View Full Version : Майкъл Джексън е починал
Майкъл Джексън е починал от инфаркт днес или вчера според Ройтерс. :( :( Тук е протвърждението на новината: http://www.reuters.com/article/peopleNews/idUSTRE55O6AK20090625, сайта се отваря малко трудно в момента, досещате се защо... :(
Най-големият си отиде. Не мога да повярвам просто, стомаха ми се сви на топка :( Да почива в мир!
ФЕРАРИСТ
26-06-2009, 01:41
Мда, Джако найстина беше добър.......
Да...жалко...с Владо Кузов споделяха една страст...
Да...жалко...с Владо Кузов споделяха една страст... Гнусни лъжи. Американците споделят една страст - към лесните пари. Джако беше най-големия:big_bow_down::big_bow_down: http://vbox7.com/play:d704706c
Една легенда в музиката :rip:
Michael Jackson - Smooth Criminal Live Seoul 1996 History (http://vbox7.com/play:ba9c92c3)
Поклон пред Краля :rip:
http://www.youtube.com/watch?v=q_5w3rPbHF4
Бог да го прости! Отишъл си е спокоен, че е оставил нещо след себе си!
поредната брада тая година....
DiStefano
26-06-2009, 09:46
Майкъл Джексън е починал от инфаркт днес или вчера според Ройтерс. :( :( Тук е протвърждението на новината: http://www.reuters.com/article/peopleNews/idUSTRE55O6AK20090625, сайта се отваря малко трудно в момента, досещате се защо... :(
Най-големият си отиде. Не мога да повярвам просто, стомаха ми се сви на топка :( Да почива в мир!
всъщност не е инфаркт, а сърдечен арест .. но това не е важно ... важното е, че човека остави след себе си много ... мир на душата му ...
аз не съм му най-големия фен, но пак ми е кофти...Почивай е мир!
Мир на праха му!
Направи така, че не само близките и приятелите му да го помнят!
MainaCore
26-06-2009, 10:27
Джако си отиде - спете спокойно деца!
DerMeister
26-06-2009, 10:28
Да почива в мир. Винаги ще си остане "Кралят на попа". А ебавките с децата са много, много тъпи и неуместни точно в тази тема.
Лека му пръст на Краля...Никога няма да бъде забравен! Винаги ще се помни!!!
:rip:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2254231 :rip:
Велик беше, нямам думи!!!
Нека почива в мир :(
Голема работа е станала! Просто му е дошло времето на човека, явно има защо да напусне този свят сравнително рано. Мен не ме кефеше. Мир на праха му!
Да почива в мир. Винаги ще си остане "Кралят на попа". А ебавките с децата са много, много тъпи и неуместни точно в тази тема.
!!!!!
той не беше крал...той беше Гений ;) и точно за това много хора му се присмиваха...
Почивай в мир Джако http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk:-(
Кралят е мъртъв, да живее кралят!
Не съм му най-големият фен, но Джако определено си беше гениален, дори в моментите на простота.Да почива в мир.
SokOtPraskova
26-06-2009, 13:19
Джако беше цяла "епоха"...
detelazurno
26-06-2009, 14:11
Днес е черен ден! Първо Майкъл Джексън, 5 часа по-късно в същата клиника починала и ..... (господ да я прости, но и забравих името), а още в началото на деня ми се обади много близък приятел (бих го нарекал брат!) да ми съобщи, че баща му е починал. И това едва 3 години след като погреба майка си. Съжалявам, че включвам и спам в поста си, но имах нужда да споделя......не мога да си намеря място. Мир на праха им! Нямам думи! :heavy_cry::heavy_cry::heavy_cry:
DiStefano
26-06-2009, 14:13
и Фара Фосет е починала след 3 години борба с рака на дебелото черво ... голяма актриса .. на 62 години .. мир на душата и ..
Може би най-популярния човек на планетата през последните 30 години.
milenamr
26-06-2009, 16:18
!!!!!
той не беше крал...той беше Гений ;) и точно за това много хора му се присмиваха...
Почивай в мир Джако http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk:-(
Вярно е, а обикновено гениите,не са признати приживе, въпреки че той не страдаше от непризнание , но тепърва неговата личност и умения, ще се овековечат като икона в световната поп музика .
Отиват си и великите.
Пред смъртта всички сме равни, но след смъртта великите остават Величествени завинаги !!!
Мир на праха му!
И аз съм фен на музиката и клиповете му, лека му пръст, музиката му ще остане
Alfa Mania4ka
26-06-2009, 18:13
Много млад, само на 50 години... Уникален изпълнител и педофил.
Лека му пръст. :(
много тъжен ден за всеки меломан, в крайна сметка той Е гениален музикант и винаги ще го помним като такъв!
Много млад, само на 50 години... Уникален изпълнител и педофил.
Лека му пръст. :(
Ти от къде знаеш,че е педофил? Нищо не успяха да докажат, а за да направят сензация и пари някой хора са готови на всичко в тоя живот.
Лека му пръста - беше и ще си остаен завинаги - Краля на Попа.
Човек като ви чете изказванията би си помислил, че сте чукали дечица заедно :lol:
"Лека му пръст", "да почива в мир", "Бог да го прости", "R.I.P" и прочие клишета няма да пиша, че е крайно лицемерно!
Жалко.... и неизбежно, за съжаление :(
Тамън се бях зарадвал че ще се връща на сцената.......
:(
Отиде си една епоха......
galinves71
26-06-2009, 21:58
Много тунинг имаше по него......не издържа организмът му.
Много тунинг имаше по него......не издържа организмът му.
Аз не мога да разбера защо задължително трябва да има просташки изказвания,,,,
galinves71
26-06-2009, 22:04
Аз не мога да разбера защо задължително трябва да има просташки изказвания,,,,
Не са просташки ,просто това е самата действителност.Мислиш ли че човек с неговото състояние не би преодолял инсулт без директно прекъсване на жизнени функции?
Не са просташки ,просто това е самата действителност.Мислиш ли че човек с неговото състояние не би преодолял инсулт без директно прекъсване на жизнени функции?
Ето , виждаш ли че може да се каже същото по нормален начин.........
galinves71
26-06-2009, 22:24
Ето , виждаш ли че може да се каже същото по нормален начин.........
Нещо лошо да съм казал?Мисля че в по-горни постове има за какво да парадираш но не и за моя.
Не е въпросът в "тунинга" и по света, особено у нас пък има много почитатели на това явление, но талантът е нещо рядко, ей това е разликата. М Джексън може да е всякакъв, но е гений, какъвто се ражда рядко,а иначе тунинга стига и до селските простаци, ама от това полза няма
Спестете педофилските глупости, поне днес!
Поклон.
Майкъл Джексън може да умре само физически музиката му е жива .
Престанете с просташките изказвания! Не ви ли е срам?! Имайте поне малко уважение към мъртвите!
Майкъл Джексън беше и ще бъде един велик човек! Един гений, който даде страшно много на света и остави безкрайна любов и почитание в сърцата на свойте фенове!
Какъвто и да е бил, няма значение! Човека от 5 годишна възраст пее! На 7 години е бил соло! Кой може да се похвали с толкова много песни в челните места на класациите?! Кой може да се похвали с 400 000 000 долара дарени за благотворителни цели?!
Джако от малък е страдал от различни заболявания... Ама няма значение! Човекът си отиде, а се готвеше за своето завръщане...
Поклон пред светлата му памет! Почивай в мир, Джако! :rip:
Престанете с просташките изказвания! Не ви ли е срам?! Имайте поне малко уважение към мъртвите!
Майкъл Джексън беше и ще бъде един велик човек! Един гений, който даде страшно много на света и остави безкрайна любов и почитание в сърцата на свойте фенове!
Какъвто и да е бил, няма значение! Човека от 5 годишна възраст пее! На 7 години е бил соло! Кой може да се похвали с толкова много песни в челните места на класациите?! Кой може да се похвали с 400 000 000 долара дарени за благотворителни цели?!
Джако от малък е страдал от различни заболявания... Ама няма значение! Човекът си отиде, а се готвеше за своето завръщане... Господ забавя но не забравя...
Поклон пред светлата му памет! Почивай в мир, Джако! :rip:Ооо....даааа..и това му дава пълното право да си чука малчугани...как не се сетих..sorry..
Ооо....даааа..и това му дава пълното право да си чука малчугани...как не се сетих..sorry..
Айде да не бъдем коне с капаци и да не приемаме всичко 1към1. По едното дело Майкъл даде извънсъдебно 23 милиона за да го оставят на мира (най-голямата му грешка, след това се юрнаха всички), а по другото го оправдаха!! Като се вземе предвид и това, че Американците са мега-извратени, с мръсно подсъзнание твари и се съдят за щяло и нещяло . . . В днешно време добрите хора никой не ги възприема, много по-лесно е да ги омажеш с ла.на, някак си по приемливо е за нещастните ни мозъци!:prescription:
Американците имат една поговорка - "Ако повториш на някой 100пъти, че е прасе, той почва да грухти". 100 пъти повторена лъжа става истина.
Айде да не бъдем коне с капаци и да не приемаме всичко 1към1. По едното дело Майкъл даде извънсъдебно 23 милиона за да го оставят на мира (най-голямата му грешка, след това се юрнаха всички), а по другото го оправдаха!! Като се вземе предвид и това, че Американците са мега-извратени, с мръсно подсъзнание твари и се съдят за щяло и нещяло . . . В днешно време добрите хора никой не ги възприема, много по-лесно е да ги омажеш с ла.на, някак си по приемливо е за нещастните ни мозъци!:prescription:
Американците имат една поговорка - "Ако повториш на някой 100пъти, че е прасе, той почва да грухти". 100 пъти повторена лъжа става истина.По добре нещастен мозък,отколкото болно–педофилски..поне така си мисля...:spam:
Нека... Продължавайте да съдите човека без да знаете нищо. Обосновавайте се изцяло на общата представа, която създават медиите по дадени въпроси! Майкъл Джексън е известен! Не, не! Много известен... и богат! Колко лесно би било да го обвиниш в нещо и да източиш някой и друг долар от него... Хем ще му съсипеш репутацията, хем ще се облагоденстваш... нали така?
Никой незнае каква е истината и дали наистина е виновен! Аз не вярвам, но както и да е... всеки си има мнение по дадени въпроси, но поне го запазете за себе си тези дни... Какво огромно неуважение към починалите хора... каквито и да са!
Браво Алфисти, колеги...
Педофил,откачен,ексцентричен...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ:neko: джако беше най-добрия Поклон
Аз пък се чудя дали е истина..... Той и Ту-пак е умрял нали?
Иначе Майкъл си беше ненормален,просто страшен певец само нему разбирах танците.
Нe знам какъв е бил в личния си живот, но според мен няма друг такъв човек на Света, който със смърта си да трогне долкова много хора ! Стотици милиони хора по Света скърбят за него - млади, стари, бели, черни ... Всички големи музикални телевизии и радиа въртят постоянно песните му, хората звънят и споделят скръбта си .... Нямам думи ! Ходя по улиците и слушам от коли и прозорци на къщи звучат песните му. Почина последният жив крал ! И тримата музикални крале вече не са между живите, но музиката им ще е винаги жива, поне докато има хора, който могат да чувстват и обичат !
Не се чудете, че има негативни и неуместни изказвания - това хора за които музиката не означава нищо, безчувствени хора, негативни хора ! Не им обръщайте внимание, игнорирайте ги - те не могат да разберат скръбта ви и уважението ви към Краля !
Почивай в мир, Джако ! Ти ще останеш завинаги жив в сърцата на хората !
ФЕРАРИСТ
27-06-2009, 17:40
Лично мен ме кефеше повече като беше по шоколадов, клиповете му бяха трепач......
Ни знам какъв е бил в личния си живот, но според мен няма друг такъв човек на Света, който със смърта си да трогне долкова много хора ! Стотици милиони хора по Света скърбят за него - млади, стари, бели, черни ... Всички големи музикални телевизии и радиа въртят постоянно песните му, хората званят и споделят скръбта си .... Нямам думи ! Почина последния жив крал ! И тримата музикални крале вече не са между живите, но музиката им ще е винаги жива, поне докато има хора, който могат да чувстват и обичат !
Не се чудете, че има негативни и неуместни изказвания - това хора за които музиката не означава нищо, безчувствени хора, негативни хора ! Не им обръщайте внимание, игнорирайте ги - те не могат да разберат скръбта ви и уважението ви към Краля !
Най-адекватният и точен коментар! Евала!
Мислех да напиша няколко думи, ама като видях каква помия се лее в темата ми се доповръща.
old alfist
27-06-2009, 22:02
По принцип никога не съм бил фен на музиката на Michael Jackson, но винаги съм уважавал това, което прави и най-вече професионализма.
Дано да отиде на по-добро място - според мен той го заслужава, въпреки писанията в миналото по негов адрес.
жалко че си отиде....Чаках с интерес завръщането му на сцената.Мир на праха му
galinves71
28-06-2009, 14:42
Нe знам какъв е бил в личния си живот, но според мен няма друг такъв човек на Света, който със смърта си да трогне долкова много хора ! Стотици милиони хора по Света скърбят за него - млади, стари, бели, черни ... Всички големи музикални телевизии и радиа въртят постоянно песните му, хората звънят и споделят скръбта си .... Нямам думи ! Ходя по улиците и слушам от коли и прозорци на къщи звучат песните му. Почина последният жив крал ! И тримата музикални крале вече не са между живите, но музиката им ще е винаги жива, поне докато има хора, който могат да чувстват и обичат !
Елвис Пресли,вокалът на МЕТАЛИКА,онзи от НИРВАНА май Крис Кубейн беше,ам нашия Нончо Воденичаров,да не би да е бил по-неизвестен за нас?
Амм да ония беше много известен Крис ли беше, или Кърт, и оня също дето беше вокала на Металика май Джеймс, а?! :roll2: За Майкъл Джаксън знаеш ли кога някой ще каже "Морис ли беше, Морган ли . ." ? :lol_sign:
пп Относно Елвис, мога да се съглася. Щеше да е яко да има дете от щерка му, какво по-яко от това дядо ти да е Елвис, а баща ти Майкъл Джаксън!!!?
Вокалиста на Металика???Колега.радва се на отлично здраве...
JK споменава трима крале... за мен това са Джако,Пресли и Меркюри :)
и са някой ще каже педофил, наркоман и педерас:wallbash:
Фреди също е един от хората дали много на света, но имах предвид Боб Марли, Елвис Пресли и Майкъл Джексън ! Лека им пръст !
И аз съм на същото мнение
митака-пловдив
28-06-2009, 23:27
Чета тука едни такива странни изказвания,чак им се чудя.Наистина ли има толкова елементарни хора или просто жадуват за малко слава и внимание с просташките си изказвания?!Човека беше легенда,издигнала се,доказала се като такава.Човек който създаде изкуство и света го оцени и заклейми като такова.За мен ще си остане като музикант на надеждата и мечтите.За по-добър свят,за по-добри хора.Аз съм сравнително малък (1985),може би съм бил на около 7-8 години когато гледах неговия клип на който тротоарните плочки светеха под него,помня клипа изцяло от анимация,в един лунапарк.....Помня първите дни с кабелна телевизия и далечната 1995 и единайсете "чужди" канала,"Earth song",помните ли я,страхотна песен?!И още толкова много,безкрайно много негови песни,които са в състояние да те накарат да се усмихнеш или натъжиш,песни свързани със спомени мой спомени,мой надежди...Израстнах с неговата музика,сега имам чувството че всички тези години си отидоха с него.
Тъжно е когато хората си отиват,тъжно е когато тези хора са велики.
http://www.youtube.com/watch?v=qQwFHoLMti8
Една песен която за мен олицетворява всичко което една песен трябва да притежава,клип,музика,текст....дух.
StarChild
28-06-2009, 23:35
Просто велик! Почивай в мир!:rip:
митака-пловдив
28-06-2009, 23:43
http://www.youtube.com/watch?v=3ethtD4R1kk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3ethtD4R1kk&feature=related
Незнам защо изтри това, което беше написал, но беше хубаво :)
Heal the World- Michael Jackson (http://www.youtube.com/watch?v=beFTORlM6TU&feature=related) сама по себе си според мен тази песен говори много.
There are people dying
if you care enough
for the living
make a better place
for you And for me
Просто велик! Почивай в мир!:rip:
:rip:
"Междувременно едно макар и закъсняло признание разкри истината за първия скандал, опетнил името на Майкъл Джексън.
Направи го Джордън Чандлър, който през 1993 г. изнесе скандални подробности за сексуално посегателство от страна на певеца. Това никога не е ставало, заявява в свой блог в интернет Чандлър след неочакваната смърт на поп идола.
Почитателите на Джако така и не повярваха докрай на скандала, който се разрази през 1993 г. Тогава семейството на 13-годишния Джордън Чандлър обвини певеца в сексуален тормоз над момчето. Самото то изнесе пред психиатри, полицията и съда ужасни подробности, които опетниха името на звездата.
Всичко стана след турнето за прочутия албум "Dangerous".
Стресът за Майкъл Джексън беше толкова голям, че той се пристрасти към успокоителните. Измъкна се от ситуацията, като заплати 20 милиона долара на семейството на предполагаемата си жертва. Но скандалът остана да тегне над него до края на живота му.
Направих всичко заради баща ми, разкрива Чандлър след внезапната смърт на Джако, която потресе света. Той споделя, че не е искал да лъже, но баща му го е принудил да го направи, и добавя:
"Сега мога само да кажа: Майкъл, много съжалявам, ще можеш ли някога да ми простиш?"
http://www.standartnews.com/news/details/id/36417/%D0%A8%D0%BE%D0%BA-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%8F%D 1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%BA%D0%BE
Няма да има друг като него, жалко наистина :) Но от друга страна Джако е безсмъртен, ще надживее с много и нас и поколенията след нас ! R.I.P !
"Междувременно едно .................................
Едно голямо благодаря от името на всички фенове на Джако в тоя форум, че потвърди окончателно това, което ние си знаем!:notworthy::notworthy::notworthy: