View Full Version : Търся да наема павилион
Stefan Caromov
24-06-2009, 22:07
Значи колеги мили , търся да наема павилион ,на поточно място ,нещо като сточна гара (но тук няма) а бе откъдето минават много хора .Да е около 10 -14 кв2..До 1000 лева наем.
Ще отварям скара и грил на въглища .
Ако някой има някаква идея ,моля да сподели . Търсих в нета ,но,или са неимоверно високи цените ,или са на кучето в г...а обектите.
За справка само да ви кажа ,че тук на сточна гара плащаме 350 лв наем с включен сот в наема . Просто никой не пуска тук павилион и няма за мен :(
SokOtPraskova
25-06-2009, 09:41
Стеф, вземи си купи един павилион и си го мести :)
Stefan Caromov
25-06-2009, 12:38
Стеф, вземи си купи един павилион и си го мести :)
Не става майка ..ТРеа ми поне 10 квадрата ,а и поръчката на грил скара абсорбатори ,няма да мога да местя нищо ..а и ми тябва някде на голям наплив от хора .
Гео милев си имат Папионе ,не вървя аз там
точно там, където е павилионът няма обект за продажба на храни. А и това, което си замислил е готино и ще идват хора и от други места. Има училище наблизо.
Stefan Caromov
25-06-2009, 20:40
точно там, където е павилионът няма обект за продажба на храни. А и това, което си замислил е готино и ще идват хора и от други места. Има училище наблизо.
адрес точен ,наем -пари ,квадратура и така нататък ще са ми полезни
адрес точен ,наем -пари ,квадратура и така нататък ще са ми полезни
Не знаеш в къкво се забъркваш:shocking:
Stefan Caromov
26-06-2009, 09:47
Не знаеш в къкво се забъркваш:shocking:
Напротив ,много добре знам .И знам ,че не е леко и лесно на първо време .
Напротив ,много добре знам .И знам ,че не е леко и лесно на първо време .Като стигнеш до аспирацията, може да ми се обадиш.
Stefan Caromov
02-07-2009, 09:54
Пууу една седмица не мога да намеря свестен павилион ..... аре бе колеги ,дайте некви идеи, че напускам заложната и треа се яде нещо ::)) да си го направя да си бачкам ,че кашето ще отлети така ,като пием по цял ден без работа от понеделник натам
svetozar_sosi
15-07-2009, 16:01
Колега търси в студентстки град.
До фантастико има един, 400 евро ако си навит ми пиши да ти дам номер
Stefan Caromov
19-07-2009, 16:36
Колега търси в студентстки град.
До фантастико има един, 400 евро ако си навит ми пиши да ти дам номер
Дай ми номер .... аз тия дни имаох малко проблеми и не съм влизал ,но засега всичко е наред
Stefan Caromov
23-11-2009, 23:48
Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...
AntiLuuP
23-11-2009, 23:53
Екстра люлин е прилично населен квартал Дано имаш голям успех..
За напред имай предвид че в жк. Лагера не съм виждал нещо подобно .. може и да греша но с такива впечатления съм останал :)
nightroller
24-11-2009, 12:40
Екстра люлин е прилично населен квартал Дано имаш голям успех..
За напред имай предвид че в жк. Лагера не съм виждал нещо подобно .. може и да греша но с такива впечатления съм останал :)
В Лагера няма нищо защото е изключително затворен квартал има само два входа и изхода ;) ако не си на ключово място около тях - бизнеса е загубен :) само да вметна и че тези ключови места са препълнени отдавна ;)
Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...
Колега, първо честито, ама е добре и да напишеш някакъв адрес по-точен все пак. Може да минем да пробваме, какво предлагаш :drool:
AntiLuuP
24-11-2009, 13:11
В Лагера няма нищо защото е изключително затворен квартал има само два входа и изхода ;) ако не си на ключово място около тях - бизнеса е загубен :) само да вметна и че тези ключови места са препълнени отдавна ;)
Така е, съгласен съм просто трябва да се издебне момента за голям строителен обект. А понеже ние имаме такъв там на приключване и затова ми направи впечатление липсата на подобно заведение, просто работниците нямаше къде да ядат.
DarkKnight
24-11-2009, 13:35
Честито колега. Дано тръгне както трябва
nightroller
24-11-2009, 13:39
Така е, съгласен съм просто трябва да се издебне момента за голям строителен обект. А понеже ние имаме такъв там на приключване и затова ми направи впечатление липсата на подобно заведение, просто работниците нямаше къде да ядат.
Вие да не правите "Лагера Тюлип" хм? :)
Абе чувам аз, че в Люлин бездомните кучета били на изчезване, а то защо било ... :rolling2:
Хахаххахаха, майтап, бе Уили! Успех желая на новото предприятие! Люлин е колкото Плевен, така че гладни няма да останете. Дай някакви по-точни координати. Близо ли сте до общината, че дотам ходя често.
Е мога по още един признак да те нарека колега. Едно време като студент в Свищов имах скара за кебапчета и кюфтета на пазара. Скарата не беше в затворен павильон ( в смисъл имах покрив а навес ) но тогава и закона позволяваше. Лекциите ми бяха следобед и през 3 - те пазарни дни бачках яко до към 13 часа. Движех се с ИЖ - москвич ако се сещате . ,,,Абе когато е оживено мястото и има работа бизнесчето си е екстра....Пожелавам ти успех и много оборот.
AntiLuuP
24-11-2009, 22:12
Вие да не правите "Лагера Тюлип" хм? :)
Нещо такова :blush:
Stefan Caromov
24-11-2009, 22:52
Ами обекта е пред супермаркет витоша,не знам точния адрес .Доставчиците ми си знаяят люлин 6 денонощния павилион. Биле денонощен преди ,а и има статут на такъв , мисля пролетта да взимам хора зма нощтна смяна.
Ама се сцепвам от работа ,от 9 сутринта -като стана ,докато стигна в десет ,та до 10 -11 вечерта всеки ден.. Няма пълно щастие.....
Търсиш ли хора за работа ,че имам безработни приятели?
lulin racing
26-11-2009, 16:19
Ами обекта е пред супермаркет витоша,не знам точния адрес .Доставчиците ми си знаяят люлин 6 денонощния павилион. Биле денонощен преди ,а и има статут на такъв , мисля пролетта да взимам хора зма нощтна смяна.
Ама се сцепвам от работа ,от 9 сутринта -като стана ,докато стигна в десет ,та до 10 -11 вечерта всеки ден.. Няма пълно щастие.....
Всяка сутрин се спирам там за цигарки и кафенце.... може някой път да се засечеме ;) А точно тоя павилион е на доста добро място.... много народ мн нещо
Stefan Caromov
27-11-2009, 23:21
Лелеее, шпионинг хахахха. Даже се запознах с Бонев ::))
Е ,аре като се постопли ,сменяте пицата с кебапчета и картофки хи хи хи
digitalundgrd
27-11-2009, 23:28
Честито колега ;) Може тука за колеги от форума да пуснеш някаква прИмоцийка ;) Плащаш 2 кИбапа получаваш безплатно картофки или нещо от сорта :) ххихии
AntiLuuP
28-11-2009, 03:44
Честито колега ;) Може тука за колеги от форума да пуснеш някаква прИмоцийка ;) Плащаш 2 кИбапа получаваш безплатно картофки или нещо от сорта :) ххихии
Нали и за итал феста за всеки по тройка кебачета + картофки... а по късно след някоя година го преименуваме на Митьо Пищова понеже раздавал безплатни кебапчета... :bg:
Дано имаш голям успех колега че в тая квиза е много тежко ... Майка ми с магазините за детски играчки и обувките щом се е размрънкала че оборота и е паднал в пъти повече значи е тежко ...
digitalundgrd
28-11-2009, 08:14
гладни винаги има и ще има :)
Stefan Caromov
04-12-2009, 22:56
Още се работи ,както се казв аза наема и разходите - заплати никакви. Всяко начало е трудно , но съм обнадежден ,защот хората започнаха малко по малко да се връщат . Зимата ще так ,а и факта ,че хората сега събират пъри за празници ,готвят си ,студено е и не могат да седнат (имам една маса отвън ) ,след това - Януари ,ще са скъсани и пак нЕма да има пара ,но от Март нататък мисля да се разработя. От тогава ще си и търся човек да помага и евентуална нощна смяна . Замислил съм за топлите дни , колегите ,които се събират в пицария Кери ,или Кари (не я знам точно) да почнат да се събират на нашето капанче . Ще измислим някаква промоциика за съфорумци -примерно , при покупка над 4 лв безплатен айран и картофи със сирене ,нещо такова ,не съм си го визуализирал още в тиквата проста. Лошото е ,че не продавам акохол - до мен колежката го продава ::))
Замислил съм също така,евентуално за лятото ,некви чадъри на Афла ромео да измисля ,ако има откъде,както и знаме на алфа. Той павилиона си е червен ,така че няма да го пребоядисвам хах.Представям си го само ............ няколко големи ( като моя сега) чадъри на алфа ромео ,едн знаме се вее от покрива пак на алфа и стотина коли всяка вечер лятото ::)) оптимист съм ,нали ....
Успех колега, идеята с чадърите и знамето ще ми е интересно да я видя ако се реализира, вече няма да му викат денонощното, а Алфисткото примерно :waving:
Stefan Caromov
07-12-2009, 23:06
и сега идва въпросът ,къде да си напрвя чадър на алфа ромео ? Някакви идеи да имате ? Щото знаме ,лесно ще си взема от александър ауто , ама чадъри .... вече имам една реклама и мисля да напиша нещо и от долу да сложа емблемата на колата..А и утре ще боядисам предницата на павилиончето естествено в червено
Секви рекламни матряли ет цетера простотии можеш при мен.
Драсни на кюто или скайпа ако искаш.
Не се набутвай за знамена и чадъри на Алфа Ромео.
Не за друго, ама помисли от гледна точка на потребител.
Стреми се всеки да ти е клиент.
По този начин ще отблъскваш и комплексари, които не "обичат" италиански автомобили примерно.
Важното е колкото се може на повече хора да им вземеш парите - това е най-важното в случая.
По-добре да имаш ХХХ клиента на ден от колкото да имаш ХХХ минус комплексарите, които ще кажат нещо от рода - на този ако кафето му е и като италианската чи...я по-добре да ходим при "Верчето" - съвсем примерно.
и сега идва въпросът ,къде да си напрвя чадър на алфа ромео ? Някакви идеи да имате ? Щото знаме ,лесно ще си взема от александър ауто , ама чадъри .... вече имам една реклама и мисля да напиша нещо и от долу да сложа емблемата на колата..А и утре ще боядисам предницата на павилиончето естествено в червеноЛятото ще изместиме срещите при теб,ще ти опоскаме павилиона;-)
Ето ти идея за чадъри:-)
Stefan Caromov
08-12-2009, 22:03
Лятото ще изместиме срещите при теб,ще ти опоскаме павилиона;-)
Хах , тоя чадър ме изкефи много
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
Лятото ще изместиме срещите при теб,ще ти опоскаме павилиона;-)
Хах , тоя чадър ме изкефи много
Идвайте бре , кебапи и кИфтета от сърце хе хе хе . А пролетта вадя едно барбекю отпред и само на дървени въглища