View Full Version : Към колегата с Х3 ...
Точно 535,Х5,Х6 с тоя звеския мотор ще падне от Алфа 1,8 или 2,0. Х серийте верно са тежки но 535 върви адски много. С 645 съм карал наравно с 535д, нали се сещаш как Алфата ще върви наравно или ще изяревари 535д. Аз съм готов да си заложа един от джиповете на гонка между стандартна Алфа 2,0 ТС и бмв 535д. От какъвто искате старт ги правете. Айде малко Бек ту реалити...
дай да отупам х3-ката на летящ ... сериозно
Х3-ката е 2.0 дизел с ръчна кутия и чип. Върви доволно и честно казано добре се държи на завойте ама може и да е заради гумите 255/55/18
Ще ги нареждаме ли, доста се отегчих от семките ...
ital_fen
15-07-2009, 21:18
Малеее, тука едни сериозни гонки се заформят ;)
Айде поне се обадете да погледаме пък знае ли човек може и да се включим :)
Аз сега видях,че нова тема си пуснал...другата нали е локнахте :) Нямаш грижи, изчакай да ми свалят гипса след 5-6 дена, и ако мога да си ползвам веднага левия крак се мятаме.Иначе ако искаш и с рекстъна мога да се пробвам той си е автоматик.
Х3 трябва да е около 190 коня ммм? .... аз на 21ви се връщам в родината, излизаме на чертата и кот рекат боговете. Аз съм (бил) 132 коня бензин. Имал съм изпълнения с джипове бол, затова ми стана интересно и ти подхвърлих идеята.
177к.с. e БМВ-то с чипа. Ще пробваме висчки видове стартове ако искаш, но без да ходим на гонките на ЛукОйл а някъде без много много хора....драскаш 2 реда в скайпа винаги и включен и на компютъра, и на телефона и ще се разберем.
Разбрахме се. После ще пишем във Варненската тема какво е станало.