View Full Version : Банер
Незнам за всички останали потребители, но този ОГРОМЕН БАНЕР е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩ според мен!... Направо ми избожда очите! Да не говорим, че изобщо не се връзва с темата на форума....
Значи моля отговорните за това да се поразровят из нета и да прегледат колко и какви са по големина банерите...Просто това е абсурдно... Ако е толкова голям банера нека да бъде най-отгоре а не по средата на форума и да не може човек да влезе в личните си съобщения...
Предлагам значителна промяна на размера на банера и евентуална промяна на местоположението му.
Освен това предлагам и това да бъде съгласувано С ВСИЧКИ потребители под формата на анкета....
Благодаря за вниманието.
Освен това пречи на прозореца на търсачката!!!
Наистина е много дразнещ,като пречи на 2 от менютата си е чиста проба антиреклама , а не е никаква реклама но предполагам че не е умишлено и ще се коригират .
Всеки проблем си има решение, дори и да не е свързано с администраторите на сайта. :) Аз даже не знам за какъв банер става дума :D
DerMeister
08-07-2009, 14:00
Къде има банер? :Suicide:
Adblock-a нищо не ми е блокирал и пак не го виждам.
Освен това пречи на прозореца на търсачката!!!
Освен това като си отворя снимки пак ми излиза...
Знаех си, че Венци ще пусне тема, иначе не ми допада и на мен..., сега остава и реклами от google да пуснеме... :gayfight:
Аз набърже го 'излекувах' :spiteful:
Kostadin`
08-07-2009, 15:15
Аз набърже го 'излекувах' :spiteful:
Кажи как. Може и на Л.С.
И на мен,ако може.
Furious 155
08-07-2009, 15:41
мен ме дразни само защото като отвориш снимка и той е над нея...on top и не стаа така...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
много хубаво нещо
Банера пречи на менютата и снимките.
Блокирането му е най-лесната работа, но въпроса е принципен.
тва Форум на Алфа Ромео ли е или сайт на Алексанър Ауто ??? Банера е леко 2 пъти по-голям от логото на форума :hehe:
Да бяха поработили над обслужването на клиенти вместо такива отчаяни приоми да използват!
Ако има някой време нека пусне анкета: Бихте ли пазарували от Ал. Ауто!
Радвам се на реакциите ви...
Остава да видим и мерките, които ще се земат :)
Понеже ми се оплакаха колеги с Опера, че ги болят главите от това вопиющо недоразумение и безгранична глупост - флашблок за опера
http://my.opera.com/Lex1/blog/flashblock-for-opera-9
Радвам се на реакциите ви...
Остава да видим и мерките, които ще се земат :)
Ми мерките са налице, НАПИСАХА МИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!
Понеже ми се оплакаха колеги с Опера, че ги болят главите от това вопиющо недоразумение и безгранична глупост - флашблок за опера
Евала брат!
victtorbg
08-07-2009, 21:45
Във всички автофоруми има банери.В някои са разделени на две и има и под темите,но никъде не се появява посредата на разделите.На мен ми се наложи да въртя страницата на горе на долу за да мога да си отворя темата за която съм си платил,все пак.Нека си седи отгоре,ама посредата....много меко казано е неудобно.
Поблема със скриването на прозореца на търсачката е оправен.
Размера на банера е доста редуциран.
Здравейте, колеги
понеже аз и моите колеги сме правили банера и самата промоционална кампания на Александър Aуто, бих искал да се извиня на всички, които са се почувствали подразнени или зле!
Банерът вече е сменен с по-малък размер и е пипнат внимателно от дизайнерите, за да не пречи вече на менютата "Търсене" и "Бързи линкове". Ще се убедите сами в положителната промяна.
Благодаря за коментарите и предложенията на всички - виждате, че като има разбирателство, бързо се намира решение.
Надявам се повече от вас да се възползват от промоцията, защото си заслужава!
Поздрави и успехи
Симион
www.tuning.bg
www.autoforums.bg
Съжалявам за предупредените колегите...
Благодаря за предприетите мерки... Сега е доста по добре :)
Срещу скромен подкуп във вид на ром (кубински) обяснявам на всички как да не го виждат банеро
:lol:
Срещу скромен подкуп във вид на ром (кубински) обяснявам на всички как да не го виждат банеро
:lol:
ще се надцакваме а :)
бтв какъв банер :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ако някой ползва различна тема/скин от тази по подразбиране, то все още не вижда банера.
Но скоро и там.
Кратко ще кажа личното си мнение, въпреки, че нямам отношение към рекламите в момента директно.
Те идват от агенция и дано работим добре с хората.
Всички форуми имат реклами. В пъти повече от нашия.
Горе 5 долу 5, между темите...навсякъде....
Ясно е, че се прави проблем сега по съвсем друга причина, но няма да коментирам...
Последно.
Аз лично ще предложа на гласуване да инсталираме плъгин за контрол дали се използват средства за блокиране на рекламите. Това се проверява лесно, защото се пуска чек сума дали при рикеуст на поредица страници (четене из форума) винаги не се зарежда само рекламата/нейният файл.
Освен ако е през мобилно устройство, където се пести трафик, но това се чеква лесно и се вижда.
При ползването на такива средства да има санкции. Намалена скорост на зареждане към потребителя, ограничения до 1 пост на ден и всичко нормално, което се ползва.
Другия вариант е да се плаща през смс, опцията да не излизат реклами на даден потребител.
Избягвайки рекламите (а това е статистика, която рекламодателя има право да получи) един или друг потребител ощетява форума, защото пада % на таргета и рекламата ше струва по-евтино ако се вижда от малко хора.
Трябва да се научим, че ако ползваме нещо безплатно, то вместо нас за това ни удоволствие плаща някой друг!!!
Никой не е задължен или накаран на сила да ползва форума.
Забележката за размера е уместна и добра. Редно е да е по-малък банера.
Така ще могат да влязат 2 банера сега един до друг :)
Влади, тва ти ли си или някой ти е хакнал акаунта?!?!?
Или просто се ползва контент блокера на операта :thumbup:
...
Аз лично ще предложа на гласуване да инсталираме плъгин за контрол дали се използват средства за блокиране на рекламите. Това се проверява лесно, защото се пуска чек сума дали при рикеуст на поредица страници (четене из форума) винаги не се зарежда само рекламата/нейният файл...
Мисля че това не е добра идея, защото ми звучи като ограничаване на свободата. Аз не искам да гледам каквито и да е флашове, които аз не съм избрал, затова използвам от много отдавна флашблока. Ако искам да видя нещо, си щракам върху "Ф"-а и то ми се показва. Мисля, че ако някой тръгне да ме ограничава откъм скорост или нещо подобно, предполагам, че просто ще спра да посещавам ограничаващото ме място. Също както когато гледам телевизия и пуснат реклама, просто превключвам канала и понякога забравям да се върна на стария...
Дори и сайтовете за онлайн търговия, които имат жизненоважна необходимост от всякаква реклама не предприемат такива мерки.
Аз пък вече невиждам банера без изобщо нищо да съм предприел :)
Аз пък вече невиждам банера без изобщо нищо да съм предприел :)Аз пьк го виждам но в този си вид едва ли пречи на някой.
DerMeister
09-07-2009, 11:09
Аз лично ще предложа на гласуване да инсталираме плъгин за контрол дали се използват средства за блокиране на рекламите. Това се проверява лесно, защото се пуска чек сума дали при рикеуст на поредица страници (четене из форума) винаги не се зарежда само рекламата/нейният файл.
Освен ако е през мобилно устройство, където се пести трафик, но това се чеква лесно и се вижда.
При ползването на такива средства да има санкции. Намалена скорост на зареждане към потребителя, ограничения до 1 пост на ден и всичко нормално, което се ползва.
А също може да се пусне реклама по телевизията и да се назначи по един рекламен агент на домакинство, който крие дистанционното като почнат рекламите и заключва кенефа и другите стаи.
Нека има банери, който може и иска да си ги крие.
А също може да се пусне реклама по телевизията и да се назначи по един рекламен агент на домакинство, който крие дистанционното като почнат рекламите и заключва кенефа и другите стаи.
Нека има банери, който може и иска да си ги крие.
Ееее за хубав отговор получаваш код за едноседмично гледане без реклами :):):)
(Надявам се разбираш, че това е шега?!)
Влади, тва ти ли си или някой ти е хакнал акаунта?!?!?
Аз съм :)
Имаше елемент на закачка в поста, който трябва да е виден, но явно не е бил удачен :)
(ще пробвам по-късно пак:) )
Не, че се оплаквам, но като съм на работа не виждам банера, а в нас си го виждам :gruebel:
Някой би ли ми редактирал заглавието, защото продължава да стои "Огормен банер"... Макар да му правих редакция в поста е "Огромен" а в заглавието си остава...
Мерси че и заглавието ми вади очите :blah::thumbup:
Аз тоя Банер не го виждам,като съм на меню VB Defaut.На другите две менюта излиза.Но не се оплаквам.
PEPI-2ALFA
12-07-2009, 15:42
Тоя банер има ли време на показване. Уточнявам: цял ден съм във форума, сутринта като си влязох си го имаше, нищо не съм променял и по някое време е изчезнал. Не ми пречи, просто сам си изчезва. Оня ден пак така цял ден на работа - имаше си го и по едно време - хоп, няма го.
25% е времето за показване на банера на АА.
През другото време не се вижда нищо.
Тоя банер има ли време на показване. Уточнявам: цял ден съм във форума, сутринта като си влязох си го имаше, нищо не съм променял и по някое време е изчезнал. Не ми пречи, просто сам си изчезва. Оня ден пак така цял ден на работа - имаше си го и по едно време - хоп, няма го.
Без да съм категоричен за момента, от инфото което знам само говоря, но принципно банерите мисля, че ще са с % "показваемост"/ротация...т.е. примерно 20%...50%...100%.... един вид, когато са повече банерите те или се въртят според % си на едно и също място (споделена позиция) или са само те ако са 100%...Това е само теоритично.
Малките % са по-евтини и нормално 100% да е на много по-висока цена.
Незнам как е сетнато сега, защото е само един още банера, но принципно ще е така.
Банерите се въртят от софтуеър и всичко става автоматично....дава си статистика за показвания, "кликаемост" и др.
25% е времето за показване на банера на АА.
През другото време не се вижда нищо.
Ех, че си бръЗ :)
PEPI-2ALFA
12-07-2009, 18:03
....дава си статистика за показвания, "кликаемост" и др.
Ако отчита да кликваме, та да ...трупаме ...актив.
Ако отчита да кликваме, та да ...трупаме ...актив.
хихи :) Не :) не е редно и не е необходимо дори при нашия тип реклама. В този конкретен случай служи за ориентир по-скоро, дали е правилно подбрано посланието, визията...
Колеги, банерът на АА отново покрива полето на търсачката. С предишния този проблем се отстрани след известно време, но откакто сложихте новия - пак същата работа. Можем ли да разчитаме, че някой ще се заеме?
Колеги, банерът на АА отново покрива полето на търсачката. С предишния този проблем се отстрани след известно време, но откакто сложихте новия - пак същата работа. Можем ли да разчитаме, че някой ще се заеме?
При мен няма проблем.
В момента съм на 15 инчов дисплей, но преди да се подмени банера това не се случваше.
Ето:
spe4elist
07-10-2009, 15:05
Значи, все пак някой се допитва до търсачката! Това е добре...:thumbup:
сори за офф-а
Не е само при вас... Ето вижте сами!
Това се случва ако си на малък монитор или сте събрали прозореца
19" Широко екранен... малък ли ти е?
Верно ли така? :thumbup:
Е, с малките монитори кво да правим? А и със старият банер този номер го нямаше?
На 19ка с 1280х1024 нямам проблеми.
Спокойно колеги ще бъде оправено.
21" 1280х1024. Направо дразни.
21" 1280х1024. Направо дразни.
Е кво бе тва си е Т'алянска промоция!:biggrin: Спокойно професора се е заел!
показването на флаша няма нищо с размера на монитора ви :)
оправя се с един лек хак :)
...
оправя се с един лек хак :)
Колега, я светни как... може и на лични.
Thanks in advance :-)
Проблемът е напълно нормален.
Трябва да се добави
<param name="wmode" value="opaque" />
между отварящия и затварящия таг на flash банера, демек между <object> и </object>.
Като гледам ползвате phpAdsNew от hardwarebg и банерът се изплюва през JavaScript, така че решението Ви се крие тук:
http://www.sothink.com/phpBB2/viewtopic.php?t=14175
...
Трябва да се добави
<param name="wmode" value="opaque" />
...
Да, при мене сработи. Мерси, колега :cheers:
Да, при мене сработи. Мерси, колега :cheers:
Как точно се справи, колега? Може и на лично.
Как точно се справи, колега? Може и на лично.
Идеята е да добавиш параметъра "wmode" със стойност "opaque"
Например:
var so = new SWFObject("test1.swf", "sotester", "728", "90", "8");
so.addParam("wmode", "opaque");
so.write("test1.swf");
Тоя банер не бях забелязал колко е досаден на резолюции по-ниски от 1280х1024.
Вземете най-добре оправете тоя бъг - менютата да излизат зад него, то това не е от банера, а от диазайна.
Господа, пак банер! :sickness:
С 15'' монитор е невъзможно да се използва търсачката, освен ако не се премине в режим 'разширено търсене'.
Съгласен съм, че от финансова гледна точка е добре да има реклама, но нека да не се 'осакатява' сайтът и неговата функционалност.
Поздрави,
Сега има проблемче и с банера на Autosock.
spe4elist
15-02-2010, 09:49
Отново има проблем с банера
spe4elist
11-03-2010, 17:51
Банерът ...
Къде го тоя банер , бре!
Аз що си нямам!:boo:
Къде го тоя банер , бре!
Аз що си нямам!:boo:
Някой го е баннал за няколко дена докато се научи къде и как да се появява :wow:
Някой го е баннал за няколко дена докато се научи къде и как да се появява :wow:
Интересна работа няма го в наказаните :flirt::big_beer:
Абе може да ви е смешно,но при мене го няма!:screwy:
Абе може да ви е смешно,но при мене го няма!:screwy:
Е ти к`о сега оплакваш ли се ? :excl:
Е ти к`о сега оплакваш ли се ? :excl:
Еми и аз като в стария виц.Всички си имат въшки, само аз си нямам!
Банерът на автогуми крие полето за търсене
От тук нататък ще гласувам отрицателно за репутацията на всеки, който напише "ползвай търсачката"!
Търсачката е скрита от тоя банер и това е!
Хайде пак за банера - или за дизайна на менютата.
Едно от двете трябва да се укаже - банера да е винаги в бекграунд или менютата винаги да излизат отгоре.
spe4elist
29-03-2010, 22:40
Адмирации за банера! :bravo:
Чакаме следващия да е пак така добре и да не препокрива търсачката :surrender:
Опел???
Е не, шъ умръ :new_Eyecrazy:
Mind_Control
23-04-2010, 15:52
Няма значение.. Да живее рекламата.
MainaCore
26-04-2010, 19:05
Да живее рекламата, ама каква е тая реклама на Опел в нашия форум :) Отдолу ми излиза 111г Опел купете си зафира бля-бля. Ся кинтите са си кинти ама това според мен е излагация - оправете я!!!
Gh0stRider
26-04-2010, 19:14
Верно... се едно НОВА ТВ да се рекламира по БТВ :upsidedwnsmiley:
оправете я!!!
Това като съвет или заповед да го възприемам?!?
MainaCore
26-04-2010, 20:27
Няма да коментирам, ясно е че си го възприел по грешен начин ;)
оти ми писна да чекам некъв тъп сайт да зареди нещо си
с кой браузър си?
иначе това е интересно:
http://delivery.usermedia.net/avw.php?zoneid=339&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&n= ac4f8b5e
така.. картинките се зареждат прилично що годе... но при външните скриптове има какво още да се желае
с кой браузър си?
иначе това е интересно:
http://delivery.usermedia.net/avw.php?zoneid=339&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&n= ac4f8b5e
така.. картинките се зареждат прилично що годе... но при външните скриптове има какво още да се желае
Не е от броузера, нали следя трафика. :evil:
Събитие хубаво, банер... добре, ама що пак седи пред търсачката?
Или са го оправили, или проблема е при теб ;)
При мен все още е пред търсачката.
Съвместимост с браузери?
На мозила и експлорър нямам проблеми.
Опера, последна версия... ако и утре е същия ще играе адблокера.
С хрома също е седи отгоре банера :big_heat:
b_angelov
13-05-2010, 10:15
С Windows7 Ultimate 32Bit, IE 8.0 също
http://photo-zona.net/images/user43385/album12587/preview/1273734702_wdqv7890_Untitled.jpg (http://photo-zona.net/images/user43385/album12587/large/1273734702_wdqv7890_Untitled.jpg)
Ранобудниче
13-05-2010, 11:24
При мен пък преди малко беше наред и тъкмо мислех да хваля, ама..
Не е от ОС, щото и на Уиндоус 2003 Ентерпрайз сървъри 32бит (R1 & R2) с Опера 10.53 ги върши същите... току спирам адблока за проверка и пак го режа... оправете го бре джанам, преди да е минало събитието :Yoda:
да не е от браузара ? аз съм с мозила 3.6.3 излиза си отпред и всичко си е наред:upsidedwnsmiley:
b_angelov
15-05-2010, 23:12
Сега и при мен е наред.
Проблема беше само в банера за TrackDay-a, който вече го няма :)
rossenvn
02-06-2010, 17:35
Няма ли начин да се оправи това с банера. Не ммога да ползвам търсачката. Пробвам с 3 различни браузъра докато стане. Благодаря!
plamen76
27-06-2010, 21:26
Тоя банер пак мори сайта-една седмица вече не се оправя,без значение от браузара
Колеги как ви е банера ? В смисъл какво виждате като реклама по него ,щото моя нещо се е оспамил яко от няколко дена и рекламите са ми "Уцелете 5 АЙфона" ,"Колко е 2+3" ,"В коя посока се върти балерината" и други гнусни спамове. Виждам също и реклами на английските мобилни оператори и други английски реклами !? Възможно ли е да съм лепнал пак някакъв вирус или е заради английското IP ?
Има и по-зле :-)
Аз минавам през Швеция и ме засипват ужасно мигащи скандинавски реклами за стопяване на шкембета, хазарт, електроника - всичко това гарнирано с леко извращенската им азбука.
PEPI-2ALFA
22-09-2010, 11:25
А пък аз до преди 15-20 минути нямах достъп до форума. Дали не е заради оправяне на някакъв проблем?
Аз па въобще не го виждам банера,и ми е мнооо гот:crazy::crazy::crazy::crazy:
И моя банер се развали нещо...не, че се оплаквам :)
E ,а и моя да се развали ,ама не ще :|
Има си цяр за тая работа ;)
Adblock Plus
Когато работи - защо ми закрива полето за търсене .
Когато не работи - защо не работи .
Няма угодия .
По капризни сме дори и от колите които караме ;)
Има си цяр за тая работа ;)
Adblock Plus
Благодаря колега ,върши работа :grin: