View Full Version : брейй продали 10 алфи януари
продажби януари 2006 (http://turtey.alfaromeo-bg.com/docs/012006sales.pdf)
за сравнение цялата 2005 са общо 33
============
ужас - ставаме масова марка
netsurfer
27-02-2006, 19:05
и 1 /една/ :shock: :lol: Lancia
Тва е щото хората незнаят кво да си купуват.
Ако имам средно много ари ще си купя Алфа а ако имам много най вероятно нещо chrysler 300C или Escalade не се знае знае ли се :)
Gorgizario
20-03-2006, 15:51
Не само, 4е не знаят какво да купуват, а просто ги лъжат :x По българските предавания за автомобили най много се лансира Peugeot :roll: Например "Живот на скорост" всеки път показва нещо за вси4ки френски, форд, някоя друга японска и волво от време на време. То за това и Пежата са на 1во място по продажби :evil:
WhitePower
20-03-2006, 17:26
момчета на българина можеш да продадеш всичко просто трябда маркетинг ама аз една реклама не сам видял по телевизора
момчета на българина можеш да продадеш всичко просто трябда маркетинг ама аз една реклама не сам видял по телевизора
Колега тук напълно те подкрепям и дазнаеш че на тези тук които представят италянските автомобили са пълни..........,крайно съм рразочарован от това че в България няма нито една реклама на Алфа Ромео,Фиат Пунто или Ланча Тезис или др.Но за всичко това са виновни представитествата и по-точно Милано моторс,Фиат българия,ауто италия :( :( :( :( :( просто много съжалявам за тези хубави коли.
момчета какво да ви кажа-отивам преди 2-3 седмици до сервиза на алфа и фиат да си взема кру6ка за късите светлини,и познайте какво-казаха ми ние такава нямаме-само по поръчка чака6 2-3 седмици струва 200лв. 6тот била газова абе простотии.аз отидох ж омв и за 5 лева си купих подобна кру6ка.и за други не6та сум ходил до там и все ги нямат-големи са дръвници
Съгласен съм с Цецо и аз се обадих по телефона в "Ауто италия" да питам за лагер на главина и няква лелка ми заяви,че за мойта кочинка не подържат на склад нищо-само по поръчка,а във всички други магазини където проверих имаха в наличност.За какво говорим :shock: