PDA

View Full Version : Въпрос за Alfa Code

LeoVin4i
14-07-2009, 22:05
Не ми светва оранжевото ключе изобщо, това значи ли, че не отива захранване до модула? И ел. стъклата спират да работят а пък доколкото разбирам от схемите захранването на тия двете неща (+12) идва от една и съща жица :roll: За боксера от подписа става въпрос.

kolev
15-07-2009, 10:20
тая лампа светила ли е някога откакто имаш колата и колата пали ли в момента.

LeoVin4i
15-07-2009, 12:43
Винаги си е светила. Вчера колата не искаше да пали, въобще не светваше лампичката и ги нямаше и ел.стъклата. Тоя въпросния кабел се оказа доста нагорял. След като го оправих започна да пали, дано да е за постоянно :crazy:

Sm0k
17-07-2009, 16:00
Абе аз доколкото ги чувам компютрите, мисля, че е логично, ако не отива ток до модула, да не иска да запали. Иначе всеки крадец ще го байпасне като резне кабела. И при липса на захранване няма как да светне и жълтия индикатор с ключа. А когато не иска да запали по решение на имобилайзера, трябва да свети и да не угасва същата лампичка.

Сега въпроса е след като си му оправил захранването, работи ли като преди, т.е. преди да запалиш, като цъкнеш контакт, светва ли и после да угасва индикатора на имобилайзера на таблото. Щото ако не светва изобщо пък колата пали, не ми се вижда както трябва?

LeoVin4i
17-07-2009, 16:23
Сега си работи както трябва, светва когато дам на контакт, за да ми покаже, че е разпознало ключа и после изгасва. И палим и отлитаме :plane:

Sm0k
17-07-2009, 17:28
Сега си работи както трябва, светва когато дам на контакт, за да ми покаже, че е разпознало ключа и после изгасва. И палим и отлитаме :plane:

Е значи си перфекция ;)