View Full Version : да му изсъхнат ръцете дано
Alexanderbb
30-06-2009, 19:29
Някой (вероятно любезен съсед) ми е разбил мазето и ми е отмъкнал зимните гуми. Да му изсъхнат ръчичките, парите за свещи и погребения да даде дано неговата семка крадлива. Все пак ако някой срещне да се продава 4 броя гуми 195/60/15 Dunlop зимни върху черни стоманени джанти 4х98 с пластмасови тасове ще съм благодарен ако свирне
съжалявам за кражбата,колега знам какво е :brickwall: разбиха мазето на баба ми,където уж за два дена бяхме оставили всичките си инструменти,събирани с любов и изчезнали за миг:depressed:
мишоци скапани:cussing: само си го представям какво леке трябва да си за да обикаляш и да разбиваш...МАЗЕТАААА:hmm: не ми се коментира просто...
да не говоря,че и нашето мазе правеха опит да го разбият но понеже сме си патили с баща ми го направихме:tank: и като са видяли,че няма да могат да го отворят са се постарали да ни отворят работа за цял ден:chair:
ФЕРАРИСТ
30-06-2009, 21:18
Аз само не мога да разбера защо само ръцете.......
Jivko7777
30-06-2009, 21:21
Е бахти смотаните хора :-(
SokOtPraskova
30-06-2009, 21:28
Съжалявам колега! Аман от тарикати на дребно!
Аз пък си намерих колата една сутрин върху крик. Бях си сложила чисто нови зимни гуми Пирели 195/55/15, та и лети джанти и гуми-всичко отиде!
Па, да им изсъхнат ръчичките, баш! Халал да са им мойте джанти....
Някой (вероятно любезен съсед) ми е разбил мазето и ми е отмъкнал зимните гуми. Да му изсъхнат ръчичките, парите за свещи и погребения да даде дано неговата семка крадлива. Все пак ако някой срещне да се продава 4 броя гуми 195/60/15 Dunlop зимни върху черни стоманени джанти 4х98 с пластмасови тасове ще съм благодарен ако свирнеТея хора хептен са побъркаха..мази да тараши....Тоя който е краднал,ако има син....зет да му доведе...
Alexanderbb
30-06-2009, 21:44
и се чудя как е имал наглост да влезе, да си карти катинари и брави и после да ги изнася. а те не са хич малки и в един багажник не се побират освен ако не си с комби
Kostadin`
30-06-2009, 21:45
Такъв като го хваниш за врата и да не го пускаш докато не спре да шафа,аман от селски тарикати.
galinves71
30-06-2009, 22:18
Ако някога не дай си боже осиромашея бих просил но не и крал.майка им ибаам на такива леснозабогатяващи биснесменченца.
и се чудя как е имал наглост да влезе, да си карти катинари и брави и после да ги изнася. а те не са хич малки и в един багажник не се побират освен ако не си с комби
имай в предвид,че в повечето случаи е някой съсед ;) тъй че може в някое съседно мазе да са ти гумите :smackbum:
Правиш си списък на съмнителните типове от блока и почваш една вечер с кози крак да отваряш вратите за проверка! Ако някой пита ,казваш "чух шум и слязох да видя какво става,да не би да е същия който ми отмъкна гумите"! и после бой ....бой ....бой ....като оздравее от боя,пак бой, бой.....!
Ужас! В нашия квартал поне беше по-спокойно! Съчувствам ти, комшу, дано намериш мизерника.
Правиш си списък на съмнителните типове от блока и почваш една вечер с кози крак да отваряш вратите за проверка! Ако някой пита ,казваш "чух шум и слязох да видя какво става,да не би да е същия който ми отмъкна гумите"! и после бой ....бой ....бой ....като оздравее от боя,пак бой, бой.....!
Напълно подкрепям това.Преди години на един френд на мотора и на колота се мизерии му правеха.Беше му писнало , и ако на него му краднеха таза на колата той сваляше тазовете на всички коли пред блока , ако му удраскаше некой колата правеше същото със другите коли пред блока така няколко пъти и повече нищо не му правеха на него или на некой друг пред блока.Та в повечето случаи комшии правят золумите.
:popesmiley:Ами откакто се помня у нас се краде яко, това е, едно време даже и чистачки се крадяха поголовно.В далечната 1971-2 някъде чичо ми имаше пежо 404, беше си го докарал чистак ново, работеше в Мароко преди това.Живееше до математическата на Екзарх Йосиф / София /.Та след като окрадоха емблеми, тасове, багажника отваряха и т.н. /тогава колата не можеше да се открадне, щото нямаше коли много у нас като цяло/ човека инжинер, си направи сам аларма-като дигнеш покривалото /платено/ и се включва, е след 4-5 включвания се спряха.....
На морето пък се бях запознал с един германец, диригент, женен за българка, години след това-та, човека отиде на гости на познати в къмпинг Веселие с вартбурга и веднага му отвъртяха едната джанта с каплата, що зор видя тогава(на сегашния Станишев, баща му тогава управляваше с бай Тошо, хаха ) докато си намери друга капла с гума, половината му море мина да търчи из Бургас, такива случаи бол имаше и тогава.............
Та не знам какво се чудите, децата и внуците на тия си крадат и сега, така са научени
А извън темата беше си купил от Европата едно лилаво светещо устройство, което неутрализираше насрещните дълги, затова пък колко пъти милиционерите го спираха.....
Ако някога не дай си боже осиромашея бих просил но не и крал.майка им ибаам на такива леснозабогатяващи биснесменченца.
:notworthy:
Аз бих процедирал така, разбивам всички мазета, тежко и горко му на този в чиито мазе си намеря гумите :wow:
Ще си ги взема и ще гледам да не се разбира че съм бил Аз.
Ами ако се окаже, че гумите не са в мазетата на съседите? Те какво трябва да те направят тогава?
Ами ако се окаже, че гумите не са в мазетата на съседите? Те какво трябва да те направят тогава?
Винаги има едно "АКО" ...... А и той ще кърти леко каатинарчетата с финес! И незабелязано ....егати съветите давам,сега ще ме погнат модераторите :bash:! То е ясно че това е вандалска история,но ако си ги намери.....Другия вариант и по-цивилизовн е да се събере заседние и единодушно да се съгласят всички да отключат мазетата за проверка ..... то ще се рзбере на кой не му изнася "процедурата" по проверката!Но да не се отлага защото ще ги изнесат............! А тоя дето ги е взел може да си ги е качил и в апартамента ...то не е една беля!
Ами казах че ще гледам да не се знае че съм Аз!Пък и да се разбере като не липсва нищо не вярвам да ми направят нещо:usaflag: