View Full Version : гойко съкс
Дупки в София няма да се кърпят, асфалтират частично само 15 участъка
статията (http://www.standartnews.com/archive/2006/02/27/scenario/index.htm)
Те и другите статий са интересни...Цариградско пак няма да се ремонтира...
Абре всичко на бат Гойко е само ПР кампания...вече честно казано не виждам и смъсел да псувам.
мдааа
нали ше го праим ПРезидент
:sick:
Никога не съм го харесвал тоя! За мен е :pain: и преди,а сега като кмет съвсем. Надявам се да им дойде акъла на повечето, като стане билетчето 70ст. и да няма втори мандат, а какво остава за президент. :mf_Flush:
@ кефо
оф дано си прав щото иначе :repuke: :censored: :sick: :Suicide:
Мандата като кмет мисля му изтича в края на годината, защото той само продължи мандата на Софиянски, а не е започнал нов 4 годишен.
Бат Бойко усилено се готви за Президент, вече почна с леките изказвания, ако ме ядосат ще се кандидатирам за президент...на Гойко му е през @$@$@ за София...
..
да той продължава мандата на софиански
абе то от нас зависи дали ше стане президент ... и дано се появи акъл у българина че иначе ... :Suicide:
..
да той продължава мандата на софиански
абе то от нас зависи дали ше стане президент ... и дано се появи акъл у българина че иначе ... :Suicide:
Аз и надежда вече нямам. Щом не го разбраха къв е и го избраха и за кмет работата е ясна. Та така после нека се чудат защо 1 000 000 българи били заминали за чужбина, ама като свършат тия дето може се краде от тях ще ги питам тогава щото те на там отиват нещата.
а бойко президент але алеее :Tease:
virusalfa
28-02-2006, 18:42
а бойко президент але алеее :Tease:На кой футболен клуб? :biggrin1: :hmm: :hmm: :boxed: :biggrin1: :boxed: :boxed:
а бойко президент але алеее :Tease:На кой футболен клуб? :biggrin1: :hmm: :hmm: :boxed: :biggrin1: :boxed: :boxed:
Ами май става за онзи - известен с фразата към него " Яж ми .... ....... е село" :D :D :D :D :D
голямата риба
28-02-2006, 19:30
аз пък си мисля, че е верна поговорката
народа си заслужава управниците
дори и в този форум ако напишете в търсачката Борисов и излизат достатъчно менения в негова подкрепа
та такива ми ти работи
дори и в този форум ако напишете в търсачката Борисов и излизат достатъчно менения в негова подкрепа
та такива ми ти работи
Мдаа тука съм съгласен с теб (да не повярваш) :wink:
Даже не само в нашия форум а и в доста подобни :cry:
та такива ми ти работи
не че на изборите е имало голям избор де... като ги гледах се чудих чудих и накрая си чоплих по колата цял ден вместо да се занимавам с тях...
на миньоро ;)
хихи
немоа разбера шо си пилите нервите;)
седи грей се, ски кво е тъпо
;)
голямата риба
01-03-2006, 21:21
...немоа разбера шо си пилите нервите;)
;)
както съм казвал винаги това е най-... поглед върху живота
...немоа разбера шо си пилите нервите;)
;)
както съм казвал винаги това е най-... поглед върху живота
ок, ти се ядосвай, то от тва шти стане като на Ленин челото ... :)
въпрос на избор ;)