PDA

View Full Version : ВНИМАНИЕ!!! НАДПИСВАТ ТОК!!!

virusalfa
28-02-2006, 11:18
МОШЕНИЦИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО ИГРАЯТ КОМБИНА-ИНКАСАТОРА,ТЕХНИКА ПО РАЙОН И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ!!!! СПИПАХ ГИ,ЧЕ СА МИ НАДПИСАЛИ 50ЛВ И ДНЕС ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ Е ТЕХНИКА И КЕ ГО "ПОТУПАМ" ПО РАМОТО!!! :evil:

BatVas
28-02-2006, 11:22
"Потупай" го по-силно и заради много други хора :D :twisted: ще ти бъдат благодарни. Я обясни каква им е схемата с надписването :?

virusalfa
28-02-2006, 11:31
схемата е "светата троица"-в комбина са инкасатора,техника и счетоводителя!!Преди да мине инкасатора да запише показанията на електромера,минава техника по район,който бъзика електромера и си плащаш като поп....Обаждах се,крият го кой е техника,но ше го открия тия дни и мамицата му......

Dodo 155
28-02-2006, 23:15
МОШЕНИЦИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО ИГРАЯТ КОМБИНА-ИНКАСАТОРА,ТЕХНИКА ПО РАЙОН И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ!!!! СПИПАХ ГИ,ЧЕ СА МИ НАДПИСАЛИ 50ЛВ И ДНЕС ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ Е ТЕХНИКА И КЕ ГО "ПОТУПАМ" ПО РАМОТО!!! :evil:
Това много пъти се прави преди края на годината, за да лапнат премии гадовете мръсни :evil: :evil: :evil:
Ама ако хвана 1 такъв пумияр, друго ще ми л..а :evil: :evil: :evil:
Напоследък си мисля, че всеки гледа да ти го з...е в момента в който се обърнеш на другата страна :evil: :evil: :evil:
Май няма да сменям документи, а направо ще ги върна ... със всеки изминал ден се отчайвам че съм българин ... NO COMMENT :!:

Yon
16-03-2006, 10:25
Темата е стара ама се сетих един виц:

" - Алоо топлофикация лие? пита по телефона някакъв гражданин.
- Не тука е енергото - отговарят.
- Абе и така и така съм се обадил - И на вас да ви е** майката ":evil:

WhitePower
16-03-2006, 10:50

обясни как става това аз сам с електронен електромер и имам 509 лева ток този месец :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

не ме питаи как ще го платя

virusalfa
16-03-2006, 15:08

обясни как става това аз сам с електронен електромер и имам 509 лева ток този месец :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

не ме питаи как ще го платяпри тебе най-лесно става шашмата- с дистанционно :idea: -иначе играят в комбина :idea:

WhitePower
16-03-2006, 15:13
KAK

BatVas
24-03-2006, 10:03
http://dockera.com/pics/fun/electro.jpg

Виждате ли новия хардуер включен в компа

virusalfa
24-03-2006, 10:22
абе ей,шофьорите на камиони с дистанционно ебават ограничителя на скоростта и тахографа не отчита повече от 90км/ч,та един електромер ли?-има си хора за всичко,особено като требе да се изкара некой лев :idea: