View Full Version : Аларма за 155 със Alfa Code
Alfa User
14-07-2009, 12:49
Имам следното питане :
Колата ми е със Alfa Code (MY.95) и фабрична аларма със имобилайзер, но без сирена.
Интересува ме дали мога да заменя алармата със друга фабрична (целия комплект) без да сбъркам работата на чиповете с кода ?
Мерси предварително на всички !
Незнам защо имаш желание да се занимаваш пак с алфа кодове и т.н. ? Най-много после да имаш само ядове и проблеми с тия блокировки и т.н.. А и с и без алфакод пак ще я открадне някой ако е решил...
Слагай някаква китайска аларма за 50-60лв. и готово :)
Аз сложих тройно по-скъпа...ама ефекта беше същия:-(
Alfa User
14-07-2009, 18:37
Абе не искам да се занимавам с кодове - просто така ми е колата в момента... Но на цената на китайската ще си намеря оригинална - та затова питам дали ще има проблем с кодовете на чипа в ключовете - не искам да ги сменям ...
и мойта е с алфа код и сложих друга аларма (българска) та сега е с двете системи - гасне алфа кода изключвам имобилайзера на другата аларма и паля
Alfa User
15-07-2009, 17:15
Значи чипа в ключа мисля че не е свързан с алармата - защото и при изключена аларма от ключето й, лампата за кода пак се появява и гасне нормално. Просто като е пусната алармата, има имобилайзер, и централно. Тва е.
При това положение смятам няма да има проблем да се смени алармата ?