View Full Version : Вижте какво щастие ме полази днеска !
Ето в какво се повозих .... жалко че беше за малко
( ходихме да го измием ).... Това дето казват за него че е бързо ..... това са глупости ... то е ненормално бързо .......
Kostadin`
28-06-2009, 17:58
:shocking: :shocking: :shocking::lol_sign: и аз искам... :spiteful::big_love: иначе :bravo::bouncing_smiley:
galinves71
28-06-2009, 18:03
Добре де готино е ,но защо след като има забрани на скоростта във всички държави,правят коли с 340км/ч скорост?
Супер е.
А в Германия можеш да караш с колкото ти вдига колата и най-интересното е че катастрофите с жертви на Аутобаните са много по малко отколкото в америка например където на места е около 110 по магистралите а максимума мисля беше към 120.....
SokOtPraskova
28-06-2009, 18:16
Супер е.
А в Германия можеш да караш с колкото ти вдига колата и най-интересното е че катастрофите с жертви на Аутобаните са много по малко отколкото в америка например където на места е около 110 по магистралите а максимума мисля беше към 120.....
Дам, наистина е интересно... :lol_sign:
pacho_kardana
28-06-2009, 18:17
:big_love: :bravo:
galinves71
28-06-2009, 19:08
Супер е.
http://zaedno.eu/content-61.html
Аз на такова нещо се возих един ден :thumbup:
( ходихме да го измием ).... Това дето казват за него че е бързо ..... това са глупости ... то е ненормално бързо .......
Как така ходихте да го миете ? Кой си дава ламбото така ? Акъл има ли ?:whistle:
Аз на такова нещо се возих един ден :thumbup:
хуху това не е ли на една мацка :lol_sign:
Как така ходихте да го миете ? Кой си дава ламбото така ? Акъл има ли ?:whistle:
в Дружба 2 (Сф) има един тунинг сервиз и едно от момчетата все го пращат да вземе нещо за ядене...сещай се че кара я някое Ламбо я някой Мустанг я Ево и тн. и тн.
Jivko7777
28-06-2009, 19:29
И аз искам да ме повозят :spiteful::spiteful::spiteful:
AntiLuuP
28-06-2009, 20:07
И аз искам да ме повозят :spiteful::spiteful::spiteful:
Aз пък искам да покарам .. :in_love:
Вижте какво щастие ме полази днеска !
Красота:big_love: дай боже всекиму!!:big_bow_down:
Furious 155
28-06-2009, 20:33
хех браво за усещането - струва си. Аз мисля че вчера зареждах до същото това бензин на омв-то в квартала ;)
Aз пък искам да покарам .. :in_love:
Е чак пък такова щастие не ме споходи ....... Но и возенето си струва .....
А колата е на шефа ( сигурно , щото не вярвам да е на някой служител ) на една охранителна фирма .... повече не искам да казвам че да нямам после срещи с тези момчета :)
Днес ви видях на Г.М Димитров като бях на работа на мивката.Мнооого лоша кола,след около половин час мина и едно Мурсиелаго роудстър:big_love:
Късметлия, и аз искам не да ме повозят а направо да ми я прехвърлят този сладуранка, уникално красива кола, обожавам тази марка.
SokOtPraskova
29-06-2009, 09:02
Късметлия, и аз искам не да ме повозят а направо да ми я прехвърлят този сладуранка, уникално красива кола, обожавам тази марка.
Предполагам, че ако ги питаш - ще ти я прехвърлят.. :drive: Па кой знае...сигурно досега никой не ги е питал, може да си прецедент...
Аз се чудя, не с какъв акъл някой си дава колата, а с какъв акъл някой взима чужда такава, за каквато и да е манипулация..Нали ако я одраска, после ще се наложи да си дава апартамета :crybaby::crybaby:
е пича само се е повозил, а такава кола е застрахована със сигорност, някой ден няма само да гледаме такива коли, ще караме :crybaby:
Mind_Control
29-06-2009, 15:05
Предполагам, че ако ги питаш - ще ти я прехвърлят.. :drive: Па кой знае...сигурно досега никой не ги е питал, може да си прецедент...
Аз се чудя, не с какъв акъл някой си дава колата, а с какъв акъл някой взима чужда такава, за каквато и да е манипулация..Нали ако я одраска, после ще се наложи да си дава апартамета :crybaby::crybaby:
И аз това се чудя.. Те застрахователите ще платят, ама после нали се сещате от къде ще търсят парите. А остави другото ми може да те ударят не по твоя вина. Токава в най- добрия случай оставаш без работа.
SokOtPraskova
29-06-2009, 15:13
И аз това се чудя.. Те застрахователите ще платят, ама после нали се сещате от къде ще търсят парите. А остави другото ми може да те ударят не по твоя вина. Токава в най- добрия случай оставаш без работа.
Еми те ще я платят например...но не е в това въпроса. Аз например да си дам мойто Пунто (дето съм го взела за скромната сума от 6000лв.) и да му се случи нещо не дай си Боже (независимо по чия вина), после и да ми го платят...аз си искам колата здрава и читава, не искам да я ремонтирам или да си търся друга -> от тая логика изхождам аз :drive:
Да съм някой мутрафон да карам яката кола и да знам, че "някой си там от простосмъртните" ми я е ожулил - алелеее, егатти боя! :wallbash:
Бе гледам че таблото му като на 156...:offtopic:
detelazurno
29-06-2009, 18:38
Е защо не избрахте някоя далечна мивка, та да се повозите повечко? ;)
Е защо не избрахте някоя далечна мивка, та да се повозите повечко? ;)
Примерно някоя автомивка във Варна?:evil:
detelazurno
29-06-2009, 18:43
Примерно някоя автомивка във Варна?:evil:
Примерно ;) Ама то докато включиш втора и си там. Аз мога да им препоръчам на момчетата една много добра в Португалия :prescription:
Момчето си му е работата това да подържа колите и да вози и охранява някакви си там хора ........ постоянно е с Q7-ци , X5-ци имат и някои бронирани лимузини .....Просто този път на него му се падна ламборджинито ..... А за мивките в Португалия ... ...... ламбото нямаше газова :)))))) .... а на бензин ..... сами се сещате......:big_whoops: максимум до божурище да бяхме стигнали :)
Jivko7777
30-06-2009, 00:29
Момчето си му е работата това да подържа колите и да вози и охранява някакви си там хора ........ постоянно е с Q7-ци , X5-ци имат и някои бронирани лимузини .....Просто този път на него му се падна ламборджинито ..... А за мивките в Португалия ... ...... лабото нямаше газова :)))))) .... а ная бензин ..... сами се сещате......:big_whoops: максимум до божурище да бяхме стигнали :)
Е пак е нещо и до Божурище :rotfl::rotfl::rotfl:
detelazurno
30-06-2009, 00:47
Е вие икономично ще се движите. 50.....така и така тоя дръглив кон не може повече :drive:
Не са кофти тея ламбота във варна има няколко, но най интересното е че едното от тях не е Ламбо а е реплика, но на драг е по бързо от стандартно ламбо(до 210 км/ч поне) Донора е Toyota Mr двигателя е много добре направен и ако не си карал и не знаеш как се държи ламбо на пътя неможеш да го познаеш.Салона и приборите са 1:1 ,а цената е 4 пъти по ниска. Иддеално е за, а пък караш кола изглеждаща като ламбо а подържаш Тойота :)
Може някой ден да си позволим по едно такова ламбо - http://turbo.ru/style/562949956412336.shtml