View Full Version : Алфисти , я кажете , кое бихте запомнили завинаги ?
Интересно е какво ли би запомнил един Алфист завинаги .Първата целувка или първата кола .. http://news.automedia.bg/read/7664.html
firedragon
17-08-2009, 19:49
Веднага ти отговарям.Никога няма да забравя първата си целувка.Беше в точния момент с точния човек и на точното място.Колата също няма да я забравя,но не ми е чак толкова на преден план.
Нека и аз да отговоря : :kissy:
Честно казано не помня първата целувка:screwy:, определено съм за колата
тука романтици не търсете:screwy:
И аз така мисля , затова и реших да проверя :)
А за каква целувка става въпрос, френска или нормална...:-P
Бонев , много задълбаваш :big_whoops: после да не питаме и за :hump:
arieca155
17-08-2009, 20:25
Честно казано не помня първата целувка:screwy:, определено съм за колата
:thumbup:абсолютно.
mirchozo
17-08-2009, 20:30
Напоследък едни анкети се пускат.... ужас.
Нито едното помня нито другото, и ич не ми се мисли за миналото, важното е какво става в момента, днес те има утре не, така стана живота, живей за мига.
Ми кат помня и двете как да отговоря?
Напоследък едни анкети се пускат.... ужас.
Нито едното помня нито другото, и ич не ми се мисли за миналото, важното е какво става в момента, днес те има утре не, така стана живота, живей за мига.
Анкетата е в правелния раздел . Ако не ти изнася имаш пълното право да е подминеш , а не да спамиш. Така е , прав си ,че живота стана такъв , но човек има нужда малко да се разсее от ежедневието и за това е този раздел.
Ми кат помня и двете как да отговоря?
предполагам забравяш женската:bionic:
Stoyan Georgiev
17-08-2009, 20:49
целувката определено не я помня.........
а вещите са вещи ;)
Тъй де романтик съм, ама с годините съм умерено романтичен :drinking::sleepy:
b_angelov
17-08-2009, 21:00
Бе целуфката си я помня аз, ма си беше лапешка история на времето.
П.П. Наздраве Майоре!
milenamr
17-08-2009, 21:23
А напротив,има романтици.
Примерно аз съм голям романтик, но за съжаление първата целувка не я помня особено :bouncing_smiley: Но първата кола(Алфа 33 естествено)е невъзможно да я забравя, дори и на оня свят, тя и сега си е в сърцето ми паралелно с настоящата ;):in_love:
За първата кола се сетих веднага, за първото момиче ми трябваха 10-на секунди. И двете не бяха стока.:oops:
AntiLuuP
17-08-2009, 21:32
Първата целувка нз ... имам спомен че като бях 3 годишен в детската градина се гушкахме в едно легло с ено момиче... бяхме двойката на групата :D:D:D
И общо взето от малък съм "Лош" а колкото до първата целувка не е зададен точно въпроса ама е още в детската градина, в даскало .... след тва всичко е било пиянски изцепки ....
И много ясно че първата кола ще я помня ... как стопих съединитела .... как успях да и отскубна дясна полуоска .. изскочи с все карета .... как взривих радиатора ... на 2ра как правеше 90 (1.3 на гас '87 набор с 4 скорости) , как връщах от 4та със 130 на 2ра ..... абе много изцепки по забавни от първата целувка ....
предполагам забравяш женската:bionic:
То и без това ЕГН-то почва да ми тежи.
Но не са равнопоставени някак.
Коли съм имал доста по-малко от целувки...
Ето , от анкетата става ясничко , че ние алфистите наистина имаме сърца . Къде спортни , къде романтични , къде палави :naughty: . УНИКАЛНИ СМЕ СИ. А наздраве . Да видим след 7 дена какво ще каже анкетата :gruebel:
ФЕРАРИСТ
17-08-2009, 23:40
КОлата естественно, даже не помня коя беше първата дето ощастливих с допир на усни.....плюс това не съм особенно романтичен.......
Като казах романтично, знаете ли какво е казала Лили Иванова като я питали кое е най - романтичното място където е правила любов???
- Отзад.......
rumenti77
17-08-2009, 23:50
Абе първата кола не я помня,ама първата Алфа 155-The legend -ДА и със сигурност няма да я забравя.Целувки хиляди,Алфа Ромео 155 е една.:grin:
Аз първата целувка, защото още нямам кола :oops:
Kostadin`
17-08-2009, 23:55
Аз първата целувка, защото още нямам кола :oops:
Абе то и аз неам кола,ама помня за първи път като настъпих една 33-ка ....пък даже не помня и с коя беше първата целувка,та камо ли кога е била....
То и без това ЕГН-то почва да ми тежи.
Но не са равнопоставени някак.
Коли съм имал доста по-малко от целувки...
айде айде не ми говори за ЕГН-та млад си , още ляп има в тебе . А относно анкетата първата си целувка не помня но първата голяма любов "Ланчия ДЕДРА 1.8 108 катъра" с нея имам мн. добри моменти от живота си
:headbang:
Целувката.
Ама това е 'щото не съм качвал на подходяща кола. :tooth:
Да ми дадат сега един McLaren F1 и като го подкарам, ще забравя и целувки и секс, сигурно и името ще си забравя! :wow::wow::wow:
Колеги , бъдете по-смели , дайте своя глас , не се притеснявайте от половинките си , няма да ви :bash::sniper:
КОЛАТА ЕСТЕСТВЕНО..НА 14.02 ХУКНАХ АЛФА ДА СИ КУПУВАМ ПРЕДИ ГОДИНИ:clapping:ЖЕНА МИ СЕ ЦУПИ 2СЕДМИЦИ СЛЕД ТОВА:wow:
Много слаба активност :pokey:
Срам ги е да си признаят! :crazy:
Срам ги е да си признаят! :crazy:
И аз така си мисля :cheers:
Ще ви кажа,ама няма да ми се смеете много!Първата ми целувка беше с една кака с две години по-голяма от мене през далечната 1969 година в Бургаз.Тогава живеехме там и семейството ми работеше в НХК.Славните години на Тексим.До тука добре,но сега се сещам,че беше в колата на баща и,капитан на ОРТ Роталия.Беше малка Алфа кабриолет,с цвят слонова кост и в съзнанието ми останаха големите копчета по таблото.Шамарите на брат и ,като ни хвана също.След години пак се събрахме,аз като тъп борец,а тя като обещаваща пианистка от класическата музикална гимназия.
ЕЕЕххх.Спомени!
Stoyan Georgiev
19-08-2009, 13:54
Ще ви кажа,ама няма да ми се смеете много!Първата ми целувка беше с една кака с две години по-голяма от мене през далечната 1969 година в Бургаз.Тогава живеехме там и семейството ми работеше в НХК.Славните години на Тексим.До тука добре,но сега се сещам,че беше в колата на баща и,капитан на ОРТ Роталия.Беше малка Алфа кабриолет,с цвят слонова кост и в съзнанието ми останаха големите копчета по таблото.Шамарите на брат и ,като ни хвана също.След години пак се събрахме,аз като тъп борец,а тя като обещаваща пианистка от класическата музикална гимназия.
ЕЕЕххх.Спомени!
е това звучи като начало на роман , батко, дано всички да имат такива спомени....
Transvaal Premier
19-08-2009, 15:54
:evil: :naughty:Колата естествено, първата целувка в случая конкретния не си заслужаваше изобщо...така, че отг. е ясен / за някои следващи целувки е др. въпроса/...
Стига ве хора ...... направо убихте всичко детско в мен ... :guillotine: Нека мине срока на анкетата и после може да напраим една темичка, колко повече се грижим за колите , отколкото за жените ни:rotfl::spoko:
svetozar_sosi
19-08-2009, 16:33
Първата целувка си я спомням много добре...далечната 94..с една съученичка в III клас...много я харесвах ейй, а тя се страхуваше от чайки :rotfl: А първата кола - 30 сек след като си взех книжката от КАТ..форд ескорт --кошницата!!! От първия момент обаче, в който се качих на алфа знаех коя е колата, която искам!!! 2 месеца по-късно станах горд собственик!!!:big_love:
Чудих се как да отговоря ,но по добре от @code нема как да го кажа.И при мене е било същото , но определено талигата ,която си купих с кеф и ми скъса джобовете нема да забравя.
За първата кола се сетих веднага, за първото момиче ми трябваха 10-на секунди. И двете не бяха стока.:oops:
като се замисля ...определено колата
Toyo9494
19-08-2009, 21:15
Мммммхххх,мен може да ме питате след 2-3 години кое бих запомнил за винаги......но май ще е първата целувка в кола :kiss:
1-та целувка не означаваше нищо за мен-беше от любопитсво,за това ще запомня колата защото тя означава много за мен. :)
stanislav.iliev
20-08-2009, 19:00
една жена може да ревнува мъжа си най-много от колата която мъжът и обича ALFA ROMEO
първата целувка беше с пушачка и зора ми беше да е http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/829366.gif. първата ми кола е алфа и със сигурнос никога няма да е забравя.
Jivko7777
20-08-2009, 20:26
Аз няма да забравя нито едно от двете :)
Transvaal Premier
20-08-2009, 21:02
една жена може да ревнува мъжа си най-много от колата която мъжът и обича ALFA ROMEO
:oops::choice:Да де, ама и мъжете най-много от Alfa Romeo би следвало да ревнувате...
DJ Vladic
21-08-2009, 17:11
:rotfl: да.... и ти си прав..
Добре , за да съм по ясен ще уточня , че става на въпрос , за първата целувка , от която сте се почувствали като благословени . За едни може да е с език за други без , въпроса е до тръпката .
Първата целувка не си спомням :(, но никога няма да забравя мига в който зърнах белисимата за първи път, как премина пред мен...
Пьрвата кола-на тате Москвича-408 комби-вдигна 140 на Цариградко,натоварен догоре с каси за прозорци:super:Сега като наблюдавам сина си как хищно гледа Алфата,страх ме хваща...
Колеги , нека поне още 2-ма да попълнят анкетата до 20.00 часа , че да станат точно 100 гласовете .После може да предадем нашата статистика на dnes.bg , така ще покажем що за племе сме :native:
А,да...точно за dnes.bg.:boxed: За мен ,няма по латино-безумен сайт,с гении "журналисти" и редактори...:calc:В случай,че анкетата ,ще се представя някъде,моля,моят вот, да бъде анулиран:ph34r::ph34r::ph34r:
Добре , кажете къде и ще го измислим .Аз по принцип исках там ,защото те бяха публикували тази тема , отбелязал съм го в първия пост .Ще бъде интересно да се направи сравнението спрямо тях.Но ще уважа желанията ви , само кажете място за публикация .
Ам онзи до теб на фотото по-малко ли значи от......?
E.... как ме засичаш.....само :)
Говоря за 1 целуФка и за 1 кола. :)