси - някой го е блъснал на заден?????
ебаси,как позна:clapping:
IrinArbalov
06-01-2011, 20:49
Я на какво попаднах в интернет пространството:noooo:
Изглежда ми много позната?!!!:calc:
И на мен ми е много позната
На мен на Ирин 145-цата ми прилича само, че тая е с раздути калници и едва ли ще е тя. :haha:
На мен на Ирин 145-цата ми прилича само, че тая е с раздути калници и едва ли ще е тя. :haha:
Ми неговата ще да е.То тоя тунинг май той си го е правил.
P.S. Днес го гледам и с на Дидо алфата.Май и нея ше тунингова:calc:
А един фейслифт на фиата на Мушников дали не може да измисли?
IrinArbalov
06-01-2011, 21:40
Ми неговата ще да е.То тоя тунинг май той си го е правил.
P.S. Днес го гледам и с на Дидо алфата.Май и нея ше тунингова:calc:
На дидо колата внимавам с нея, немога да я карам така както си карам мойта
ФЕРАРИСТ
06-01-2011, 22:29
На дидо колата внимавам с нея, немога да я карам така както си карам мойта
Е що, тя ся уж вървяла......не се знае докога, ама се пак върви.....
IrinArbalov
06-01-2011, 22:44
Е що, тя ся уж вървяла......не се знае докога, ама се пак върви.....
Тва само дидко може да каже:rosso_racers:
Твоята кво ше я правиш? На части или реставрация?
P.S.Еееее Честит Имен Ден и на нашите Ивановци.Да сте живи и здрави!
nmushnikov
07-01-2011, 20:45
А един фейслифт на фиата на Мушников дали не може да измисли?
Ааааааа, предпочитам аз да си го направя, ама не точно такъв.....:Lkingsmiley: По-скоро да я пораздуя още малко...:whistle:
Честит Имен Ден и от мен на всички Ивановци !
assassin's
14-01-2011, 22:12
?!?
marti-69
19-01-2011, 22:49
търся купе за Алфа 145 Т.С.,без мотора и скоростната кутия,да не е бракувано,ако някои може да помогне, че да съживим една пчеличка.
traiko_89
20-01-2011, 19:15
търся купе за Алфа 145 Т.С.,без мотора и скоростната кутия,да не е бракувано,ако някои може да помогне, че да съживим една пчеличка.
да 1.6 е била още не е разпродадена
marti-69
25-01-2011, 19:11
къде е тва купе,даи малко инфо моля.
ФЕРАРИСТ
12-02-2011, 19:20
Снощи някой отнесъл един стълб и огради на кръговото на Славянска, маслените и пясъчни дири водеха надолу към Кауфланд.....
Ирин да е засичал някой наскоро?????
Днес на 'Трафик' в 12:30 ше има ли паплач?
didko_boy
25-02-2011, 02:18
ДНЕСКА 25.02.2011 лето господние Двама видни заралийски алфиста ИМАТ ПОВОД ДА ПОЧЕРПЯТ Ирин Арбалов и Делян Генов на една и съща дата навършват 20 години (Ирин откак плете интриги, а аз откак съм станал РАЦЕР) ПРИЕМАМЕ ПОЗДРАВИ И ПОДАРЪЦИ ВСЯКАКВИ не очаквайте да ви почерпим (криза е)
Jivko7777
25-02-2011, 07:38
Айде честито :)
По-здрав (http://www.youtube.com/watch?v=F_7MqduRd3g) за рождениците!
IrinArbalov
25-02-2011, 09:41
По-здрав (http://www.youtube.com/watch?v=F_7MqduRd3g) за рождениците!
Mерси за поздрава Кокалче.
IrinArbalov
25-02-2011, 12:20
Бармане бармане кокал идвай да ми ставаш барман.
Айране,а за мен ксенонче???
assassin's
25-02-2011, 19:50
Айде живи и здрави интрганта и чирака!Ш пия едно за моя сметка за ваше здраве :)!
didko_boy
25-02-2011, 20:22
ами айде мерси и от мене :Tease:
nmushnikov
26-02-2011, 08:12
Честито и от мен на патерица! Живи и здрави и много безпроблемни километри с любимите!
Честито и от мен на патерица! Живи и здрави и много безпроблемни километри с любимите!...тролеи? :haha:
nmushnikov
27-02-2011, 06:38
Защо не? Имах предвид коли, жени...:coolio:
А честита баба Марта!!! Май Ферариста има най големата мартеница.
IrinArbalov
01-03-2011, 10:51
А честита баба Марта!!! Май Ферариста има най големата мартеница.
Не е мартеница а пожарна.
Jivko7777
01-03-2011, 13:31
Старши Арбалов, вчера не поздравява в 11:30 при влизането си в Баумакс :)
Също беше засечен qkimov към 13:00 да излиза на Патриарх Евтимий...Иван Енчев цял ден му се мъдри 2,4-ката до Агро Центъра и гледам пред Ферариста неква Ланча Делта се подвизава :thumbup:
Иначе честита Баба Марта и поздрави!
Въъъъ ти на отчет ли ни водиш :tooth:
Jivko7777
01-03-2011, 19:17
Въъъъ ти на отчет ли ни водиш :tooth:
Не просто споделям вчерашните си виждания :tooth:
И аз те засякох ма не бях много сигурен та за тва си правих пас......:innocent:
ФЕРАРИСТ
01-03-2011, 21:49
И аз те засякох ма не бях много сигурен та за тва си правих пас......:innocent:
Нямаше ли пушек след колата????
То си личи дизеларката бре.....
Jivko7777
02-03-2011, 02:31
Мойта е по добре от бензин бре :Tease:
Е*ахти колко съм глупав :brickwall: как не се досетих:Suicide:
marti-69
13-03-2011, 12:26
колегите,имам алфа 145 2.0 т.с. за части,ако някои има нужда.....
assassin's
04-04-2011, 18:13
Тука станало голямо мъртвило бре,всички май ви е хванала пролетната умора нама дизелджии и бинзинджии!То толкова тихо и празно и унас в хладилника не е :)
nmushnikov
16-04-2011, 07:20
Днес ще има ли протестиращи на Техномаркета?
---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:19 ----------
Тука станало голямо мъртвило бре,всички май ви е хванала пролетната умора нама дизелджии и бинзинджии!То толкова тихо и празно и унас в хладилника не е :)
Може би има затишие пред буря...:evil:
ФЕРАРИСТ
16-04-2011, 18:09
Иринчо неска гледам 3-4та кола на протеста....
Иринча е протестантин..... от малък... като израсте ше сваля правителства :)) :hvala::priest::indian:
Колеги, спешно се нуждая от стар двукрилен гардероб !
Състоянието на лицевите вратички не е от значение,важно е корпуса да е здрав.
joro_donchev
26-04-2011, 19:23
ако искаш имам един ама незнам дали ще ти хареса?:evil:
ако искаш имам един ама незнам дали ще ти хареса?:evil:
Жорка,нямам никакви претенции!
Гардероба ми трябва за да го преустроя за родилно на женската ми която ще ражда след 3 седмици понеже старото родилно вече здаде багажа.
:)
Сериозно е запитването ми и за това ще моля за сериозно отношение,макар да звучи смешно това всичкото :)
ФЕРАРИСТ
15-05-2011, 14:08
Абе кой в СТЗГ сурка или има 17ки джанти с 5 болта - 5х98 или 5х100.....
Виждал съм няколко 147-ци със 17-ки.Едната е на Bojidar Dobrev
ФЕРАРИСТ
15-05-2011, 15:57
Други.....?
Няколко хиляди ВАГ-а 5х100
ivan_petkov_stz
15-05-2011, 22:27
Моите са 17" - 5x98.
Абе кой в СТЗГ сурка или има 17ки джанти с 5 болта - 5х98 или 5х100.....
Сурках едни аз на 156-цата,ама ги продадох.Сега съжалявам ,но с удоволствие ако ми изпаднат някви шукарски пак бих си сложил :)
П.С. Ако има някои 17" за продаване като за наши хора ,да драсне едно ЛС.:mobile: :razz:
Jivko7777
24-05-2011, 11:42
Фераритууу минава толкоз бавно и тържествено през Нова Загора все едно е абитуриент :wow: и да оставим туй на страна ами и не се и обажда :smackbum:
ФЕРАРИСТ
24-05-2011, 12:36
Неска си погребах кучето - и Б.Б да ми беше на пътя надали щях да го видя.....
Jivko7777
24-05-2011, 12:42
Ееее лошо, и аз викам какво стана с 30-40 да караш едвам едвам и да не ме и видиш, а тоо...съжалявам...
Съжалявам за кучето :(
https://lh3.googleusercontent.com/-m6GyR4AwQY4/Teed942IloI/AAAAAAAAE0c/kJKG8Vv8BL8/s800/2011-06-02_11-20-41_504_2011-06-02_17-14-16.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-aVyo0-lihzc/Teed-ABH6tI/AAAAAAAAE0g/dROswUxJ8NQ/s912/2011-06-02_11-20-19_280_2011-06-02_17-18-40.jpg
arbalov утре зимам 2 бели спрея и идвам,а ти да си остъргал каплите!
IrinArbalov
02-06-2011, 19:56
https://lh3.googleusercontent.com/-m6GyR4AwQY4/Teed942IloI/AAAAAAAAE0c/kJKG8Vv8BL8/s800/2011-06-02_11-20-41_504_2011-06-02_17-14-16.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-aVyo0-lihzc/Teed-ABH6tI/AAAAAAAAE0g/dROswUxJ8NQ/s912/2011-06-02_11-20-19_280_2011-06-02_17-18-40.jpg
arbalov утре зимам 2 бели спрея и идвам,а ти да си остъргал каплите!
Доста добре са станали снимките.
Доста добре са станали снимките.
мноо арна станала колицата... аферим! и да ми ги пазиш,ахмак:smackbum:
Само 4 капачки от боза ти трябва и си чук ;)
Само 4 капачки от боза ти трябва и си чук ;)
и болтчета :) ама като порастне малко :)
didko_boy
04-06-2011, 08:17
ама сте и сладки "вземете си стая бре" :gay[1]: подаръчета , нежности, ласки , тука понамирисва!!! Аз се чудих какъв е тоя синдикат срещу "нас" пък то кво било :puke:
ама сте и сладки "вземете си стая бре" :gay[1]: подаръчета , нежности, ласки , тука понамирисва!!! Аз се чудих какъв е тоя синдикат срещу "нас" пък то кво било :puke:
а кои сте това "нас" че нещо не виждам? и ако 4 ст
отака за теб са "подаръчета" ела да ти подаря една нощ,а?
didko_boy
04-06-2011, 19:43
а кои сте това "нас" че нещо не виждам? и ако 4 ст
отака за теб са "подаръчета" ела да ти подаря една нощ,а?
Иване ако ще си остроумничим кажи да сипа 1 ракия да видиш кви бисери ще извадя ! Ирин си е интригант на него никой не му обръща внимание ама ти уж си по сериозен а що си тръгнал с рогата напреде незнам !!! Щом така ти харесва ДАВАИ
Иване ако ще си остроумничим кажи да сипа 1 ракия да видиш кви бисери ще извадя ! Ирин си е интригант на него никой не му обръща внимание ама ти уж си по сериозен а що си тръгнал с рогата напреде незнам !!! Щом така ти харесва ДАВАИ
предлагането на стаи наляво надясно и особено в случая не е много на място... ти си помисли кой е остроумен и кой с рогата напред ;) относно ракията - да полеем с бутилка джеймисън че ракия не пия.../тя от мен,останалото от теб(вас)/ ... живи и здрави
Вижте сега....ако ще си наемата стая викнете ме и мен да ви реферствам на лИбоФните излияния :big_love: ... не бойте се , аз алкохол не употребявам , няма да ви хабя ДжеймисЪнЪ :drunk:
детска работа стана тука :big_whoops:
Абе ние тия срещи няма ли да ги изместваме за вечерта вече ?
Жегаво е денем .
ФЕРАРИСТ
13-06-2011, 22:28
Някой ако му се идва на Калояново тая неделя, все още има няколко места в сервизния транспорт........
didko_boy
14-06-2011, 21:32
Някой ако му се идва на Калояново тая неделя, все още има няколко места в сервизния транспорт........
ше ме земете ли и мене ЪЪЪЪ ???
ФЕРАРИСТ
15-06-2011, 12:48
Е все някой трябва да е последен......
Мариян Арбалов
15-06-2011, 19:25
Едно място за мен има ли ?
ФЕРАРИСТ
15-06-2011, 19:33
Има.....стига да мое да станеш в 8 часа...
Мариян Арбалов
15-06-2011, 22:20
100% ще стана..
didko_boy
16-06-2011, 21:23
аз си мислих че ще тръгваме в 8 часа ! ама щом мислите да СТАВАТЕ в 8 значи и аз ще поспя :bowdown:
ФЕРАРИСТ
16-06-2011, 23:04
8 часа който дошъл - дошъл, в 8:01 лека полека......
ek6an_men
16-06-2011, 23:15
8 часа който дошъл - дошъл, в 8:01 лека полека......
Привет
в колко часа трябва да сме в Калояново ????
Ако имам възможност ще гледам да дойда.
В колко часа започва Екшъна ???
:rosso_spider::rosso_spider::rosso_spider:
ФЕРАРИСТ
17-06-2011, 00:01
Ми пишат че е от 9 до 18, секи може да дойде когато си иска......
ek6an_men
17-06-2011, 11:19
Благодаря много за инфото
nmushnikov
09-07-2011, 22:13
С прескърбие ви съобщавам, че се разделих с любимата си алфичка....:priest: Стечение на обстоятелствата го наложиха...:ranting: Надявам се и съм си обещал, че някой ден ще си взема пак Алфа, надявам се поне 159...:cheers:
nmushnikov
09-07-2011, 22:18
Кога ще е преклонението?
Тя не е умряла бре!:hehe: Продадох я....
Е да де.Разбрах.И все пак ;)Кога?!
assassin's
10-07-2011, 16:25
Ни тъ и срам!!!!
nmushnikov
10-07-2011, 23:04
Ни тъ и срам!!!!
Срам не срам - обстоятелствата го налагат!:baby_bringin:
В петък я сдадох....:go:
ура ще ядем кошнички!!!!!!!
nmushnikov
12-07-2011, 07:31
ура ще ядем кошнички!!!!!!!
За кошничките не знам засега, ама колата я познавате, казал съм му за вас....