View Full Version : Към колегите от Пловдив
tenio hf
23-08-2009, 22:24
Моля колеги който е с Алфа 164 да помага.Трябва да смъкна "отпечатъци" от бомбетата на предните амортесьори.
Не задавайте излишни въпроси ,сложно е за обяснение.
Ако някой е достатъчно отзивчив-0886 060 525 Теньо
tenio hf
26-08-2009, 23:36
Айде ве хора ,разчитам на някой с 164-ка и добро сърце от Пловдив .Няма ли кой?!
Отдавна нямаме хора от града на тепетата в раздела . Имахме двама , единия смени марката а другия ....... лека му пръст на Оги :sad:
Ако ти се разхожда до София или Варна може и да се уреди нещо . :handshake:
tenio hf
27-08-2009, 19:06
Не,благодаря колега ,но не си заслужава разходката.Ще видя какво ще правя.
Посещение в магазин за РЧ няма ли да свърши работа? Или в некоя автоморга - тъкмо ако намериш некоя 164 там пиши я във форума.
tenio hf
27-08-2009, 23:08
Това смятам да правя.
Това смятам да правя.
Ако и това не стане - пиши пак. Аз ще одя на към Филибето, ма още не е уточнено кога ще е. Вероятно за септември...
Па може и да фанеш некой познат :busted_cop: да ти спре некоя 164. Не мое да нема 164-ки из Пловдив. Така и така колега :paddle: - да не пишем акт тука момчето да види нещо под капака... :metal:
В Пловдив има много 164-ки, но не знам защо никой не пише тук. Евентуално следващата седмица ще имам път натам, но и при мен не се знае кога точно. Като затръгвам ще се обадя.
п.п. Снимки не ти ли вършат работа
tenio hf
28-08-2009, 20:16
Не ,снимки не ми вършат работа.Ако идваш колега,обади се ,моля те ,наистина за мен е важно.
Благодаря ти предварително.
вече съм на линия звънкай с квото мога ще помогна
вече съм на линия звънкай с квото мога ще помогна
1912 гледам червена :rosso_spider: машина имаш вече. Какво направи с бабата? Да не сме с 1 по-малко? :heavy_cry:
1912 гледам червена :rosso_spider: машина имаш вече. Какво направи с бабата? Да не сме с 1 по-малко? :heavy_cry:
От бая време....
все още стои отпред ..и за нея има проект ама всичко с времето си
все още стои отпред ..и за нея има проект ама всичко с времето си
Е значи с 1 по-малко, ма само временно...
Tenjo, в събота съм за Пловдив, ако не си се справил все още - прати ми лично с ГСМ да се чуем.