View Full Version : Alfa 156 selespeed vs Pontiac Grand Am GT 2300 180 hp
EvgeniiM
02-03-2006, 14:02
Не сме уговорили точно място и час , но ще е днес или утре . Очаквам победа на мойта но все пак американката е с по-голям торк и е с ръчни скорости, очаквайте филмчета
мислено сме с теб
:th_up:
:go:
мислено сме с теб
Може и не само мислено - може и физически да сме с теб ако се обасиш кога и къде :D :D :D :D
Не сме уговорили точно място и час , но ще е днес или утре . Очаквам победа на мойта но все пак американката е с по-голям торк и е с ръчни скорости, очаквайте филмчета
Пиши резултата, че ми е доста интересно.
Аз залагам че ще Понтиака ще бие. Просто съм се возил в подобен понтиак в USA, и просто ме изкефи максимално, но беше от последната модификация, автомат и 260 КС.
Егати ускорението. При 90 км/ч е на 1500 оборота и направо те лепи за седалката :twisted:
мислено сме с теб
Може и не само мислено - може и физически да сме с теб ако се обасиш кога и къде :D :D :D :D
Да я обади къде ако не да го пукаме със сток QV 8)
EvgeniiM
02-03-2006, 21:35
Не успях за тази вечер да се организирам, утре в 9.30 сутринта на гара Подуене
Ако Понтиакът беше автоматик щях да си заложа и главата че Алфата ще бие щото съм карал точно такъв и знам какво дърво е, но щом е с ръчни...не знам :roll: . Обаче от друга страна предполагам, че амеиканската талига е по-тежка, та Алфата трябва да има шансове. Интересно какво ще стане :) .
То като гледам какъв сняг праска....дано заради излишъка от въртящ момент на мокрото да върти яко :twisted:
А много рано аз няма мога присъствам явно :?
EvgeniiM
03-03-2006, 01:04
При тия условия не е много честно , момчето е с летни гуми , пък и срещата е приятелска, този Понитак го разглеждам с цел покупка
EvgeniiM
03-03-2006, 23:29
Алфата и моя милост се поизложихме, но понеже и Понтиака го виждам моя собственост след седмица две не ме много яд, филмчето утре
Алфата и моя милост се поизложихме, но понеже и Понтиака го виждам моя собственост след седмица две не ме много яд, филмчето утре
Ето още един фен на американките :naughty: освен на италянките :D
Споко аз му казах че бързо ще се върне към правата вяра ма той май е намислил нещо бая по-дълбоко :wink:
Споко аз му казах че бързо ще се върне към правата вяра ма той май е намислил нещо бая по-дълбоко :wink:
Дали ще сложи Суперчарджър на понтияка :?: :?: :?: :?: така мисля
За съжаление бях прав, ама тази скоростна кутия просто не позволява повече. А и Понтиак-а е с ръчни скорости. Ще изчакам видеото.
П.С За съжаление Алфа-та вече се продава :cry:
EvgeniiM
06-03-2006, 18:55
Ето го филмчето. не че се вижда точно какво става , ама ...
http://evgeniim.alfaromeo-bg.com/MVI_3291.avi
е дай поне снимки на този "дзвер" де
пс. ма вие наред ли сте на такава уличка да се дърпате а?!?
пс. ма вие наред ли сте на такава уличка да се дърпате а?!?
абсолютно!
това си е безотговорно направо :evil:
освен това алфата е на мокро другата на сухо :shock:
EvgeniiM
06-03-2006, 20:35
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 9&start=15 (http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=28649&start=15)
в тази тема има снимки че не ми се пренасят. А какво и е на уличката, това е булеварда към сточна гара от гара подуене, а тръгнах от мокро понеже бях убеден че ще бия и подцених този факт, но нямах време за повторение че отивах на сватба. А и едва ли някой ме взима за сериозен рацер, аз така между другото :roll: :lol:
Да бе, верно, каква е дълбоката идея да тръгнеш на мокро :screwy: :roll: ? това обезсмисля цялото състезание според мен. Значи остава открит въпросът какъв ще е резултатът при равни условия. Ще се пробваш ли пак преди да "ожениш" красавицата?
Честно да ви кажа тоз Понтиак много грозен, бе :shock: . Аз ако имах такава Алфа като на колегата, щях да си я карам докато паднат цените на 159-ките :D
EvgeniiM
06-03-2006, 22:56
Да бе, верно, каква е дълбоката идея да тръгнеш на мокро :screwy: :roll: ? това обезсмисля цялото състезание според мен. Значи остава открит въпросът какъв ще е резултатът при равни условия. Ще се пробваш ли пак преди да "ожениш" красавицата?
ми с дълбоката мисъл че съм над тия неща , и такава подробност че има локва под мен не би ме накарала да правя маневра която в момента не ми се прави
абе важното е че си се накефил :go:
EvgeniiM
07-03-2006, 12:00
Точно така, фън рулззз