View Full Version : Alfisti Trackday - Калояново - идея
Alfa User
18-08-2009, 00:12
Колеги, гледам по другите подраздели вече се уговарят организирани посещения на Калояново следващата събота. Ние няма ли да направим нещо по въпроса ?
Ако искате да направим един сборен пункт в Майнатаун за групите от разните посоки на света, и да отидем подобаващо ?
Ако някой има идея - нека предложи, за да обсъдим. Мисля, че ще е запомняща се картинка :)
Furious 155
18-08-2009, 00:56
дам идеята е добра, само че в Пловдив не е ли малко встрани от маршрута? В смисъл че тя пистата май е като се слезе от магистралата на отбивката за с.Труд и по пътя малко след това - или се бъркам?!:gruebel:
Alfa User
18-08-2009, 07:33
Ми аз затова писах за идеи :)
Може да се съберем някъде по пътя или нещо подобно.
Ако искате и в Труд. Има място, където могат да се съберат 10-15 коли и е по път. Но за съжаление незнам дали ще мога и аз да дойда, че май ще работя.
Аз съм за колонка от 10-15коли и съм готов да дойда до Труд макар че преди това ще мина през Калояново :clapping:
а и така на паркинга ще съберем легендите да си бъбрят докато ние гледаме :)
Alfa User
18-08-2009, 21:58
Труд е супер вариант, ма нека Недко да уточни къде точно, че скоро не съм минавал от там. И дайте някакъв час - времето за влизане на желаещите е от 9.00 до 11.30 май - мисля че към 10-10.30 е добре да се съберем, освен ако някой не иска да ходи там мноооого рано. Така като влезем вкупом, ще сме на едно място всичките легенди ;)
Нека колегите от София и откъм моренцето да кажат как ще им е по-удобно, защото подозирам че си имат вече някакви уговорки. Ние в Майнатаун сме лесни ;)
Иначе колоната ще е пак велика - 100% съм сигурен че няма да има други кат нас :)
Труд е супер вариант, ма нека Недко да уточни къде точно, че скоро не съм минавал от там. И дайте някакъв час - времето за влизане на желаещите е от 9.00 до 11.30 май - мисля че към 10-10.30 е добре да се съберем, освен ако някой не иска да ходи там мноооого рано. Така като влезем вкупом, ще сме на едно място всичките легенди ;)
Нека колегите от София и откъм моренцето да кажат как ще им е по-удобно, защото подозирам че си имат вече някакви уговорки. Ние в Майнатаун сме лесни ;)
Иначе колоната ще е пак велика - 100% съм сигурен че няма да има други кат нас :)
пишете и некоия и друга алфа от Пазарджик кам 10.30 в село Труд:clapping:
Furious 155
18-08-2009, 23:12
abe kaрането на пистата започва в 09:30... 10:30 е малко късно ми се струва!:pokey:
Alfa User
18-08-2009, 23:46
Според програмата за деня :
"Начало 09:00. Записалите се за участие в надпреварата на пистата ще преминат през технически преглед, а тези който желаят да карат на писта, но не са си закупили пропуск ще могат да го направят през целия ден по време на мероприятието.
От 09:00 часа до 11:30 стюарди ще подреждат автомобилите на парадния паркинг. За всички посетители дошли с автомобили от други марки освен италиански ще има специален паркинг зад сградата на пистата.
От 11:30 – 12:30 ще бъде дадено начало на времето отделено на трите клуба.
През целия ден ще продължи карането на пистата. В 18:30 ще се проведе награждаването.
19:00 край на мероприятието."
10.00 или 10.30 няма да е късно според мен - от Труд до Калояново са около 15мин път. Пак казвам - нека колегите, които са по-отдалеч да предложат удобен за тях вариант, а ние тук ще се нагодим според ситуацията.
за времето не се бойте, ще се кара цял ден. А и паркинга е голям има място за всички. Яд ме е че няма да участвам в колоната с моята 155 Еволиционе, но няма как аз съм там от 07:00 ;)
правете снимки и си покажете тениските от събора
milenamr
19-08-2009, 01:10
пишете и некоия и друга алфа от Пазарджик кам 10.30 в село Труд:clapping:
И аз съм съгласна за 10.30 в с.Труд (въпреки ,че ще ми е свръх усилия да стана толкова рано, но ще се постарая максимално).:sleep:
А за по-рано, посмъртно не мога да се класирам :(:no:
И аз съм съгласна за 10.30 в с.Труд (въпреки ,че ще ми е свръх усилия да стана толкова рано, но ще се постарая максимално).:sleep:
А за по-рано, посмъртно не мога да се класирам :(:no:
ас пък имам едно предложение за теб просто правите с Алекс едно диско предишната вечер ,демек няма да си лягате въобщте и сутринта си на линияя:big_wink::idea2:
За мястото - имам впредвид, като се влезне в Труд, само направо по Карловско, отляво има пазар, а от дясно има ресторант. Та пред ресторанта ми е идеята. Ако искате ще направя някоя снимка. (за колегата DJ - там където се разделихме на връщане от срещата)
За мястото - имам впредвид, като се влезне в Труд, само направо по Карловско, отляво има пазар, а от дясно има ресторант. Та пред ресторанта ми е идеята. Ако искате ще направя някоя снимка. (за колегата DJ - там където се разделихме на връщане от срещата)
Ти освободи ли се за 22-ри? Иначе мястото си го спомням точно срещу пазара. Ако кажете за 10:30ч там ме пишете и мен макар че ще мина покрай входа на пистата ще се включа в конвоя за да съм с всички легенди :th_up:
mitaka_111
19-08-2009, 18:07
ЕЕЕхо,,Софииската група,какви са плановетв за Калояново,кога?от каде? кои ште ходи? а може би ште трябва да се мине и през ПАЗАРДЖИК да вземем легендата на РУМБАТА
Alfa User
20-08-2009, 00:39
Колеги, да считаме ли че уговорката остава за сборен пункт в с. Труд, в 10.15-10.30 ?
Мисля, че така ще е най-удобно за всички, но кажете и вие.
ЕЕЕхо,,Софииската група,какви са плановетв за Калояново,кога?от каде? кои ште ходи? а може би ште трябва да се мине и през ПАЗАРДЖИК да вземем легендата на РУМБАТА
А така Митак събирай ги понеже си най-сериозен :ritter:
На Румбата колата готова ли е?
Колеги, да считаме ли че уговорката остава за сборен пункт в с. Труд, в 10.15-10.30 ?
Мисля, че така ще е най-удобно за всички, но кажете и вие.
Аз съм ЗА дано само да си изчисля правилно пътя да не ви изтърва :big_wink:
ПП: и ще помоля колегите от Труд до Калояново да карат малко по-бавно за да успее немощния дизел да ги застига :jumping:
mitaka_111
20-08-2009, 15:01
А така Митак събирай ги понеже си най-сериозен :ritter:
На Румбата колата готова ли е?
еи сега 6те му званна да го 4уя и да каже до каде е ремонта
Furious 155
20-08-2009, 15:06
еи сега 6те му званна да го 4уя и да каже до каде е ремонта
после кажи и тук как е ремонта!
mitaka_111
20-08-2009, 16:52
после кажи и тук как е ремонта!
сега бил на работа в ЕЛИН ПЕЛИН като се прибере 6тял да звани-това е засега,,тои 6те пи6е тука какво е станало----А КОИ ШТЕ ХОДИ НИКОИ НЕ КАЗВА НИШТО
Аз ще ходя даже съм записан за участие :):)
Само от толкова теми се обърках...Дайте да видим кога и къде ще се съберем в София...Фуриъса вика пак на Лукойла, ама в колко часа??? И 10.30 на с. Труд не е ли малко късно???
digitalundgrd
20-08-2009, 17:18
Софийската среща за Калояново, до колкото разбрах е на Лукойла в 7ч и се чакаме до 7и15 - кой дошъл, дошъл... :)
Alfa User
20-08-2009, 17:19
@ DJ - няма страшно, колега - никой няма да бърза много, а и пътя и без това не позволява високи скорости.
@ VFTI - смятаме да изчакаме в Труд от 10.15 докъм 10.30. Мисля че няма да е късно, защото входа е отворен до 11 или 11.30. Може да се появи проблем единствено, ако на събитието се съберат над 200 коли :) Място има достатъчно по мои спомени. Но ако все пак на някой му се види късничко, не е проблем да се видим направо там - ние тука надали ще се наканим за по-рано от 10 да тръгнем от Пловдив :)
Брат ми пътува насам от Лондон с неговата 166 ако пристигне в петък вечерта сигурно в събота ще сме там с неговата а ако се съберем повече хора може и с двете да дойдем :)
mitaka_111
20-08-2009, 17:44
Аз ще ходя даже съм записан за участие :):)
Само от толкова теми се обърках...Дайте да видим кога и къде ще се съберем в София...Фуриъса вика пак на Лукойла, ама в колко часа??? И 10.30 на с. Труд не е ли малко късно???
е зна4и трябва да е кам7-7.30-8 наи късно
Ами аз мисля че 7.30 да се съберем и в 8.00 да тръгнем и е идеално....
Иначе от сега предупреждавам всички с 155 че аз под 120км. няма да карам, а не както миналия път 80-90км. по магистралата :):)
Така че призовавам всички от групата да се движат с една абсолютно нормална за магистрала скорост от 120км.:balloon:
mitaka_111
20-08-2009, 18:30
Ами аз мисля че 7.30 да се съберем и в 8.00 да тръгнем и е идеално....
Иначе от сега предупреждавам всички с 155 че аз под 120км. няма да карам, а не както миналия път 80-90км. по магистралата :):)
Така че призовавам всички от групата да се движат с една абсолютно нормална за магистрала скорост от 120км.:balloon:
мястото е са6тото нали,,ЛУКОИЛ
rumenti77
20-08-2009, 18:50
:dance:И моята бегачка ще е готова до тогава:jumping:.
mitaka_111
20-08-2009, 18:57
:dance:И моята бегачка ще е готова до тогава:jumping:.
ти парво 6а са повози6 на ЮМЗ-то пак после на бега4ката
Някой от СФ има ли желание да пътуваме заедно и да си разделим горивото?
Става дума за пътуване с моята колица.
Искам да я поразтъпча малко.:kicking:
mitaka_111
20-08-2009, 19:18
Някой от СФ има ли желание да пътуваме заедно и да си разделим горивото?
Става дума за пътуване с моята колица.
Искам да я поразтъпча малко.:kicking:
МАРИ ние с РУМБАТА 6те бягаме по рани4ко 4е 6те минаваме през ПАЗАРДЖИК да си вземе колата,,,ГОТОВА е а и групата от ПАЗАРДЖИК 6те ни 4ака за да патуваме заедно
И сега не разбрах в колко часа в Труд? и изобщо ще ходи ли някой в Труд преди Калояново? :wc:
Alfa User
20-08-2009, 20:51
Пловдивската група ще мине през Труд към 10.15 - 10.30 - така че наистина може да се иззчакаме там.
Пловдивската група ще мине през Труд към 10.15 - 10.30 - така че наистина може да се иззчакаме там.
Ами ще се постарая да съм там, ама да не да ме забравите и само да профичите :paddle:
mitaka_111
20-08-2009, 21:40
Ами ще се постарая да съм там, ама да не да ме забравите и само да профичите :paddle:
споко,, ПЛОВДИВСКАТА,ПАЗАРДЖИ6КАТА,СОФИИСКАТА вси4ки от там 6те минат,,пак и аз 6те мина ,, нали си ми малкото брат4е--сире4 --2,5тд,,,,,1,9тд -БРАТЯ
The_Game
20-08-2009, 21:51
Аз пък няма да присъствам на мероприятието :disgust:
споко,, ПЛОВДИВСКАТА,ПАЗАРДЖИ6КАТА,СОФИИСКАТА вси4ки от там 6те минат,,пак и аз 6те мина ,, нали си ми малкото брат4е--сире4 --2,5тд,,,,,1,9тд -БРАТЯ
Само да не ме забравиш Батко :balloon:
mitaka_111
20-08-2009, 22:31
Само да не ме забравиш Батко :balloon:
няма,,аз 6те сам сас пазарджи6ката група
Аз пък няма да присъствам на мероприятието :disgust:
Пуууу едно келеме по-малко.:spoko:
milenamr
20-08-2009, 23:15
Нямаш никакви шансове да те забравим:jumping: А дори и някой случайно нещо да се отплесне, аз поемам специално ангжимента да следя за тебе ;):spoko::cheers:
Furious 155
21-08-2009, 00:17
сектанти, аз поемам доста по-рано към пистата с една група легенди от София и ще се видим на пистата!
thecleaner
21-08-2009, 00:20
сектанти, аз поемам доста по-рано към пистата с една група легенди от София и ще се видим на пистата!
нали 7,00 на Лукойла си остава
Нямаш никакви шансове да те забравим:jumping: А дори и някой случайно нещо да се отплесне, аз поемам специално ангжимента да следя за тебе ;):spoko::cheers:
ОК аз ще съм на пазарчето в село Труд в смисал срещу него за да съм ви по удобен :)
последно 10.15-10.30? нали?
milenamr
21-08-2009, 00:35
ОК аз ще съм на пазарчето в село Труд в смисал срещу него за да съм ви по удобен :)
последно 10.15-10.30? нали?
Да, тогава ;)
Не се бой, ше те забележим ;)
:photo::twisted:
Ако нещо толкова пък не можем да се фикснем, имаме телефони, така че ще се навържем ;)
Furious 155
21-08-2009, 00:36
нали 7,00 на Лукойла си остава
абсолютно!:jumping:
споко входа Е ОТВОРЕН ЦЯЛ ДЕН. Кой когато може. На пистата може да се измислят всякакви формации за снимка ;)
thecleaner
21-08-2009, 02:13
споко входа Е ОТВОРЕН ЦЯЛ ДЕН. Кой когато може. На пистата може да се измислят всякакви формации за снимка ;)
Това означава ли че ако има свободен прозорец може да се ползва само правата за малко от две коли едновременно.
Furious 155
21-08-2009, 02:40
Това означава ли че ако има свободен прозорец може да се ползва само правата за малко от две коли едновременно.
правата е грубо 600м, при 400м дръпка, не остава достатъчно разстояние за безопасно спиране, преди края на правата...
Да, тогава ;)
Не се бой, ше те забележим ;)
:photo::twisted:
Ако нещо толкова пък не можем да се фикснем, имаме телефони, така че ще се навържем ;)
не се притеснявам изобщо простос е шегувам :pfbbt: ,
Пък ако ме подминете на паркинга ще се наредя при фиатите :goodnight:
правата е грубо 600м, при 400м дръпка, не остава достатъчно разстояние за безопасно спиране, преди края на правата...
200м за спиране не са ли достатъчни?
Все пак не говорим за 400кс...
Furious 155
21-08-2009, 10:13
200м за спиране не са ли достатъчни?
Все пак не говорим за 400кс...
ами то не е проблема 400кс няма, но на някои коли терминалната им скорост е 180км/ч и става малко рисково да се спира за толкова кратко! Ще има посяти италианки по тревата извън пистата ;).
ами то не е проблема 400кс няма, но на някои коли терминалната им скорост е 180км/ч и става малко рисково да се спира за толкова кратко! Ще има посяти италианки по тревата извън пистата ;).
Ясно е, че повече к.с. = по-голяма скорост на финала. Според мен със 150-200кс кола няма да имаш проблем да спреш за 100-150 метра и то без да скачаш 100% на педала... Все пак от 100 до 0 е от сорта на 40-50 метра спирачният път. Пък ако се наложи - Митака ще ги издърпва с трактора от нивите :)
Furious 155
21-08-2009, 14:41
Ясно е, че повече к.с. = по-голяма скорост на финала. Според мен със 150-200кс кола няма да имаш проблем да спреш за 100-150 метра и то без да скачаш 100% на педала... Все пак от 100 до 0 е от сорта на 40-50 метра спирачният път. Пък ако се наложи - Митака ще ги издърпва с трактора от нивите :)
ами така са решили организаторите...да не се рискува с тоя тип състезание!
kaloqn k
21-08-2009, 17:49
здравеите и аз съм запален алфист и ме интересува точната дата и час на срещата в Калояново
mitaka_111
21-08-2009, 18:03
здравеите и аз съм запален алфист и ме интересува точната дата и час на срещата в Калояново
ти от каде си,,,,изка6 да патува6 с колоната или направо там да иде6
kaloqn k
21-08-2009, 19:24
Ами аз съм от Попово област Тътговище на около 230км от Калояново и незнам дали ще има някои от североизточна България да караме заедно ?
The_Game
21-08-2009, 19:30
Кажи ми защо трябва да се спира до 0км ? Въпреки, че и така да беше не е чак такъв проблем?
Като след правата има завой и не свършва асфалта.
Като въпросния завой се взима с доста над 50км/ч не виждам въобще къде е проблема ?????????????
Пък и ако сте чели правилника карането по обратната посока на движението е категорично забранена.Така или иначе след 402-та метра двете коли си продължават по пистата и следващите две застават на старта и така си се въртят колите и по време на самата дръпка никой на никой не пречи.
п.п.
ами така са решили организаторите...да не се рискува с тоя тип състезание!
Там са се провеждали много състезания на 1/4 миля.
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
Пък ако се наложи - Митака ще ги издърпва с трактора от нивите :)
Не се безпокой, без болезнено е излзиането от асфалта :boost:
Alfa User
21-08-2009, 19:34
Ами аз съм от Попово област Тътговище на около 230км от Калояново и незнам дали ще има някои от североизточна България да караме заедно ?
Има едно момче от Добрич - мисля че се канеше да идва, може с него да се уговорите нещо. Ника му е vesak - цъкни тука за контакти (http://www.clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=7101).
Аз вече окончателно съм аут за утре. Имах някакви надежди до днес, но за съжаление утре ще работя. Ако свърша по навреме, направо там ще дойда - до колко часа ще е горе-долу?
kaloqn k
21-08-2009, 21:05
Благодаря за инфото но май ще патувам сам ще се видим там
mitaka_111
21-08-2009, 21:21
Благодаря за инфото но май ще патувам сам ще се видим там
6те ни познае6 по тениските:grin:
6те ни познае6 по тениските:grin:
Абе Батко нали си ми БАТКО що не ме посъветва да си взема и червена тениска?:devil: Утре ще изпукам с черната :death:
mitaka_111
21-08-2009, 22:23
Абе Батко нали си ми БАТКО що не ме посъветва да си взема и червена тениска?:devil: Утре ще изпукам с черната :death:
ни6то 4е е 4ерна,, важното е какво има на нея:gayfight:
ни6то 4е е 4ерна,, важното е какво има на нея:gayfight:
Шегичка де лигавя се утре ще се видим бате.
ПП: още веднъж поздрав за Алекс: страхотни тениски човече :big_bow_down:
Alfa User
21-08-2009, 23:25
Другия път ще са още по-хубави :)
@ 1239 - Тракдея май е докъм 18-19ч. Но ние с Милена май няма да изкараме чак толкова.
А дали няма да искате да се съберем нейде след Тракдея и да разхладим потни чела с някоя студена биричка ??? Струва ми се много арна идея т'ва ... :big_beer:
Значи дотук инфото за групичката от Пловдив е - сбирка на Лаута около 10 без малко, и после потегляме към с. Труд, за да се съберем с колегите от Пазарджик и София - и от Троян разбира се ;)
Buxalkata
23-08-2009, 00:36
айде отзиви снимки клип4ета имали .... за неприсъстващите да се нервят .. ?100 % сте си изкарали екстра ...
Alfa User
23-08-2009, 01:38
Хубаво беше наистина, но адската жега ни смаза много бързо. Снимки и клипчета ще има съвсем скоро ;)
Furious 155
23-08-2009, 10:55
Хубаво беше наистина, но адската жега ни смаза много бързо. Снимки и клипчета ще има съвсем скоро ;)
питаш ли твин спарка какво преживя? :):):)
Ето то моя апарат материала: http://eightball.data.bg/p/files/1-st%20Italian%20TrackDay%20-%20Dragon%20track,%20Kaloyanovo
arieca155
23-08-2009, 22:01
браво много добре.дееба и кризата,имам отсъствие.на италфеста ще се видим.
mitaka_111
23-08-2009, 22:08
браво много добре.дееба и кризата,имам отсъствие.на италфеста ще се видим.
ми тои мина бе брат:?:
ми тои мина бе брат:?:
нищо не е минало ,тихо не шашкай народа.:-)
Alfa User
24-08-2009, 01:21
1st Italian Trackday - 22.08.2009 (http://picasaweb.google.bg/slyn4ogled/1stItalianTrackday#) - на ви малко снимчета да плакнете очета :)
Не са кой-знае какво, ма в това заслепяващо слънце пак е нещо...
Ей-тая ми е една от любимите, макар с кофти качество :
Разбира се че ще ти от любимите ...:smoke::coolio::coolio::coolio:
Само незнам как си успял да ме хванеш в движение... Простоооо толкова бързо минавах през завоя:spiteful::spiteful: :go: :go:
Иначе простоооо уникални снимкии си направил...Супер са Алекс...Голямо благодаря...
На мен тази ми е любимата...На 3 гуми и мятам на публиката :coolio:
http://lh3.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SpG6oRGQchI/AAAAAAAAGAs/ibHvKxZSWUg/s720/Image_074.JPG
Абе каквото да си говорим, легендите разцепиха мрака! :grin:Много бях доволен, следващия път ще намеря гуми и ще взема да се пусна!
Alfa User
24-08-2009, 23:49
Не пропускайте лупичката вдясно горе до снимките от линка ми в пикасата - там ще видите (и изтеглите) големия вариант на снимките.
Иначе аз самия не бих се похвалил за снимките - яркото обедно слънце ми изигра кофти шега... Но важното е да се запечата емоцията !