PDA

View Full Version : Най-после се появи и моята кола!

hell_cat
01-09-2009, 15:24
Здравейте, искам да се похваля, че се появи моята открадната кола и в събота ще си я вземааааа!
За който беше в течение за моето ГТВ... днес ми се обади по тела човека, в когото ми е колата. Иска да си драпна жалбата от полицията и в събота ще ми докара колата. Е няма да се размина без пари, но така или иначе съм на далавера.:rosso_spider:

Kris
01-09-2009, 15:39
те тва си е рекет, но е по-малкото зло

Mind_Control
01-09-2009, 15:45
Здравейте, искам да се похваля, че се появи моята открадната кола и в събота ще си я вземааааа!
За който беше в течение за моето ГТВ... днес ми се обади по тела човека, в когото ми е колата. Иска да си драпна жалбата от полицията и в събота ще ми докара колата. Е няма да се размина без пари, но така или иначе съм на далавера.:rosso_spider:

Потърси съдействие в полицията. В 90 % от случаите като те рекетират и потърсиш съдействие полицията ги хваща. Освен ако разбира се и ти не си съвсем чиста..

svetozar_sosi
01-09-2009, 15:50
викай кукуте!

SokOtPraskova
01-09-2009, 15:59

Извинявам се, ако нещо не съм съвсем в час, но не разбирам: в кое точно ти излизаш на далавера? :afro:

monimsl
01-09-2009, 16:08
Не съм сигурен че е толкова лесно да си дръпнеш жалбата,тя беше ли обявена за издирване че не си спомням точно ква беше историята.

hell_cat
01-09-2009, 16:41
Не съм сигурен че е толкова лесно да си дръпнеш жалбата,тя беше ли обявена за издирване че не си спомням точно ква беше историята.
Да беше обявена.

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

Извинявам се, ако нещо не съм съвсем в час, но не разбирам: в кое точно ти излизаш на далавера? :afro:
Далаверата е в това, че колата беше блъсната тук там и беше за ремонт, а човека я е оправил, като си е мислел, че ще си я кара и сега ми иска поне парите, които е платил за нея, което е по-малко от парите, които е хвърлил да я оправя.

oem
01-09-2009, 16:42
И какво обяснение ще дадеш в полицията?

hell_cat
01-09-2009, 16:43
И какво обяснение ще дадеш в полицията?
Идея си нямам!

oem
01-09-2009, 16:45
Идея си нямам!

Ще трябва да им кажеш истината. Но мисля, че въпреки че я оттеглиш полицията ще продължи да си води следствието, за да разкрие кой и как е отнел колата ти. Защото може да се окаже, че ти сама си си я откраднала за да вземеш пари от застраховка да речем.

Но пък със сигурност ако им кажеш, че си я намерила и че си се разбрала с човека ще те питат кой е той.

Kris
01-09-2009, 16:47
Далаверата е в това, че колата беше блъсната тук там и беше за ремонт, а човека я е оправил, като си е мислел, че ще си я кара и сега ми иска поне парите, които е платил за нея, което е по-малко от парите, които е хвърлил да я оправя.

:shocking:това просто не ми звучи правдоподобно, човека си я е оправил горкия да я кара, ама сега си иска парите поне да не е на загуба

hell_cat
01-09-2009, 16:48
Ще трябва да им кажеш истината. Но мисля, че въпреки че я оттеглиш полицията ще продължи да си води следствието, за да разкрие кой и как е отнел колата ти. Защото може да се окаже, че ти сама си си я откраднала за да вземеш пари от застраховка да речем.

Но пък със сигурност ако им кажеш, че си я намерила и че си се разбрала с човека ще те питат кой е той.
Ами тя и без това застраховката и беше изтекла, а тоя каза че сега и застраховка и е направил и зелена карта.... Така че надали ще се усъмнят в това.

achkar
01-09-2009, 16:49
тя е станала една сапунка леле-мале..

hell_cat
01-09-2009, 16:51
:shocking:това просто не ми звучи правдоподобно, човека си я е оправил горкия да я кара, ама сега си иска парите поне да не е на загуба
Да идеята е такава... колата беше пусната за издирване, явно са го издирили тоя човек, но следователя му бил познат се оказва и може би той да го е посъветвал да направи така. По-добре за него да се пазари, от колкото да му правят проблеми полицаите, да му вземат колата... то и аз няма да я видя скоро от тия куки и той с пръст в ...

kongogo
01-09-2009, 16:56
Абе добре че ще си я вземеш ама нещо куца ми се струва работата.Оправя я човека и изведнъж си иска парите за ремонта, явно и при него кризата си е казала думата.Поздрави :devil:

Jivko7777
01-09-2009, 17:04
Да идеята е такава... колата беше пусната за издирване, явно са го издирили тоя човек, но следователя му бил познат се оказва и може би той да го е посъветвал да направи така. По-добре за него да се пазари, от колкото да му правят проблеми полицаите, да му вземат колата... то и аз няма да я видя скоро от тия куки и той с пръст в ...

Абе важното е да си вземеш колата и да си я караш а пък вече по-какъв начин ще стане не е толкова важно!!!

mik mik
01-09-2009, 17:23
Джамбазите са в криза ехх :no:
А иначе тая работа изглежда мнооого гнила и от къде си сигурна че ще ти върне колата като си оттеглиш жалбата?

hell_cat
01-09-2009, 17:31
Джамбазите са в криза ехх :no:
А иначе тая работа изглежда мнооого гнила и от къде си сигурна че ще ти върне колата като си оттеглиш жалбата?
Аз ще я дръпна като ми я варне в събота и в понеделник ще отида.

Бобби
01-09-2009, 17:49
Ай стига, тоя филм не съм го гледал:tv::-)

dimo
01-09-2009, 17:59
... и другата седмица да ти я откраднат пак че има някои ремонти по нея за извършване ама като си платиш ще ти я върнат .... Това са пълни глупости според мен ... потърси други решения на задачата.

oem
01-09-2009, 18:12
Аз ако съм никви споразумения. Колата да е на мое име и аз да се пазаря. Освен ако няма нещо гнило. И ако наистина е крадена де. Ако си я оставила някъде и човека я е прибрал, бих платил за това прибиране и ремонта. Но иначе... абе много съмнителна работа. Дано си я вземеш накрая и да си я караш де ама... мен ми се струва, че това съвсем не е последната серия от филма!

mochko1
01-09-2009, 18:19
Първо ти крадат колата ,а после ти ще ги оневиняваш шибаните крадци пред полицията. За такива нагли копелета само бесилото :furious: Ако дойде някакъв такъв да ми връща крадената кола без значение какви са обстоятелствата ,няма да се сдържа :jason2: :jason2: :jason2:
А и с полицайте ми се струва ,че няма да минеш толкова лесно ,по добре си разкажи цялата история и оправете нещата по легалният начин. Пожелавам ти мноооого късмет и по скоро да си се радваш на алфичката !!!

ПС. Ами ако с колата е извършен някакъв грабеж или каквото и да е престъпление ???? Куките ще държат теб отговорна за това !!!

nhg
01-09-2009, 18:25
Колеги, май сме пропуснали предисторията... Нека колежката разкаже ЦЯЛАТА случка, пък тогава да умуваме.

fred
01-09-2009, 18:42

Тимур и неговата команда, та и застраховка :)
Не знам колежке hell_cat , ама с такива боклуци не бих се занимал, все пак твоя работа, аз лично бих се обадил в полицията....

Walker
01-09-2009, 19:42

Ще се вкараш в голям филм.
Някъде във форума имаше пуснат един разказ на човек, на който му били откраднали колата, а после я намира сам.

fred
01-09-2009, 19:45
А чел съм го, беше от Шкода форума

arieca155
01-09-2009, 20:14
и в нашия форум имаше гооооооолеми писаници.сапунката е страшна.не я карайте да ви разказва че отиде пак 20 страници.кой вярва кой не, тя какво казва онзи и той ,беше голяма работа.

mochko1
01-09-2009, 20:32
и в нашия форум имаше гооооооолеми писаници.сапунката е страшна.не я карайте да ви разказва че отиде пак 20 страници.кой вярва кой не, тя какво казва онзи и той ,беше голяма работа.

Имаше наистина тема с по-подробно описание на случая ,но е изтрита или аз просто не мога да я намеря :comphits:
Дано колежката прочете съветите и да вземе най-правилното решение за нейният случай преди и тази тема да хване гората.

Stoyan Georgiev
01-09-2009, 20:48
слушам и не вярвам на ушите си

тея неща дето ги пишеш имат много точен юридически термин:

"пълни глупости"

въобще не мога да повярвам, че казваш дори 1/3 от всички факти, а още предната ти тема ми беше много гнила

Sm0k
01-09-2009, 21:17
Вярно, че някой колеги май са пропуснали предходната сапунка, ама аз оная тема я бях прегледал и май цялата история беше някакъв личен спор между двама (или повече) души - тя му оставила колата (и то май с документите), ама после не си я взела щото не искала да го вижда тоя, пък той искал да я види, пък това било в чужбина, ама после някой видял колата в БГ с някви други хора да се возят в нея ;) Ако основното действащо лице не беше наша съгражданка, човек може да си помисли, че действието се развива на френската ривиера и всъщност е разказ на Удхаус ;)

При всички положения тая работа не звучи точно като "кражба на автомобил" и ми е интересно как ще реагират от полицията ако разберат какъв е целия филм ;) Най-много да има среща между колата и нейните няколко комплекта собственици в близкия следствен арест ;)

П.С. Не претендирам за точност на спомените си от предишната тема. Дано да мине всичко ОК и колежката да се похвали ;)

evgenibb
01-09-2009, 21:38
Вместо ти да им искаш пари за всички неприятности, които са ти причинили, ще им даваш!? Направо в полицията, пък нека обясняват после, защо са правили застраховка на чужда кола. В случай, че наистина има такава застраховка, се учудвам как колата не ти е все още върната.

detelazurno
01-09-2009, 21:55
Я си вземи колата и я продай на момента. Даже още от сега пусни обява, че да събереш желаещи, че в днешно време малко бавно става :) После ще си вземеш друга и документите и ще ги заключиш в сейф, ама кода да не го казваш на никой, ей! :) А иначе като приключи всичко може да пуснеш една тема с координати на човека та да му се обаждаме да краде и нашите коли когато са за ремонт. Пък като приключи ще си ги вземем обратно :devil2:

BLUE1
01-09-2009, 22:09
Айде пак глупостите на нов глас. Тая кола никога не е обявявана за издирване, това мисля ти го казахме двама души още в предната тема. Пък това за оттеглянето на жалбата е поредната смехория, то да има данни за престъпление от ОХ пък ти си оттегляй каквото искаш, тя прокуратурата повдига обвинението.

Alexanderbb
01-09-2009, 23:55
Почна се продължението на оня сериал. Аз пък все се чудя що като си правя каското на колата все ми искат и големия талон на колата. Да не говорим че това с жалбите не е идими дойдими.

Stefo
02-09-2009, 09:23
... ей ся взимам пуканките и пепсито и сядам да гледам продължението на филма ...

koolio
02-09-2009, 09:28
Колежке един съвет - каквото и да е ставало, недей писа такива неща по форумите защото цялата история като гледам не е много законна.:stumm:

oem
02-09-2009, 09:35
Не, че не е много законна. Въобще не е законна. Сега ще видите колежката като рече да си оттегли обвинението за кражба в какъв филм ще се вкара.

Jivko7777
03-09-2009, 20:17
Колежке какво стана получи ли си колата...
Сподели какво е станало...:thumbup:

rusiq86
03-09-2009, 21:01
Кви са тея филми, викай куките и това е, нема кво да се разбирате, кво бил оправил. На теб кой ще ти плати за мъките и болките по открадната кола, за загубеното време,телефони, нерви.... Бъди разумна, как така че и пари ще му даваш че ти карал колата, аре да се оправя..номерът е 166 звъни и една засада...кво да се отърве и на друг колата да вземат така ли ще е по-добре...ебаси безотговорното поведение...типично

Sm0k
04-09-2009, 23:46
Кви са тея филми, викай куките и това е, нема кво да се разбирате, кво бил оправил. На теб кой ще ти плати за мъките и болките по открадната кола, за загубеното време,телефони, нерви.... Бъди разумна, как така че и пари ще му даваш че ти карал колата, аре да се оправя..номерът е 166 звъни и една засада...кво да се отърве и на друг колата да вземат така ли ще е по-добре...ебаси безотговорното поведение...типично

Абе верно имало хора, които са пропуснали първи сезон от сериала. Тая кола МАЙ не била точно крадена а МАЙ е била дадена на човека от собственичката й доколкото се беше разбрало тогава ;). И МАЙ тя не искала после да го вижда, ама МАЙ и тя не зане искала ли е не искала ли е. И МАЙ не са непознати тия два персонажа, така че МАЙ няма опасност тоя пич да гепи друга кола, на непознат ;)

Думата МАЙ съм я написал нарочно с главни букви за да може да се преброят лесно неяснотите в историята ;)

adv_petrov
05-09-2009, 00:00
Пичове, ама верно някой ни вкара нас в сериозно четене (с уважение към предполагаемата госпожица) на романи, сценарии, автоджамбазки истории и т.н., та преди седмица взех че гоних до Шумен някакви търновци с едно ГТВ (стори ми се като това от нейната тема, кво да направя) за да им оглеждам колата дали е същата, че да ги оглеждам и тия какви са вътре, и така нататък... изкарах им акъла направо на хората, само щото чета някакви простотии из форумите... мани-мани, тия крими-сценарии да си ги разискват на седянка, не във форум дето го четат няколко хиляди доверчиви души като мене дето са готови да помогнат :) Ама верно са се изхитрили напоследък тия паралиите дето като искат да таковат нещо младо, му дават кола и само пълномощно а не му я регистрират като едно време, та после като си я вземат обратно се уревава целия свят/форум...неам думи

Jivko7777
05-09-2009, 00:55
Пичове, ама верно някой ни вкара нас в сериозно четене (с уважение към предполагаемата госпожица) на романи, сценарии, автоджамбазки истории и т.н., та преди седмица взех че гоних до Шумен някакви търновци с едно ГТВ (стори ми се като това от нейната тема, кво да направя) за да им оглеждам колата дали е същата, че да ги оглеждам и тия какви са вътре, и така нататък... изкарах им акъла направо на хората, само щото чета някакви простотии из форумите... мани-мани, тия крими-сценарии да си ги разискват на седянка, не във форум дето го четат няколко хиляди доверчиви души като мене дето са готови да помогнат :) Ама верно са се изхитрили напоследък тия паралиите дето като искат да таковат нещо младо, му дават кола и само пълномощно а не му я регистрират като едно време, та после като си я вземат обратно се уревава целия свят/форум...неам думи

E то който иска чете романите :roll2:
А за да не гадаем най-добре момичето да сподели какво е станало :whistle:

arieca155
05-09-2009, 07:43
... ей ся взимам пуканките и пепсито и сядам да гледам продължението на филма ...

:th_up:,много точно колега!явно доста хора не се гледали предния "сезон" на сапунката.

detelazurno
05-09-2009, 13:42
Аз предния сезон го гледах, но ако някой го пази някъде да го качи по торентите, че да си го дръпнат тези, които са го пропуснали :Tease: