View Full Version : Не съм се отказала ...
Не съм се отказала ...Някой ден да си купя Alfa :rosso_spider:
Затова тайно ви шпионирам ....
Как сте бандити и бандитки ?
Минавам да кажа здрасти ;-)
Шпионирай :) дано кризата не изяде на някой ушите ,че да си продаде колата за без пари! Е тва е добре дошло за теб :) Успех!
SokOtPraskova
24-06-2009, 15:33
Аааа, никакво отказване, как :flower:
Откажи се.
Има къде по хубави...................... италианки..... Мазерати, Ферари и т.н.
Това предложение за Ферарито и Мазератито ми допада ....само дето кризата и моите уши яде :wow:
Чакам тука двама приятели ....кой пръв ще ми клекне на офертата ...кон за кокошка :devil:
Давам празни обещания ....срещу добри оферти за колите им :Tease:
...
Давам празни обещания ....срещу добри оферти за колите им :Tease:
Нали знаеш: " Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!" ;-)
PEPI-2ALFA
24-06-2009, 16:01
...Минавам да кажа здрасти ;-)
Зрасти, зрасти. И в твоята тема (музикалната) не пишеш. Откакто се клонира (темата) на стилове, запада. Гледам писала си и там, така че... знаеш .
А за Ози :cheers:
Много ми стана приятно да видя, че музикалната тема е още активна :drums:
Не знаех, че е разделена по стилове...но непременно ще поддържам тонуса с Рок:wub:
Нали знаеш: " Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!" ;-)
Мноооооооооого ми допадна този лаф...
Мен така веднъж ми обещаха Brera ....но имаха предвид, когато стане автомобил с антикварна стойност...
Който има такава ....да ми я пази ...след 30 години ще я взема непременно....
Аааа, никакво отказване, как :flower:
Ау ...каква красива Алфистка имало във форума ....малей:big_wink:
Вярно си Сок от Праскова:-)
AntiLuuP
24-06-2009, 16:23
Е не е точно алфистка ама почти ...
milenamr
24-06-2009, 16:25
Добре дошла отново, приятно шпиониране :devil:;-)
Как сте бандити и бандитки
Благодарим сме! ;-)
Ветеран?
SokOtPraskova
24-06-2009, 19:20
Хех, благодаря :love:
Аааа и аз съм от тия "гледащите" алфисти. Може след 30на годинки да си разхождаме Брерите заедно, то се видя, че никой няма да ни ги подари сега (впрочем, що за липса на вкус у другите, а?) :wow: Може да направим движение с мотото: "За онеправданите, за красивите, за гледащите алфистки, за красивите, гледащи алфистки, за мен, за теб, пак за мен..." - главното действащо лице в кампанията може да е Гала
detelazurno
24-06-2009, 20:01
Stopping by to say Hi ;) Иначе няма нужда да е само тайно. Шпионирай ни явно. Живота може понякога да хапе, швепс винаги, но ние не :rockon:
....... Може да направим движение с мотото: "За онеправданите, за красивите, за гледащите алфистки, за красивите, гледащи алфистки, за мен, за теб, пак за мен..."......
Жалко, че го има написано и има от къде да го прочетеш иначе щях да те накарам да го повториш дословно и ако се беше справила можеше и да се замисля дали да не ти купя една брера ;) Аааа....кой какво спомена за празните обещания срещу добри оферти :roll2:
SokOtPraskova
24-06-2009, 20:08
Жалко, че го има написано и има от къде да го прочетеш иначе щях да те накарам да го повториш дословно и ако се беше справила можеше и да се замисля дали да не ти купя една брера ;) Аааа....кой какво спомена за празните обещания срещу добри оферти :roll2:
За Бога! :wow: Изпуснах шанса на живота си да карам Брера преди да е чукнала трийсетака.. :rosso_racers:
Дете Лазурно, мога да ти напиша и повторя още много неща, но Брера - уви няма! :devil:
AntiLuuP
24-06-2009, 20:08
...Може след 30на годинки да си разхождаме Брерите заедно, то се видя, че никой няма да ни ги подари
Абе вие красивите същества имате реалните шансове някой заможен чичко да ви изненада .... ами ние двуглавите индивиди... ще се молим след 10-15 години Брерите да са по 3 000лв :rosso_racers:
hunter1989
24-06-2009, 21:04
Здравей и от мен.И аз така си шпионирам , така че вече сме двама.
Хех, благодаря :love:
Аааа и аз съм от тия "гледащите" алфисти. Може след 30на годинки да си разхождаме Брерите заедно, то се видя, че никой няма да ни ги подари сега (впрочем, що за липса на вкус у другите, а?) :wow: Може да направим движение с мотото: "За онеправданите, за красивите, за гледащите алфистки, за красивите, гледащи алфистки, за мен, за теб, пак за мен..." - главното действащо лице в кампанията може да е Гала
:metal::throw::priest:Божееее колко смях!:comphits:
Все някога ще успееш. Пробвай да обереш банка или в краен случай камиончето с пенсийте на някое село :devil:.
Мале, добро утро, кво става тука? Рано-рано сокове от прасковки, ожаднях? Та за чичковците дето купуват Брери, да ви кажа, че доста сок пият преди това :yes:
И трябва да им се напомня често:please: че забравят.
Сокче, поздрави от Бургас :kissy:
SokOtPraskova
25-06-2009, 09:43
Мале, добро утро, кво става тука? Рано-рано сокове от прасковки, ожаднях? Та за чичковците дето купуват Брери, да ви кажа, че доста сок пият преди това :yes:
И трябва да им се напомня често:please: че забравят.
Сокче, поздрави от Бургас :kissy:
Айде мерси от чичковци...аз пък да не съм се намерила на улицата... :bouncing_smiley:
code, поздрави от ужасна, мрачна, дъждовна, студена София :bg:
Абе вие красивите същества имате реалните шансове някой заможен чичко да ви изненада .... ами ние двуглавите индивиди... ще се молим след 10-15 години Брерите да са по 3 000лв :rosso_racers:
Много си черноглед, а само на 19г.
Я се стегни и пусни един фиш :screwy: още не си учил теория на вероятностите и може и да повярваш в шанса си :metal:
detelazurno
25-06-2009, 10:09
Много си черноглед, а само на 19г.
Я се стегни и пусни един фиш :screwy: още не си учил теория на вероятностите и може и да повярваш в шанса си :metal:
Аз съм я учил, но какво от това? С това изказване на AntiLuuP съм съгласен :spam_laser:
брера, аз казвам неее, но виж едно ламбо малеее :drool:
hunter1989
26-06-2009, 01:17
брера, аз казвам неее, но виж едно ламбо малеее :drool:
Лелеле предател, нима би отказал една брера с 4 литров мотор от мазерати а ???
AntiLuuP
26-06-2009, 09:20
Лелеле предател, нима би отказал една брера с 4 литров мотор от мазерати а ???
Аз честно да ти кажа съм навит и на 2.2 JTS :gay[1]:
Абе момчета и девойки,нещо много се залетяхте из облаците,даже към Марс тръгнахте да пътувате :D :D ,я слизайте на земята и по точно в България.
Аз сега не мога да разбера,мечтата ви за някаква умряла Брера ли е? Че от тва чеп за зеле не става.
Виж сега друго си е да си мечтаеш за някой Голф 5-ца или 6-ца.
Опитвам се да си представя как би изглеждал Перник след 10-15 години (нищо лично с/у хората от там.Ама така е приказката) Месните газари с 10-ишно 15-ишно голф-че,с якия пернишки тунинг.
Типично made in bulgaristan... :D :D
Аз честно да ти кажа съм навит и на 2.2 JTS :gay[1]:
Аз доколкото чух, май 2.2 и 1.9 JTS ще ги свалят от конвейра и на тяхно място ще се появи 1.8 T, с 200 и няколко кончета. Било някаква нова разработка.
Не съм се отказала... Колежке, като се откажеш, да пуснеш пак темичка :clapping:
AntiLuuP
26-06-2009, 17:53
Аз доколкото чух, май 2.2 и 1.9 JTS ще ги свалят от конвейра и на тяхно място ще се появи 1.8 T, с 200 и няколко кончета. Било някаква нова разработка.
За тва и аз чух този 1.8Т го използват при MiTO GTA и е 220 или 240 коня са и аз не съм сигурен ...
Колежке, като се откажеш, да пуснеш пак темичка :clapping:
:bouncing_smiley: