View Full Version : Има ли мераклии за здрава предница?
Мисля да сменям предните амортесьори на дизеловата с мн. спортни:-). Та си мисля иска ли някой да си ъпгрейтва бензинката с V6 амортесьорчета!
ALCO испански, лично аз съм ги купил от Мадрид.
Газови, затихваща амплитуда има илюстрирана на стъблото. На 14+++ перфектни, нямат нищо общо с Монрото което се продава по 250+лв. бр.
Мераклия да се намери, ще се разберем:-).
Мераклия си признал съм те за някой неща.
Мераклии има ,пара няма.:no:
Кофти е момента за повечето хора.
Лизинг нещо духинг:spoko:
Alfa User
08-08-2009, 16:20
Aко упоменеш и някаква цена няма да е зле :)
Ами аз съм ги взел по 130е. парчето, иска ми се поне 200лв. да им взема! Перфектни са и е минал рисковия момент при нови амортесьоти за дефектност!
Монро в Тех-Ко(официалния вносител) са 284лв. бр.
На колата са, могат да се пробват. Както казах може някакъв лизинг да измислим. До колкото си спомням няма нужда от смяна на шенкели! С едни обикновени пружини ще се получи перфектна стабилност и якост на една бензинка, все пак са предвидени за 100кг. по-тежък мотор!
Навит съм на бартер с доплащане и за някакви мн. твърди задни(монотръбни) със същия ход като оригиналните.
Alexanderbb
09-08-2009, 22:41
Извинявай колега ама не схващам защо ще ги сменяш. По нашите пътища точно нашия модел си е на максимума и със стандартни. Само ще разбиваш останалите компоненти. А и тази цена 200 на парче е доста соленичка. Казвам ти го защото преди година доста се рових за моята и съм горе долу в час с цените. А за Монро да не приказваме че от тях по-голям чеп няма
Малко неясно се изразих, 200лв. двата!
Монрото го дадох за сравнение.
Малко неясно се изразих, 200лв. двата!
Монрото го дадох за сравнение.
Един въпрос от човек който грам не разбира :)
на Ку4, В6 и 2.5ТД не бяха ли малко по различни амортисьорите от на останалите 155-ци? мисля че беше различно растоянието там където се захваща супорта, може и да пиша пълни глупости както обикновенно :)
но от Ку4 не стават на 1.9ТД. Иначе ми се иска по яки амортисьори за отпред :afro:
На кое казваш "супорт"?
Шенкелите са различни със сигурност!
По-принцип няма причина да не стават, като отидеш в магазина и като търсиш за 2.5тд. ти набиват веднага обикновенни. В сервизите също.
Защо не стават от q4 на 1.9?
На кое казваш "супорт"?
Шенкелите са различни със сигурност!
По-принцип няма причина да не стават, като отидеш в магазина и като търсиш за 2.5тд. ти набиват веднага обикновенни. В сервизите също.
Защо не стават от q4 на 1.9?
Значи обяснявам като профан защото съм такъв :)
Значи отдолу където се захваща амортисьора има две планки с по 2 дупки всяка, е точно тия планки са на по голямо растояние при амортисьорите от Ку4 от колкото при 1.9ТД, и майстора ми каза че не стават и отидоха при един колега с 2.5ТД тези амортисьори :pokey:
Ако е така или нови шенкели или просто повеждане на дупките докато е необходимо!
Ако сменяш шенкели слагаш дебелите носачи и няма да правиш предница докато е твоя:)
Всичко е до желание попринцип.