View Full Version : Имам проблем с DVD плеъра, що да сторя?!:)
Та болката ми е следната: Имам ДВД - няма го дистанционното. Не мога да си пусна субтитри и разни екстри щото няма копчета на ДВД-то:comphits::furious: Къде да и търся дистанционно сега на тая антика, марката е Панасоник?
Запиши модела на плеъра и пробвай да намериш същото дистанционно на Панда или на магазинчетата срещу нея.Или от някъде по поръчка може....:no:
Запиши модела на плеъра и пробвай да намериш същото дистанционно на Панда или на магазинчетата срещу нея.Или от някъде по поръчка може....:no:
:big_whoops: Изобщо не се сетих за Пандата, а съм виждал там дистанционни me4o4ko! Мерси!
:big_whoops: Сега се сетих, че и зад новата поща имаше едно магазинче с дистанционни, хах какъв съм реотан:laughing1: КЛЮЧ, значи!
Има на доста места се продават и универсални дистанционни, а ако имаш старо, съм сигурен, че можеш да намериш такова, аз знам за два такива магазина-продават какви ли не.
Иначе би трябвало винаги да има копчета, да няма някакъв панел, нещо да се сваля и под него да са копчетата?
Ако имаш телефон със симбиан 1 или 2 си сложи irRemote. Аз го ползвам вече 3-4 години и само на измислените марки тип Нео и Елит не бачка
тук можеш да потърсиш заместител
http://www.conel-bg.com/
Ситуацията е неспасяема, двд-то го зове казана :laughing1:
Имам един стар компютър ще си го ползвам за плеър:tongue:
И аз имам една стара щайга,която изглежда така,сякаш си я ритал 5 километра.Беше на сина ми и ми я продаде на цената на нов супер компютър:rotfl:Освен майтапа компа си го бива.И записвачката му е чисто нова,купих я в Гърция,ама сега не знам какво да го правя.По-лесно ми е на лаптопа.Някой да има идеи!?
Аз прескочих междувременно до Метро - DVD с всички екстри + USB, дистанционно с батерии, кабели и не знам си какво още 49,99 без ДДС :tongue: