View Full Version : От каква Алфа или друга марка атомобил може да се напасне хидравлична рейка !!!
Извинявам се за тази тема но наистина ми трябва вашето мнение по този наболял въпрос за нашите италианки.
Алфата ми е 145 1.4 Боксер От кои други модели мога да търся рейка и има ли варянт дори от друга марка автомобил. Чувал съм че има съвместимост с тези на Рено.
Благодаря предварително.
А ако някой от вас колеги притежава случайно излишна рейка 0878/159946
Извинявам се за тази тема но наистина ми трябва вашето мнение по този наболял въпрос за нашите италианки.
Алфата ми е 145 1.4 Боксер От кои други модели мога да търся рейка и има ли варянт дори от друга марка автомобил. Чувал съм че има съвместимост с тези на Рено.
Благодаря предварително.
А ако някой от вас колеги притежава случайно излишна рейка 0878/159946
Колега имам рейка която не тече и си работи нърмално , но и е счупена едното ухо на което се захваща иска една заварка давам я много тънко ,ако те интересува пиши на лични Давам я за 60лв но до вторник за 45лв
колега ако търсиш все още пиши ми едно лично но не знам дали стават питаи моята е от 1.4тс мотора ако стажат ша са споговориме някак си
До колкото съм чул от боксер и от тс са различни