Log in

View Full Version : ГТП и Аlfa Romeo TS

kris11
10-02-2006, 21:14
Колеги въоръжете се с повечко нерви при преминаване на ГТП. :(

Какво е това чудо , какво е това нещо дето няма делко ???
Гледат сякаш е извънземна , е че си е самолет самолет е .
За да ти проверят изгорелите газови вземат сигнал от централният кабел на делкото на колите , ама нашите самолети като нямат делко ???
Събраха се -3 ма да умуват какво да се прави. Накрая извадиха 1 портативен уред ама след 15 минути/ :D
Подгответе се .

Z:)m
15-02-2006, 14:35
Ами аз миналата година, като минавах ГТП, при проверка на изгорелите газове не ми взимаха отникъде сигнал... само навряха един мощук на ауспуха (т.е. само се опитаха, защото накрайника ми е широк) и т'ва беше... Но определено имаха проблем при проверка на спирачките, защото както и да натисках педала, ABS'a все се задействаше... Ама накрая махнаха с ръка и... айдеее :)

Yon
15-02-2006, 16:45
Тия сигурно са търсили от къде да вземат сигнал за оборотите на двигателя.

pr_00f
15-02-2006, 16:54
Хе-хе и при мен доста се звериха, и най- накрая си закачиха буксата към един от кабелите за свещите. Слава богу не ме питаха ама таз 8 цилиндара ли има бе брато? или нещо от сорта :Tease:

BatVas
15-02-2006, 17:03
Aбе я да Ви питам - Вие нали сте без катализатори :?: - има ли проблем с прегледа :?:

pr_00f
15-02-2006, 17:06
Ами аз все още не знам дали имам или нямам катализатор . Но на СО2 мисля ми написаха най-високата допустима стойност - май беше 1.03 . Трябва да видя в талона за прегледа ако има интерес и ще ви кажа. Иначе не са ми правили проблеми и не са ми казвали че имам проблем . Просто минах , беше някъде около 20.01

alf
15-02-2006, 17:16
Aбе я да Ви питам - Вие нали сте без катализатори :?: - има ли проблем с прегледа :?:
абе васе са че са по-стари 155ците верно ама що реши че сме без катализатори :lol: . начи от '91 или '92 не помня няма автомобил с инжекционна система (моно или пълна) дето да е без катализатор... освен може би някакви спешъл изпълнения.

BatVas
15-02-2006, 17:21
Ами щото съм го махнал моя :twisted: - затова питам щото си мислех че сте ги махнали. Само не казвай, че още са Ви читави катализаторите :shock: Много добре знам , че фабрично имате катализатори :wink:

alf
15-02-2006, 17:25
ааа сори
значи някой ми беше казал че на практика катализатора след 150-200 хиляди е аут. абе божа работа :roll:

Yon
15-02-2006, 17:41
Ако е в изправност ламбда контрола не би трябвало да връщат

kris11
15-02-2006, 18:03
Ами щото съм го махнал моя :twisted: - затова питам щото си мислех че сте ги махнали.
:wink:

Аз го махнах през лятото защото избиваше през меката връзка. Нямах проблеми с газовете само с това откъде за вземат оборотите защото едновременно трябвало да се отчета газове и обороти на компа им.
Обаче и на стенда за спирачки пак ги озорих - имал съм слабо усилие на предните спирачки с АBS а.