View Full Version : Ключодържатели
RestInShit
02-09-2009, 19:43
След 987982735 часа и страници търсене вижте на какво попаднах http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21811&postdays=0&postorder=asc&start=0 при нашите приятели от Фиат 'ко става :wow: казвате ко искате на пича и ... си имате як ключодържател.Не знам някои писал ли е по темата ама ... Айде и със здраве
Хубав сайт и във нашия форум имаше нещо от сорта.Само ако се пише, трябва да се избере на английски ли ще бъде или на български, щото "психарето" на бълг, разни "кръв" и "България" на ингилизки е ...абе ще си затрая,и от мен със здраве :)
Познавам момчето, където ги прави. Прави каквото искате на бг, англ. с каквито шрифтове искате и прочие. Не знам дали има телефон във фиатската тема, но ако някой каже, ще му го дам. Има и сайт, но няма да давам линк, за да не кажат модовете, че е реклама.
Много несериозен пич е за мен /ако е този същия дето правеше и в нашия форум/. 3 пъти ме лъга и мота за един ключодържател и аз естествено се отказах.:chair:
Имам приятел, който ми е правил такива преди много години на машина с лазерно рязане. Реално по снимка почти всичко може да направи на ACad и Core Draw.
Момчето ми е правил два ключодържателя като аз си измислих дизайна и единственото условие беше да му пратя снимки с висока резолюция на това, което искам и дори ми го направи в цвят ... и струваше нещо от рода на 7-8лв. !
Много несериозен пич е за мен /ако е този същия дето правеше и в нашия форум/. 3 пъти ме лъга и мота за един ключодържател и аз естествено се отказах.:chair:
Не онзи беше от друг квартал.И аз си спомням, че нещо началото на годината си писах с един пич дето прави такива работи, но това "ще се чуем" така си и остана във времето.Нещо не му се бачкаше на човека.