PDA

View Full Version : ОБОРОТИ ???

Maximil
06-07-2009, 18:41
Колеги поредната играчка закачка.При палене при студен двигател оборотите ми са към 600.След като натисна няколко пъти педала (6,7) на газта и нещата се нормализират и отиват към 900.
При горещ двигател наблюдаваме обороти от 500 и тресе да си ебе мамата в купето,а като пусна и климатика глей какво става,колата няма ряз никакъв ама поне не гасне.Оборотите падат на 400.Истината е че и карам колата с малко шано нафта и още от самото начало на потегляне след като заредих резорвоара се усети спад на оборотите. Увеличих оборотите и сега се усеща разлика,голяма разлика от към положително,обаче си се усеща че са увеличени драстично,а на оборотомера показва 900 ( несъответсвтия )

traiko_89
06-07-2009, 19:33
смени си горивен и въздушен филтър .и виж тогава как ще е .

Maximil
06-07-2009, 23:52
нови са е колега

Jivko7777
07-07-2009, 01:51
Виж колега и до голяма степен зависи и от нафтата с която караш !!!:?

soldier
07-07-2009, 14:55
Ей за това не сипвам такава нафта и всеки дето кара бензим ми се чуди. Вика ми намери за по левче нафта и си свиркай.
Е въпреки, че не се къпя в пари, предпочитам да си сипвам на бензиностанцията да давам по 5лв на 100км от горе и да си ми е спокойно не да се чуда дали няма да запуша дюзи и т.н.

Аз не съм си взел кола за да песта от гориво, ако исках да песта от гориво, щях да си джиткам с обществения транспорт :drunk:

Maximil
07-07-2009, 15:03
ммм нещата се оправиха с оборотите,наистина бяха мн малки но вече са ОК.обаче нещо вентилатора на парното се ебава.духа спира пак духа.като го спра некой път неиска да тръгва,сега съм го оставил на 3 вклучено и нз дали като слезна сега ще запали ли ?

soldier
07-07-2009, 15:04
ммм нещата се оправиха с оборотите,наистина бяха мн малки но вече са ОК.обаче нещо вентилатора на парното се ебава.духа спира пак духа.като го спра некой път неиска да тръгва,сега съм го оставил на 3 вклучено и нз дали като слезна сега ще запали ли ?

Е що да не запали?

Maximil
07-07-2009, 15:37
не е човеко,исках да кажа незнам като запаля колата дали ще тръгне да духа от парното !!!