View Full Version : Координати???
Спешно ми трябват координати на някой пич по Бургаско, Приморско или там някъде наоколо, който разбира от Алфенца :) приятеля ни ludkanar го е закъсал нещо и е на Ахтопол и го е страх да си тръгне насам :) хванала го е параноя май че скоростите му са заминали(дано не са де)!!!
Ако ти върши работа
Сервиза е в Поморие телефона на Радо е: 0893277773
AntiLuuP
20-08-2009, 00:43
Е дано не са ... и на мойта си мислех че са скоростите и Сашо(лисан) като я подкара ми каза че най вероятно са те но след няколко часа ми се обади да ходя да си я взема и се оказа заден тампон на двигателя ...
Дано и колегата се размине тънко ... Успех
Е дано не са ... и на мойта си мислех че са скоростите и Сашо(лисан) като я подкара ми каза че най вероятно са те но след няколко часа ми се обади да ходя да си я взема и се оказа заден тампон на двигателя ...
Дано и колегата се размине тънко ... Успех
Абе, досега съм имал адски екстремни ситуации с моята Алфа, ама най-лошото което успях да и направя е счупени синхрони :) така че не мисля, че ще има сериозен проблем, но все пак благодаря на Мирела :)
AntiLuuP
20-08-2009, 18:15
Абе, досега съм имал адски екстремни ситуации с моята Алфа, ама най-лошото което успях да и направя е счупени синхрони :) така че не мисля, че ще има сериозен проблем, но все пак благодаря на Мирела :)
Абе мани като чета кво става с твойта мен ме боли сърцето .... :big_whoops:
Абе мани като чета кво става с твойта мен ме боли сърцето .... :big_whoops:
Да не ти говоря мен как ме боли :(
ludkanar
22-08-2009, 20:22
Споко братлета алфеца си е в Перник,минах без никакво обслужване.От страх неползвах 4-та (само малко де).А мисля другата седмица направо с маслото че и то е на 13-14 хиляди,засега си включват дано само масло да им трябва.БЛАГОДАРЯ на моя приятел Влади,който се отзова макар и от далечко.