View Full Version : една "разграбена" Варненска 155-ца...
KirilSol
24-08-2009, 16:30
Колеги, не знам дали във вашия раздел е тука мястото, но днес видях на пътя до Обзор една "разграбена" Варненска 155-ца..... Ако е на някой колега, който е пострадал там на пътя със съжаление мога да му кажа че от колата доста неща са изчезнали...
Тъжна гледка... Кара ме да се върна 4-5 години назад, когато една сутрин излизам на улицата и гледам Типо-то на баща ми легнало "по корем", някой му беше свил гумите...
trustworthy
24-08-2009, 16:50
Тя седи там от сума време...
arieca155
24-08-2009, 20:07
тази кола най-вероятно е на един човек с който се запознах случайно в Равда.той ме видя с мойта и взе да ми разказва за неговата кола.доколкото разбрах от него а както и виждам от снимката е претърпял злополука.от което колата не може да се движи на собствен ход,затова я оставил там.искали му и много пари за пътна помощ,а само той работел от семейството му и не може да си позволи нито да я прибере нито да я поправи.като го гледах как оглежда мойта и ми говори че един ден и неговата ще бъде съживена...,незнам как и колко ще му коства тази кола.пази боже!
Тъжна гледка :cry: една Легенда по-малко.
тъжно....напомня ми на първата ми 155-ца която изгоря....а с какъв зор и мерак си я купи....:prison:
.като го гледах как оглежда мойта и ми говори че един ден и неговата ще бъде съживена...,незнам как и колко ще му коства тази кола.пази боже!
За съживяване вече и дума не може става.:prescription:
ivoshaklev
31-08-2009, 17:35
И аз я видях в събота . Поне да я продаде на някой за части
Jivko7777
31-08-2009, 17:58
Наистина много тъжна гледка...Поне да я махнат от пътя, че е много грозно така...
ShAMaR4eTO
31-08-2009, 19:53
Колеги къде точно се намира тази Алфа че имам цяла която е разгобена на части и от 2 може да скалъпя една ако намеря собственика естественно:biker:
на влизане в Обзор:kicking: в Петък ми предстои отново за незнам си кой път да видя тази ужасяваща гледка.Иначе и аз и бях метнал око за някой друг чарколяк ама като не се знае кой и е чорбаджията!
на влизане в Обзор:kicking: в Петък ми предстои отново за незнам си кой път да видя тази ужасяваща гледка.Иначе и аз и бях метнал око за някой друг чарколяк ама като не се знае кой и е чорбаджията!
Който и познат полицай да попиташ ако иска може да ти намери данните на собственика + телефон .Все пак регистрационните и номера си стоят все още . :idea:
Тази колица и аз я виждам от доста време да си стои там. Поне от 2-3 години е там, а да не е и повече.Според това , което се вижда от пътя май от това кола не може да стане вече, но ...