View Full Version : Проблем със скоростите
Здравейте колеги , имам малък проблем със скоростите - трудно се превключват иначе си влизат без проблем.. отварях от към купето , пръсках с WD жилата или там буталца ли са кво са ... оправи се за малко и после пак същото ... кво да правя ?? Мерси предварително :)
Здравейте колеги , имам малък проблем със скоростите - трудно се превключват иначе си влизат без проблем.. отварях от към купето , пръсках с WD жилата или там буталца ли са кво са ... оправи се за малко и после пак същото ... кво да правя ?? Мерси предварително :)
Колега, я обясни малко по-подробно? На място ли, в движение ли? Двигателя работи ли?
Колега, я обясни малко по-подробно? На място ли, в движение ли? Двигателя работи ли?
значи и на място и в движение (при работещ ДВГ) е едно и също, трудно се мести лоста... някакв майстор ми говореше нещо за някакви жила ... незнам и аз вече :)
Точно жилото се е накъсало и ти задържа.Имам впредвид жилото за напред-назад!Сменявай го!
И идея нямам,но има линкове към магазини и сервизи из целия форум.Опитай с търсачката,но само на Симеон има един куп магазини!