Log in

View Full Version : Емотиконите ...

Alfa User
13-07-2009, 15:33
Искам да попитам за нещо, което вероятно дразни много повече хора.
За какво иде реч : за половин час се наложи да напиша три поста, в които исках да сложа забавни емотикончета. Ядосва ме факта, за толкова малко време списъка с емотиконите беше тотално разбъркан всеки път като го отварях. Значи за 2 минути писане на пост ми се налага също толкова време да издирвам къде се е завряла този път иконката.
Ще ми се ако има някакъв начин да се застопори положението на емотиконите в листата им така, че да не се налага да ги издирваме всеки път и да гадаем къде са...
Мерси предварително и се извинявам ако вече е имало такава тема!

VFTI
13-07-2009, 18:41
Асолютно подкрепям!

От доста време и аз мисля да пусна тема, ама забравям набързо...

Нека най-използваните икони да са си застопорени, а останалите да се отварят допълнително...

Без въпроса кои са най-използваните икони...Навсякъде има застопорени:Tease:(2мин) :yes:(1мин) :thumbup: (30сек.)

RoMeO_156_GTA
13-07-2009, 18:56
Освен това съм забелязал и че някои понякога временно изчезват и пак се появяват :hehehm:

Alfa User
18-07-2009, 22:22
Тая тема май така ще си умре ... Поне админите да кажат дали изобщо е възможно да се "закотвят" емотиконите ... Пак ще е някакво инфо.

pr_00f
18-07-2009, 22:53
Ами от това което гледах , май не може.

Но след опитите койот правих , от 2 дена все едни и същи виждам в прозореца за бърз избор.

qpwo
20-07-2009, 00:09
Винаги съм си мислел , че в прозореца за бързо избиране са последните използвани емотикони.

PEPI-2ALFA
20-07-2009, 18:39
Винаги съм си мислел , че в прозореца за бързо избиране са последните използвани емотикони.
Не знам на какъв принцип са тия в малкото прозорче, но не мисля, че са най използваните. Иначе в дни с по 2-3 ЧРД (като днешния:grin:), иконката "ЧРД" щеше да е на там.

Kostadin`
21-07-2009, 14:51
Наистина е по-добре ако са застопорени емокитинките,но и така става.Аз лично нямам претенции.