View Full Version : резервоар-зареждане
когато отварям капачката на резервоара се чува звук като от отваряне на "бира".при зареждане много трудно се пълни/пистолета изключва или прелива/другите автомобили имат тръбичка за въздух които често се пълнят с кал от гумите но тук не мога да я намеря.
Mind_Control
27-02-2006, 23:34
И при мен се чува този звук понякога :) няма да се плашиш..
И при мен има същия проблем. Някъде бях писал, че ми липсва кутията с акт. въглен за поглъщане на бензиновите пари от двигателя. Това е свързано с екологията. Имам едни майсторчета нещо пипнаха клапанчето на капачката на резервоари не ми прави проблем. Ама какстава незнам.
Ами моя като го отворя на бензиностанцията да зареждам, също се чува съскане като отваряне на бира- аз досега си мислех че е нормално :? :? :?
То пак съска ама много много по слабо
На мен ту ми съска ту не аз мисля че е напълно нормално това :wink: :wink:
На мен ту ми съска ту не аз мисля че е напълно нормално това :wink: :wink:
На мен пак ми казва тури 50 кинта тури :P
Ми то си е нормално в резорвоарите да има налягане. Лошото е ако при отварянето на капачката засмуква въздух.
alfatras
07-03-2006, 17:23
И при мене е така-има ли някоиюй идея защо когато зареждам прелива или спира да налива?Не говоря като се напълни догоре
Crusader
07-03-2006, 18:47
Това е щот на всинца ни са ни запушени отдушниците, а горивото се свива или разширява при температурни промени :!:
EvgeniiM
07-03-2006, 18:55
Имаше преди време една подобна тема и задружно бяхме стигнали до извода че не е проблем
Crusader
07-03-2006, 18:56
Странно :shock: не видях втора тръба която да служи за отдишник, обаче капачката има клапан, който също много станно :shock: е еднопосочно пропусклив /тоест резервоара може да си дръпне външен въздух, но не може да изпусне налягането/
Егати Фиатите :evil:
Странно :shock: не видях втора тръба която да служи за отдишник, обаче капачката има клапан, който също много станно :shock: е еднопосочно пропусклив /тоест резервоара може да си дръпне външен въздух, но не може да изпусне налягането/
Егати Фиатите :evil:Има но е по надолу и отива отпред където изпаренията се преработват чрез въглен и влизат в двигателя :wink: :wink:
Евгени Генчев
09-03-2006, 15:35
Споко братле и аз съм така
146/1.4 TS/ 98