View Full Version : Някой ще ходи ли на "Спирит оф Бургас"
Аз смятам да ходя... подготвил съм отпуска и компания....ако има фенове ше се радвам да се видим... :jumping::dj:
bilgiiski
30-07-2009, 22:50
Само като им слушам тъпата реклама по радиото- "Спирит ъф Бъргъс" и ми иде да им тегля една.
Stoyan Georgiev
31-07-2009, 16:16
там съм ;)
Ей сега ми попадна точно една брошурка , ако някой е заинтересован мога да му кажа изпълнителите и кой точно в кой ден ще пее .. ако има лев и аз съм там :)
Stoyan Georgiev
31-07-2009, 16:52
ето я програмата, няма нужда да преписваш от броушурата :D:D:D http://www.spiritofburgas.com/
Хаха :) ем благодаря.. все пак :) бтв кога ще я покажеш тази алфа на сбирките в бургас.. че и без това този модел са дефицит тука ;)
тази година съм много разочарован от изпълнителите които са поканили и въпреки че още от края на предния нямах търпение да дойде тазгодишния няма да отида.... да се надяваме догодина по добре :metal:
Stoyan Georgiev
03-08-2009, 17:49
Хаха :) ем благодаря.. все пак :) бтв кога ще я покажеш тази алфа на сбирките в бургас.. че и без това този модел са дефицит тука ;)
таз седмица съм там , ай промис
таз седмица съм там , ай промис
Ехеее ами дано .. ще си взема фотоапарата тогава хихихи
а Срещата е на 09.08.2009г нали?....че аз съм малко "Отнесени от вихъра" :th_up:
За Бизкит,за Гуано,за Соулфлай имах кинти,но сега ще видим дали ще слушам Майк изрода на живо.
Аз заради кристал метод мислех да отида, но днес съвсем случайно се сдобих с билет за 3-те дена... :hehehm: :boost:
Stoyan Georgiev
03-08-2009, 20:04
Аз заради кристал метод мислех да отида, но днес съвсем случайно се сдобих с билет за 3-те дена... :hehehm: :boost:
:devil::th_up:
+ 1, и аз съм там. Тая година моята банда няма да свири, но догодина покоряваме мейн стейдж-а :)
Grim, случайно да имаш напътствия как случайно и аз мога да се сдобия с пропуск за 3те дни? (освен тези начини, написани на сайт-а на спирит-а)
+ 1, и аз съм там. Тая година моята банда няма да свири, но догодина покоряваме мейн стейдж-а :)
Grim, случайно да имаш напътствия как случайно и аз мога да се сдобия с пропуск за 3те дни? (освен тези начини, написани на сайт-а на спирит-а)
за съжаление не братле,моя тикет е от магазина :big_money:
ще плащам и аз, видяло се... ама така, трябва да се научи тоя народ да плаща за музика :)
Иначе алфите - колкото може по-близо до централния вход :respect:
а там някой има ли идея за място за спане? нещо като туристическа спалня или нещо като по-тънък хотел?