Log in

View Full Version : Колата и... таковането!

Pages : [1] 2

nikki_sixx
03-09-2009, 09:04
Тааа, колеги... кола, кола, ама старите хора разправят, че: "Ако не "чукнеш" чуждо вътре, и ако поне веднъж не напълниш резервоара до горе - колата се разваля".
Е, има ли истина в тези думи или си е бошлаф ра'ота?
Освен това... удобно ли е да се прави секс в кола? А ако се метнете на предния капак.. и ламарините се поогънат... тогава какво обяснение се дава на половинката?
Ами... имам и още въпроси, но за тях по-нататък. Благодаря!

nhg
03-09-2009, 09:20
Абе да ти кажа всичко си зависи от колата... Има интересни случки, ама май темата ще трябва да се маркира с много червени точки.
Иначе дали се разваля или не - все тая дали си напълнил резервоара и дали си правил другото нещо, по-добре да си смениш навреме маслото!

Orm
03-09-2009, 09:22
И да си сложиш качествени амортесьори .....

oem
03-09-2009, 09:23
Ми аз пък и секс съм правил в нея и бензин винаги до горе имам и пак една камара време имах кахъри с нея. И те май от тогава почнаха да я ева. :)

Walker
03-09-2009, 09:33
Ми аз пък и секс съм правил в нея и бензин винаги до горе имам и пак една камара време имах кахъри с нея. И те май от тогава почнаха да я ева. :)

Може да ревнува :Tease:

nikki_sixx
03-09-2009, 10:03
А опасно ли е да се сложи по-дебела... полуоска... и няма ли опасност да се сцепи семерингата.., а от там да се получи нежелателен теч... на масло?!:drinking:

Fear
03-09-2009, 10:07
Само едно ще ви кажа - в GTV е ТЯСНО!
Не си е работа, толкова си ограничен в позицията си, че няма накъде повече. :tooth:
Не опитвайте, освен ако няма друг вариант. При мен нямаше, а и беше зимата :cold:, та на капака и изобщо отвън нямаше как. :crazy:

П.П.
За капак, сега облегалката на седaлката ми има малък луфт. :wow:

zdravio
03-09-2009, 10:08
Хубаво си е... особео на пасажерската седалка е 6.

Stoyan Georgiev
03-09-2009, 10:12
жива да не бях

code
03-09-2009, 10:23
Не е удобно, само френски филми могат да се гледат вътре 8)

detelazurno
03-09-2009, 10:25
Таковането и развалянето на колата нямат нищо общо освен ако не освободиш ръчната. Другото са някои козметични проблеми като драсната тапицеия, изцапана тапицерия, изкривено/изкъртено огледало...все такива неща, но те не са само козметични както се разбрахме :) А дали е удобно....абе каквато и да е колата е по-широка от тоалетна на самолет ;) Всичко останало е въпрос на въображение ;)

dimo
03-09-2009, 10:27
Колата ползвам за каране не за спалня , столова или тем подобни .... освен това ми се струва детска работа тинейджърска ....Предпчитам удобствата ..8)

fred
03-09-2009, 10:39
Е и аз съм като Димо, да не говорим, че таковането е донякъде удобно в американските коли, с огромни размери или в каруца, кретаща сред нощното поле, под звездите...
Ама това са мечти де:)

oem
03-09-2009, 11:05
Секса в колата е уникално преживяване. Хубавото е, че по принцип се случва непланирано, инцидентно и това е много гот. Особено и като спреш на някой хълм с хубава гледка... ей така с жената още в началото на връзката ни седяхме 4, 5 часа на запален мотора. Зимата на един хълм тук на близо с панорамна гледка към града. И си остава хубав спомен, колкото и да е :)

Jivko7777
03-09-2009, 12:38
Тааа, колеги... кола, кола, ама старите хора разправят, че: "Ако не "чукнеш" чуждо вътре, и ако поне веднъж не напълниш резервоара до горе - колата се разваля".
Е, има ли истина в тези думи или си е бошлаф ра'ота?
Освен това... удобно ли е да се прави секс в кола? А ако се метнете на предния капак.. и ламарините се поогънат... тогава какво обяснение се дава на половинката?
Ами... имам и още въпроси, но за тях по-нататък. Благодаря!

Абе незнам за митовете, но на задната седалка се събира легнало момиче ако е висока до 1.60-1.65 :Tease: Това от личен опит...Въпроса е как човек като мен 1.85 да се събере ама...:evil:
Иначе пък е забавно, нещо нестандартно :clap:...
Пробвайте няма да сбъркате :upsidedwnsmiley:...
Иначе за предния капак на 156 се огъва да знайте ама само по-средата където е от емблемата нагоре по-капака, иначе отстрани е здраво :evil::evil::evil:

ФЕРАРИСТ
03-09-2009, 13:24
Не съм пробвал в кола, имал съм сгоден случай, но съм предпочел по широчко......за да лежа под, над, отстрани или отзад на жена или кола, обичам да имам място да шавам.....

SFINKS
03-09-2009, 13:36
предните ми коли ако можеха да говорят :bounce8::Yeeeehaaa:

sen7
03-09-2009, 14:27
Преди няколко дни даваха по новините, че са открили двама души в кола в язовир.От близо месец изчезнали и само ми се наби главата "По мнението на следователите в момент на любовна игра била освободена ръчната".Та.........пробвал съм в колата ама много ми е тясно.187 см съм, а гаджето и тя беше 180 някъде.Абе има ли желание има и начин.:upsidedwnsmiley::wub:

bouncer
03-09-2009, 14:42
еднъж съм пробвал и повече нивгаш! аз съм 200 см 115 кг и просто няма такава кола дето да ми даде свобода на действие :) иначе отвън се екстра, до я опреш на капака и после само два отпечатъка от цици да те радват на следващия ден на капака.....ееееееххх

Lqnkata
03-09-2009, 14:51
..."Колата и... таковането!"... грехота е да не опиташ. :) След това всеки си преценява... Тийнейджърските години са хубави, защо да не се върнеш за кратко към тях... Удобно, неудобно в тези моменти страстите са най-напочит...

Alexanderbb
03-09-2009, 16:03
де да беше така, що пари и нерви за ремонти да съм спестил

fred
03-09-2009, 16:59
..."Колата и... таковането!"... грехота е да не опиташ. :) След това всеки си преценява... Тийнейджърските години са хубави, защо да не се върнеш за кратко към тях... Удобно, неудобно в тези моменти страстите са най-напочит...

Eто сега още един грях имам :bowdown: :)
А като гледам по темата, май нито една жена е изказала мнение :laser:

code
03-09-2009, 17:06
Ами да ще е много интересно някой от нежната половина да сподели нещо. Например дали не е лапнала в тъмното скоростния лост :magic: или нещо от сорта, дадох само пример . .

digitalundgrd
03-09-2009, 17:11
буахаха скоростния лост...може друго да е направила по погрешка с него :)

dimo
03-09-2009, 17:26
буахаха скоростния лост...може друго да е направила по погрешка с него :)

или уж по грешка :haha:

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

Секса в колата е уникално преживяване...

..вероятно повечето сме го пробвали но
ако си с жена и вие за пръв път и на двамата със сигурност ще ви се иска никога да не се е случвало ....

ludkanar
03-09-2009, 18:16
Абе незнам за митовете, но на задната седалка се събира легнало момиче ако е висока до 1.60-1.65 :Tease: Това от личен опит...Въпроса е как човек като мен 1.85 да се събере ама...:evil:
Иначе пък е забавно, нещо нестандартно :clap:...
Пробвайте няма да сбъркате :upsidedwnsmiley:...
Иначе за предния капак на 156 се огъва да знайте ама само по-средата където е от емблемата нагоре по-капака, иначе отстрани е здраво :evil::evil::evil:

За момичето си прав,че с повисоко е трудно.Аз кво да кажа кат съм 1.90 и ми е удобно.Добре че колата неможе да говори че ако се заоплаква особенно от терените на тия близки срещи:haha:

nikki_sixx
03-09-2009, 19:09
Верно, че колежки още не са се разписали.., и това е вероятно защото имат нужда от мотивация?!
Но, да почакаме малко... и наша Вики нема начин да не даде газ...

achkar
03-09-2009, 19:27

Потвърждавам! :D

mochko1
03-09-2009, 19:39
Аз пък съм чувал обратната версия ,че като се такова в колата после се чупи.

А за GTV-то само препоръчвам предварително да се махнат стелките ,че много лошо прежулват коленете :D

code
03-09-2009, 19:53
Аз пък съм чувал обратната версия ,че като се такова в колата после се чупи.

А за GTV-то само препоръчвам предварително да се махнат стелките ,че много лошо прежулват коленете :D
Мале ти си бил йога, колега! :laughing1: Как успя там да се навреш? :laughing1::question:

Jivko7777
03-09-2009, 20:00
Oхххх мале...Как само всички си признаваме какво сме правили в нашите красавици :blush: :haha:

MUROMAN
03-09-2009, 20:32
Дано не говарят колете ни.:thumbup:
Аз още не мога да си изчистя задните седалки от преживявания. :blush:
За мене нито е лошо нито е чак толкова неудобно,просто е въпрос на взаймно желание.

mochko1
03-09-2009, 20:36
Мале ти си бил йога, колега! :laughing1: Как успя там да се навреш? :laughing1::question:

Имаш ли достатъчно желание всичко е постижимо ;) :hump:

rusiq86
03-09-2009, 20:46
Аз немога така в колата, тясно ми е, предпочитам в легло, бяня, кухня, на стената, стола...но да има място за упражнения...иначе верно за френски филми става, само да не обърка девойката нещо с скоростният лост.

Jivko7777
03-09-2009, 20:55
Аз немога така в колата, тясно ми е, предпочитам в легло, бяня, кухня, на стената, стола...но да има място за упражнения...иначе верно за френски филми става, само да не обърка девойката нещо с скоростният лост.

Ееее тя трябва да е доста пияна да ги обърка двата лоста :spell:

Fear
03-09-2009, 20:58
Ееее тя трябва да е доста пияна да ги обърка двата лоста :spell:
Или КЪСОГЛЕДА (http://www.youtube.com/watch?v=TsZhqtTzrd8). :crazy:

nikki_sixx
03-09-2009, 21:11
Това, че колата си има скоростен лост е голям плюс обаче...
Значи, преди година и половина... точно заради лоста, хванах баджака на една колежка.., и това отприщи тайните й желания. Абе... просто ми се хлъзна ръката, когато от поне 100 км/ч се наложи да спирам... таааа, вкарах трета, ама понеже стана супер бързо... и дали това, че ръката ми се озова в/у бедрото й.. или чевръстата ми манвра.., но тя се възбуди страхотно. Наложи се да отбия в най-близката горичка и... после всички се сещата какво стана...
Голямо предимство е колата да си има лост... така дори да ни спадне.., мацката ще може да си продължи от там до където сме стигнали... :)
Значи... хем вълка сит, хем агнето цяло... ;)

fred
03-09-2009, 21:21
Лостът си е лост, това там да блякаш разни копчета от волана не си е работа :native:

raiders
03-09-2009, 21:44
156 e супер неудобна и тясна, особено на шофера "секс стола", са не е като да не пробаш няколко пъти, но със шибидаха по-върви малко има място нагоре поне...:lol:

nikki_sixx
03-09-2009, 21:51
156 e супер неудобна и тясна, особено на шофера "секс стола", са не е като да не пробаш няколко пъти, но със шибидаха по-върви малко има място нагоре поне...:lol:
Tеснотията и мен ме дразни.., ама как да пропуснеш секси мацка? А? А като няма друг... терен, а, а?

viki
03-09-2009, 21:53
'тез дето се таковат в колите,не им ли казват магистралнички?:haha::haha::haha:
Заеби...като няма терен,да се спасява:blah::goodnight::censored:

VFTI
03-09-2009, 21:56
Alfa Romeo 155 ...задната седалка... дръпнати максимално напред и нависоко предните седалки....Ех....

Тааа освен че The Legend 155 е най-икономичната, най-бързата, най-здравата, с най-доброто пътно поведение, имаща най-заклетите фенове, с най-много победи, най-сексапилна, най-очарователна и най-запленяващата....то тя е и най-удобна за таковане:crazy::butt::butt::butt::flirt::flirt::fl irt:

П.П Май пропуснах някое "най" :tooth: ...да ме извинят сектантите от 155 за пропуска...:tooth: :tooth:

П.П2 След като Ники_секссс завладя фиат форума е време да остави следа и в този форум :tooth::tooth: хихиихи

nikki_sixx
03-09-2009, 22:03
'тез дето се таковат в колите,не им ли казват магистралнички?:haha::haha::haha:
Заеби...като няма терен,да се спасява:blah::goodnight::censored:
Значи... ако не се разпишат и други жени тук - ще смятаме позицията ти за меродавна! Което обаче поражда въпроса: Защо жените се правите на... и аз не знам какво? Едно време бабите ни са се мятали напрао у сламата.., а сега хем имате комфорта на хубава кола - хем нещо пак не ви харесва...
Таааа, къде е проблема да попитам тогава?

Sunny
03-09-2009, 22:10
Ники на следващата среща (ако дойдем) ще те пусна на задната седалка на 164-ката да видиш за каква спалня става дума . И тогава ще разбереш защо не искам да я сменям . :sex:

nikki_sixx
03-09-2009, 22:13
Ники на следващата среща (ако дойдем) ще те пусна на задната седалка на 164-ката да видиш за каква спалня става дума . И тогава ще разбереш защо не искам да я сменям . :sex:
С Вики може ли да я пробвам.. или с некоя гостенка? Сам не ми е комфортно... пък ку ще и в каруцата на пра деда ми да съм. ;)

viki
03-09-2009, 22:14
Значи... ако не се разпишат и други жени тук - ще смятаме позицията ти за меродавна! Което обаче поражда въпроса: Защо жените се правите на... и аз не знам какво? Едно време бабите ни са се мятали напрао у сламата.., а сега хем имате комфорта на хубава кола - хем нещо пак не ви харесва...
Таааа, къде е проблема да попитам тогава?
Няма проблеми-обади се на баба си...:haha::haha::haha:
п.п.
чшшшшш ,Вики черпи с криви макарониhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/194571.gif

proper
03-09-2009, 22:18
еднъж съм пробвал и повече нивгаш! аз съм 200 см 115 кг и просто няма такава кола дето да ми даде свобода на действие :) иначе отвън се екстра, до я опреш на капака и после само два отпечатъка от цици да те радват на следващия ден на капака.....ееееееххх

брат, аз за кво имам кабриолет :))) и в движение и на място се си е полезно покрива да го няма :))))

и тази тема ще мине в класиките 100% :):):)

nikki_sixx
03-09-2009, 22:18
Няма проблеми-обади се на баба си...:haha::haha::haha:
'що се заяждаш с'а? Въпроса е от... (забравих думата дейва) жизнено важно значение. Баба ми я остави - три деца е родила... ами съвременните чертички шо се правите на ощипани монахини кажи.
Ти сеХ у талигата си правила ли си?:prescription:

п.п.- сетих съ думата: "фундаментално"

Kris
03-09-2009, 23:09
вики ... отговаряй на момента:spell:

nikki_sixx
03-09-2009, 23:11
вики ... отговаряй на момента:spell:
Тя сега го играе извисена.., ама другия път на срещата ше я метна одма... на задната седалка на... комбайна! ( с него ше доа)

ФЕРАРИСТ
03-09-2009, 23:15
Не е длъжна да доказва че е невинна......това е работа на обвинението....

Stoyan Georgiev
03-09-2009, 23:45
незнам как изглежда уреда пишкомер, но съм доста сигурен , че прилича на тази тема

Jivko7777
04-09-2009, 00:22
156 e супер неудобна и тясна

Точно да не ти бяга :haha:

ludkanar
04-09-2009, 00:28
Е са да четат жените виии,утре егати и скандалите:haha:

SPEEDER_BG
04-09-2009, 00:33
ако се метнете на предния капак.

На предния капак може да ви припари на органите. :haha: По-добре пробвай в багажника на 166-ца - широко е и е удобно за "полегнала" задна прашка. :D :naughty:

Jivko7777
04-09-2009, 00:37

Дам ето една дето обърка :haha: :haha: :haha:
www.youtube.com/watch?v=TsZhqtTzrd8

BatVas
04-09-2009, 11:21
Aбе в 156 - цата стана добре като смъкнах пасажерската предна седалка . Абе има тръпка в авто секса - той вярно е така по-спонтанен (поне за девойката се оказа такъв защото аз половин час преди да отбия го бях намислил:crazy:) Ама да уточня че момичето беше 160 см, а аз съм 170 см :)

Обаче сега в 164-ката не смея. Вече съм суеверен - БМВ 318 - замина след процедурата. Алфа 145 - замина двигателя и го сменях, Алфа 156 SW 2,4 JTD - макар година по късно след секса в нея. От три седмици вече е ТОТАЛКА в Булинс.(чакаме парите). А сега кажете как да се престраша да правя авто секс в 164-ката(па макар и широка) ще вземе да стане нещо :?

detelazurno
04-09-2009, 11:25
Aбе в 156 - цата стана добре като смъкнах пасажерската предна седалка . Абе има тръпка в авто секса - той вярно е така по-спонтанен (поне за девойката се оказа такъв защото аз половин час преди да отбия го бях намислил:crazy:) Ама да уточня че момичето беше 160 см, а аз съм 170 см :)

Обаче сега в 164-ката не смея. Вече съм суеверен - БМВ 318 - замина след процедурата. Алфа 145 - замина двигателя и го сменях, Алфа 156 SW 2,4 JTD - макар година по късно след секса в нея. От три седмици вече е ТОТАЛКА в Булинс.(чакаме парите). А сега кажете как да се престраша да правя авто секс в 164-ката(па макар и широка) ще вземе да стане нещо :?

Еми недей да правиш, обаче ти гарантирам, че след определен период на теб ще ти стане нещо :roll2: :lol: Все пак оно кое си требе си го сака :)

Bella
04-09-2009, 12:14
Бих споделила доста неща,ама много Колеги ме познават вече тук и не ми се иска да си излагам магартиите на показа :roll2:

nikki_sixx
04-09-2009, 12:37
Бих споделила доста неща,ама много Колеги ме познават вече тук и не ми се иска да си излагам магартиите на показа :roll2:

Ейиииии, значи.. опасни сте женските - само дразните. :not-fair:
А никой нема да се разсърди ако прочете некоя пикантерийка... :stretcher:

Бобби
04-09-2009, 13:02
Малко да онагледим темата.....

Jivko7777
04-09-2009, 14:30

Аааа колега не знаеш какво изпускаш :crazy: :lol:

Silvester9
04-09-2009, 14:58

Ха...Всеки с късмета си...Но все пак не бъди толко суеверен..и не мисли, че е заради това...:crazy:

MUROMAN
04-09-2009, 19:14
Alfa Romeo 155 ...задната седалка... дръпнати максимално напред и нависоко предните седалки....Ех....

Тааа освен че The Legend 155 е най-икономичната, най-бързата, най-здравата, с най-доброто пътно поведение, имаща най-заклетите фенове, с най-много победи, най-сексапилна, най-очарователна и най-запленяващата....то тя е и най-удобна за таковане:crazy::butt::butt::butt::flirt::flirt::fl irt:

Потвърждавам ,напълно вярно е .:clap2:

Jivko7777
04-09-2009, 19:51

Абе вие с легендите сте ми ясни пишете легенди в тях :crazy:

Fear
04-09-2009, 20:43
Бахти, тези легенди са направо легендарни бре, всичко е уникално при тях.
Направо се чудя, как онези тъпаци от NASA мислят вече толкова години пилотиран полет до Мaрс и харчат миларди вместо да вземат няколко от по-бързите легенди! :crazy:
Хем бързо ще стигнат космонавтите, хем комфортно, с климатика на 22 градуса, хем могат въпре и да чукнат нещо по пътя, ехе-е-е-е... :tooth:

Flame
04-09-2009, 20:53
Баце легендата е като удобно диванче отзад:whistle:

Raya
04-09-2009, 20:54
При голямо желание става и на задна, и на предна седалка ( за предпочитане да са кожени, лесно се почистват), и на капак ( желателно да е чужд), и на врата.........и в тясна и в широка кола. Кой каква фантазия има , но най-вече дали има смелост да я изпробва.

bager
04-09-2009, 21:05
за предпочитане да са кожени, лесно се почистват))

На кожа гол е страшно некомфортно! На плюш е много по-добре, за останалото има автомивки!

Raya
04-09-2009, 21:11
На кожа гол е страшно некомфортно! На плюш е ного по-добре, за останалото има автомивки!

Зависи......всеки със предпочитанията си........кожата създава по-екстремно "усещане" :whistle:

Transvaal Premier
04-09-2009, 22:11
Колеги :crazy: страшна тема сте подкарали просто...аз малко не съм съгласна с някои мнения тук, но...все пак в свободна държава живееме и всеки, стига да не пречи някому може да прави,каквото си иска. Та мисълта ми е, че по темата за секса в кола, защо трябва да няма място за това, че да предпочете да прави секс в кола? Секса в кола би следвало винаги да е нещо планирано, защото и колата и хората си изискват специална подготовка, почистване и т.н. В моя случай опита ми в Мерцедес с нови, нови кожи в горещо време беше уникално изживяване и беше абсолютно нарочно така измислено... Тука да не забравя да вметна за тези, които сте решили да тествате колите си и по др. начин да пробвате масло за тяло как хубаво попива в кожите на колата ...А що се отнася до Алфа Ромео...ми не се прави секс В тази кола, защото се прави секс СЪС самата нея... :whistle::wub:, поне аз съм от тия дето УЖАСНО МНОГО СИ ОБИЧАТ КОЛАТА...:choice: до толкоз, че да сме си самодостатъчни да си правим секс заедно...те тва по темата за колите...всичко останало просто е пошло...важно е хората и :crazy::choice:колите да се обичат....е те това е....

Raya
04-09-2009, 22:34
Секса в кола би следвало винаги да е нещо планирано, защото и колата и хората си изискват специална подготовка, почистване и т.н. ....

Това убива тръпката!
Непланираното, инцидентното е най-запомнящото се и БЕЗ СПЕЦИАЛНА ПОДГОТОВКА на хората........... прозвуча ми като: да изкарам курс по алпинизма . И кой ти мисли в такива моменти за почистването???? А на колата каква специална подготовка й трябва?!

digitalundgrd
04-09-2009, 22:38
А на колата каква специална подготовка й трябва?!

Да почистиш евентуално следите от предишната мацка (я забравен под седалката сутиен, я прашка ) хихихи :lol:

(това в кръга на шегата)

Transvaal Premier
04-09-2009, 22:40
Това убива тръпката!
Непланираното, инцидентното е най-запомнящото се и БЕЗ СПЕЦИАЛНА ПОДГОТОВКА на хората........... прозвуча ми като: да изкарам курс по алпинизма . И кой ти мисли в такива моменти за почистването???? А на колата каква специална подготовка й трябва?!
Ми на колата и трябва почистване, щото на човек малко му трябва,че да гъбяса...пък и в колата е приятно да залепнеш по чиста кожа, намазан с лосион за тяло...като е топло времето с бадемов или черешов е най-хубаво...в крайна сметка секса, храненето и карането на кола трябва да са нещо префинено и деликатно, а не животинско, мърляво и непланирано...аз така си мисля по темата.

Raya
04-09-2009, 22:55
..........

Fear
04-09-2009, 23:09
Aбе кожи, почистване, лосиони, глупости...
Едно одеалце в багажника, няколко кутийки с презервативи в жабката и стига да е лято, гле'й к'во става! :hump::hehehm:

detelazurno
04-09-2009, 23:47
Ми на колата и трябва почистване, щото на човек малко му трябва,че да гъбяса...пък и в колата е приятно да залепнеш по чиста кожа, намазан с лосион за тяло...като е топло времето с бадемов или черешов е най-хубаво...в крайна сметка секса, храненето и карането на кола трябва да са нещо префинено и деликатно, а не животинско, мърляво и непланирано...аз така си мисля по темата.

Планиран секс?!?! Дали ще е кола, горичка, на леглото или във банята....защо трябва да е планиран? Каза го сякаш е задължително! Аз досега планиран секс в кола не съм правил! Но ще взема да пробвам. Може да се окаже по-добре от непланирания :crazy: И защо ако е в кола трябва да е задължително с кожени седалки? Аз до сега не съм имал собствена кола с кожени седалки, но пак ни е било гот! А иначе колата ако е мърлява и приличаща на кошница нали се сещаш, че няма да ми мине през акъла да правя секс в нея.

Aбе кожи, почистване, лосиони, глупости...
Едно одеалце в багажника, няколко кутийки с презервативи в жабката и стига да е лято, гле'й к'во става! :hump::hehehm:

Е това вече е приказка. Това btw ме подсеща, че аз одеалце в алфата нямам :( Иначе презервативите в жабката заемат място, което при 146 и без това е кът :) Аз принципно ги държа в кутийката която е за очила намираща се над главата на шофьора. За това свещено място ме подсети един приятел който там си ги държи и когато стане така, че неговата кола е в мен винаги ми казва "знаеш къде са презервативите" :) Само дето 146 и това няма, та просто гледам винаги да имам в мен :)

Bella
05-09-2009, 01:35
Абе секс в Алфата не съм правила,само някоя и друга френска рапсодия ... по време в което друг шофираше любимата ми коля със 180 км/ч......тръпката за него беше голяма,а и не мен ми хареса да усещам как полага все по-големи усилия да се концентрира над шофирането въпреки моите ласки :lol:

п.п.Виж секс с колега е ............. :crazy:

Jivko7777
05-09-2009, 01:57
Бахти, тези легенди са направо легендарни бре, всичко е уникално при тях.
Направо се чудя, как онези тъпаци от NASA мислят вече толкова години пилотиран полет до Мaрс и харчат миларди вместо да вземат няколко от по-бързите легенди! :crazy:
Хем бързо ще стигнат космонавтите, хем комфортно, с климатика на 22 градуса, хем могат въпре и да чукнат нещо по пътя, ехе-е-е-е... :tooth:

Абе секс в Алфата не съм правила,само някоя и друга френска рапсодия ... по време в което друг шофираше любимата ми коля със 180 км/ч......тръпката за него беше голяма,а и не мен ми хареса да усещам как полага все по-големи усилия да се концентрира над шофирането въпреки моите ласки :lol:

п.п.Виж секс с колега е ............. :crazy:

Аааа лошо така...:roll2:
Можело да се блъснете някъде :crazy:
Що така си го закачала човека аааа :) :) :)

Bella
05-09-2009, 02:04
Е,ся що ... такива неща питат ли се :boo:

Transvaal Premier
05-09-2009, 08:25
Първоначално публикувано от detelazurno (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=4185)
"Планиран секс?!?! Дали ще е кола, горичка, на леглото или във банята....защо трябва да е планиран? Каза го сякаш е задължително! Аз досега планиран секс в кола не съм правил! Но ще взема да пробвам. Може да се окаже по-добре от непланирания :crazy: И защо ако е в кола трябва да е задължително с кожени седалки? Аз до сега не съм имал собствена кола с кожени седалки, но пак ни е било гот! А иначе колата ако е мърлява и приличаща на кошница нали се сещаш, че няма да ми мине през акъла да правя секс в нея."

:crazy: ми...задължително е според мене, щотоооооо представи си примерно ситуацията непланиран секс в края на работния ден...егати мърлявата работа ...нИ щЪ дори да си го представям. Пък що се отнася до кожите...както казах има си хора дето си обичаме кожи и колите :evil::blush: също си ги обичаме и сме си самодостатъчни с тях понякога...

Fear
05-09-2009, 11:15
Аааа лошо така...:roll2:
Можело да се блъснете някъде :crazy:
Що така си го закачала човека аааа :) :) :)
'Що мен си ме цитирал бре, не съм бил аз... за съжаление. :Tease:

detelazurno
05-09-2009, 13:07
:crazy: ми...задължително е според мене, щотоооооо представи си примерно ситуацията непланиран секс в края на работния ден...егати мърлявата работа ...нИ щЪ дори да си го представям. Пък що се отнася до кожите...както казах има си хора дето си обичаме кожи и колите :evil::blush: също си ги обичаме и сме си самодостатъчни с тях понякога...

Е не мога да се съглася! Ако си автомонтьор или строителен работник, работи от които все няма как да се отървеш чист, е ясно, че ще си мърляв, но ако работиш в офис, шофьор, продаваш в магазин и т.н. какво му е мърлявото? Е да, ще си се поизпотила (не важи особено за офиса), но няма да си единствена, а и така или иначе докато правиш секс пак ще се изпотиш ;) Да не вогорим пък, че някои се възбуждат от потни тела, точно както ти от кожите ;) Планирането на всяка една крачка превръща работите в такава рутина, че доста бързо ще ти писне каквото и да било. Сигурен съм, че поне веднъж си правила секс без да си го планирала и ти е било хубаво. Не забравяй все пак, че животът е всичко това, което се случва извън плановете ни! :grandpa:

Transvaal Premier
05-09-2009, 13:13
тцъ, трябва задължително планирано по кожи на кола ...инак предполагам,че не е хубаво. :wub: пък АлфитИиииии са толкоз хубави,че кажи как да не им се лъскат постоянно кожите?

detelazurno
05-09-2009, 13:39
Кожите?! Мислех, че целта е "скоростния лост" ;)

Raya
05-09-2009, 14:25
тцъ, трябва задължително планирано по кожи на кола ...инак предполагам,че не е хубаво. :wub: пък АлфитИиииии са толкоз хубави,че кажи как да не им се лъскат постоянно кожите?

Както разбрахме всички, само веднъж си правела в МЕРСЕДЕС с чисто НОВИ, НОВИ кожи..........Но какво си правела, всъщност, секс или дефиле по кожите ? И кое повече ти харесало : секса или Мерседеса или кожите??

Transvaal Premier
05-09-2009, 14:33
Както разбрахме всички, само веднъж си правела в МЕРСЕДЕС с чисто НОВИ, НОВИ кожи..........Но какво си правела, всъщност, секс или дефиле по кожите ? И кое повече ти харесало : секса или Мерседеса или кожите??
:BIGsmile:Хихих ми те поръчкавите Мерцедеси и на половинката и на мене са ни по размер точо...та си е хубаво да ти кажа...що се отнася до новото , ама то само веднъж е ново, не може цял месец Мерцедеса се да е нов... в крайна сметка кат си го купил и той и км. е понавъртял и т.н. Ама явно на тебе няя ти е по мярка подобен тип кола, като те чета как си настроена по темата...
:prescription: ай сега твой ред да споделиш автомобилния опит? Слушаме те, т.е. четеме те...айди мойто момичИ.

nikki_sixx
05-09-2009, 17:53
Чета колежките (знам, че няма такава дума) и... не знам за вас колеги, ама аз настръхнах! Е, нема такава перверзия, честно! Довечера със сигурност няма да мога да се обърна... по корем. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Fume/0066.gif

code
05-09-2009, 17:58
Е, нема такава перверзия, честно!
Аз нищо перверзно не видях, кое по-точно?

nikki_sixx
05-09-2009, 18:11
Аз нищо перверзно не видях, кое по-точно?
Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Surpris/0006.gif
Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам! ;)

Jivko7777
05-09-2009, 18:28
Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Surpris/0006.gif
Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам! ;)

Ммммм много интересно какви Алфистки е имало в нашия форум :shutup: :shutup: :shutup::razz::razz::razz:

Silvester9
05-09-2009, 20:24

Ммммм много интересно какви Алфистки е имало в нашия форум :shutup: :shutup: :shutup::razz::razz::razz:
Ахах...Всеки с болестта си нали знаете? Кой каквото го влече.... :Tease:

detelazurno
05-09-2009, 21:51
:BIGsmile:Хихих ми те поръчкавите Мерцедеси и на половинката и на мене са ни по размер точо..............

Мммм, то дали ще е поръчков или не какво значение има? Базата на която се прави си е все една. Не знам на кой е тоя мерцедес, но за да си променят поточната линия и да направят единична бройка, която да е по дизайн на клиента трябва да си петролен магнат от Кувейт :sister3:

.... Е, нема такава перверзия, честно! ......

Кое му е перверзното? Богато въображение и аз имам, но както ти сам каза е въпрос на виждане ;) Според мен е нормално. Това,че не го прави всяка не го прави перверзно. Разнообразието прави секса още по-хубав :)

nikki_sixx
05-09-2009, 21:56
Разнообразието прави секса още по-хубав :)
Амин!
Таааа, кога ще идваш насам? Може да пробваме в... Стило?! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Transports/rouler.gif ;)

detelazurno
05-09-2009, 22:21
Амин!
Таааа, кога ще идваш насам? Може да пробваме в... Стило?! ;)

Защо имам съмнения относно това дали ще си паснат половете ни та да ми предлагаш да пробваме в Стило? ;) Виж, за по айранче може и да се навия да дойда (а и знам, че хубава ледена пързалка има там ;) )

oliver
05-09-2009, 22:32
ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте :) като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....

Bella
05-09-2009, 23:30
ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте :) като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....

Е . . х го и в късмета , мамка му и Прасе ... ти да не би да бачкаш в някоя авто къща ? :rosso_racers:

Kris
05-09-2009, 23:31
по-скоро събира оборота:naughty:

Jivko7777
06-09-2009, 01:15

Еееее ти какво направи бе...Ти от секс в тея коли не можеш да си починеш бе :) :) :)

Sm0k
06-09-2009, 01:26

Ами пробвай някой път някое нестандартно място за секс... например в легло ;)

Jivko7777
06-09-2009, 01:33
Ахах...Всеки с болестта си нали знаете? Кой каквото го влече.... :Tease:

Е то май всички ни влече едно и също :) :) :)

Bella
06-09-2009, 09:21
Еееее ти какво направи бе...Ти от секс в тея коли не можеш да си починеш бе :) :) :)

Той от секс в тия коли не може да ги покара :laughing1:

code
06-09-2009, 09:58
Как ще ги карате тия коли, ми те на всички им изтърваха амортисьорите? :laughing1: Отгоре тавана - пръскана мазилка - всеки момент ще пада . . . :laughing1::laughing1:

Jivko7777
06-09-2009, 11:30
Той от секс в тия коли не може да ги покара :laughing1:

Как ще ги карате тия коли, ми те на всички им изтърваха амортисьорите? :laughing1: Отгоре тавана - пръскана мазилка - всеки момент ще пада . . . :laughing1::laughing1:

Аааа големи сте ми шегаджии :)

Transvaal Premier
06-09-2009, 12:17
Първоначално публикувано от detelazurno :
"Мммм, то дали ще е поръчков или не какво значение има? Базата на която се прави си е все една. Не знам на кой е тоя мерцедес, но за да си променят поточната линия и да направят единична бройка, която да е по дизайн на клиента трябва да си петролен магнат от Кувейт :sister3:"

:spiteful::go: при Мерцедесите разликата е в размера...Та кат заговорих за размери, АлфИтИиии ГТВ-то тясна за двама души, та е за тва хубав секс в таз алфа се парви само с нея :BIGsmile::oops:

Бобби
06-09-2009, 18:52
Убре бе легенди.....:hump:

146_JTD
06-09-2009, 19:25

Е**хти късметлията аз. ти си луд фен някакъв. ти 100% не си карал толкова много коли, колкото си тествал окачването им... аз мога да се похваля само с 3, даже в моята още не съм правил, а я имам вече от 1 година. може би вече не ми е тръпка, търся удобствата вече :hump:

Bella
06-09-2009, 23:45
Е**хти късметлията аз. ти си луд фен някакъв. ти 100% не си карал толкова много коли, колкото си тествал окачването им... аз мога да се похваля само с 3, даже в моята още не съм правил, а я имам вече от 1 година. може би вече не ми е тръпка, търся удобствата вече :hump:

К'ви удобства бе човеко .... та ти си само на 23 ... на тая възраст би трябвало все още да те влече кърският секс и секса в 'нестандартни' неща като колата :-P
ю

Jivko7777
07-09-2009, 00:39

1 година и няма сефте аааа как може :screwy:

oliver
07-09-2009, 16:03
1 година и няма сефте аааа как може :screwy:

бате сефте ли нема не си казал бе пич....с тая алфетка колко ли мацета щи са лепнат.....само един съвет требва имаш здрава скоростна котия че много си играят с лоста...и мои стане авария.....ма нали си алфист нема имаш проблем

Transvaal Premier
07-09-2009, 16:56
Колеги, мисля че твърде много време отделихме за глупости в тая тема :screwy:...Не мислите ли, че е време да се погрижите малко и за жените си, не само за колите? Съчетайте две в едно, ем на жените ви подарък ем на вас самите, пъ и колата шЪ намажи :metal: лосион за тяло /п.п. само за кожИтИ това се отнася/...Ето, пействам няколко добри идеи за целта на занЯтието....

Alexanderbb
07-09-2009, 16:58
Колеги, мисля че твърде много време отделихме за глупости в тая тема :screwy:...Не мислите ли, че е време да се погрижите малко и за жените си, не само за колите? Съчетайте две в едно, ем на жените ви подарък ем на вас самите, пъ и колата шЪ намажи :metal: лосион за тяло /п.п. само за кожИтИ това се отнася/...Ето, пействам няколко добри идеи за целта на занЯтието....

ти пък опаковки. Важно е съдържанието :bouncing_smiley:

Transvaal Premier
07-09-2009, 17:05
ти пък опаковки. Важно е съдържанието :bouncing_smiley:
:choice:Колега шмъ ззззззвиняваш, но секса е основно в главата, та ... :crazy: тия работи са си важни, който не е пробвал само той не знае какво имам предвид...

Jivko7777
07-09-2009, 18:36

Тааа тези четирите в комплект с лосиона ли вървят :wow::bouncing_smiley:

Grim
07-09-2009, 18:44
Тааа тези четирите в комплект с лосиона ли вървят :wow::bouncing_smiley:

в комплект и с дясната ти ръка....:hehe::hehehm:

Fear
07-09-2009, 19:04
Moже и с лявата бре, разнообразие трябва да има! :crazy:

Jivko7777
07-09-2009, 19:42

Moже и с лявата бре, разнообразие трябва да има! :crazy:

Опа намесиха Левислава и Десислава :wow:

Transvaal Premier
07-09-2009, 20:29
:ban: Колегитииииииии, излагате се, аз ви подкукоросвам да направите изненада на жените ви, а вие го откарахте към деснислава....ай по-сИриозно малко.:evil::choice: и АлфитИ и жените ви заслужават еднакво внимание...

koolio
07-09-2009, 20:34
Тва дето колежката го разправяше - с френската рапсодия при 180 км/ч много ми хареса. Та ако се прави тва-онва в колата има смисъл само за такива изживявания. Иначе на дивана е малко по-удобно.:drinking:

Transvaal Premier
07-09-2009, 20:36
Ми ни нам, колежката щом я влече тва със 180-те ок, ам на мене ми се струва опасно ...:drinking:

koolio
07-09-2009, 20:38
Е то принципно със 180 си е опасно, та една свирка няма кой знае колко да промени нещата.:bouncing_smiley:

Sm0k
07-09-2009, 20:39
Тва дето колежката го разправяше - с френската рапсодия при 180 км/ч много ми хареса. Та ако се прави тва-онва в колата има смисъл само за такива изживявания. Иначе на дивана е малко по-удобно.:drinking:
По-удобно е... и по-сигурно. Най-малко поради факта, че още не съм виждал диван да се движи със 180 км/ч, нито да се удря в мантинела ;)

Grim
07-09-2009, 20:45
:ban: ... и АлфитИ и жените ви заслужават еднакво внимание...

мислиш ли.... :hehehm:

..... колежката щом я влече тва със 180-те ок, ам на мене ми се струва опасно ...:drinking:

с тия дупки по пътищата ефекта "ХондуРас" е гарантиран... не като желания- "Хонолулу"... :haha:

Transvaal Premier
07-09-2009, 20:46
:wow: е ни нам, тва пробвалите въпросното тряя го разяснят, нинам къв е ефекта...

Mirela
07-09-2009, 20:48
Tук искренно и лично пасти да яде http://s16.rimg.info/5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif

koolio
07-09-2009, 21:57

с тия дупки по пътищата ефекта "ХондуРас" е гарантиран... не като желания- "Хонолулу"... :haha:
Мухахахахахахахаха, тва ми е един от любимите вицове!:roll2:

Та за да не стане "Хондурас" е добре да се избере хубав път без неравности. Магистрала "Хемус" не е подходяща заради фугите, "Тракия" преди Пловдив също. Най-добре пак по "Тракия", но по новия участък. Съветвам който има желание да пробва да побърза докато не се е нагънал и той! Айде, колежки, включвайте се!:Yeeeehaaa::holiday:

П.С. Не подозирах, че ще изпиша толкоз простотия!:ghost2:

търтей
07-09-2009, 21:59
кольо тфа е само щото си почнал да одиш пеша из жегата ф центъра :roll2:

Raya
07-09-2009, 22:05
Аз ви съветвам като за 1-и път да го направите на някой второстепенен път с малко движение и плитки канавки. Колежката е права: опасно е. Може да се окаже, че 2-и път няма да поискате, а ако издържите теста на такъв път и още ви идва мерака, тогава смело на магистралата( дано не съм наблизо).
Друг полезен съвет: НИКОГА не го правете на жените докато те шофират!!!! тук вече наистина ОПАСНО става!

Bella
07-09-2009, 22:19

Магистралата по която се движехме не беше в БГ ... тъй че вероятността да нацелиш дупка там е почти толкова голяма колкото да намериш игла в купа сено :crazy:

Sm0k
07-09-2009, 22:34
Абе то е ясно, че гвоздея на споделената в темата програма се оказа номера "минет при висока скорост". Много хора са ми казвали, че искат да им правят свирка докато карат и никога не успях да разбера, какво им харесва в тая работа. Според мен, няма как да се накефиш и на свирката и на карането едновременно - едното пречи на другото и другото пречи на първото :) Аз обичам да ми духат, обичам и да карам ама, ако ги смеся няма да ми стане двойно по-яко :). То и да пия обичам, ама не го смесвам и него с карането...

Има една,интересна кампания, но не знам в кои държави са излъчвани клиповете. Казва се "Good Drivers, Just Drive" (който му е интересно да цъкне в YouTube). Мотото на кампанията смятам, че може да е трудно за разбиране от някой, който е тръгнал до супермаркета с малка градска кола и се гримира в огледалото за обратно виждане. Но не би следвало да е трудно за разбиране от хора, които карат Алфи, щото им харесва шофирането ;)

koolio
07-09-2009, 22:49
Аз па съм лаком гъз и искам две удоволствия наведнъж - ето сега ям и чета форума, тогава що не сфирка докато карам!:Yeeeehaaa:

@Дойнов - не е щот ходех пеша, а щот не бех по къси гащи! :crazy::rockon:

146_JTD
07-09-2009, 23:08

ааа ти серията "Natural" ли ползваш? аз днес поръчах на приятелката ми подарък (изненада) комплект от серията "Skin So Soft" :roll2:
да е мека тапицерия и да е красива :crazy: :Yeeeehaaa:ю
иначе и четирите снимки на бельото са убийствени!

Jivko7777
08-09-2009, 00:22
Е то принципно със 180 си е опасно, та една свирка няма кой знае колко да промени нещата.:bouncing_smiley:

E опасно, опасно, колко да е опасно :roll2: :crazy: :crazy: :crazy:

detelazurno
08-09-2009, 00:40
E опасно, опасно, колко да е опасно :roll2: :crazy: :crazy: :crazy:

Ако друснеш някъде може да я задавиш ;) :evil:

V@K@T@
08-09-2009, 01:29
Така,Така,Така ясно защо на баща ми и на майка ми колите са добре а на моята й се забели коляновия вал . Защото само в моята не съм ... е*ал :)

Mony
08-09-2009, 01:44

Голямата работа... По страшно ми се струва да ме захапе. :crazy:

Jivko7777
08-09-2009, 01:51

E то нали е било в Германия тая магистрала...

Така,Така,Така ясно защо на баща ми и на майка ми колите са добре а на моята й се забели коляновия вал . Защото само в моята не съм ... е*ал :)

Виждаш ли къде била истината :roll2:

Голямата работа... По страшно ми се струва да ме захапе. :crazy:

Нали ние все за нас си мислим, пък ако се задави е неин проблем :crazy:

Mony
08-09-2009, 02:14
Съгласи се, че като се задави няма да и стане кой знае какво. Виж ако главата ми и остане в устата... заеби, че тая работа ще ми се отще за доста време само като се замисля... :death:

EDIT: Сетих се и за един виц в тая насока, който четох наскоро:
Вечер.Тираджия по магистрала.Жена вдига ръка за стоп.Тираджията спира, качва я, жената:
-Обаче нямам пари.
-Няма проблем, ще ми направиш една свирка и готово.
-Ок.
Потеглят.Жената се навежда, била голяма майсторка, на тираджията му станало хубаво да му духат докато кара, пуснал волана и я хванал за ушите.След няколко секудни загубилият управление тир се блъснал и се преобърнал.Шофьорът в безсъзнание.Събужда се, поглежда към ръцете си и вижда че държи 2 уши- по едно във всяка ръка.С ужас се изправил и тръгнал по полето да търси стопаджийката.Вижда овчар:
-Дядо, една жена без уши да си виждал случайно?
-За без уши не знам, но една какъв кур беше налапала.

detelazurno
08-09-2009, 02:19
Не че е по-гадно от захапването, но ако не е тренирала достатъчно може да ти се издрайфа в скута :puke: :crazy:

digitalundgrd
08-09-2009, 02:21
хахахах стига де....имайте малко милост :) :roll2:

detelazurno
08-09-2009, 02:25
Няма милост. Това е суровата истина :boxing:
Btw сега се замислям за обратното - ако е тренирала значи и харесва и ще те кара само по дупките да минаваш, а от това колата се троши. А сега де? Какво ще изберете?! Аз съм лесен, че и без това трябва да правя предни амортисьори :crazy:

Jivko7777
08-09-2009, 03:10
Няма милост. Това е суровата истина :boxing:
Btw сега се замислям за обратното - ако е тренирала значи и харесва и ще те кара само по дупките да минаваш, а от това колата се троши. А сега де? Какво ще изберете?! Аз съм лесен, че и без това трябва да правя предни амортисьори :crazy:

Аааа ей това е лошо майта е добре предницата и ако ми я разкърца ще трябва да и го връщам :roll2:, затова аз ще я разскърцам нея отзаде и ще сме квит...
ПП: Тая тема е една от най-забавляващите във форума от досега които съм чел...

Transvaal Premier
08-09-2009, 09:55
ааа ти серията "Natural" ли ползваш? аз днес поръчах на приятелката ми подарък (изненада) комплект от серията "Skin So Soft" :roll2:
да е мека тапицерия и да е красива :crazy: :Yeeeehaaa:ю
иначе и четирите снимки на бельото са убийствени!

:choice: ми за тая серия дет съм сложила от нея снимка, гарантирам че не поврежда кожите, ама за тва дето казваш,че си и поръчал на мадамата не знам какъв ше е ефекта в/у кожите на колата /не е пробвано тва/, а що се отнася до другото, хвани допълни мазилото с нещо от тоя тип кат 4-те снимки...:evil: :tooth: шъ има ефект, убедена съм...доволни шъ останити и двамата. /еййййййй, само да уцелиш правилния рразмер, щото инак рискуваш да нахапеш бой :boxed:/

viki
08-09-2009, 10:10
Tук искренно и лично пасти да яде http://s16.rimg.info/5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif

Музата на сценариста :tooth:
ЕФтина работа,бих казала :hehehm::hehehm::hehehm:

Mirela
08-09-2009, 10:44
Музата на сценариста :tooth:
ЕФтина работа,бих казала :hehehm::hehehm::hehehm:

Бюджетно колкото "Хванати в изневяра" http://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gif

S_G_M
08-09-2009, 11:09
28724

Grim
08-09-2009, 11:50
28724

тоя извади ебахти злокобната усмивка :hehehm: явно е озверял....

detelazurno
08-09-2009, 11:56
28724

Тия що са облечени бре?! По мое време нещата се правеха друго яче :flirt:

S_G_M
08-09-2009, 12:05
Тия що са облечени бре?! По мое време нещата се правеха друго яче :flirt:

Цензура му викат на това :blush: може да има малки деца ;)

Jivko7777
08-09-2009, 12:08
28724

Брех тия хора през дрехите действат :hmm: :tooth: :tooth: :tooth:

SFINKS
08-09-2009, 12:22
ухх , върнахте ме в най-хубавите ми години :bouncing_smiley:

няма такъв кеф да си на 22 , да живееш на морето , да ходиш цял ден гол, бос само по къси панталони и тъмни очила , да караш мазда 626 , 2.0 на газ естествено , в багажника стоеше по цяло лято дюшек за плаж , плаж през деня , плаж през ноща и пак така всеки ден , пиене пушене и още нещо , ееех :dance:

Jivko7777
08-09-2009, 12:31
ухх , върнахте ме в най-хубавите ми години :bouncing_smiley:

няма такъв кеф да си на 22 , да живееш на морето , да ходиш цял ден гол, бос само по къси панталони и тъмни очила , да караш мазда 626 , 2.0 на газ естествено , в багажника стоеше по цяло лято дюшек за плаж , плаж през деня , плаж през ноща и пак така всеки ден , пиене пушене и още нещо , ееех :dance:

Горката Мазда без амортисьори останала :tooth:...

SFINKS
08-09-2009, 12:33
ухаа :jumping:

DarkKnight
08-09-2009, 15:44
Алфичката си е достатъчно удобна за един екстремен ;)
За по принцип не става ама от време на време (например пътувате извън София и си харесте някое хълмче) е перфектна :flirt:

Та основното е желанието и фантазията :roll:

Jivko7777
08-09-2009, 19:17
Алфичката си е достатъчно удобна за един екстремен ;)
За по принцип не става ама от време на време (например пътувате извън София и си харесте някое хълмче) е перфектна :flirt:

Та основното е желанието и фантазията :roll:

Еми да ние говорим за от време на време :tooth:

DarkKnight
09-09-2009, 09:02
Еми да ние говорим за от време на време :tooth:

Но някои казват че предпочитат комфорта ;) или те от време на време в къщи иначе... :tooth:

Jivko7777
09-09-2009, 11:27
Но някои казват че предпочитат комфорта ;) или те от време на време в къщи иначе... :tooth:

Абе не важното каде, а важното е да има винаги с кого :!:

DarkKnight
09-09-2009, 12:45

То винаги има с кого :p Важното е да ти е кеф с тази/този ;)

nikki_sixx
09-09-2009, 19:35
Хем е така батка, хем не е баш тъй. Аре питай "ВИКИ" що не ще да се люшка у хубавицата си? За протокола, да вметна, че неам идея дали го е правила (ама и не ще да казва), но фак(Т) е, че повечето жени се правят на "ощипани монахини" и сякаш секса е нещо краааайно нередно!
Иначе, дори да не остане нормална жена за секс в каручката - ше одя на магистралата... и пак некоя бибитка ше ми напраат (към 5 кинта е.. по последни проучвания 8) ) :love_umbrella:

Transvaal Premier
09-09-2009, 19:49
Хем е така батка, хем не е баш тъй. Аре питай "ВИКИ" що не ще да се люшка у хубавицата си? За протокола, да вметна, че неам идея дали го е правила (ама и не ще да казва), но фак(Т) е, че повечето жени се правят на "ощипани монахини" и сякаш секса е нещо краааайно нередно!
Иначе, дори да не остане нормална жена за секс в каручката - ше одя на магистралата... и пак некоя бибитка ше ми напраат (към 5 кинта е.. по последни проучвания 8) ) :love_umbrella:
:screwy: ми проблема с тва с "ущипаните монахини" го има и при мъжете не само при жените, както казва дедо /тук под дедо да се разбира Фройд/ отричането на собствената сексуалност е проблем, който трябва да се лекува...
А тва другото дет го казваш шъ съ направа, че не съм го чула...т.е. прочела...Ти нормъл ли си, да не са свършили нормъл жените, че ше ходиш там?!

търтей
09-09-2009, 19:59
лелее
щом и зигмунд го намесихте остава и фридрих да изцитира некой и си ибалу маматъ

nikki_sixx
09-09-2009, 20:06
Ти нормъл ли си, да не са свършили нормъл жените, че ше ходиш там?!
Не четеш м/у редовете драга... споменах го хипотетично... и аааааако евентуално се свършат нормъл женските... което, надявам се няма да е през този ми живот. Аз много тача разкрепостените хора.., а да дам пари за мурва си е меко казано нелепо.., шот съм си убаФ ;) , а и до сега (да чукна на дърво) съм доказвал не веднъж, че все още ставам.

п.п.- прииска ми се да те видя.

п.п.2- Иначе, и за това, че ощипани "мъжкари" има - фак(Т) (ПРАВА СИ)

Raya
09-09-2009, 20:22
лелее

и ще се превърне в образователна тема :calc:

viki
09-09-2009, 20:36
Не ми стана ясно,какво против платените к*рви имате ?:screwy::Tease:
п.п.
Ники,
нали не очакваш ,сериозни отговори в такава тема:laughing1::laughing1::laughing1:

fred
09-09-2009, 20:40

Че са платени:screwy:

viki
09-09-2009, 20:43
Е,да де -пито,платено :Tease:
п.п.
Че то ,коя жена ,дава пари ,Фредиии:roll2:

Transvaal Premier
09-09-2009, 21:03
лелее
:Tease: тцъ, мъ той Фридрих май е бил над тия неща със секса...сега кат се замисля...

nikki_sixx
09-09-2009, 21:47

Е, как ко? Аз съм убаф, мириша на хубаво.., обличам се що годе добре, строен съм, снажен (така да се каже), чуФствителен съм дори... а те ми искат кинта, за да ми напраат гайда.. на мен ми искат. И кат сложиш мазните чичаци, с миризливите пишоци.., шото то други почти не им спират, таааа... из дълбоките тъпанарски дебри на безполезния ми мозък се лута въпроса: "Не трябва ли аджеба, те на мен да ми плащат?" :locked:

Sm0k
09-09-2009, 21:57
Че са платени:screwy:

:thumbup:

С платени к**ви не работим, ние сме сериозни хора и можем да се впишем и при безплатните ;)
Един познат казва - аз може да съм женкар, ама по проститутки не ходя - давам парите, тя се съблича, щрак-щрак, и айде извинявай че се видяхме - е кво туй упражнение за луди, само да се потя ;)

А това, че тая професия е най-древната само доказва, че човешката глупост съществува от дълбока древност ;)

търтей
09-09-2009, 21:57

ае ни нам
язе имам повече против безплатните курви да ти кажа под секрет :strong:

viki
09-09-2009, 22:03
ае ни нам
язе имам повече против безплатните курви да ти кажа под секрет :strong:

иначе казано -квартални мастии:Tease::gayfight::hehehm:
п.п.
Ники,
има платени и платени к*рви::laughing1::laughing1:
'шо се засилваш при еФтинитИ:Tease::grandpa:
п.п.п.
мдам:screwy:
безплатно и 'убаво ,са две съвместими неща:Tease:

търтей
09-09-2009, 22:05
безплатно и 'убаво ,са две съвместими неща:Tease:

не са съвместими бе душко :bounce8:
пак си са обръкала нешту :)

а тия кварталните мастии много разхлопани и ни дават кеф

Transvaal Premier
09-09-2009, 22:06
:sheep::screwy: Абе колеги, мъ мноо сме зле всички...знаете ли до какъв извод достигнах преди малко, мъ то...то всичко е платено бе, и мъжете и жените. Сега ще ви кажа що, щото така или иначе докато някой се гласи за някой, докат се опитва да го/я сваля мъ...,че тя/той си плаща бе...Не е ли тъй?!

nikki_sixx
09-09-2009, 22:09
А това, че тая професия е най-древната само доказва, че човешката глупост съществува от дълбока древност ;)

Е, най-древната професия е... пастир, бре!

търтей
09-09-2009, 22:10
:sheep::screwy: Абе колеги, мъ мноо сме зле всички...знаете ли до какъв извод достигнах преди малко, мъ то...то всичко е платено бе, и мъжете и жените. Сега ще ви кажа що, щото така или иначе докато някой се гласи за някой, докат се опитва да го/я сваля мъ...,че тя/той си плаща бе...Не е ли тъй?!

Не, аз не се глася. Они идват сами на тълпи както съм си ненагласен :bounce8:
СИли не им останаа да ги къшкам :strong:

nikki_sixx
09-09-2009, 22:10

Споменах ли, че тъ любя? :dance:

detelazurno
09-09-2009, 22:12

Т'фа е напълно фярно, ама едните искат на час а другите цял живот ;)

nikki_sixx
09-09-2009, 22:13
Ники,
има платени и платени к*рви::laughing1::laughing1:
'шо се засилваш при еФтинитИ:Tease::grandpa:

Е, аз съм със скромно потекло... и съответно финанси - не мой се пласирам сред елита. Това ме подсети за оня виц, дето некви стари другари от фронта хвалели щерките си колко велики станали, какви постове заемали.. па накрая последният рекъл: "абе тя и мойта щерка е курва, ама така добре кат вас не мога да го разкажа..." :Tease:

търтей
09-09-2009, 22:18
Влиза младо момче в аптеката и казва:
- Дайте ми опаковка презервативи.
Цялата опашка се вторачва в него.
- Какво сте ме зяпнали, продадох най-после компютъра...

Transvaal Premier
09-09-2009, 22:21
Т'фа е напълно фярно, ама едните искат на час а другите цял живот ;)
:screwy: ооо, колегата тва "за цял живот" звучи страшно, само ако става въпрос за Алфа и за цял живот тогава става...ама за друго...некакси е...бе не е хубо мноо да го мисли тва човек...

viki
09-09-2009, 22:23
не са съвместими бе душко :bounce8:
пак си са обръкала нешту :)

Не схванахте иронията драги ми :Tease:

"Не трябва ли аджеба, те на мен да ми плащат?" :locked:
ха-ха-ах ееее,Ники...ако правиш хубави св*рки,ще ти плащат http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/194571.gif

:мъ то...то всичко е платено бе, и мъжете и жените. Сега ще ви кажа що, щото така или иначе докато някой се гласи за някой, докат се опитва да го/я сваля мъ...,че тя/той си плаща бе...Не е ли тъй?!
http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/355437.gif
така,така:flowers:

detelazurno
09-09-2009, 22:25
:screwy: ооо, колегата тва "за цял живот" звучи страшно, само ако става въпрос за Алфа и за цял живот тогава става...ама за друго...некакси е...бе не е хубо мноо да го мисли тва човек...

Абе и аз после го осъзнах, ама вече го бях написал ;) Но добре де, да не е цял живот то поне 1,2,3 месеца, година.... колкото толкова ;)

nikki_sixx
09-09-2009, 22:31
ха-ха-ах ееее,Ники...ако правиш хубави св*рки,ще ти плащат http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/194571.gif
Аз съм направил една... от 74-та година е.., ама нема коя да духне. ;)

Transvaal Premier
09-09-2009, 22:33
:Tease: днеска ми и мнооооооооооо хубо, та не щЪ да си мисля лоши работи.
Нищо вечно няя на тоя свят, освен човешката простотия, само тва шЪ ви кажа, че е сигурно, щотооооо "Мисля, следователно съществувам" вечи не е толко актуално и сигурно...Отдавна по "вечните" въпроси избягвам да разсъждавам много, много защото няма смисъл...

Sm0k
09-09-2009, 23:26
Е, най-древната професия е... пастир, бре!

Аха пастир е... на стадо пи*ки ;) И се упражнява главно от жени ;)

Bella
09-09-2009, 23:56
Въх въх въх .... кво сте праили цял ден бе ора?
За вас работа няа ли ... вии май саму за едноту такоуни сти писали ;)

koolio
10-09-2009, 00:10
Колежке, основната заслуга е твоя. Разказът за разговорите на френски при 180 км/ч определено събудиха интерес. :Tease:

pr_00f
10-09-2009, 00:12
Че то безплатни има ли ?

Sunny
10-09-2009, 00:19
Че то безплатни има ли ?

Тц , а като подпишеш даже и по-скъпо излизат . ;)

Бобби
10-09-2009, 00:34
:bounce8: ....я нешо познато"Берковската духова музика":))

Jivko7777
10-09-2009, 02:09
Колежке, основната заслуга е твоя. Разказът за разговорите на френски при 180 км/ч определено събудиха интерес. :Tease:

Ех тези 180 км :biggrin: :biggrin: :biggrin:

nikki_sixx
11-09-2009, 10:46
Ех тези 180 км :biggrin: :biggrin: :biggrin:

И един ТИР ги изпреварвал в това време... :boost:

DarkKnight
11-09-2009, 11:19

И автобус с туристи карайки успоредно на тях ги снима :p

Jivko7777
11-09-2009, 13:52

И автобус с туристи карайки успоредно на тях ги снима :p

Аз на всичкото отгоре и го имам заснет филма :roll2:
http://vbox7.com/play:d6f13fad

DarkKnight
11-09-2009, 14:37
Аз на всичкото отгоре и го имам заснет филма :roll2:
http://vbox7.com/play:d6f13fad

Е да ама никой не се такова така че не вАжи :roll2:

StarChild
11-09-2009, 16:01

Прав си! Особено на 145-цата пасажерското място е правено само за това!:-D

Jivko7777
11-09-2009, 16:37
Е да ама никой не се такова така че не вАжи :roll2:

Е не важи, не важи, колко да не важи :-D:-D:-D

DarkKnight
11-09-2009, 16:41
Е не важи, не важи, колко да не важи :-D:-D:-D

За удовлетворението на водача - доста :p

nikki_sixx
11-09-2009, 19:15
Колеги, не знам в какъв вариант да го споделя, ама... МИРИШАТ МИ КРАКАТА..!
не бързайте да ми препоръчвате "ламизил" крем или каквито и да е илачи... става въпрос за друго.
Таааааа, това си е лаф, с който показвам(е) липсата на пари за... различни каузи. Примерно... видиш хубава, скъпа кола(жена) и... понеже всеки трезвомислещ човек, който няма възможност да я притежава започва да цъка като часовникарска бригада, а пък мен тая опция не ме кефи... та използвам МИРИШАТ МИ КРАКАТА ЗА НЕЯ...
Ето и същината на проблема ми де...
Значи.., нормално ли е според вас когато пожелая некоя хубавица (за жена иде реч), да се оправдавам с МИРИШАТ МИ КРАКАТА ЗА НЕЯ.. или е по добре да я плесна по задника? Така поне няма да съм капо, ама пък... и кураж си трябва.
При жените не знам да имат подобни ловки извинения, но... моля ви споделете вие какво правите и казвате в присъствието на красиви, сексапилни, перверзно неустоими представители на другия пол? За гейовете също не знам, ама и не ми е любопитно некси...

detelazurno
11-09-2009, 19:31
Това с пляскането по задника.....зависи от ситуацията, че после може и теб да те плеснат ;) :whip:

Jivko7777
11-09-2009, 19:51
Ето и същината на проблема ми де...
Значи.., нормално ли е според вас когато пожелая некоя хубавица (за жена иде реч), да се оправдавам с МИРИШАТ МИ КРАКАТА ЗА НЕЯ.. или е по добре да я плесна по задника? Така поне няма да съм капо, ама пък... и кураж си трябва.
При жените не знам да имат подобни ловки извинения, но... моля ви споделете вие какво правите и казвате в присъствието на красиви, сексапилни, перверзно неустоими представители на другия пол? За гейовете също не знам, ама и не ми е любопитно некси...

Mи дръж се спокойно с нея, все едно много не ти пука за нея, щото ако и обърнеш внимание много тя няма въобще да те забележи, пък иначе ще я оставиш в невидение че не е можала да те омагьоса и ще направи всичко възможно...от там работата лесна...:-D

rusiq86
12-09-2009, 00:18
Миришат ми краката за едно лабмо примерно...още :)... но колега никога не се подценявай, всяка девойка може да е на колене в краката ви, иска се устроумие,чар и малко вакса :)
п.п. Никога не съм таковал в колата, некак си ми е неконфортно, и полсе некво голямо чистене на кожата, вратите, е не,белисимата ако и изневеря в собственото легло, земе ме остави на някоя улица после. Иначе виж например надупена на багажника :) хем може да ми забърше джама от прах

Jivko7777
12-09-2009, 00:51
Миришат ми краката за едно лабмо примерно...още :)... но колега никога не се подценявай, всяка девойка може да е на колене в краката ви, иска се устроумие,чар и малко вакса :)
п.п. Никога не съм таковал в колата, некак си ми е неконфортно, и полсе некво голямо чистене на кожата, вратите, е не,белисимата ако и изневеря в собственото легло, земе ме остави на някоя улица после. Иначе виж например надупена на багажника :) хем може да ми забърше джама от прах

Абе некомфортно то да излезе някоя яка мацка ще видиш ти дали не е удобно :grin: :grin: :grin:

rusiq86
12-09-2009, 01:26
Абе знам си аз че така седят нещата и се правя само на монах :drunk:, ама нали съм си труден и трудно отказвам :) още не съм сефтосал, и се дърпам нещо за това...може да е проблем в главата хаха. иначе за разходка по френските улици нема проблеми.

Jivko7777
12-09-2009, 01:32
Абе знам си аз че така седят нещата и се правя само на монах :drunk:, ама нали съм си труден и трудно отказвам :) още не съм сефтосал, и се дърпам нещо за това...може да е проблем в главата хаха. иначе за разходка по френските улици нема проблеми.

Атакааа един по един всички се издавате :grin: :grin: :grin:

Sm0k
12-09-2009, 04:17
Прав си! Особено на 145-цата пасажерското място е правено само за това!:-D

Е не е само за това, но и за него. Мястото е удобно за всякакъв екшън ;) Според мен 145 има едно от най-функционалните (по отношение на темата) пасажерски места в исторята ;)

...или е по добре да я плесна по задника?
... споделете вие какво правите и казвате в присъствието на красиви, сексапилни, перверзно неустоими представители на другия пол?
Отиваш в някоя дискотека пълна с дебеловрати момчета. По възможност да е фолк-клуб, там клиентите са най-учтиви, възпитани и никога не са агресивни. Намираш си някоя перверзно неустоима (ако колите отпред са достатъчно луксозни, всяка втора ще е такава). Като намериш перверзно неустоимата го даваш отворен и я плясваш по задника... После много бързо, ще се убедиш (или ще те убедят), че това не е верния подход ;)

...Иначе виж например надупена на багажника :) хем може да ми забърше джама от прах
Е да, предницата на тия коли е малко ниска. На жигулката няма значение дали ще ползвате багажника или предния капак, ама при теб багажника идва по-удобен ;)

Jivko7777
12-09-2009, 18:36
Абе много секс се мина последните дни в тая тема :) :) :)

nikki_sixx
12-09-2009, 22:21
Само не разбирам, защо женската част от форума мълчи?
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/voyante-2943.gif
Не е като да няма какво да кажат... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/tricot-2923.gif

digitalundgrd
12-09-2009, 22:51
Е как защо ;) Колежката със френската при 180км/ч я взехте за мезе...1 седмица се обсъждаше...То човек да го е срам да си признае по-пикантните неща :)

nikki_sixx
12-09-2009, 22:58
Е как защо ;) Колежката със френската при 180км/ч я взехте за мезе...1 седмица се обсъждаше...То човек да го е срам да си признае по-пикантните неща :)
Аааа, аз точно й се възхитих... и то съвсем открито.
За другите не знам, ама нали си откровенничим тука я... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Zen/levitation.gif

Jivko7777
12-09-2009, 23:21

Силно се съмнявам да е така, но...

detelazurno
12-09-2009, 23:39
Какъв срам бре? Аз досега не видях някой да го е срам тук в тази тема :) А колежката с френската никой не я е взиамл на подбив. Просто я обсъждахме защото май е най-интересния случай който някой разказа :)

Sm0k
13-09-2009, 02:42

Не сме я вземали за мезе бе, тя просто много високо вдигна летвата с тия 180 км/ч и другите колежки ги е срам да се включат понеже техните постижения са около 100-120 км/ч. Сега търсим нова претендетка за първото място, която е поела контрол над ситуацията при 200 км/ч ;)

pablo_pz
13-09-2009, 03:17
Хахахахах,тука май се заформя съревнование за с...ка при най-висока скорост.Не мойте така,че в опити за постигане на първо място като гледам ше загубим много съфорумци :shocked:.Моята количка дъм я тествал като любовно ложе и смея да твърдя,че е екстра,особено зимата е мееееееееееед (вън вали сняг,тропкаме на място,парното е дзвер),няма тякъв кеф.

Jivko7777
13-09-2009, 09:49
Какъв срам бре? Аз досега не видях някой да го е срам тук в тази тема :) А колежката с френската никой не я е взиамл на подбив. Просто я обсъждахме защото май е най-интересния случай който някой разказа :)

Не сме я вземали за мезе бе, тя просто много високо вдигна летвата с тия 180 км/ч и другите колежки ги е срам да се включат понеже техните постижения са около 100-120 км/ч. Сега търсим нова претендетка за първото място, която е поела контрол над ситуацията при 200 км/ч ;)

Колкото и да не искам ще ви разбия малко представите и мечтите...Това което каза Бела беше измислено, не го е правила...говорихме си на срещата и после във форума...Затова че все още няма 180, и всяко истинско постижение ще е рекорд, ама го признаваме само с клипче :clap: :clap: :clap::evil::evil: :evil:

Bella
13-09-2009, 10:42
Правила не правила ... това е спорен въпрос който ще оставя отворен :tongue2:
Ама вижте секс в Тойота Ярис си е друга работа ... вие как мислите,дали е възможно на седалката до пасажера да се прави секс ... ?

Иначе багажника на Вартбург би ставал хубав секс понеже е огромен :upsidedwnsmiley:

Jivko7777
13-09-2009, 11:43
Ама вижте секс в Тойота Ярис си е друга работа ... вие как мислите,дали е възможно на седалката до пасажера да се прави секс ... ?

Иначе багажника на Вартбург би ставал хубав секс понеже е огромен :upsidedwnsmiley:

Аааа недейте да намесвате малките коли, защото във Форд Фиеста е много добре :respect: :evil:

Bella
13-09-2009, 11:58
И аз тва исках да чуя :respect:

Sm0k
13-09-2009, 13:11
Колкото и да не искам ще ви разбия малко представите и мечтите...Това което каза Бела беше измислено, не го е правила...говорихме си на срещата и после във форума...Затова че все още няма 180, и всяко истинско постижение ще е рекорд, ама го признаваме само с клипче :clap: :clap: :clap::evil::evil: :evil:

А, не... ако ще има такива разминавания на версиите ще прекратим съревнованието ;) И без това няма други кандидати - съзтезатиля е само един и за него има да съмнения за измама - тц, не върви така ;)

Transvaal Premier
13-09-2009, 20:00
Само не разбирам, защо женската част от форума мълчи?
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/voyante-2943.gif
Не е като да няма какво да кажат... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/tricot-2923.gif
:evil::upsidedwnsmiley: женската част от форума мълчи, щот мЪ нямаше до сега. Нали ви казах, че мЪ няма 3 дни, :evil: бях да хвърча. Мъ кат гледам тука и вие не сте скучали в темата, колежката със 180-те и ко ли не още...:drinking:

Jivko7777
13-09-2009, 20:15
:evil::upsidedwnsmiley: женската част от форума мълчи, щот мЪ нямаше до сега. Нали ви казах, че мЪ няма 3 дни, :evil: бях да хвърча. Мъ кат гледам тука и вие не сте скучали в темата, колежката със 180-те и ко ли не още...:drinking:

Еми то добре че си ти да поддържаш интригата :respect: :tongue2:

Transvaal Premier
13-09-2009, 20:31
:evil: ква интрига бе човек...найш ква простотия ми се случи сега уикенда...ам то тва някои жени мноо нагли бе :upsidedwnsmiley:...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах :evil: :drinking:

Jivko7777
13-09-2009, 20:40
:evil: ква интрига бе човек...найш ква простотия ми се случи сега уикенда...ам то тва някои жени мноо нагли бе :upsidedwnsmiley:...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах :evil: :drinking:

Иска да го такова ааа :respect:
Мръсница :evil:

nikki_sixx
13-09-2009, 21:45

Е, ти мое да се лазиш с мен - ко роптаеш?:devil:

Jivko7777
14-09-2009, 01:15

Опа мене къде ме забравихте ааа :hehehm: :hehehm: :hehehm:

digitalundgrd
14-09-2009, 02:10

Еехехех колега къде отиваш ти може би....без МЕРЦЕДЕС и НОВ КОЖЕН САЛОН :butt:

...В моя случай опита ми в Мерцедес с нови, нови кожи в горещо време беше уникално изживяване и беше абсолютно нарочно така измислено....

Sm0k
14-09-2009, 03:35
Аха, точно... тя мое и да мое да се лази с него, ама не се знае той мое ли с нея ;)

Transvaal Premier
14-09-2009, 10:23
:Tease:Бе ееееееееееееее, ко съ лигавите тука, а...шЪ взема да ви натупам едно хубо кат персийски килим от соц. време, пъ да видим как е мноо лесно да говорите такива работи докат мЪ няяя :choice:

Jivko7777
14-09-2009, 11:39

Аха, точно... тя мое и да мое да се лази с него, ама не се знае той мое ли с нея ;)

Абе ние тука си говорим само пък хората действат вече :)

Transvaal Premier
14-09-2009, 18:04
:Topic-is-closed-bg: то от тая тема шЪ знайти може само въображението да действа...:choice::spiteful:

Jivko7777
14-09-2009, 18:27
:Topic-is-closed-bg: то от тая тема шЪ знайти може само въображението да действа...:choice::spiteful:

Що бе ако искаш може всичко казано до тук да го пробваме :blush:

nikki_sixx
14-09-2009, 18:43
:Tease:Бе ееееееееееееее, ко съ лигавите тука, а...шЪ взема да ви натупам едно хубо кат персийски килим от соц. време, пъ да видим как е мноо лесно да говорите такива работи докат мЪ няяя :choice:
Аз моа да си ти говоря и докат си тука! ;)
Сега, ти като жена, би ли ми казала... ако искам да се изпраскам с кръстницата на малкия ми син... морално допустимо ли е? Щото имам некви душевни терзания.. и то всеки път като й видя дупето... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/0178.gif

Jivko7777
14-09-2009, 18:46
Сега, ти като жена, би ли ми казала... ако искам да се изпраскам с кръстницата на малкия ми син... морално допустимо ли е? Щото имам некви душевни терзания.. и то всеки път като й видя дупето... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/0178.gif

Абе за моралното незнам, ама ако физически позволява действай :) :) :) :devil: :devil: :devil:

nikki_sixx
14-09-2009, 18:54
Абе за моралното незнам, ама ако физически позволява действай :) :) :) :devil: :devil: :devil:
Виж, това дето ме задържа е, че всъщност тя е съпруга на най-добрия ми приятел... И всъщност.. интересува ме женската гледна точка, защото искам да знам след като се праснем - тя ще го сподели ли това с авера ми? Шото ако се издъни - става голяма каша...

Transvaal Premier
14-09-2009, 18:57
:gruebel::mf_Flush: шЪ знайш просто отвратително е, за да си мислите такива работи, то сте мноо на зор и адски зле, че да не можете си намерите некой друг за целта, тва е мойто скромно мнение по темата...

nikki_sixx
14-09-2009, 19:00
:gruebel::mf_Flush: шЪ знайш просто отвратително е, за да си мислите такива работи, то сте мноо на зор и адски зле, че да не можете си намерите некой друг за целта, тва е мойто скромно мнение по темата...

Я опитай сега да ми обясниш по-семпло... шото не вдевам като как да се отнеса спрямо тегобите си. (моля)

Sm0k
14-09-2009, 19:01

Виж, това дето ме задържа е, че всъщност тя е съпруга на най-добрия ми приятел... И всъщност.. интересува ме женската гледна точка, защото искам да знам след като се праснем - тя ще го сподели ли това с авера ми? Шото ако се издъни - става голяма каша...

Ти тоя въпрос сериозно ли го задаваш или си правиш някакъв странен бъзик ;) Морално, че не е допустимо е ясно, освен ако дефинициите на морала не са се променили от последния път когато си мислех, че ги знам ;)
Допустимо е практически... особено, ако вместо секс си търсиш "Ситуация" (с главно "С") :)

Transvaal Premier
14-09-2009, 19:03
Я опитай сега да ми обясниш по-семпло... шото не вдевам като как да се отнеса спрямо тегобите си. (моля)
Мъ батка, шмЪ извиняваш ама явно си мноо на зор, че да си мислиш подобни идиотщини и то за жената на най-добрия ти приятел, пълна гадост. Толко ли си зле,че не мож си намери мадама, че шЪ праЙш подобна простотия? То тва според мене самия факт, че мислиш по темата говори мноо лошо за теб и общо взето май изобщо за тебе не означава нищо най-добрия ти френд, според ситуацията, така както я представяш.

detelazurno
14-09-2009, 19:22
Мъ батка, шмЪ извиняваш ама явно си мноо на зор, че да си мислиш подобни идиотщини и то за жената на най-добрия ти приятел, пълна гадост. Толко ли си зле,че не мож си намери мадама, че шЪ праЙш подобна простотия? То тва според мене самия факт, че мислиш по темата говори мноо лошо за теб и общо взето май изобщо за тебе не означава нищо най-добрия ти френд, според ситуацията, така както я представяш.

Гле'ай ся кфа в раутата. Убавата жена си е убава и си предизвиква инстинктите, а он е мъж. Мъжо си е ловец по природа. Таааа викам, че нема нищу отвратитело. От Физическа гуедна точкъ сичко си е у редъ на нещата. Него го терзае моралната странъ на въпроса заради приятелъ му. Чат? А че она е женъ на неговия френд не значи, че той ни мое да я аресва. Мноу си му е точен въпроса на момчету:
Морално правилно ли е?
Кратък отговор: Не!
Дълъг отговор: Не, ама ако си бетер животну и са водиш от първични инстинкти ръгай чушки в боба по после гле'й техните първични инстинкти до ко ша довидът! ;)

Transvaal Premier
14-09-2009, 19:25
Колегите, ама тва е просто отвратително...даже е по-отвратително от тва дето на мене ми се случи в съботата вечерта...направо пълна гнусссссссссс

detelazurno
14-09-2009, 19:50
Поне сподели какво ти се е случило, за да можем да ти съчувстваме.

nikki_sixx
14-09-2009, 20:01
Колегите, ама тва е просто отвратително...даже е по-отвратително от тва дето на мене ми се случи в съботата вечерта...направо пълна гнусссссссссс

Ся, ку ше ми се правиш на извисена - спирам да си говоря с тебе...
Гнус, било, аз съм бил некво зуе... само това ли можеш? Преди две страници само, бях готов да се обзаложа, че си почти перфектната мацка.., ама явно съм се излъгал!
Иначе... убаф съм си.., и то по-убаф от поне 90% от познатите ти.. и близки. Сеш се накъде бия? Ку я окъсам (некой ден) - първо на тебе ще кажа.

Stoyan Georgiev
14-09-2009, 20:19
тир блъсна циганката къде те хвалеше та ся сам трее се фалиш

бравос

добре се справяш

nikki_sixx
14-09-2009, 20:28
тир блъсна циганката къде те хвалеше та ся сам трее се фалиш

бравос

добре се справяш
Е, когат не ни ценят женските - идва и момента със саморекламата :)

viki
14-09-2009, 20:28
...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах :evil: :drinking:
http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/925815.gif
Лелеее....да се обадиш,ако се случи пакhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/433885.gifТакива, хич не ги понасям ....http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/16245.gif
както пее един варнески симБолhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/467790.gif

Ако се надува веднага я удари,
това е начинът да разберат, разбери.
Хвани я за косата и я удари със коляното,
после я блъсни във ръба на пияното,
хвани и ръката и я прискрипи със вратата
и я блъскай във главата, и я блъскай във главата.
Нека се научат да не се правят на важни
и да разберат, че не вървят този път.
:devil::devil::devil::devil:

Jivko7777
14-09-2009, 20:29
Ся, ку ше ми се правиш на извисена - спирам да си говоря с тебе...
Гнус, било, аз съм бил некво зуе... само това ли можеш? Преди две страници само, бях готов да се обзаложа, че си почти перфектната мацка.., ама явно съм се излъгал!
Иначе... убаф съм си.., и то по-убаф от поне 90% от познатите ти.. и близки. Сеш се накъде бия? Ку я окъсам (некой ден) - първо на тебе ще кажа.

Аз нали ти отговорих още в началото да не ти пука :) :) :)

Transvaal Premier
14-09-2009, 20:54
Поне сподели какво ти се е случило, за да можем да ти съчувстваме.
мъ аз в темата тука по-задните постове го споделих. На кратко 1 мърла дет дойде с един почна да налита на мъж ми ...ам на бързо се отказа посли хахха :devil:

nikki_sixx
14-09-2009, 20:56
http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/467790.gif

:devil::devil::devil::devil:
Вики, от де толкуз агресия в теб бе мила?
Удари в главата, с колената... мъдята...
Той мъжа ти ако иска да отиде некъде при друга... и ти с прискрипване на ръката й ли ше си го върнеш? Питам си само.., от чисто любопитство - за мен отговора е ясен.

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

Аз нали ти отговорих още в началото да не ти пука :) :) :)
Ж зема да тъ послушам... ;)

viki
14-09-2009, 21:00
Това го е казал пУета варнески,аз не мога да не се придържамhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/510686.gif
Много не понасям евтини квартални к*рволяци,затова ме избива на агресияhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/355437.gif
И да-ще я оскубяhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/194571.gifЗа 'кво толкова тренирам ,ако няма да мога ,да смотан една пача ...и мъжа си http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/194571.gif

detelazurno
14-09-2009, 21:02
мъ аз в темата тука по-задните постове го споделих. На кратко 1 мърла дет дойде с един почна да налита на мъж ми ...ам на бързо се отказа посли хахха :devil:

Е не съобразих, че става въпрос за същия случай. Иначе я преосмисли малко употребата на определенията, които даваш. Това да го наречеш гнусно....... Ми че не знам какво трябва да кажеш ако си беше сложила рката на раменете му.....шок и ужасТ! А ако стане въпрос за мърсотийки в секса....тогава само да не вземеш да припаднеш :)