View Full Version : Бензиновата помпа и инжекторите нямат захранване -146 1,6 бо
Та зна4и нямям захранване на дюзите на инжекторите и бензиновата помпа и разбира се ми от4ита гре6ка на инжекциона.Молбата ми е ако някои има ел.схема на инжекциона и разположението на елементите в купето да я прати на salvator_limones@yahoo.com.Или ако знаете къде се намират релетата/предпазителите за бензиновата помпа/инжекциона моля кажете.Сега съм я приспособил да пали на газ ама не е работа...
Какво друго... колата е '95 със high version окабеляване - схема А, газовото не е за пълен инжекцион, 146 1,6 боксер
8V...Ако не6то не е ясно 6те поясня.Благодаря на вси4ки предварително.
Колега провери тука http://www.alfa145.com/gallery.asp?URL=\Alfa145Manual дали ще намериш това което ти трябва
Релето на помпата и инжекциона се намират под предния капак отдясно на акумулатора има една кутийка вътре с 2 релета и 2-3 бушона провери ги тях едното е за помпата а другото е генерално за целия инжекцион,на мен като ми беше заминала бензиновата помпа така правеше релето на пмпата губеше маса :idea: :idea: :wink: Успех
Благодарско на двамата колеги, намерих каквото ми трябва6е.доста е вероятно и при мен да е от помпата понеже като и подадох напрежение директно от акумулатора - ни вопъл ни стон.А преди няколко дни проработи на бензин ама сега пак не 6те.Има6е някъде тук тема за помпата то4но ако не се лъжа..Като я разхвърля 6те стане ясно.О6те веднъж благодаря! :)
Да явно проблема е като с моята помпа прави ги само на място и от време на време не иска да пали :wink: :wink: :wink: