View Full Version : Как ви вървят днес колите?
Furious 155
20-07-2009, 14:46
Днес цял ден колата върви повече от нормално...а нищо не е променено от вчера по нея - остава да е от атмосферата - може да е малко по-лътен въздуха днес :) - Кажете как са вашите возила днес - усещате ли някаква разлика? Пускам тема, защото днес колата има особен вървеж и то преди 4000 на стрелката!
Може да си сипал хубав бенз,и сега да се е развървяла.
Furious 155
20-07-2009, 14:55
Може да си сипал хубав бенз,и сега да се е развървяла.
тс... бенза в нея си е от поне 3-4 дена... просто днес незнам какво и стана :)
Mind_Control
20-07-2009, 15:19
Днес цял ден колата върви повече от нормално...а нищо не е променено от вчера по нея - остава да е от атмосферата - може да е малко по-лътен въздуха днес :) - Кажете как са вашите возила днес - усещате ли някаква разлика? Пускам тема, защото днес колата има особен вървеж и то преди 4000 на стрелката!
Колкото по- топло е, толкова по- рядък е въздухът. Така, че може да се очаква, че зимата колите вървят повече. Също и при по- влажно време колите вървят повече.
INTEGRALE
20-07-2009, 15:41
И моите наблюдения са същите :super:
Наитина има дни, в които колата върви по-добре от други. Днес е точно такъв ден. Не усеща, че е на климатик /за разлика от друг път :gayfight:/
SokOtPraskova
20-07-2009, 15:58
Моята днес е доста тромава..или пък аз я карам така, защото ми е криво - не знам.
Иначе за последно сипах обикновен 95, а попринцип сипвам от "скъпия".
Това са все пак коли с характер, когато си искат, тогава вървят:clown:.
П.С. Моята също ми се струва, че върви много, ама то е щото през уикенда карах Поло 1.4 ТДИ.
mirchozo
20-07-2009, 17:01
Мойта не съм я ръчкал днес и не съм усетил разлика от обикновенно, ама все пак сме на доста километри един от друг. Инак и аз съм забелязъл че понякога колата върви осезаемо по-добре, ма така ше е, като сме си взели коли с характер...
Furious 155
20-07-2009, 17:11
Колкото по- топло е, толкова по- рядък е въздухът. Така, че може да се очаква, че зимата колите вървят повече. Също и при по- влажно време колите вървят повече.
това е ясно - студения въздух е по-плътен, но днес си е пак едно 28 градуса, поне... иначе лудост може и да имам :super: , но просто отдавна не е вървяла така ;)
SokOtPraskova
20-07-2009, 17:14
това е ясно - студения въздух е по-плътен, но днес си е пак едно 28 градуса, поне... иначе лудост може и да имам :super: , но просто отдавна не е вървяла така ;)
:bravo: Е, ходи карай де! :super: Защо стоиш тук.. :kiss:
Mоята я усещам да върви повече, след като съм карал друга кола :bouncing_smiley:...
Сега сериозно: единствена разлика във вървежа на колата си съм усещал от смяна на горивото, но това е друга тема вече. Времето не мисля, че ми оказва кой знае колко влиание.
Furious 155
20-07-2009, 17:26
:bravo: Е, ходи карай де! :super: Защо стоиш тук.. :kiss:
ми... на работа съм... тъпо, но факт :grin:
SokOtPraskova
20-07-2009, 17:34
ми... на работа съм... тъпо, но факт :grin:
Дано магията не е изчезнала като се прибираш от работа :super:
Furious 155
20-07-2009, 17:38
Дано магията не е изчезнала като се прибираш от работа :super:
дано и да е заразна(итал-манифактура само) ;)
DJ Vladic
20-07-2009, 18:09
:) Браво. И аз имам понякога такива наблюдения, но си го обяснявам с различно настроение и мн други психически фактори.Просто си въобразяваме.Не е възможно днеска да върви много утре не! :)
Jivko7777
20-07-2009, 18:20
:) Браво. И аз имам понякога такива наблюдения, но си го обяснявам с различно настроение и мн други психически фактори.Просто си въобразяваме.Не е възможно днеска да върви много утре не! :)
Точно казано...Въобразява ме си !!! :grin: :grin: :grin:
Христо_Сираков
20-07-2009, 21:30
моята цял ден нещо е тромава ама явно е заради климатика,почти не е спиран
LeoVin4i
22-07-2009, 19:07
Мойта едната взе да държи 1500 оборота на празен ход :tooth:
SandoOne
22-07-2009, 19:24
Екстра върви на празен ход 1100 на неотрална 900 в спряло положение само газ и сипвам бензин
santo_traficante
22-07-2009, 19:42
преди да "родят" започват много да вървят:biggrin:
Взе ми го от устата :cheers:
Jivko7777
22-07-2009, 21:22
Аааа точно казано :handshake: Какво да правят горките като за последно показват сила :lol: :lol: :lol:
Furious 155
06-06-2012, 23:42
Ам никой не е родил (освен жената де), а от днес с нова генерация и пак се появи тоя проблем с вървенето. :D
Както я настъпя така върви 8)