View Full Version : Съвет моля
Днес си смених кабелите и свещите(кабели-Тесла и свещи-Денсо),на колата(146/1,6 боксер) и съответно прекъсването спря:thumbup: Но се появи нов проблем а именно като отидох да пробвам как е с новите свещи и лулите една по една ми се извадиха по няколко пъти.Колкото и силно да ги натисках все някоя се вадеше а добре знаете че при боксера не е кой знае колко удобно да се достигне до лулите и съответно да се натиснат хубаво.Та моля за съвет ако някои е имал подобно преживяване да сподели как е спрял това безумие.Какво да направя че лулите да не ми се вадят постоянно по пътя?
Днес си смених кабелите и свещите(кабели-Тесла и свещи-Денсо),на колата(146/1,6 боксер) и съответно прекъсването спря:thumbup: Но се появи нов проблем а именно като отидох да пробвам как е с новите свещи и лулите една по една ми се извадиха по няколко пъти.Колкото и силно да ги натисках все някоя се вадеше а добре знаете че при боксера не е кой знае колко удобно да се достигне до лулите и съответно да се натиснат хубаво.Та моля за съвет ако някои е имал подобно преживяване да сподели как е спрял това безумие.Какво да направя че лулите да не ми се вадят постоянно по пътя?
Ами ползвай по читав производител като за начало ;)
Ами ползвай по читав производител като за начало ;)
По-читав, ама отдека? Като търсих кабели КВ не намерих из цяла София!
По-читав, ама отдека? Като търсих кабели КВ не намерих из цяла София!
Е на определени места ги има не в цяла софия ;)
като за начало можете с Райдер да смажете кабелите и после да се ослушате и да решите проблема.накрая можете да изчистите с парцала една Алфа и Колев да ви оправи.Ако го помолите де....:laser:
стига ве :crazy:
колега,натискай по-силничко че лулите са много стегнати и вероятно не са влезли като хората.
Колега kolev аз съм 90кг. и вярваи ми доста ги натисках ама пак се извадиха(днес все още неса де) .Особено като стоиш пред колата в дясно отвътре(незнам точно кой цилиндър е) Даже и изпаритела на газта махах 3 пъти и го слагах пак за да има повече място ама нъцки пак се вади тъпата проклетия.Днес се позадържаха ще видим какво ще стане
да не си развил накрайниците на свещите.ако не си,само сила трябва.