Log in

View Full Version : Съвет моля

kompir
03-09-2009, 18:53
Днес си смених кабелите и свещите(кабели-Тесла и свещи-Денсо),на колата(146/1,6 боксер) и съответно прекъсването спря:thumbup: Но се появи нов проблем а именно като отидох да пробвам как е с новите свещи и лулите една по една ми се извадиха по няколко пъти.Колкото и силно да ги натисках все някоя се вадеше а добре знаете че при боксера не е кой знае колко удобно да се достигне до лулите и съответно да се натиснат хубаво.Та моля за съвет ако някои е имал подобно преживяване да сподели как е спрял това безумие.Какво да направя че лулите да не ми се вадят постоянно по пътя?

Bobo
03-09-2009, 23:54
Днес си смених кабелите и свещите(кабели-Тесла и свещи-Денсо),на колата(146/1,6 боксер) и съответно прекъсването спря:thumbup: Но се появи нов проблем а именно като отидох да пробвам как е с новите свещи и лулите една по една ми се извадиха по няколко пъти.Колкото и силно да ги натисках все някоя се вадеше а добре знаете че при боксера не е кой знае колко удобно да се достигне до лулите и съответно да се натиснат хубаво.Та моля за съвет ако някои е имал подобно преживяване да сподели как е спрял това безумие.Какво да направя че лулите да не ми се вадят постоянно по пътя?

Ами ползвай по читав производител като за начало ;)

koolio
04-09-2009, 00:11
Ами ползвай по читав производител като за начало ;)

По-читав, ама отдека? Като търсих кабели КВ не намерих из цяла София!

Bobo
04-09-2009, 00:36
По-читав, ама отдека? Като търсих кабели КВ не намерих из цяла София!

Е на определени места ги има не в цяла софия ;)

mordohy
04-09-2009, 02:58

като за начало можете с Райдер да смажете кабелите и после да се ослушате и да решите проблема.накрая можете да изчистите с парцала една Алфа и Колев да ви оправи.Ако го помолите де....:laser:

kolev
04-09-2009, 09:56
стига ве :crazy:

колега,натискай по-силничко че лулите са много стегнати и вероятно не са влезли като хората.

kompir
04-09-2009, 18:00
Колега kolev аз съм 90кг. и вярваи ми доста ги натисках ама пак се извадиха(днес все още неса де) .Особено като стоиш пред колата в дясно отвътре(незнам точно кой цилиндър е) Даже и изпаритела на газта махах 3 пъти и го слагах пак за да има повече място ама нъцки пак се вади тъпата проклетия.Днес се позадържаха ще видим какво ще стане

kolev
05-09-2009, 00:15
да не си развил накрайниците на свещите.ако не си,само сила трябва.