View Full Version : Специялни благодарности на магьосника - victtorbg
:big_bow_down::big_bow_down:Искам да изкажа специялните си благодарности на колегата victtorbg. Момчето определено си разбира от работата си!!!Оправи ми климатика който беше много зле за отрицателно време и смешни пари. Понаправи още доста неща на колата ми ей така, щото го кефи да помогне и даже не поиска да го почерпя. Вики, да си жив и здрав бате! Дано да има повече такива честни и готини хора като теб! Искам да ти кажа също, че от черпнята няма как да се измъкнеш!!!:roll2:
Евала на Виктор,абсолютен професионалист:big_bow_down:
Жалко че приключва рекламата си вьв форума:sad:
digitalundgrd
23-08-2009, 07:59
То тези, които си го знаем Виктор, не ни пречи да го рекламираме на приятели и познати! Цяло лято в жегите като пусна климатроника и мислено благодаря на колегата victtorbg, който ми го направи да духа наистина СТУДЕНО :)
AntiLuuP
24-08-2009, 16:27
Стабилен е колегата, но за жалост не можа да ми помогне на момента понеже се оказа че ми е блокирал скапания компресор на климатика ...
То тези, които си го знаем Виктор, не ни пречи да го рекламираме на приятели и познати! Цяло лято в жегите като пусна климатроника и мислено благодаря на колегата victtorbg, който ми го направи да духа наистина СТУДЕНО :)
Ей това е истината :thumbup:
Furious 155
24-08-2009, 17:38
Евала на Виктор,абсолютен професионалист:big_bow_down:
Абсолютно вярно! И аз съм от доволните клиенти! Още имам студено в колата, през големите жеги!