View Full Version : Сагата с моята кола приключи
Най-накрая сагата приключи благодарение на Румен и Чавдар/клубния сервиз/евала те откриха проблема и го оправиха :bowdown: :bowdown: :bowdown: Беше превъртяла водната помпа фибъра беше спукан на две места :evil: :evil: :evil: .В началото мислехме че е метален но се оказа че оригиналбната помпа е с пластмасов фибър :evil: :evil: .Съвет към колегите с боксерите ако имате проблем със загряването ревизирайте си помпата или когато сменяте ремъците направо я сменете и нея не е скъпа 36 лв сотстъпката от ТиН :wink: :wink: :wink:
П.С.Благодарности и на Бобо който ми помогна за пореден път :lol: :lol:
Е, браво Мъро най сетне - абе днеска много готен ден- само добри новини, времето хубаво, на Петко ще му докарат броните, аз ще се покефя на магистралата и ти сега казваш че си ОК вече :D :D :D
Сега поне ще можеш да помагаш на хората с проблеми с загряването - ти май всичко провери заради този проблем :?
Честито колега добре че го оправи, много гаден проблем беше че и сумати пара наби :evil:
ООооо Бат` Мъро! А честито :biggringift: . А като се сетя от кога ти бях обещал да я отваряме в моя гараж като го освободя :cry: ...
ООооо Бат` Мъро! А честито :biggringift: . А като се сетя от кога ти бях обещал да я отваряме в моя гараж като го освободя :cry: ... :thumbup: :whistle: :wink:
честито пич дано от тук да е ок всичко :D
Е, браво Мъро най сетне - абе днеска много готен ден- само добри новини, времето хубаво, на Петко ще му докарат броните, аз ще се покефя на магистралата и ти сега казваш че си ОК вече :D :D :D
Сега поне ще можеш да помагаш на хората с проблеми с загряването - ти май всичко провери заради този проблем :?Не само проверих Васе а и смених всичко по охладителната система :wink: :wink:
Alfamaniak
20-02-2006, 21:49
Точно преди топлия сезон добре, че се прецака помпата да и направиш пълна профилактика на охладителната система. :wink:
П.П. Някой път тези проблеми са полезни. Не че ги препоръчвам на някой.