View Full Version : Къде мога да намеря продукти на Sonax в София?
Conqueror
04-07-2009, 21:11
Здравейте!
Интересуват ме по-конкретно SONAX Xxtreme Polish and Wax - progressive 3 и SONAX Xxtreme Wax - full protection 1
Днес даже на 1 светофар имаше промоутърки на марката и ги питах, къде имат магазин, но те не знаеха и ми казаха, че се продават само по бензиностанциите.
Това ми звучи доста неправдоподобно, та ако някой от вас знае от къде в София мога да си закупя тези продукти ще се радвам да сподели. Ако някой го смята за реклама, може и на ЛС.
Благодаря предварително!
Dodo 155
05-07-2009, 08:41
Здравейте!
Интересуват ме по-конкретно SONAX Xxtreme Polish and Wax - progressive 3 и SONAX Xxtreme Wax - full protection 1
Днес даже на 1 светофар имаше промоутърки на марката и ги питах, къде имат магазин, но те не знаеха и ми казаха, че се продават само по бензиностанциите.
Това ми звучи доста неправдоподобно, та ако някой от вас знае от къде в София мога да си закупя тези продукти ще се радвам да сподели. Ако някой го смята за реклама, може и на ЛС.
Благодаря предварително!
Виж на OMV, там винаги има почти пълна гама на продукти СОНАКС.
в била съм виждал , не не съм сигурен за тия неща дето ти търсиш.
Виждал съм в ОМВ и Метро аз
AntiLuuP
07-07-2009, 15:47
http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html Ами тук май става и с поръчка онлайн
FILIP_MANEV
07-07-2009, 18:16
Ромпетрол бензиностанциите има такива добавки
Conqueror
07-07-2009, 21:02
Благодаря ви, колеги!
Закупих си нещата от Shell на цени 14.99 за пастата и 24.99 за ваксата.
Пастата стига за 1 кола, а ваксата поне за 2. След цял ден миене и търкане, смея да твърдя, че ефектът си заслужава. :)
AntiLuuP
07-07-2009, 21:36
КОлега само да те попитам разни леки драскотинки запълват ли се и изчезват ли или само правят цвета на боята по ярък :?
Conqueror
07-07-2009, 23:06
КОлега само да те попитам разни леки драскотинки запълват ли се и изчезват ли или само правят цвета на боята по ярък :?
Леките драскотини са в лака. Пастата е абразивна и отстранява тънък слой от лака, премахвайки драскотините. Същевременно боята става много гладка и лъскава. Общо взето това е.
AntiLuuP
08-07-2009, 00:39
Леките драскотини са в лака. Пастата е абразивна и отстранява тънък слой от лака, премахвайки драскотините. Същевременно боята става много гладка и лъскава. Общо взето това е.
И всичко това става без машинки и т.н. .... :?
Че предния ми капак е трагедия а и на тавана и левия калник няква котка се е попрестарала малко .....
Conqueror
08-07-2009, 22:44
Става и на ръка с малко повече търкане. С машинка е по-лесно и според мен ефектът е малко по-добър, но ако се поувлечеш можеш да свалиш лака.
StarChild
09-07-2009, 00:08
Ехххх късно се включих.... складът им се намира срещу вкъщи и по цял ден ги гледам как бръмкат!
frameframe
09-07-2009, 13:38
А къде се намира?