View Full Version : Maратонки "Пума" Ферари -червени
Колеги я вижте какво видях :
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=15319
EvgeniiM
20-02-2006, 16:40
Много на менте отиват нещата, на витошка са 220 лв и са в 3 цвята, няма никви бели елементи, червени, жълти и черни
Отделно са много кичозни, а формата им няма нищо общо с оригинала
е тея дето говорят 60 лева менте сигурно на Илиенци ги има по евтини :D :D :D
Много на менте отиват нещата, на витошка са 220 лв и са в 3 цвята, няма никви бели елементи, червени, жълти и черни
за 60 лв са оригиналдъ от секъде
ама то си е гАзария да имаш адибас - веднага отърчавам ца неколко чифтаа :metal:
Имайте предвид, че може и да са здрави ама е много важно да не са от най-долнопробната изкуствена кожа(а според мен е точно такава) от която се вмирисват краката на умрело......
Адски гадни изглеждат................. :puke: .
Днес се загледах в едно момче от моя клас и ги има същите ама черни не ми харесват .
е аз съм ги виждал тези маратонки но в милано на летището във магазина на ферари и да ви кажа бяха уникални и 100% не бяхя менте.цената обаче си беше 200-300 евро
EvgeniiM
06-04-2006, 00:31
Пък аз като ядох сладолед ми капна на обувката
абеее, къде е батко
Пък аз като ядох сладолед ми капна на обувката
абеее, къде е батко
що май не ми вярваш а?
е това си е твоя работа
Момчето искаше да пусне реклама и в нашия форум и ми предложи намаление 15лв, но аз му казах, че искам намаление за целия клуб, на което отговори: Аз само на теб давам...и от там айде нема обяваааа...
абеее, къде е батко
А бе бате къде е батко бе?
е аз съм ги виждал тези маратонки но в милано на летището във магазина на ферари и да ви кажа бяха уникални и 100% не бяхя менте.цената обаче си беше 200-300 евро
Абе и тука ги има оригинални.........просто тия конкретно са менте
EvgeniiM написа:
абеее, къде е батко
А бе бате къде е батко бе?
Абе а татко къде е??
http://www.ferraristore.com/cgi-bin/FShop/FShop/jsp/A_Browse.do?BV_SessionID=@@@@0199324698.1144303165 @@@@&BV_EngineID=cccdaddhgkgeiegcefeceegdgimdfmf.0&categoria=%2FAbbigliamento%2FScarpe
Вижте истинските цени на Ferrari стоките. Тези не са ментета.
Sedlaroff
11-04-2006, 18:17
егати, и двата линка не ми се отварят. може ли да дадете друг link, или да качите снимка на прословутите обувки та да ги видя.
:hmm: :hmm: :hmm:
WhitePower
12-04-2006, 11:33
и на мене