View Full Version : За какво служи това :)
Колеги днес си отворих капака и видях следното нещо да се дивижи когато колата е запалена , а лостчето е паднало ,колата ми е с климатик и исках да питам за какво служи това моторче ,защотот леглото ми е напукано доста но аз ще го оправя. Как работи и с какво се командва :) и нормално ли е да се движи постоянно когато е запалена колата и лостчето е откачено:prescription:
Stranger65
29-06-2009, 22:41
Ако колата е с климатик управлението на топло и студено, вътрешна и външна циркулация е с моторчета и това е за второто
Значи за външен въздух и вътрешна циркулация , има ли някво знячение при зглобяването :)
Stranger65
30-06-2009, 14:57
Значи за външен въздух и вътрешна циркулация , има ли някво знячение при зглобяването :)
Ami ti не можеш да го объркаш
а вътре на каква позиция да е копчето ,нали сатава въпрос за това копче където е нарисувана и 0
DJ_STIVAN
30-06-2009, 22:12
а вътре на каква позиция да е копчето ,нали сатава въпрос за това копче където е нарисувана и 0
По прицип няма, тънкоста е тази,че може да го сглобиш когато палеца е в горно положение и когато е в долно. Пробвал съм и двата варианта и според мен няма значение от коя страна е.
Точно,защото предполагам,че има превключвател,който спира мотора в съответното положение.Само мнение.Не съм сигурен.Абе няма ли някой патил!
А положението на клапата , не може да се сбърка при зглобяването стова въпрос да го сглобя обратно , и като ми п окозва че въздуха в купето се върти а то същност влиза отвънка
Stranger65
01-07-2009, 10:44
Дай го това копче за циркулацията в едно от крайните положения на контакт, след това в другото и случай дали се движи моторчрто или гледай, Ако се движи, оставяш го в едното крайно положение, изкл. от контакт и закачаш оста за моторчето. Това е