View Full Version : Втори проблем за 24 часа?
Просто не е истина,както до вчера се хвалех,че няма едно нещо по тая кола което да не работи,така всичко си е.. мамата за един ден. Сега не ми свети половината табло и едната светлина за заден ход,просто така изведнъж. Кажете ми има ли вероятност двете неща да са на един бушон, но пък да свети половината табло? Моля за съвет!
Сега не ми свети половината табло и едната светлина за заден ход
Светлината за заден ход не е ли само 1?
Само една е,другото е габарит за мъгла:no::no:.Половината табло не ти свети,защото трябва да се сменят 2-3 крушки:no::no::no:
Ок.за задната явно се изложих. Но как така изведнъж ще изгорят няколко крушки на таблото.
Може и да не са на мен така ми се получи веднъж. Минах през една по голяма дупка и се оправи :D
Но как така изведнъж ще изгорят няколко крушки на таблото.
Кое по-точно не ти свети? Може да не са няколко изгорели, а да е само 1 или 2... Има доста хубави теми тука във форума за смяна на крушките по таблото и тези за централната конзола...разгледай ги
Не ми свети оборотомера?
тя тая тема е в момента актуална малко-под твоята, разгледай я, ако не си го сторил вече:
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38189
Моят съвет е да ги смениш всичките, не само изгорелите, че да не се наложи да го разглабяш пак след няколко седмици.