PDA

View Full Version : Какво образование имате?

BLUE1
30-07-2009, 22:27
Какво образование имате? Съжалявам, но не мога да оправя грешката в заглавието.

n_netov
30-07-2009, 22:33
...

Bella
30-07-2009, 22:35
Какво образование има те?

Я започни с това ти какво имаш?

Не искам да те критикувам за правописа,но ако трябва да съдя по него то ти си с основно може би ... :shocking:

BLUE1
30-07-2009, 22:39
Сарказмът ти е излишен, пък и ти също си допуснал грешки. :idea2:

bilgiiski
30-07-2009, 22:40
Аз имам достатъчно образование.

Sunny
30-07-2009, 22:44
:spam:
Не видях да има Килийно oбразование , а доста има с такова ако се съди по правописа .

Bonev
30-07-2009, 23:25
Егати тъпата тема...:shocking::bouncing_smiley: Като гледам твойто е основно...:bouncing_smiley:

fred
31-07-2009, 00:06
Аре пак на бой отива работата :wow:

търтей
31-07-2009, 00:08
Сарказма ти е излишен, пък и ти също си допуснал грешки. :idea2:

Липсва ти пълен член :tongue2:

rumenti77
31-07-2009, 00:30
Егати тъпата тема...:shocking::bouncing_smiley: Като гледам твойто е основно...:bouncing_smiley:

Ммммда прав си.А в интерс на истината бях в яслата когато ме взеха в казармата.(тъп та тъп)

SokOtPraskova
31-07-2009, 08:31
Е, вие пък го обърнахте на караница! :) Човек и основно да има, понякога и живота учи, зависи от личните му амбиции и нужди - но това е друга тема... :)

Аз съм със средно образование - английска езикова гимназия, в момента студентка - колеж по маркетинг /само, дето мисля да напусна и да уча архитектура/

JAMAL
31-07-2009, 09:15
Последно време се заформя драма между определени членове на форума.
Дайте сега да поспорим на кого е по-тъпа темата, а?

PEPI-2ALFA
31-07-2009, 10:54
"Средно до умерено", както казват синоптиците.:balloon:

didod
31-07-2009, 11:03
Едно цяло специално средно и половин висше. :kicking:
За повече не ми стигна акълът.

И м/у другото може да е 'бакалавър'. В анкетата.

kokless
31-07-2009, 11:05
Защо няма отговор "килийно" аз съм с такова и това е поредната тема в която не мога да гласувам :( :( :( :(

code
31-07-2009, 12:21
Висше икономическо :calc: в комбинация с зодията ми /Телец/ нещата стават сложни:laughing1:

Kuku
31-07-2009, 14:27
Много е важно обучението да не пречи на образованието :lol:

didod
31-07-2009, 14:31
Или както казваха - 'образованието допълва интелигентността, но не я замества'

wwweb
31-07-2009, 14:44
Я сам мъгистар по информатикъ

Образованието не е определящо за правописа... или беше обратното?!? :D

П.С. И стига се пънете да пишете правилно в темата. Останалите са достатъчно показателни :)

MrX
31-07-2009, 15:07
"Средно до умерено", както казват синоптиците.:balloon:

Или преобладаващо :metal:

milenamr
31-07-2009, 15:23
Или както казваха - 'образованието допълва интелигентността, но не я замества'
Винаги съм вярвала и впоследствие съм се убедила, че образованието и интелекта не са правопропорционални.
И от житейския си опит съм се убедила, че да имаш висше образование, това по никакъв начин не те правип по-умен или по интелигентен от човек със средно(основно и т.н)
Познавам десетки слабоумници, които името не могат да си напишат и житейския им кръгозор се свежда до телевизия Планета(+ салата и ракия) , а имат висше образование и кво от това питам аз ?
А също познавам и страшно много хора със средно образование, чиито интелект засенчва с дебела сянка възпитаниците на 10 университета взети заедно.
За мен категорично висшето образование не е критерий за интелект или ум изобщо.
Не искам да изпадам в подробности, но в практическия ми и житейски опит не веднъж съм се натъквала на висшисти информатици, чиито познания са малко повече от на майка ми, а същевременно познавам компютърни гении, които не са помирисвали университет и слабо се съмнявам да го направят някога, за какво им е ?
Заради първите отдавна се срамувам от дипломата си и това, че имам 2 висши образования не ме прави по-умна от някои с половин "нисше".Да ме извиняват ВУЗ-овете, но това което го изказвам като становище се базира на факти.
Интелекта човек или го има ,или го няма, да съгласна съм че за интелигентния човек образованието е допълнение.
Но нито един университет не може да те направи smart, ако не го носиш по рождение.

didod
31-07-2009, 15:31
Баш право го речи!

Горе-долу така и аз ги виждам нещата и подкрепям написаното.

wwweb
31-07-2009, 15:35
Целият форум излезна магистри. Да се чуди човек, защо модераторите имат толкова много работа :biggrin:

PEPI-2ALFA
31-07-2009, 15:48
Много е важно обучението да не пречи на образованието :lol:

Гиги беше писал преди време: "Не позволих образованието да ми попречи на ..." , ама не се сещам как завършваше цитата.:-P

nhg
31-07-2009, 16:21
Добре де, колеги, анкетата е за образованието, което имате. Никой не пита колко ви е коефициента на интелЕгентност... Точно по резултатите може да се потвърди написаното от milenamr по-горе.
Пък и не виждам какво толкова се засягате - аз се имам за достатъчно умен/интелигентен, едва ли се дължи на инженерното ми образование; все пак съм на мнение, че висшето образование 'развива' в определена насока мозъка (нямам предвид псевдо-студенти, а това, че в най-общия случай трябва да си достигнал дадено ниво на знания/умения за да вземеш изпит или да получиш диплома).
Дано съм се изразил правилно, напоследък никой не ме разбира:surrender:

code
31-07-2009, 16:56
Добре де, колеги, анкетата е за образованието, което имате. Никой не пита колко ви е коефициента на интелЕгентност... Точно по резултатите може да се потвърди написаното от milenamr по-горе.
Пък и не виждам какво толкова се засягате - аз се имам за достатъчно умен/интелигентен, едва ли се дължи на инженерното ми образование; все пак съм на мнение, че висшето образование 'развива' в определена насока мозъка (нямам предвид псевдо-студенти, а това, че в най-общия случай трябва да си достигнал дадено ниво на знания/умения за да вземеш изпит или да получиш диплома).
Дано съм се изразил правилно, напоследък никой не ме разбира:surrender:
Абсолютно правилно се изрази, общо взето тия с висше са по-умни от тия със средно, изобщо няма спор. Що не спорите дали тия със средно са по-умни от тия с основно? Смях! Миленчето и тя, нямало значение ама тя била с 2 висши. Айде сега няма нужда. :gayfight::wink:

пп Нарочно наблегнах на "общо взето", да не изкочат сега разни частни случаи, които на всички са ни ясни.

nhg
31-07-2009, 17:16
Абсолютно правилно се изрази, общо взето тия с висше са по-умни от тия със средно, изобщо няма спор. Що не спорите дали тия със средно са по-умни от тия с основно? Смях! Миленчето и тя, нямало значение ама тя била с 2 висши. Айде сега няма нужда. :gayfight::wink:

пп Нарочно наблегнах на "общо взето", да не изкочат сега разни частни случаи, които на всички са ни ясни.

"Общо взето" може да си поспорим като в темата за ползата от предпазния колан...

wwweb
31-07-2009, 17:19
Миленчето и тя, нямало значение ама тя била с 2 висши. Айде сега няма нужда. :D И на мен ми убоде очото това :)

Аз си признавам - станах магистър само заради тапията и титлата. Всеизвестен факт е, че в университетите нищо не се научава. Изкарах го само от обща култура. Развивах дейност мнооого преди да го запиша :)
Цялата система на преподаване е сбъркана от главата до петите, особено в компютърните науки.

А... да не забравя - и аз имам две висши, че по-горе само с едното се похвалих хаха :mrgreen: Ма, няма значение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fred
31-07-2009, 17:32
Наистина образованието е едно, а интелектуалните възможности друго.Може някой да има и 10 висши да е говедо, а друг без образование да е много по умен.
Като цяло практиката показва, че умният и интелигентен човек се стреми да посигне и някаква степен на обраование, така че е нормално да има висше такЪво.И винаги е точно заради тапията, защото тя дава определени привилегии и въцчожводни.По тази причина се завършва Харвард например в наши дни.Но не всеки завършил Харвард ще стане Айнщайн, който пък не го е завършил.
Като цяло целта на висшето образование не е да те научи на занаят а най-вече да може да мислиш.
Но и много кретени се стремят да го имат и го постигат, това е било винаги, да не мислим, че света е започнал и ще свърши с нас.
Но мисленето е дадено на тези, които могат- и с и без образование, който си е чукундур, ще си остане такъв и 5 висши.Я се сетете, колко и какви академици имаше по времето на другарите, а и в наши дни това продължава?!
Е извода е, че по делата и думите ще ги познаете, ако имате тези критерии, ако ги нямате ще си мислите например колко умно говори някой невежа и ще му се водите по акъла.Това се наблюдава по изборно време например.
Поговорката -"прост народ, слаба държава е вярна".Никой не е казал-народ с висше образование, много силна държава.
Наздраве, че стана много нравоучиетлно :tequilla: :)

Sunny
31-07-2009, 17:53
Радиацията и висшето образование не прощават . :shoot:

Sm0k
31-07-2009, 18:36
Не искам да изпадам в подробности, но в практическия ми и житейски опит не веднъж съм се натъквала на висшисти информатици, чиито познания са малко повече от на майка ми, а същевременно познавам компютърни гении, които не са помирисвали университет и слабо се съмнявам да го направят някога, за какво им е ?

Добре де, колеги, анкетата е за образованието, което имате. Никой не пита колко ви е коефициента на интелЕгентност...

Ей тия два цитата са тясно свързани и май около казаното в тях се оформи някакъв разговор, който така или иначе няма връзка с анкетата и темата. И все пак ще допълня и аз оф-топика. Това, че колежката milenamr, е виждала големи тъпаци завършили информатика (което важи и за всички останали специалности), не е защото връзката не е съвсем права между интелекта и образованието, а защото университетите са пълни със псевдостуденти (те и гимназиите вече са пълни с псевдоученици, че с кво да се напълнят университетите тогава...). Колегата nhg, го казя ясно, образованието само по-себе си не те прави интелигентен, но ако си по принцип такъв, може много да ти помогне ;) Според мен е нормално да си интелигнтен и да не си образован (въпрос на избор е), но не е нормално да си много образован, пък да ти личи от километри, че си кух като лейка, тогава вече има проблем и той не в образования тъпак, а в образователната система ;) И такъв е случая и в БГ за това се стига до тоя разговор, че видиш ли нямало нивка връзка с образованието с интелекта ;)

И за да не си помислите, че плюя образователната система, щото са ме накарали да повтарям 5-ти клас 2 пъти, и аз съм завършил информатика и даже от време на време работя в един университет. Знам добре какви са ни проблемите, но това, че образователната ни система е на дъното не означава, че по принцип е безмислено да учат интелигентните хора. По същата логика можем да излезем на пътя и като видим в какво състояние са ни пътищата да си хвърлим колите на вторични и да кажем "ми то няма смисъл да се пътува..."

Изкарах го само от обща култура. Развивах дейност мнооого преди да го запиша :)

Интересно в кой точно реномиран университет ги изкарвате тия от обща култура и каква е дефиницята на компютърен гении дето не помирисвал университет. ;) Както казах, не е повод да се хвалим, че в БГ можеш да завършиш от обща култура, щото след време ще се окажат тия работи за наша сметка. И да на се окаже, че тия гении работят в квартален доставчик на кабелен интернет (с цялото ми уважение към хората в тоя бизнес, пък може и да греша за тия гении), ама да не превръщаме темата в професионална дискусия на хората от определен сектор ;)

wwweb
31-07-2009, 19:27
Интересно в кой точно реномиран университет ги изкарвате тия от обща култура и каква е дефиницята на компютърен гении дето не помирисвал университет. ;) Както казах, не е повод да се хвалим, че в БГ можеш да завършиш от обща култура, щото след време ще се окажат тия работи за наша сметка. И да на се окаже, че тия гении работят в квартален доставчик на кабелен интернет (с цялото ми уважение към хората в тоя бизнес, пък може и да греша за тия гении), ама да не превръщаме темата в професионална дискусия на хората от определен сектор ;)Не съди по твойта обща култура за мойта :D

Sm0k
31-07-2009, 20:10
Не съди по твойта обща култура за мойта :D

Извинявам се ако съм подложил на някакво съмнение общата ти култура, независимо дали неоснователно съм я подценил или надценил - която и от двете грешки да съм допуснал извинявам се най-чистосърдечно ;)

А сега, сериозно, изобщо не оценявам ничия обща култура, нито пък мисля че мойта е огромна, просто съм завърщил информатика и работя в софтуерния бизнес от доста време. Понеже си мисля, че знам горе долу какво представлява тая професия (преподавам програмиране, проектирал съм информационни системи и съм ги програмирал после), си мисля че не е върпос само на обща култура. Вижал съм доста програмисти, които вярват, че е въпрос на обща култура или че не е необходимо да се четат книги и да се ходи в университет или каквато и да било друга образователна институция, и резултатите от работата им съм виждал и могат да влязат, като пример в учебниците... за това как НЕ СЕ прави ;) В тоя смисъл се надявам, че не живея в къща направена инженер завършил от обща култура, нито карам кола проектирана от такъв и не ходя на лекар който е завършил медицина от обща култура ;)
За това е образованието, може да си много интелигентен, но в повечето професии има практики, в които интелекта ще ти помогне страшно много, но няма гаранция че ще се сетиш сам "как се прави тоя номер по света" ;)

Но може и да греша, може пък и да съществува такава обща култура. Това, че не съм го виждал в кратката си практика не значи, че не е така ;)

ЕДИТ: Още не съм видял някой на сравнително висока позиция в софтуерния бизнес да е гений, дето не помирисивал университет, нито съм чул някой такъв да ми се хвали, че е станал магистър или доктор по информатика от обща култура ;) Но може да е възможно :) Състудентите ми дето го караха от обща култура, сега са тестери на софтуер, за което спокойно може и да не си учил информатика ;)

nikolaaaay
31-07-2009, 20:48
Като цяло целта на висшето образование не е да те научи на занаят а най-вече да може да мислиш.

Тук някъде е истината. Безсмислено е да се сравнява тъп човек с висше образование и интелигентен човек - със средно. Важното е, че един и същи човек, дори с най-смотаното висше е по-добре, отколкото същия човек без такова, т.е. ученето е малко като фитнеса - действа положително на всички, които го практикуват. Яките стават много яки, а гръчавите правят все пак и някой друг мускул.

Sm0k
31-07-2009, 21:00
Тук някъде е истината. Безсмислено е да се сравнява тъп човек с висше образование и интелигентен човек - със средно. Важното е, че един и същи човек, дори с най-смотаното висше е по-добре, отколкото същия човек без такова, т.е. ученето е малко като фитнеса - действа положително на всички, които го практикуват. Яките стават много яки, а гръчавите правят все пак и някой друг мускул.

А... много добре казано!!! Понякога ми се иска и аз да съм така кратък, но съдържателен, а не да заемам цели екрани с поста си :)

milenamr
31-07-2009, 21:04
ЕДИТ: Още не съм видял някой на сравнително висока позиция в софтуерния бизнес да е гений, дето не помирисивал университет, нито съм чул някой такъв да ми се хвали, че е станал магистър или доктор по информатика от обща култура ;) Но може да е възможно :) Състудентите ми дето го караха от обща култура, сега са тестери на софтуер, за което спокойно може и да не си учил информатика ;)

Аз не отричам образованието в никакъв случай, не бих си и помисляла даже, нали все пак това ми е работата.
Акцента ми е по-различен.До гуша ми дойде да се сблъсквам с колеги "информатици" ,на които аз трябва да им обяснявам елементарни неща,при което за пореден път разбирам, че тяхната магистратура е само на хартия.Как са учили, къде са учили, как са завършили, идея си нямам, бедна ми е фантазията да си отговоря на тези въпроси.
А и това не се отнася само за информатиците(има го и в останалите сфери).Но ми е адски обидно да кажа, че съм магистър по информатика след като знам каква излагация са голяма част от моите колеги,това е единия проблем .
А другия е ,че също ми е писнало някакви келяви слабоумници(за чиито житейски кръгозор писах по-горе) да ми се бият в гърдите, че са висшисти и да парадират с измисленото им висше образование, а иначе от тях и чеп за зеле не става.
Ето на такива проблеми акцентирам , а не отричам образованието в абсолютно никакъв случай.
Най-важното обаче си остава, какво знаеш и можеш на практика, а не какво пише на хартийката.
....да не замесвам и въпроса с купените хартийки, че става много мацано :pimp:

Sm0k
31-07-2009, 21:31
...А и това не се отнася само за информатиците(има го и в останалите сфери).Но ми е адски обидно да кажа, че съм магистър по информатика след като знам каква излагация са голяма част от моите колеги,това е единия проблем...

Ясно, съгласен съм. Само, че не трябва тия на които дипломите им значат нещо наистина да се срамуват или да им е обидно, както е в случая, а точно обратното - трябва да се срамуват тия на които дипломите им стават само за рамкиране и закачане на стената, или биене в гърдите както ти си го нарекла, и вероятно е по-точно казано;) Ако не за друго, трябва да се срамуват поне за това, че са взели недалновидното решение да похабят толкова време за да получат хартийка, която им е дефакто ненужна ;)

nhg
31-07-2009, 22:00
Съгласен съм с колегата Sm0k, разбирам и радразнението на колежката milenamr - затова употребих определението 'псевдо-студенти' (в тая група включвам всички изброени от колежката, както и всички НЕИСТИНСКИ). Така или иначе винаги си проличава кой какво може/знае/умее, лошото е, че не винаги пред когото трябва... (казано по друг начин: аз може да съм най-внимателния шофер на света като пия 3-4 водки, ама като ме спре катаджията - лошо...)

Grozdan
31-07-2009, 22:03
Магистър-икономист.

viki
31-07-2009, 22:07
Новата Мис България,и тя има две висши...:mrgreen:

wwweb
31-07-2009, 22:17
Новата Мис България,и тя има две висши...:mrgreen:Мда, само че нейните са отпред и са образУвания :mrgreen:

SoHm
01-08-2009, 00:18
Я па съм прос.
Седем години съм първи курс, ама всеки път е нещо различно, разширявам си кръгозора един вид.
Общо взето винаги е едно и също - отивам два-три дни, виждам че идиотщината е пълна, като почнеш от колегите и свършиш с преподавателите, започвам да си мисля, че губя парици в момента и айде при секретарката на факултета да си взема дипломката от гимназията.

fred
01-08-2009, 00:24
Мда, само че нейните са отпред и са образУвания :mrgreen:

...изкуствени, не само тя и по света и у нас е пълно с измиселни тапии...

mario_twinspark
01-08-2009, 14:06
Айде сега да си признаем кои сме учениците.Аз идната учебна година ще съм абитурент и ще ме изритват от ЕГ-то :dance:Ако всичко мине по план на изпращането ще се изтипосам с някоя олд скуул Алфа (любимите ми) от рода на Трента Тре (33) , 75 или 90 :D

pavlin
01-08-2009, 18:31
Проблемът е изцяло в образователната ни система. Завършил съм УНСС и мога да ви кажа че беше пълно със студенти, които не посещаваха лекции а идваха само за изпити или пращаха някой друг да им взема изпитите. Отделно имам познати, които завършиха лесотехночески университет и след това се записаха някакъв си колеж и станаха магистри по икономика за 1 година. Ами кажете ми при всички тези прецеденти как можем да очакваме че образованието ни има покритие. Отдело пък и голяма част от преподавателите в университетите не са достатъчно квалифицирани, що се отнасе до образованието като цяло, това е нещо което може да е само от полза стига човек да знае как да го използва.

milenamr
01-08-2009, 18:50
Проблемът е изцяло в образователната ни система. Завършил съм УНСС и мога да ви кажа че беше пълно със студенти, които не посещаваха лекции а идваха само за изпити или пращаха някой друг да им взема изпитите. Отделно имам познати, които завършиха лесотехночески университет и след това се записаха някакъв си колеж и станаха магистри по икономика за 1 година. Ами кажете ми при всички тези прецеденти как можем да очакваме че образованието ни има покритие. Отдело пък и голяма част от преподавателите в университетите не са достатъчно квалифицирани.

Като каза УНСС, се сетих за една случка с брат ми(той завърши 2000г.).Та ми разправя, че на лекции и упражнения не е стъпвал и даже и на изпити най-редовно са се явявали други вместо него, а той пък ходил да им взима математиките,понеже по математика е доста добър.
Та веднъж решил да иде все пак на някакъв изпит и писал там квото писал и преподавателя му казал -колега повече от 5 не мога да ви пиша, а брат ми и на 3 би си ударил задника в тавана от радост (особено като идея си нямал за какво точно е изпита) и си подал студентската книжка.Тогава преподавателя погледнал книжката, погледнал протокола и с голяма доза очудване му казал-ама колега вие нямате такъв изпит във вашата специалност, за какво се явявате изобщо?И брат ми му казал- пъ знам ли , де а знам , пишете там .И онзи му написал в книжката по някакъква неизвестна дисциплина Мн.добър 5 .И така си изкара и цялото следване, така си и завърши магистратурата. Е, коментара ще си го спестя този път ;)
Не случайно още 1994 на УНСС му викаха Фирма за висше образование, а тогава най-вече УНСС беше с такъв имидж.И се пръкнаха негови филиали в Монтана, ЛОм ,и в някои села може би и за тях път бе известно, че магаре да застане на входа, магаре ще приемат.И за да не се чувстват обидени възпитаниците на УНСС, ще допълня, че след 94 г. това лека полека взе да важи и за останалите ВУЗ-ове, за съжаление.Естествено изключения винаги има, както за самите университети, така и за техните възпитаници.
Който си има съвест, си я ползва във всяко едно направление.

koolio
01-08-2009, 18:59
Айде сега да си признаем кои сме учениците.Аз идната учебна година ще съм абитурент и ще ме изритват от ЕГ-то :dance:Ако всичко мине по план на изпращането ще се изтипосам с някоя олд скуул Алфа (любимите ми) от рода на Трента Тре (33) , 75 или 90 :D

Хехе, градски, я раздуй какво се случва в любимата Езикова? С какъв език си там?
И за да не е спам - аз съм с висше юридическо образование от СУ.

JAMAL
02-08-2009, 00:23
Най-трудното от цялото висше образование е ......приема:stumm:. След това всичко е въпрос на поне малко желание, за да постигнеш това, за което си там. Вече много упоритите не успяват.Пък приема си е хазарт и всичко може да се очаква. Тоест висшето образование не може да бъде критерии за даденостите на човека.
Е, по този начин не искам да подценя моето висше образование:clap2:. Завършил съм счетоводство в СА "Д.А. Ценов" - Свищов.

p.s. струва ми се, че темата е малко по-интересна от Алфисти-Алфаджии:stumm:(

milenamr
02-08-2009, 00:52
Е, по този начин не искам да подценя моето висше образование:clap2:. Завършил съм счетоводство в СА "Д.А. Ценов" - Свищов.

p.s. струва ми се, че темата е малко по-интересна от Алфисти-Алфаджии:stumm:(

Поздравления :firstprize:
Стопанска академия "Д.А.Ценов" в Свищов е може би едно от малкото висши учебни заведения за които никога до сега лоша дума не съм чула.И ми е направило впечатление, че водещи фирми и холдинги търсят икономически специалисти точно от там.Дано поне този ВУЗ си е запазил нивото.

pavlin
02-08-2009, 03:43
Поздравления :firstprize:
Стопанска академия "Д.А.Ценов" в Свищов е може би едно от малкото висши учебни заведения за които никога до сега лоша дума не съм чула.И ми е направило впечатление, че водещи фирми и холдинги търсят икономически специалисти точно от там.Дано поне този ВУЗ си е запазил нивото.

По принцип УНСС си остава най-реномираният икономически институт. Там преподават най-добрите специалисти по икономика в България. Друг е въпросът, че между 20 000 студенти, които средно учат там има и много псевдо единици, които са дошли само да си вземат дипломата или да видят що за град е София. Искам все пак да отбележа че от там излизат и много добре подготвени специалисти. Всичко е въпрос на лично отношение към образованието. Ако имаш амбиция да научиш нещо ще го научиш, ако не ще си останеш дипломиран но не и квалифициран.
А случката с твоят брат ми звучи като виц и ми се струва че е доста поукрасена и преиначена. Прецеденти и корупция в УНСС имаше, ама чак пък такова изглупяване от страна на преподавател не ми се вярва.

JAMAL
02-08-2009, 20:20
Прецеденти и корупция в УНСС имаше, ама чак пък такова изглупяване от страна на преподавател не ми се вярва.

Имаше....?! че то сега е актуална. Човече гледай повече Бареков сутрин:roll: Всъщност при тебе вечер...
Истината е както казваш, кой за каквото дошъл, я на разходка, я да похарчи некой татин лев, току виж пък дошъл да научи нещо. Може да разгорещя малко страстите, но не виждам с какво УНСС си остава най-реномираният вуз, имайки впредвид в колко скандала се забърква вече.

pavlin
03-08-2009, 02:01
Имаше....?! че то сега е актуална. Човече гледай повече Бареков сутрин:roll: Всъщност при тебе вечер...
Истината е както казваш, кой за каквото дошъл, я на разходка, я да похарчи некой татин лев, току виж пък дошъл да научи нещо. Може да разгорещя малко страстите, но не виждам с какво УНСС си остава най-реномираният вуз, имайки впредвид в колко скандала се забърква вече.

Ами там преподават светилата по икономика на България. Сегашният шеф на БНБ и той беше там. Бивши и настоящи министри по икономика и финанси и т.н.

benji_gb
03-08-2009, 02:11
Аз се мъча да изтикам НБУ-София:biggrin:

digitalundgrd
03-08-2009, 02:29
...и аз Медицинска Академия - София :prescription: Още 2 годинки :pp: