PDA

View Full Version : Проблем със скоростите след смяна на съединител.

SEVEN
25-06-2009, 17:20
Някои сблъсквал ли се е с проблема да му изчезват примерно 1 и 2-ра скорост или както си карам да не мога да изключа от скорост? И интересното е че се оправят след като разходя лоста по всички скорости които влизат се появява тази която не иска да включи. Според мен най-вероятно при слагането на щангите на скоростния лост нещо или е разбутано или не е сегнато! Ако някой може да даде савет? По принцип ще им я занеса да си видят работата но бих искал и друго мнение. Такъв проблем преди да сменя съединителя не съм имал.

TRENDi
25-06-2009, 18:32
На мен ми се е случвало няколко пъти да се изтормозя, докато изключа 2-ра, а иначе с проблеми по вкарването на 1-ва си имам стандартно. Щангите при мен са супер разбити, лоста ми "обикаля" като на стара "Чавдарка". Така, че е възможно по щангите да са се наакали нещо.

Furious 155
25-06-2009, 21:36
Така, че е възможно по щангите да са се наакали нещо.
или да са ги омотали и да не минават откъдето трябва, за да стигнат до скоростната кутия!

Xman
27-06-2009, 11:21
Някои сблъсквал ли се е с проблема да му изчезват примерно 1 и 2-ра скорост или както си карам да не мога да изключа от скорост? И интересното е че се оправят след като разходя лоста по всички скорости които влизат се появява тази която не иска да включи. Според мен най-вероятно при слагането на щангите на скоростния лост нещо или е разбутано или не е сегнато! Ако някой може да даде савет? По принцип ще им я занеса да си видят работата но бих искал и друго мнение. Такъв проблем преди да сменя съединителя не съм имал.

Обери луфтовете на щангите или ги смени с нови /втори шанс/