View Full Version : За какво е тази букса?
detelazurno
26-06-2009, 16:22
Намира се зад десният фар (ако се застане с лице срещу колата се пада левият фар). Седи затворена с черна капачка. По самия фар всичко е включено и функционира нормално, така че не е от него. Зад другият фар няма такава букса. Прилича на буксата за диагностика само дето тази е 2-пинова, но пък по цветове кабелите са като тези които са и на диагностичната букса. Дори по подредба са еднакви. В смисъл, че на диагностичната първият пин е празен, на вторият е черния кабел, а на терият сиво-червен. Та ако не броим първия празен на диагностичната букса все едно на 1-ви пин е черния, а на втори сиво-червения. Точно както са и тук! Но пък от друга страна да има 2 букси за диагностика, които да се намират в коша....съмнявам се.
KalinAlfista
26-06-2009, 16:30
управление на ABS Airback
Vlado_PK
26-06-2009, 16:36
Мисля че си прав колега и на мен нещо такова ми казваха като ходих на последната диагностика че буксата от шофиорската страна е за ABS а от другата страна си е буксата за компютъра (диагностика):drunk:
detelazurno
26-06-2009, 19:52
Ако е така значи няма какво да се чудя, аз нямам нито ABS нито Airbag.
Мисля че си прав колега и на мен нещо такова ми казваха като ходих на последната диагностика че буксата от шофиорската страна е за ABS а от другата страна си е буксата за компютъра (диагностика):drunk:
Тази не е от към шофьора, а от към пасажера. А буксата за диагностика не седи там.
Vlado_PK
27-06-2009, 00:34
Ако е така значи няма какво да се чудя, аз нямам нито ABS нито Airbag.
Тази не е от към шофьора, а от към пасажера. А буксата за диагностика не седи там.
Не знам колега на мен на Алфата на Пунтото и на Бравото буксите за диагностика са ми на дясното бомбе закачени (в смисъл и 3-те коли карам на 1 място на диагностика и от там ги закачат) а до сега само на Алфата имам ABS и буксата на ABS-a и е от шофиорската страна!Може и да не съм прав но това съм виждал и това ми е обясниоло момчето дето ми прави диагностиките!:razz: