View Full Version : спойлер за алфа 156
Колеги кой ще премери ширината на задния капак на 156-та, защото не мога да си намеря спойлер за Капата и има идея за преправяне.Става въпрос за големия спойлер. :D
Колеги кой ще премери ширината на задния капак на 156-та, защото не мога да си намеря спойлер за Капата и има идея за преправяне.Става въпрос за големия спойлер. :D
Абе колега, и Капата ли смяташ да обезобразиш като Дедрата си?
Днес видях старата ти Дедра в Онтарио, бахти кича :shock:
Капата не заслужава такова отношение, вервай ми :frown:
Пернишки "тунинг тип Голф2" правиш, общо взето :?
Абе колега, и Капата ли смяташ да обезобразиш като Дедрата си?
Днес видях старата ти Дедра в Онтарио, бахти кича :shock:
Капата не заслужава такова отношение, вервай ми :frown:
Пернишки "тунинг тип Голф2" правиш, общо взето :?Колега човека има право да прави каквото си иска така че не си ти човека който ще го съди особено по този начин така че ако нямаш отношение към запитването на човека да не се намесваш :wink: :wink:
П.С.В този форум не се толерират изрази като "Пернишки Голф 2" :idea:
Хубу де, извинявам се за пернишките работи. :oops:
Ама Капата наистина не заслужава такова отношение :shock:
Според теб на една такава кола дали ще и отива спойлер???
http://img.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Dedra/p1010014_101.jpg
Просто питам.
така че ако нямаш отношение към запитването на човека да не се намесваш
А що мислиш че нямам отношение?
Тунинга на дедрата е за доста пари което не е точно пернишки , колите са си мои и ще си правя каквото искам с тях.Съжалявам , че занимаваме колегите с ъс спорове. :P
75 2.0 turbo
10-02-2006, 00:27
моме4ета маи сте се превъзбудили а :?: :shock: я се поукротете па аз като за на4ало ще заклю4а тука тоз лаинарник дето сте го заформили :evil:
п.с. за споилери си има раздел купува :idea: