View Full Version : Тежка катастрофа с Алфа на околовръстното в Бургас
Двама ми се обадиха да видят дали съм жив :(
http://www.speshno.info/news.php?id=92901
Мисля че няма никакво значение дали е с Алфа или не.човека е шофирал КРАЙНО неразумно,и е причинил много тъга на семействата на загиналите.
Това го пиша защото ще започнат ЗА или Против за Алфата,а всъщтност няма никакво заначение с къква кола е бил.
Пиянското или неразумно шофиране на никой не го препоръчвам.
Дано няма повече жертви по пътищата.
А иначе като чух новината за Алфист направо насръхнах.
Поредния убиец, който с глупост си убива и други покрай него...
Е наистина трябва строг режим за такива, както, както е описан в статията.
Ако такъв човек е и то форума, какво може да се каже?Че бил алфист и пич ли, че никой не бил идеален и т.н.........
Stoyan Georgiev
15-08-2009, 22:08
това наще са го видели 10 мин след като станало и си счупиха телефоните да ми звънят, било е много неприятна гледка :(
да почиват в мир :(
тежко ми стана някакво такова :(
Dodo 155
15-08-2009, 22:10
Дано почиват в мир :rip:
Жалко за хората, точно на Богородица ...
Трябва спешно да се промени ЗзДП и да започнат да вкарват в затвора куцо и сакато, решило да се почерпи и после да кара кола :bash:
това наще са го видели 10 мин след като станало и си счупиха телефоните да ми звънят, било е много неприятна гледка :(
да почиват в мир :(
тежко ми стана някакво такова :(
сигурно е била много неприятна, щом е трябвало да режат голфа за да извадят телата им :(
а някой познава ли шофьора на алфата? да не би да е форумна? и каква е била, 156 ли?
Stoyan Georgiev
15-08-2009, 22:16
сигурно е била много неприятна, щом е трябвало да режат голфа за да извадят телата им :(
а някой познава ли шофьора на алфата? да не би да е форумна? и каква е била, 156 ли?
май да, защото малко приличала на мойта, но била бяла или сивкава (не е можело да се различи до колкото разбрах)
http://bnt.bg/bg/news/view/13200/jestoka_katastrofa_v_burgas (долу вдясно има видео)
и нека всички се замислим закъде бързаме впрочем?!?!?!?!
сива 156. и моя телефон откачи да звани.много грозна картинка.
да почиват в мир
alfonco147GTA
15-08-2009, 23:12
:rip: :priest:
arieca155
15-08-2009, 23:15
Поредния загинал от собствената си глупост, покрай него и други....
грешиш колега,поредните загинали от глупоста на пиян шофъор.боклука е оцелял и е в болницата,а в ковчезите са нищо неподозиращите возещи се в голфа.ей тоя дето ги уби тези млади хора аз питам колко трябва да лежи или е крайно време такива да ги разстрелват на стадиона.
:rip: съболезнования на близките на загиналите
А за пияния шофьор просто нямам думи, интересно ми е какво ще му е наказанието :angry:
Подобни боклуци трябва да се бесят по крайпътните дървета.... и там да си остават.
И докато гледах грозната гледка от репортажа на БНТ се сетих за пубертето фукльовските писания на някои участници от друга тема, как "тъпите" куки не са ги хванали с дрегера след две водки и една бира.....За няколко семейства днес мечтите и надеждите свършиха за един миг....
:rip:
Като чух за катастрофата мислех и аз да пусна подобна тема, но не бях сигурен какво се е случило....
...поредната огромна тъпотия...
b_angelov
15-08-2009, 23:36
И мен не провериха дали съм жив и здрав.
Много тъжно за загиналите :rip:
Да почиват в мир невинните , а за виновния нека има сраведливост .........................
Подобни боклуци трябва да се бесят по крайпътните дървета.... и там да си остават.
+1
Без съд , директно на най-близкото крайпътно дърво или стълб и да виси за назидание на останалите .
Жалко за момчето и двете момичета :rip:
edit: Или като в арабския свят - виновника се предава на близките на жертвата .
Тъжно е това което е станало,и няма смисъл от тъй наречените бегачки.Хората си заминават,а ние в повечето си постове се правим на недостижими.
Трябва да се замислим абсолютно всички за това кое можем да причиним,или това което МОЖЕМ да предотвратим.
Живота е твърде скъп особено за близките и роднините.
Много жалко, умът ми неможе да го побере как след употреба на алкохол ще се качиш на кола да караш...
На нещастника му няма нищо, ама за хората в голфа съдбата е била друга...
Почивайте в мир
...голи!
Жалко за жертвите.
Жалко, още едни безсмислено загубени хора. Да видим сега какво ще каже съда. Не съм лош пророк ама условно, в Бългрия за птп причинено след употреба на алкохол и възникнала смърт се дава такава присъда.
Офф: Днес до харамията кортежа на нашият нов министър прецедател (2 джипа) е предизвикал птп като е избутал кола от платното. ББ не е спрял а е продължил за Варна защото бързал да открие ново кръстовищи. Пострадал е мотоциклетист който е набеден за виновен. Мой познати са станали свидетели както и още други хора, Да видим какво и там ще стане. Не съм гледал новини и незнам дали са споменали, варненски медий ми казаха че са съобщили.
Клюки! http://news.ibox.bg/news/id_753955887
http://bnt.bg/bg/news/view/13200/jestoka_katastrofa_v_burgas (долу вдясно има видео)
и нека всички се замислим закъде бързаме впрочем?!?!?!?!
Ами често за гробищата най вече
И докато гледах грозната гледка от репортажа на БНТ се сетих за пубертето фукльовските писания на някои участници от друга тема, как "тъпите" куки не са ги хванали с дрегера след две водки и една бира.....За няколко семейства днес мечтите и надеждите свършиха за един миг....
Ами общо взето, ако не се променят ще стигнат до онова място, където всичко отиваме, но преждевременно.Защо обаче трябва и други да страдат от кретенизма на такива
trustworthy
16-08-2009, 08:59
Офф: Днес до харамията кортежа на нашият нов министър прецедател (2 джипа) е предизвикал птп като е избутал кола от платното. ББ не е спрял а е продължил за Варна защото бързал да открие ново кръстовищи. Пострадал е мотоциклетист който е набеден за виновен. Мой познати са станали свидетели както и още други хора, Да видим какво и там ще стане. Не съм гледал новини и незнам дали са споменали, варненски медий ми казаха че са съобщили.
Аз бях тръгнал към Шкорполовци и заради задръстването обърнахме и ходихме на север на плаж. Колоната на магистралата беше над километър и се поридвижваше с по 50м на 15 мин. Добре, че ме бяха предупредили, че да мина пред Аспарухово и направо хванах десния завой обратно към града като видях каква лудница е станало. Движението е било блокирано за поне 2 часа, което за такава главна артерия си е достатъчно голяма новина, за да бъде отразена в централните новини.
Снощи ми стана странно как по БНТ само смутолевиха, че ББ бил 'непречом' и толкова.
Станалото-станало, но най-важното е, че поне е нямало жертви
firedragon
16-08-2009, 11:42
Нека почиват в мир!:rip: А ние нека се замислим как караме и да не правим такива простотии.НИКОГА НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ПИЛИ В КОЛАТА,ДОРИ И ЕДНА БИРА ДА Е!
Тъжно е това което е станало,и няма смисъл от тъй наречените бегачки.Хората си заминават,а ние в повечето си постове се правим на недостижими.
Трябва да се замислим абсолютно всички за това кое можем да причиним,или това което МОЖЕМ да предотвратим.
Живота е твърде скъп особено за близките и роднините.
добре написано...
На това околовръсно всяка седмица някой умира. Винаги се намира някой дето кара с 140 в аварийната изпреварвайки всички, и това защото бърза да спре на светофара. Там трябва да има 24 часа патрулна кола , най малкото камера,както и бетонни разделения на движението. За жалост няма нито полицаи нито камера, само едно дрисливо табло дето ти показва скоростта с която се движиш.
Аман от състезатели и безнаказани малоумници.............
Furious 155
16-08-2009, 12:54
грешиш колега,поредните загинали от глупоста на пиян шофъор.боклука е оцелял и е в болницата,а в ковчезите са нищо неподозиращите возещи се в голфа.ей тоя дето ги уби тези млади хора аз питам колко трябва да лежи или е крайно време такива да ги разстрелват на стадиона.
точно така, РАЗСТРЕЛ за каране в пияно състояние трябва! Това си е предумишлено убийство! Съболезнования на близките на загиналите...
Шофьорът, убил 3-ма в Бургас, е бил пиян16 август 2009 / News.dir.bg
31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др.
На 19 юни 2006 година при проверка от служители на „Пътна полиция” при Областна дирекция на МВР – Бургас Владо Айрянов е изпробван с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, който е отчел 1,38 промила. Районен съд – Бургас е наложил глоба в размер на 600 лв. и 4 месеца лишаване от правоуправление.
Само пет месеца по-късно обаче - на 1 ноември 2006 година Айрянов отново е спрян за проверка от служителите на КАТ, като дрегерът е отчел 1,63 промила. Втората присъда постановена от Районен съд – Бургас е лишаване от правоуправление за срок от 2 месеца и пробация за срок от 6 месеца.
За трети път 31-годишният мъж е задържан от полицаи да шофира след употреба на алкохол на 10 септември 2007 година. Тогава Владо Айрянов е бил с 0,74 промила алкохол в кръвта, за което от „Пътна полиция” - Бургас му е наложено лишаване от правоуправление за срок от три месеца и глоба в размер на 200 лв.
Вчера около 17.20 ч. на улица "Тодор Александров" в Бургас 31-годишният Владо Айрянов преминава през разделителния пояс и навлизайки в лентата за насрещно движение се блъска във “Фолксваген голф” с бургаска регистрация. От удара автомобилът “Фолксваген” неколкократно се е преобърнал. На място загинаха 24-годишният Красимир Иванов от Бургас, който е шофирал Фолксвагена и седящата на предната дясна седалка 26-годишна Даниела Колева от Сливен. Третата жертва на зловещата катастрофа е 44-годишната майка на Даниела.
Alfa User
16-08-2009, 13:28
Не си спомням точно параграфите в закона и правилника, но нямаше ли нещо написано за повторно нарушение - особено за алкохола ???
Макар че като гледам "справката" на тоя идиот, дори да му бяха взели книжката за постоянно, сигурно пак щеше да си кара пил, и пак да убие някого.
Силно се надявам този път съда да се произнесе както трябва !
Моите съболезнования на близките на загиналите - нека не оставят нещата така, и да търсят възмездие до край !
DJ Vladic
16-08-2009, 13:34
Mайко мила.В колко часа е станало това.Аз минах от там към 17 ч...Нямаше нищо.Зверско е... нечовешко. Явно е станало минутки след мен.....Ужас
За такива хора трябва да се налага бавна и много мъчителна смърт !!! Няма никакво значение каква марка е автомобилът, а какъв изрод е шофиора! Ето за това мене ме е страх да карам, защото аз колкото и да се паза и да внимавам и да спазвам правилата никога не знам дали оня отсреща не е на кило ракия... Всяка следваща година става все по зле по пътищата и никой не си мърда пръста да направи нещо по въпроса ! КАТ след проверка остановява, че няма правоспособност да управлява МПС, но с 20-30лв забравят за този "маловажен" проблем......... Просто нямам думи !
Stoyan Georgiev
16-08-2009, 13:43
тъй като някой спомена писано от мен нещо
това че съм духал на дрегера не означава че съм карал !!! това го направихме с познат катаджия за експеримент колко им работят дрегерите .. считам за обида това, че някой може да си помисли за мен , че ще се кача да карам след като съм изпил нещо различно от 1 малка бира и всеки който ме познава може да го потвърди
на този бесилка и разстрел са му малко !
Dodo 155
16-08-2009, 15:12
Оказва се, че този БОКЛУК има много богато досие в КАТ:
http://dnes.dir.bg/2009/08/16/news4930057.html
Освен него, трябва и всичките лайнари, които са го пускали и не са му взели книжката, да лежат в затвора.
Кога ли ще осъдят полицай или съдия за това? Никога!
Затова ще се трепем по пътищата и само ще се вайкаме :chair:
Ето затова мразя ш***те ченгета и цялата им скапана система - срещу 10 лв. те пускат и после ... 3-ма убити :rtfm:
Спомнете си случая Стависки - какво стана с полицаите, които са го били спрели 500 м по-рано? Нищо! Дори повече не се заговори за тях. Фалшифицирали са документите и протоколите от смяната, покрили са всичко и сега сигурно са на плажа, блажено опънали се под някой чадър :rtfm:
Това може да прозвучи много неевропейски, но трябва да се върне смъртната присъда и да се даде кръвнина на близките. Само тогава всеки боклук ще се замисли какво би станало :rtfm:
п.с. Свидетел съм как един ден спряха един колега за превишаване на скоростта с 33 км/ч и срещу (подчертавам) 3 фирмени химикалки, 4 фирмени запалки и 2 фирмени тефтера го пуснаха, радвайки се на плячката :chair:
Тотални нещастници!!! Няма по-големи мизерници и лешояди от тях!!!
Затова хората няма да им имат респекта!!!
Сгъласен съм, единсвено смятам, че проблема не е в тежестта на наказанието, а в това, че не се прилага често почти никакво наказание.Такова трябва да има, като казват и друи колеги и за него, и за тия, които не се приложили мерките спрямо този шофьор и по рано.
А в началото се обърках, реших, че той бил загинал, то излезе че си е жив и здрав.
А това е извадка от Дир, за провиненията му, видно е е че последователен идиот, каквито има много
"...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."
SandoOne
16-08-2009, 16:38
Някой от форума познава ли го ...
"...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."
Остана само изпита да си е взел редовно и не знам ............ Такива още инструкторите трябва да ги отсяват :bad_evil:
Остана само изпита да си е взел редовно и не знам ............ Такива още инструкторите трябва да ги отсяват :bad_evil:
Абсолютно вярно, сигурно има редовна книжка, но нищо чудно да е купена, просто човека си е карал отпреди и за какво му е да ходи и да научи нещо ново, от това, което знае.
Много му е интересна фамилията, явно обаче айряна не му е любимото питие, когата кара
Неска го гледах по новите, много жалко за загиналите.
Офф: А AirBag-a на алфата не се беше отворил :gruebel:
digitalundgrd
17-08-2009, 00:55
Все пак 156-ца е...половината им свети лапата за еър бега...А въпросния Владо да беше пийнал 2-3 айряна вместо 2-3 големи водки като е смятал да кара след това ....
Наистина много жалко за невинните хора в голфа...
сива 156. и моя телефон откачи да звани.много грозна картинка.
да почиват в мир
Алфата е била за съжаление сива 155...ца, но това няма никакво значение...малко ли жертви дадохме това лято по пътищата ....и не само това!!!
Бог да прости загиналите хора! А за изрода, който ги е избил... ако само за едно от предишните провинения беше лежал в затвора, можеше и да се стресне...
Минахме малко след катастрофата с жена ми и дъщеря ми в колата, точно по пътя на голфа! За малко ни се е разминало, други трима нямаха този късмет. :rip:
santo_traficante
17-08-2009, 10:52
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=157947
R.I.P.
Да почиват в мир.Само идиоти по тия наши пътища.
А на снимката от днес във вестника на заден план има една черна 155-ца-с джанти от ГТВ!!С 5 болта.Странно:gruebel:
мисля че всеки който е хванат веднъж за алкохол нетрябва да види повече свидетелство за управление понеже качи ли се 1 водач веднъж пиян да кара ще го направи и 2-ри и 3-ти път жалко за хората ... а относто моториста който са изкарали виновен е нормално . когато се сблъскат депутатска кола и кола на ДАНС виновен излиза първия полицеиски автомобил на КАТ за съжаление това е положението в България
DJ Vladic
17-08-2009, 16:01
Представете си тоя боклук колко пъти се е отървал от глоби и лишаване от правоспособност като е тикал на тъпите фурашки 50 лв...... Уникален дебил.Спокойно мога да кажа че е рецидивист.
Представете си тоя боклук колко пъти се е отървал от глоби и лишаване от правоспособност като е тикал на тъпите фурашки 50 лв...... Уникален дебил.Спокойно мога да кажа че е рецидивист.
Ти си свидетел и си го видял ли?
Не е нужно да ми отговаряш.
А за водача на Алфа-та само затвор, нищо друго няма да помогне.
Айде сега всички тук пишещи да си признаят по колко бирички пият преди да карат и какво оправдание ще си измислят. Това се наблюдава включително и на срещи.
1 бира или малък джин. И гледам да се разходя след това малко. Някои сега, ако почнат да ме назидават ще им се не види лицемерите. Всеки случай не си мисля, че съм в nfs за разлика от някои, които карат дори дрогирани.
Ти си свидетел и си го видял ли?
Не е нужно да ми отговаряш.
Алфата е била за съжаление сива 155...ца, но това няма никакво значение...малко ли жертви дадохме това лято по пътищата ....и не само това!!!
Не ,че вече има значение, но алфата е сива 156 -ца.(махагонка).
Не че вече има значение, но алфата е сива 156 -ца.
Айде бе ... сива 156 в катастрофата е имало, но пияният боклука е карал 155. Както и да е.
Айде бе ... сива 156 в катастрофата е имало, но пияният боклука е карал 155. Както и да е.
Току що гледах смляната 156-ца.. Какво, две алфи ли са помлени...???
Айде сега всички тук пишещи да си признаят по колко бирички пият преди да карат и какво оправдание ще си измислят. Това се наблюдава включително и на срещи.
Ами казано честно изобщо не пия . И бира дори не пия . Докторите казаха ,че съм си изпил цистерната с пиене която ми се полагала .
Всичко е мерено в градуси. Не ми върши работа.
Аз пък си пия, но никога преди да карам, нито една бира.В много, ама наистина много рядки случаи може да съм ударил една, нещо да ми се наложи да тръгна с колата наложително.Веднъж ударих и две, бях на почивка и карах по спокоен път, бавно, около 10 км. разстояние, за 26 години шофьорски стаж мисля е добре, от към пиенето де, :oops:
http://vbox7.com/play:e9033b27
firedragon
18-08-2009, 11:35
Тоя г*й с моторо дето тръгна в насрещното също е потенциален убиец.Трябва като го хванат направо да го бесят без да питат за нищо.
Ясно се вижда колата - 156.. А тия с моторите дето ми дигат аларма пред блока и ми минават по демокрация с 200 км, отдавна ги стрелям с въздушната и някой ден ще имам успех...:guns:
SandoOne
18-08-2009, 12:50
Ма шофиьора от алфата жив ли е последно .... от клипа излиза , че е жив
whorunit
18-08-2009, 18:15
Ма шофиьора от алфата жив ли е последно .... от клипа излиза , че е жив
Жив е гадът...... малко е поначупен от към ребрата но е жив!! е не се знае още колко :spam_laser:
J_I_V_K_O
19-08-2009, 00:14
Жив е, но заслужава ли го ?
R.I.P.
http://vbox7.com/play:ace507f9
Когато за първи път видях катастрофата,задницата на колата ми заприлича на колицата на едно от хлапетата на нашата секция.Знам,че е много разумен,но все пак...Изтръпнах и до като не ми вдигна телефона,сигурно побелях още малко.Това е зверска катастрофа и чест ни прави,че никой не оправдава"алфаджията" убиец.Такива нямат място между нас.
Бог да се смили над душите на загиналите!
digitalundgrd
19-08-2009, 03:35
Мисля, че придавате голяма тежест на факта, че виновният е бил "алфаджия"...Ми той до вчера може да е карал Голф или БМВ...Това, с каква кола е предизвикал инцидента не е въобще важно в случая!
Мисля, че придавате голяма тежест на факта, че виновният е бил "алфаджия"...Ми той до вчера може да е карал Голф или БМВ...Това, с каква кола е предизвикал инцидента не е въобще важно в случая!
Е все ни се струва, че е нещо, като роднина, щом кара алфа,