Log in

View Full Version : Къде лепят алуминиеви картери СПЕШНО!

Abarth
13-07-2009, 10:40
Колеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!

Alfa Pilot
13-07-2009, 12:31
Колеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=51

За цените може сам да ги питаш. В Италсервиз също ми казаха че могат да залепят, но те само го демонтират и го пращат за лепене на друго място (което не е голям проблем).

Alexanderbb
13-07-2009, 16:46
Моята я оставих при Лисан и той го свали занесе го при майсторката и после ми го монтира

fred
13-07-2009, 22:34
Жена лепи кратера??:surrender:

Sunny
13-07-2009, 22:36
Жена лепи кратера??:surrender:

Е щом може да прави мусака защо да не може да лепи и картери :?:

Alexanderbb
14-07-2009, 08:27
Аз лично знам две жени които са превъзходни заварчици. Едната е тази в София за която съм чувал още преди години. Другата е майка на една приятелка. Имаше оферта от Испания но в последния момент и предложиха маса пари и отиде във Варна. Да не ви какзвам колко може да вземе един добър заварчик, говоря за хора които могат да работят с всякакви метали

Abarth
15-07-2009, 02:35
Аз познавам една дет шлайфа колянови валове :evilsmiley::surrender:

odisey
16-07-2009, 13:42

Е па на Ботевградското малко след Маргел.

ПП
Кво ти е станало с подписа бре :)