View Full Version : От Боксер на Твин Спарк
Bako_Marto
24-07-2009, 16:45
Възможно ли е да стане Боксер мотор в кои от Твин спарк
Колега, аз или нищо не разбирам (вероятно от жегата) или ти нещо не си формулираш правилно въпроса (вероятно пак от жегата)...
Та ако искаш да сменяш боксера с ТС...ще трябва доста да поработиш (май всичко без тенекиите трябва да се сменя); ако толкова ти се кара ТС просто продай твоята и си купи друга (доплащането ще е по-малко със сигурност, ако изобщо има такова).
Аз лично на моята най-много и харесвам маторя!
Май искаш обратното т.е. в боксер да сложиш т.с. пак мисля, че по-добрия варянт е да смениш колата ;) с такава каквато искаш
Bako_Marto
24-07-2009, 18:00
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искав да купя купе и да си слижа моите си части аа иначе си имам друг боксиор :bouncing_smiley:
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искам да купя купе и да си сложа моите си части аа иначе си имам друг боксиор :bouncing_smiley:
наистина много го е напекло :doctor: :bouncing_smiley:
RoMeO_156_GTA
24-07-2009, 20:36
До колкото разбирам , купето ти е зле . Попринцип всичко става , само кадърен майстор ти трябва , а и ти щом имаш всичко от колата донор . Под секрет - амортесьорите са различни също (предните само) , за други неща не се сещам . Някой ако каже и захващането на двигателите може ли да се пригоди , понеже сигурно е различно
Много работа и главоболия ще е ако се захванеш.Аз мисля че просто не си струва.
Всичко е различно отпред, включително и преден мост, много работа е....
По добре не дей колега ,или чип сложи поне
Bako_Marto
27-07-2009, 13:08
значи продължавам да търся купе от боксиор мерси за съветите
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искав да купя купе и да си слижа моите си части аа иначе си имам друг боксиор :bouncing_smiley:
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искам да купя купе и да си сложа моите си части аа иначе си имам друг боксиор :bouncing_smiley:
:rotfl::rotfl::rotfl:
Колега, сори, ама не мога да спра да се хиля
:rotfl::rotfl::rotfl:
Колега, сори, ама не мога да спра да се хиля
А бе кой продава наркотици в тоя форум!? Колега я се формулирай въпроса малко:bash:
Jivko7777
27-07-2009, 15:25
А бе кой продава наркотици в тоя форум!? Колега я се формулирай въпроса малко:bash:
Охххх аз много много не влизам във вашия раздел ама ми стана интересно като прочетох темата :oops:...Обаче освен да се смея друго незнам :tooth: :tooth: :tooth:
ПП: А пък за наркотиците да си признава бързо кой е :tooth: :tooth: :tooth:
Bako_Marto
27-07-2009, 15:42
:dyrvo_v_kenefa:хахаха тази тема е в следствие от жегата дано разбирате нешо от нея :bash::biker::biker:
Ей,спамери!И вас ви е напекла жегата!Заключвам темата!