Log in

View Full Version : Тежка катастрофа с Алфа на околовръстното в Бургас

code
15-08-2009, 21:27
Двама ми се обадиха да видят дали съм жив :(
http://www.speshno.info/news.php?id=92901

Xtrime7
15-08-2009, 21:56
Мисля че няма никакво значение дали е с Алфа или не.човека е шофирал КРАЙНО неразумно,и е причинил много тъга на семействата на загиналите.
Това го пиша защото ще започнат ЗА или Против за Алфата,а всъщтност няма никакво заначение с къква кола е бил.
Пиянското или неразумно шофиране на никой не го препоръчвам.
Дано няма повече жертви по пътищата.
А иначе като чух новината за Алфист направо насръхнах.

fred
15-08-2009, 22:05
Поредния убиец, който с глупост си убива и други покрай него...
Е наистина трябва строг режим за такива, както, както е описан в статията.
Ако такъв човек е и то форума, какво може да се каже?Че бил алфист и пич ли, че никой не бил идеален и т.н.........

Stoyan Georgiev
15-08-2009, 22:08
това наще са го видели 10 мин след като станало и си счупиха телефоните да ми звънят, било е много неприятна гледка :(

да почиват в мир :(

тежко ми стана някакво такова :(

Dodo 155
15-08-2009, 22:10
Дано почиват в мир :rip:
Жалко за хората, точно на Богородица ...

Трябва спешно да се промени ЗзДП и да започнат да вкарват в затвора куцо и сакато, решило да се почерпи и после да кара кола :bash:

146_JTD
15-08-2009, 22:12
това наще са го видели 10 мин след като станало и си счупиха телефоните да ми звънят, било е много неприятна гледка :(

да почиват в мир :(

тежко ми стана някакво такова :(

сигурно е била много неприятна, щом е трябвало да режат голфа за да извадят телата им :(

а някой познава ли шофьора на алфата? да не би да е форумна? и каква е била, 156 ли?

Stoyan Georgiev
15-08-2009, 22:16
сигурно е била много неприятна, щом е трябвало да режат голфа за да извадят телата им :(

а някой познава ли шофьора на алфата? да не би да е форумна? и каква е била, 156 ли?

май да, защото малко приличала на мойта, но била бяла или сивкава (не е можело да се различи до колкото разбрах)

146_JTD
15-08-2009, 22:24
http://bnt.bg/bg/news/view/13200/jestoka_katastrofa_v_burgas (долу вдясно има видео)

и нека всички се замислим закъде бързаме впрочем?!?!?!?!

pave
15-08-2009, 23:07
сива 156. и моя телефон откачи да звани.много грозна картинка.
да почиват в мир

alfonco147GTA
15-08-2009, 23:12
:rip: :priest:

arieca155
15-08-2009, 23:15
Поредния загинал от собствената си глупост, покрай него и други....

грешиш колега,поредните загинали от глупоста на пиян шофъор.боклука е оцелял и е в болницата,а в ковчезите са нищо неподозиращите возещи се в голфа.ей тоя дето ги уби тези млади хора аз питам колко трябва да лежи или е крайно време такива да ги разстрелват на стадиона.

soldier
15-08-2009, 23:18
:rip: съболезнования на близките на загиналите

А за пияния шофьор просто нямам думи, интересно ми е какво ще му е наказанието :angry:

pr_00f
15-08-2009, 23:23
Подобни боклуци трябва да се бесят по крайпътните дървета.... и там да си остават.

BLUE1
15-08-2009, 23:23
И докато гледах грозната гледка от репортажа на БНТ се сетих за пубертето фукльовските писания на някои участници от друга тема, как "тъпите" куки не са ги хванали с дрегера след две водки и една бира.....За няколко семейства днес мечтите и надеждите свършиха за един миг....

qpwo
15-08-2009, 23:31
:rip:
Като чух за катастрофата мислех и аз да пусна подобна тема, но не бях сигурен какво се е случило....
...поредната огромна тъпотия...

b_angelov
15-08-2009, 23:36
И мен не провериха дали съм жив и здрав.

Много тъжно за загиналите :rip:

S_G_M
15-08-2009, 23:47
Да почиват в мир невинните , а за виновния нека има сраведливост .........................

Sunny
15-08-2009, 23:50
Подобни боклуци трябва да се бесят по крайпътните дървета.... и там да си остават.

+1
Без съд , директно на най-близкото крайпътно дърво или стълб и да виси за назидание на останалите .
Жалко за момчето и двете момичета :rip:

edit: Или като в арабския свят - виновника се предава на близките на жертвата .

Xtrime7
15-08-2009, 23:54
Тъжно е това което е станало,и няма смисъл от тъй наречените бегачки.Хората си заминават,а ние в повечето си постове се правим на недостижими.
Трябва да се замислим абсолютно всички за това кое можем да причиним,или това което МОЖЕМ да предотвратим.
Живота е твърде скъп особено за близките и роднините.

kongogo
15-08-2009, 23:55
Много жалко, умът ми неможе да го побере как след употреба на алкохол ще се качиш на кола да караш...
На нещастника му няма нищо, ама за хората в голфа съдбата е била друга...
Почивайте в мир

Kris
16-08-2009, 00:00

...голи!

Жалко за жертвите.

tanatos
16-08-2009, 00:07
Жалко, още едни безсмислено загубени хора. Да видим сега какво ще каже съда. Не съм лош пророк ама условно, в Бългрия за птп причинено след употреба на алкохол и възникнала смърт се дава такава присъда.

Офф: Днес до харамията кортежа на нашият нов министър прецедател (2 джипа) е предизвикал птп като е избутал кола от платното. ББ не е спрял а е продължил за Варна защото бързал да открие ново кръстовищи. Пострадал е мотоциклетист който е набеден за виновен. Мой познати са станали свидетели както и още други хора, Да видим какво и там ще стане. Не съм гледал новини и незнам дали са споменали, варненски медий ми казаха че са съобщили.

BLUE1
16-08-2009, 00:12
Клюки! http://news.ibox.bg/news/id_753955887

fred
16-08-2009, 00:36
http://bnt.bg/bg/news/view/13200/jestoka_katastrofa_v_burgas (долу вдясно има видео)

и нека всички се замислим закъде бързаме впрочем?!?!?!?!

Ами често за гробищата най вече

И докато гледах грозната гледка от репортажа на БНТ се сетих за пубертето фукльовските писания на някои участници от друга тема, как "тъпите" куки не са ги хванали с дрегера след две водки и една бира.....За няколко семейства днес мечтите и надеждите свършиха за един миг....
Ами общо взето, ако не се променят ще стигнат до онова място, където всичко отиваме, но преждевременно.Защо обаче трябва и други да страдат от кретенизма на такива

trustworthy
16-08-2009, 08:59
Офф: Днес до харамията кортежа на нашият нов министър прецедател (2 джипа) е предизвикал птп като е избутал кола от платното. ББ не е спрял а е продължил за Варна защото бързал да открие ново кръстовищи. Пострадал е мотоциклетист който е набеден за виновен. Мой познати са станали свидетели както и още други хора, Да видим какво и там ще стане. Не съм гледал новини и незнам дали са споменали, варненски медий ми казаха че са съобщили.

Аз бях тръгнал към Шкорполовци и заради задръстването обърнахме и ходихме на север на плаж. Колоната на магистралата беше над километър и се поридвижваше с по 50м на 15 мин. Добре, че ме бяха предупредили, че да мина пред Аспарухово и направо хванах десния завой обратно към града като видях каква лудница е станало. Движението е било блокирано за поне 2 часа, което за такава главна артерия си е достатъчно голяма новина, за да бъде отразена в централните новини.
Снощи ми стана странно как по БНТ само смутолевиха, че ББ бил 'непречом' и толкова.
Станалото-станало, но най-важното е, че поне е нямало жертви

firedragon
16-08-2009, 11:42
Нека почиват в мир!:rip: А ние нека се замислим как караме и да не правим такива простотии.НИКОГА НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ПИЛИ В КОЛАТА,ДОРИ И ЕДНА БИРА ДА Е!

Galeano
16-08-2009, 12:49
Тъжно е това което е станало,и няма смисъл от тъй наречените бегачки.Хората си заминават,а ние в повечето си постове се правим на недостижими.
Трябва да се замислим абсолютно всички за това кое можем да причиним,или това което МОЖЕМ да предотвратим.
Живота е твърде скъп особено за близките и роднините.

добре написано...

На това околовръсно всяка седмица някой умира. Винаги се намира някой дето кара с 140 в аварийната изпреварвайки всички, и това защото бърза да спре на светофара. Там трябва да има 24 часа патрулна кола , най малкото камера,както и бетонни разделения на движението. За жалост няма нито полицаи нито камера, само едно дрисливо табло дето ти показва скоростта с която се движиш.
Аман от състезатели и безнаказани малоумници.............

Furious 155
16-08-2009, 12:54
грешиш колега,поредните загинали от глупоста на пиян шофъор.боклука е оцелял и е в болницата,а в ковчезите са нищо неподозиращите возещи се в голфа.ей тоя дето ги уби тези млади хора аз питам колко трябва да лежи или е крайно време такива да ги разстрелват на стадиона.

точно така, РАЗСТРЕЛ за каране в пияно състояние трябва! Това си е предумишлено убийство! Съболезнования на близките на загиналите...

georgyg
16-08-2009, 13:05
Шофьорът, убил 3-ма в Бургас, е бил пиян16 август 2009 / News.dir.bg
31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др.
На 19 юни 2006 година при проверка от служители на „Пътна полиция” при Областна дирекция на МВР – Бургас Владо Айрянов е изпробван с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, който е отчел 1,38 промила. Районен съд – Бургас е наложил глоба в размер на 600 лв. и 4 месеца лишаване от правоуправление.
Само пет месеца по-късно обаче - на 1 ноември 2006 година Айрянов отново е спрян за проверка от служителите на КАТ, като дрегерът е отчел 1,63 промила. Втората присъда постановена от Районен съд – Бургас е лишаване от правоуправление за срок от 2 месеца и пробация за срок от 6 месеца.
За трети път 31-годишният мъж е задържан от полицаи да шофира след употреба на алкохол на 10 септември 2007 година. Тогава Владо Айрянов е бил с 0,74 промила алкохол в кръвта, за което от „Пътна полиция” - Бургас му е наложено лишаване от правоуправление за срок от три месеца и глоба в размер на 200 лв.
Вчера около 17.20 ч. на улица "Тодор Александров" в Бургас 31-годишният Владо Айрянов преминава през разделителния пояс и навлизайки в лентата за насрещно движение се блъска във “Фолксваген голф” с бургаска регистрация. От удара автомобилът “Фолксваген” неколкократно се е преобърнал. На място загинаха 24-годишният Красимир Иванов от Бургас, който е шофирал Фолксвагена и седящата на предната дясна седалка 26-годишна Даниела Колева от Сливен. Третата жертва на зловещата катастрофа е 44-годишната майка на Даниела.

Alfa User
16-08-2009, 13:28
Не си спомням точно параграфите в закона и правилника, но нямаше ли нещо написано за повторно нарушение - особено за алкохола ???
Макар че като гледам "справката" на тоя идиот, дори да му бяха взели книжката за постоянно, сигурно пак щеше да си кара пил, и пак да убие някого.
Силно се надявам този път съда да се произнесе както трябва !
Моите съболезнования на близките на загиналите - нека не оставят нещата така, и да търсят възмездие до край !

DJ Vladic
16-08-2009, 13:34
Mайко мила.В колко часа е станало това.Аз минах от там към 17 ч...Нямаше нищо.Зверско е... нечовешко. Явно е станало минутки след мен.....Ужас

RahzeL
16-08-2009, 13:34
За такива хора трябва да се налага бавна и много мъчителна смърт !!! Няма никакво значение каква марка е автомобилът, а какъв изрод е шофиора! Ето за това мене ме е страх да карам, защото аз колкото и да се паза и да внимавам и да спазвам правилата никога не знам дали оня отсреща не е на кило ракия... Всяка следваща година става все по зле по пътищата и никой не си мърда пръста да направи нещо по въпроса ! КАТ след проверка остановява, че няма правоспособност да управлява МПС, но с 20-30лв забравят за този "маловажен" проблем......... Просто нямам думи !

Stoyan Georgiev
16-08-2009, 13:43
тъй като някой спомена писано от мен нещо

това че съм духал на дрегера не означава че съм карал !!! това го направихме с познат катаджия за експеримент колко им работят дрегерите .. считам за обида това, че някой може да си помисли за мен , че ще се кача да карам след като съм изпил нещо различно от 1 малка бира и всеки който ме познава може да го потвърди

на този бесилка и разстрел са му малко !

Dodo 155
16-08-2009, 15:12
Оказва се, че този БОКЛУК има много богато досие в КАТ:
http://dnes.dir.bg/2009/08/16/news4930057.html
Освен него, трябва и всичките лайнари, които са го пускали и не са му взели книжката, да лежат в затвора.
Кога ли ще осъдят полицай или съдия за това? Никога!
Затова ще се трепем по пътищата и само ще се вайкаме :chair:
Ето затова мразя ш***те ченгета и цялата им скапана система - срещу 10 лв. те пускат и после ... 3-ма убити :rtfm:
Спомнете си случая Стависки - какво стана с полицаите, които са го били спрели 500 м по-рано? Нищо! Дори повече не се заговори за тях. Фалшифицирали са документите и протоколите от смяната, покрили са всичко и сега сигурно са на плажа, блажено опънали се под някой чадър :rtfm:
Това може да прозвучи много неевропейски, но трябва да се върне смъртната присъда и да се даде кръвнина на близките. Само тогава всеки боклук ще се замисли какво би станало :rtfm:

п.с. Свидетел съм как един ден спряха един колега за превишаване на скоростта с 33 км/ч и срещу (подчертавам) 3 фирмени химикалки, 4 фирмени запалки и 2 фирмени тефтера го пуснаха, радвайки се на плячката :chair:
Тотални нещастници!!! Няма по-големи мизерници и лешояди от тях!!!
Затова хората няма да им имат респекта!!!

fred
16-08-2009, 16:16

Сгъласен съм, единсвено смятам, че проблема не е в тежестта на наказанието, а в това, че не се прилага често почти никакво наказание.Такова трябва да има, като казват и друи колеги и за него, и за тия, които не се приложили мерките спрямо този шофьор и по рано.
А в началото се обърках, реших, че той бил загинал, то излезе че си е жив и здрав.

А това е извадка от Дир, за провиненията му, видно е е че последователен идиот, каквито има много

"...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."

SandoOne
16-08-2009, 16:38
Някой от форума познава ли го ...

Sunny
16-08-2009, 19:18
"...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."

Остана само изпита да си е взел редовно и не знам ............ Такива още инструкторите трябва да ги отсяват :bad_evil:

fred
16-08-2009, 22:16
Остана само изпита да си е взел редовно и не знам ............ Такива още инструкторите трябва да ги отсяват :bad_evil:

Абсолютно вярно, сигурно има редовна книжка, но нищо чудно да е купена, просто човека си е карал отпреди и за какво му е да ходи и да научи нещо ново, от това, което знае.
Много му е интересна фамилията, явно обаче айряна не му е любимото питие, когата кара

GoPlay
16-08-2009, 22:23
Краси, почивай в мир...

kongogo
16-08-2009, 23:38
Неска го гледах по новите, много жалко за загиналите.
Офф: А AirBag-a на алфата не се беше отворил :gruebel:

digitalundgrd
17-08-2009, 00:55
Все пак 156-ца е...половината им свети лапата за еър бега...А въпросния Владо да беше пийнал 2-3 айряна вместо 2-3 големи водки като е смятал да кара след това ....

Наистина много жалко за невинните хора в голфа...

Бобби
17-08-2009, 09:15
сива 156. и моя телефон откачи да звани.много грозна картинка.
да почиват в мир
Алфата е била за съжаление сива 155...ца, но това няма никакво значение...малко ли жертви дадохме това лято по пътищата ....и не само това!!!

koolio
17-08-2009, 10:03
Бог да прости загиналите хора! А за изрода, който ги е избил... ако само за едно от предишните провинения беше лежал в затвора, можеше и да се стресне...

code
17-08-2009, 10:46
Минахме малко след катастрофата с жена ми и дъщеря ми в колата, точно по пътя на голфа! За малко ни се е разминало, други трима нямаха този късмет. :rip:

santo_traficante
17-08-2009, 10:52
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=157947

R.I.P.

Flame
17-08-2009, 11:47
Да почиват в мир.Само идиоти по тия наши пътища.

А на снимката от днес във вестника на заден план има една черна 155-ца-с джанти от ГТВ!!С 5 болта.Странно:gruebel:

gaidata
17-08-2009, 13:12
мисля че всеки който е хванат веднъж за алкохол нетрябва да види повече свидетелство за управление понеже качи ли се 1 водач веднъж пиян да кара ще го направи и 2-ри и 3-ти път жалко за хората ... а относто моториста който са изкарали виновен е нормално . когато се сблъскат депутатска кола и кола на ДАНС виновен излиза първия полицеиски автомобил на КАТ за съжаление това е положението в България

DJ Vladic
17-08-2009, 16:01
Представете си тоя боклук колко пъти се е отървал от глоби и лишаване от правоспособност като е тикал на тъпите фурашки 50 лв...... Уникален дебил.Спокойно мога да кажа че е рецидивист.

georgyg
17-08-2009, 16:47
Представете си тоя боклук колко пъти се е отървал от глоби и лишаване от правоспособност като е тикал на тъпите фурашки 50 лв...... Уникален дебил.Спокойно мога да кажа че е рецидивист.

Ти си свидетел и си го видял ли?

Не е нужно да ми отговаряш.

А за водача на Алфа-та само затвор, нищо друго няма да помогне.

koolio
17-08-2009, 16:58
Айде сега всички тук пишещи да си признаят по колко бирички пият преди да карат и какво оправдание ще си измислят. Това се наблюдава включително и на срещи.

code
17-08-2009, 17:05
1 бира или малък джин. И гледам да се разходя след това малко. Някои сега, ако почнат да ме назидават ще им се не види лицемерите. Всеки случай не си мисля, че съм в nfs за разлика от някои, които карат дори дрогирани.

wrc
17-08-2009, 17:40
Ти си свидетел и си го видял ли?

Не е нужно да ми отговаряш.

qpwo
17-08-2009, 21:46
Алфата е била за съжаление сива 155...ца, но това няма никакво значение...малко ли жертви дадохме това лято по пътищата ....и не само това!!!
Не ,че вече има значение, но алфата е сива 156 -ца.(махагонка).

Kris
17-08-2009, 21:47
Не че вече има значение, но алфата е сива 156 -ца.

Айде бе ... сива 156 в катастрофата е имало, но пияният боклука е карал 155. Както и да е.

qpwo
17-08-2009, 21:49
Айде бе ... сива 156 в катастрофата е имало, но пияният боклука е карал 155. Както и да е.
Току що гледах смляната 156-ца.. Какво, две алфи ли са помлени...???

Sunny
17-08-2009, 22:25
Айде сега всички тук пишещи да си признаят по колко бирички пият преди да карат и какво оправдание ще си измислят. Това се наблюдава включително и на срещи.

Ами казано честно изобщо не пия . И бира дори не пия . Докторите казаха ,че съм си изпил цистерната с пиене която ми се полагала .
Всичко е мерено в градуси. Не ми върши работа.

fred
17-08-2009, 22:52
Аз пък си пия, но никога преди да карам, нито една бира.В много, ама наистина много рядки случаи може да съм ударил една, нещо да ми се наложи да тръгна с колата наложително.Веднъж ударих и две, бях на почивка и карах по спокоен път, бавно, около 10 км. разстояние, за 26 години шофьорски стаж мисля е добре, от към пиенето де, :oops:

code
18-08-2009, 10:06
http://vbox7.com/play:e9033b27

firedragon
18-08-2009, 11:35
Тоя г*й с моторо дето тръгна в насрещното също е потенциален убиец.Трябва като го хванат направо да го бесят без да питат за нищо.

qpwo
18-08-2009, 12:30
Ясно се вижда колата - 156.. А тия с моторите дето ми дигат аларма пред блока и ми минават по демокрация с 200 км, отдавна ги стрелям с въздушната и някой ден ще имам успех...:guns:

SandoOne
18-08-2009, 12:50
Ма шофиьора от алфата жив ли е последно .... от клипа излиза , че е жив

whorunit
18-08-2009, 18:15
Ма шофиьора от алфата жив ли е последно .... от клипа излиза , че е жив
Жив е гадът...... малко е поначупен от към ребрата но е жив!! е не се знае още колко :spam_laser:

J_I_V_K_O
19-08-2009, 00:14
Жив е, но заслужава ли го ?
R.I.P.
http://vbox7.com/play:ace507f9

mordohy
19-08-2009, 03:12
Когато за първи път видях катастрофата,задницата на колата ми заприлича на колицата на едно от хлапетата на нашата секция.Знам,че е много разумен,но все пак...Изтръпнах и до като не ми вдигна телефона,сигурно побелях още малко.Това е зверска катастрофа и чест ни прави,че никой не оправдава"алфаджията" убиец.Такива нямат място между нас.
Бог да се смили над душите на загиналите!

digitalundgrd
19-08-2009, 03:35
Мисля, че придавате голяма тежест на факта, че виновният е бил "алфаджия"...Ми той до вчера може да е карал Голф или БМВ...Това, с каква кола е предизвикал инцидента не е въобще важно в случая!

fred
19-08-2009, 07:51
Мисля, че придавате голяма тежест на факта, че виновният е бил "алфаджия"...Ми той до вчера може да е карал Голф или БМВ...Това, с каква кола е предизвикал инцидента не е въобще важно в случая!

Е все ни се струва, че е нещо, като роднина, щом кара алфа,