View Full Version : Колеги помагайте. Проблем с прегледа.
Здравейте на всички. Та имам много неприятен проблем. Колата вече е готова да си дойде при мен след леееко рециклиране но... една неприятна спънка. Оказа се, че със стария номер (бял с черни букви и цифри без синьото поле и БГ-то) не мога да мина на технически преглед, а за да и сменя номерата, трябва колата да пропътува 100 километра (от Козлодуй до Враца). Всичко и е платено - винетка, данък, застраховка. Просто няма преглед. Та дайте съвет какъв е законния начин и вообще има ли такъв да я докарам тук, за да я прехвърля и сменя номерата ? :roll:
Crusader
23-02-2006, 20:30
Рискувай колега - скачай на колата и "газ" да и сменят номерата!
Това или на пътна помощ.
Това или на пътна помощ.
Пътна помощ искат 200 лева. Акта за без преглед е 20 лева и не вземат точки. Б*л съм ги. За 200 лева 10 пъти трябва да ме спират. Явно ще е на ход :twisted:
Crusader
23-02-2006, 21:35
Другия вариант е да пуснеш "миночистач" няколко стотин метра пред теб. Ма пак си е по скъпо от акта -> така че скачай на самолета и газ!
Я по добре вземи поразпитай!!
В началото на този месец / 2 или 3 .02./ прекарах служебният бус на преглед, а той е със старите номера./ Обаче самолета го замества :D /
При познати на прегледа минаваш с друга кола но със същият вид гориво / в случая бензин/ и заместващата кола да е приблизително на същите килца. :D
Само има 1 мъничък проблем :D :D :D При измерване на % съдържание на СО на изгорелите газове компа трябва да отчете и оборотите на ПХ . И след само 15 мин суетене и събирането на 3 ма от пункта за да баят - изкараха някакъв преносим уред за отчитане на обороти. Щото самолета не е като колите / е той си е самолет/ ама как може да няма делко ?? и къде му е централният кабел от делкото ??? какво е това чудо с 2 бобини, че и със само 8 кабела :D :D .
Трябваше да помагам и аз с почесването по главите им.
Важно е да намериш познат на пункта или да му се отчетеш с мъни.
Друг номер е колата да се остави да пренощува в пункта и на сутринта си готов.
Надявам се да съм бил полезен.
Повече инфо на лични. Или , ако искаш идвай във варна -ще те уредим. :D