PDA

View Full Version : И мутрите с Алфа Ромео...

Ma7e4k0
27-07-2009, 12:41
Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, спечели на първа съдебна инстанция делото за отнемане на имущество срещу Димитър Желязков Желязков – Митьо Очитe.
Общата стойност на имотите е 2 357 883 лв., а решението е на Бургаския окръжен съд от петък, предаде "Фокус".
Комисията "Кушлев" е доказала по безспорен начин, че за проверявания период - от 1990 г. до 2007 г., получените приходи на Очите възлизат на 257,64 минимални работни заплати, като извършените разходи надвишават значително законните източници на средства, при което се явява отрицателна разлика от 12068,43 минимални трудови възнаграждения.
Бургаският окръжен съд реши в полза на държавата да бъде отнето следното имущество:
- право на строеж върху държавно урегулирано място в Несебър;
- дворно място от 590 кв.м., ведно с построената масивна жилищна сграда в Сунгурларе;
- нива с площ от 11 199кв.м. в землището на Бургас;
- магазин и склад в Несебър;
- магазин, два склада и гараж в Несебър;
- апартамент в Несебър;
- две дворни места в с. Равда с обща площ от 4746 кв.м.;
- лек автомобил марка “Мерцедес”, модел 560 СЕК;
- лек автомобил марка “Порше”, модел 928;
- лек автомобил марка “Алфа Ромео”, модел Ромео;
- лек автомобил марка “BMW”, модел 520 i
- 50 дружествени дяла от капитала на “Прогрес 2003” ЕООД;
- 25 дружествени дяла от капитала на “Агро Стил 2005” ООД;
- сумата 2500 лв. от продажбата на 25 дружествени дяла от капитала на “Инвест Петролиум” ООД;
- сумата от 300 лв. от продажбата на лек автомобил “Пежо”, модел 605;
- сумата от 5161лв. – наличности по банкови сметки.
Освен това, съдът реши Желязков да заплати на комисията "Кушлев" направените разноски по делото в размер на 22 831.91 лв.
Решението подлежи на обжалване пред Апелативен съд–Бургас

RoMeO_156_GTA
27-07-2009, 12:45
- лек автомобил марка “Алфа Ромео”, модел Ромео;

модел Ромео :wierdo:

А какво е това Пежо 605 за 300 лв :new_Eyecrazy:

tanatos
27-07-2009, 14:14
Хех нищо не са му взели..Нито ламбото е вписано нито един куп обекти и места...Пунти мари въртят пак...

Mind_Control
27-07-2009, 15:35
да :) сега няма 56 000 000 например, а има 54 000 000. Дреме му на оная работа.

fred
27-07-2009, 22:34
Много добре, полека лека нещата си идват на мястото.Като се има предвид, че преди няколко години за такова нещо можеше само да се мечтае.Никъде няма общество без бандити-въпроса е да бъдат притискани, колкото се може повече.
Тоя митьо е свършен като едра риба, много ясно че от глад няма да умре, ама никога няма да бъде на положението в миналото си-отделно, че такива не изкарват дълго.Такива хора обикновено нямат много, въртят чужди пари и се отчита на едри риби в тъмното, бързо стават излишни, осбено като изгубят "форма" или забравят че са поставени само да слугуват на господарите си-за справка вижте колко други мутрести личности бяха избити за 5-6 години назад, много от тях на доста по високи позиции /като Кюлев, Павлов и прочее, отколкото някакъв местен или пък национален, айде да не го обиждаме бабаит/.

ne0
27-07-2009, 23:01
много ми е интересно без да познавате някой как плюете по него... ама и ако на вас Ви се случи да обслужвате чужди интереси и накрая Ви прецакат...

моля поспрете се щото от много ербапи тука в Бургас като седне някъде бате Митъо всички бягат... много е лесно тука у форума ....

koolio
27-07-2009, 23:12
много ми е интересно без да познавате някой как плюете по него... ама и ако на вас Ви се случи да обслужвате чужди интереси и накрая Ви прецакат...

моля поспрете се щото от много ербапи тука в Бургас като седне някъде бате Митъо всички бягат... много е лесно тука у форума ....

Тва, че някой има чувство за самосъхранение, значи ли, че трябва да прави евала на "бате Митьо"?

Galeano
27-07-2009, 23:13

да не дишаме викаш......

pacho_kardana
27-07-2009, 23:17
Така и не разбрах каква му е била алфата!

achkar
27-07-2009, 23:35
E как каква - Алфата е била Ромео :D

tanatos
28-07-2009, 00:14

Много си прав, колкото и да не им се иска на некой хора Митъо все още е фактор пък и винаги ще си бъде. Всеки рано или късно всеки плаща.Аз затова казах,че се въртят пунти мари. Той просто трябваше да лежи известно време и така да се каже да плати дълга към обществото. Другата година излиза на свобода и се очакват интересни събития.

Mind_Control
28-07-2009, 00:14

Бате Митьо... Викаш света вода ненапита е :) добре- как с 270 средни заплати се купува ламбо? Ей на тоя въпрос ми отговори и ще му подаря 145-цата да се вози, че от сега като му взеха колите да не ходи пеша. А между другото той май се беше признал за виновен за организиране на престъпна група, ама рядко се мярка по затворите повече седи вънка. Да е жив и здрав, да изкара 100 пъти по толкова и да използва парите за плащане на данъци, високи заплати на служителите си и обществено полезни дейности.

Xman
28-07-2009, 10:41

Кво го защитаваш, сякаш сте братчеди:brickwall:
прав е колегата Fred

Stoyan Georgiev
28-07-2009, 12:08
--

fred
28-07-2009, 13:24
Не го познавам като човек, но делата му говорят много повече /осъден е не поради факта че е печен или суров/, иначе познавам много готини ченгета от ДС /като им изкараха имената разбрах, че са ченгета/, някои столични видни мутри,но това не значи, че трябва да ги хваля и славословя или да ги харесвам.
За да хвалим такива особи бабаитлък още най-малко трябва.
А М.Очите като е такъв юнак да дойде тука и да натири Маргините например /или поне единия/:pimp:.

gigi
28-07-2009, 15:06
Кво го защитаваш, сякаш сте братчеди:brickwall:
прав е колегата Fred

а ти сигурен ли си 4е не са братовчеди......

Smeshnika
08-08-2009, 22:49
2-ри братовчеди !
Не са се виждали на живо,но си говорят по стационарния телефон всяка вечер по 30-40 минути :D
На всичкото отгоре си пращат SMS-си на абсолютно всички национални празници :D
Митьо очите всички го познаваме ! ! !
Не се правете :spell: ,всички всяка вечер си пиеме ракията заедно с "Митко" и хич не ни боли за държавата :D
А когато ракията свърши пращаме "братчетата" да купят по още 3-4 бутилки JB.

И така...
Всеки може да пише каквото си пожелае,но това не означава ,че трябва да го нападаме и защитаваме.
Според мен дори НЯМАМЕ право да говорим за делата на други хора,които не ни засягат пряко ! ! !

PEACE

trustworthy
08-08-2009, 23:15
а ти сигурен ли си 4е не са братовчеди......

Аз съм сигурен. даже при тази очевадна визуална прилика, може даже да ги сбъркаш двамата - толкова да си приличат, че не е истина просто :)

fred
09-08-2009, 00:35
Когато делата на някои хора ни засегнат пряко, то винаги ще има други, които ще бъдат незасегнати и ще призоват да си мълчим и траем, понеже не разбираме или не сме засегнати, мълчанието било злато, в този случаи обаче е и окови.Колкото едно общество е по нетърпимо към престъпни прояви, толкова е по развито и обратно..

ФЕРАРИСТ
09-08-2009, 00:55
И ся много ми е чудно като вземат сичко това, как ще плати 20 бона разноски - що не ги вземат директнто, а чакат да ги плати.....
Аз ако съм няма да ги плата - ще кажа - Вии зехте сичко.....

fuji
09-08-2009, 01:11
Мисля че става дума за алфа 164.Поне доколкото си спомням преди време караха такава с много антени:paddle:

Stoyan Georgiev
09-08-2009, 13:07
ооо бооожеее мооойй............. :Suicide:

pacho_kardana
09-08-2009, 15:23
Ами аз така и не разбрах каква е алфата :bash: ??? :gruebel:

Jivko7777
09-08-2009, 15:57
Ами аз така и не разбрах каква е алфата :bash: ??? :gruebel:

Ми Пачо май е 164 :shutup:

RoMeO_156_GTA
14-08-2009, 22:11
Сега даваха по БТВ , че ще проверяват над 200 собственика на луксозни возила и кадрите бяха предимно на една 164ка до Г-класа :gruebel:

P.S. Боби (164 td) , да не си ти :Tease:

leketo84
15-08-2009, 01:29
Четох че е 166 не че имам няква умисъл , но това прочетох ! :respect: